Ti 27.9.2011 Lukko-JYP

  • 10 910
  • 25

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Näköjään kova on kiinnostus ottelua kohtaa kun minä joudun ketjun avaamaan. Illan teesit ovat vierasjoukkueen osalta seuraavat:

- Maalinteko, tehtyjä maaleja 1/ottelu!
- Aho, saako pakan toimimaan? RD:n aikana ketjut muuttuivat heti jos homma ei toiminut. Jatkaako Aho edelleen samoilla ketjuilla?
- Myllykoski ollut edelliskauden veroinen, Helenius epävarma. Toivotaan, että tässä tilanteessa Myllykoski pelaa ja Helenius puree tuppea. Heleniuksellekkin on aikansa mutta ei tässä tilanteessa.

Erittäin pessimistiset on fiilikset. Lukko vahvana kotijoukkueena JYP tässä tilanteessa puoltavat kotijoukkueen voittoa. Luulempa ottelun noudattelevan edellisotteluista tuttua kuviota ja Lukko nappaa voiton 3-1.
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllähän tästä helppo ottelu Lukolle tulee. Jyp on pärjännyt vain melkein Bluesille ja kaikella kunnioituksella Bluesia kohtaan, ei ole ainakaan vielä kova jengi.
Jypin peli on niin päätöntä ja sekavaa haahuilua, että eiköhän Jyp löydy sarjataulukon viimeiseltä sijalta pelin jälkeen. Me isketään sitten marraskuussa.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ihan mukavan odottavat fiilikset tästä matsista. Kaikki positiivinen on nyt todella positiivista. Voittoa ei ole realistista lähteä odottamaan, mutta toki se sieltä voi tulla. Tämä olisi todella hieno asia, muttei kovin odotettu.

Toivotaan että tässä parin päivän tauon aikana joukkue olisi yhtenäistynyt entisestään ja saanut vähän palasia kokoon. Jotain järkeäkin pelaamiseen pitäisi saada.

Myllykoski maaliin, kiitos. Auvitu voitaisiin pitää mukana ja Jaatisia voisi heitellä pois kokoonpanosta. Ilvonen takaisin, Sipiläinen takaisin. PPP pidetään kasassa ja Hytösten toiseen laitaan Pile.

Siinä muutamia toiveita, katsotaan kuinka moni toteutuu. Näitä tärkeämpänä toiveena on kuitenkin se voitto, muttei maailma kaadu vaikka se vielä jäisi hakematta..
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Ei olla liian pessimistisiä kuitenkaan. Kyllä JYP pärjäsi taistelussa Pelicansia vastaankin melko hyvin ja lahtelaiset jos ketkä ovat nyt iskussa. Se on lähinnä tuo maalinteko sekä maalipaikkojen luominen, joka tökkii pahasti. Ihan sekaisin peli ei ole. Ja kyllä joukkueen ilme kahden ensimmäisen pelin anemiaan verraten on kummasti muuttunut.

Jos ja kun Myllykoski on maalissa, niin puolustus JYPillä on sen verran hyvässä tikissä, että jos tuo tehottomuuden taika tänään murtuisi, niin kauden ensimmäinen vierasvoitto olisi tosiasia. Ja miksei se voi murtua? Perrinin ketjun peli oli jo Espoon pelin lopussa viime kauden keskitalven kaltaista - siitä on hyvä jatkaa. Tuppuraisen esimerkki toivottavasti nostaa Hytösen ja Louhivaaran pelin tasoa - tai sitten Asplundia ja Pihlmania Tuppuraisen viereen.

Montakin pelimiestä löytyy, jotka voivat tehonsa tänään löytää - Perrin, Pesonen, Pihlström, Tuppurainen, Vatanen, Asplund tulevat ainakin mieleen Espoon pelin lopun pohjalta
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP tänään:

Tuppurainen-Hytönen-Jääskeläinen
Pihlström-Perrin-Louhivaara
Pesonen-Asplund-Pihlman
Jaatinen-Lahti-Sipiläinen

Vatanen-Malmivaara
Laatikainen-Auvitu
Näkyvä-Ilvonen

Helenius
Myllykoski

Aholla vähän erilaiset ajatukset kuin arvon palstaveljillä yllä..
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Mielenkiintoiset ketjut. Pakkipareista tykkään kovasti. Louhivaara voi istua hyvin kakkoseen ja hyvä että Hytönen - Louhivaara paria rikotaan välillä. Kolmonen myös nyt mielenkiintoinen, sillä Asplund pystyy jakamaan ja Pihlman-Pesonen kaksikko pystyy maalaamaan. Lähinnä ykkönen mietityttää, eli jääkö Tuppurainen yksin, vai parantaako Hytönen aiemmasta ketjumuutosten myötä...

Aholle hatunnosto. On oikein uskaltaa sekoittaa pakkaa peliä haettaessa. No toki edelleen kaipaisin Myllykoskea maaliin, mutta toivottavasti Helenius näyttää tänään millainen pelimies on
 

Immo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Argentiina, Buffalo ja Everton
Nythän on rikottu vihdoinkin tuo Hytönen/Louhivaara-akseli, mainio kokeilu.
Mikäs Riskalla on? Vatasen ja Laatikaisen erottaminen mielestäni hyvä asia.
Rauma on kyllä hankala paikka pelata, joten luulenpa että torstaina jälleen saamme pisteen/pisteitä.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuppurainen menee aivan hukkaan tuossakin ketjussa. Tai siis nyt vain Louhivaara->Jääskeläinen. Tarkemmin mietittynä ehkä tuo onkin parannus koska Jäsähän ei kiekkoa näekään ja tekee vain tilaa taitavimmilleen. Louhivaaran paska kun hiihtelee aivan missä sattuu ja on lähinnä vain tiellä. Hytösellä heräämisen paikka.

Blues-matsissa parasta hyökkäyspelaamista esittänyt Asplund-A.P.Jaatinen kaksikko rikottu. Miksi?

Veikkaus jostain syystä laskenut JYPin kerrointa ja Lukko puolestaan pienoisessa nousussa. Mitä ihmettä? Rahanpaska kiinni kotijoukkueeseen, varsinkin kun JYP maalilla on Helenius väistelemässä kiekkoja.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kokoonpanot näyttävät mielenkiintoisilta ja moni toiveistani toteutui - Auvitu jatkaa mukana, pakki-Jaatinen poistui ja Ilvonen sekä Sipiläinen saatiin takaisin.

Helenius ei ole luottamustani saanut vielä, mutta annetaan miehelle aikaa näyttää taitonsa, kuten annetaan aikaa koko joukkueelle.

Innolla kohti iltaa!
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Ei kannata antaa sarjataulukon hämätä. Jypin saadessa koneen käyntiin alkaa raumalaisten ongelmat varsinkin siinä tapauksessa, jos Lukon pelin taso heittelee ottelun sisällä nähdyn kaltaisesti. Ilvestä vastaan Lukko oli täysin purjeessa aika ajoin ja vain Norosen hyvät otteet ja tuuri pelasti pisteet Raumalle. Lukon pitää pystyä paljon parempaan, jotta pisteitä jatkossa tulisi tasaiseen tahtiin.

Olet juuri niin hyvä kuin viimeinen ottelusi. Mitään maalijuhlaa tuskin tänään(kään) nähdään. Maalit voisivat mennä seuraavanlaisesti 0,1,2 - 0,1,2.

Toivotaan, että edes pari pinnaa jäisi Raumalle tänään.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Lukko tänään:

Bertrand-Beech-Bomersback
Honkaheimo-Aalto

Nurmi-Lindgren-Pesonen
Tikkanen-Pettinen

Huhtanen-Kauvosaari-Laaksonen
Generous-Rantanen

Kivimäki-Jasu-Keränen

Noronen

Elo puremassa poppareita ja paljon energisempi Laaksonen tilalla. Liikettä tuossa kentässä nyt kosolti enemmän.

Kiinnitä huomiota:

BBB - Beechiltä odotetaan tehoja.

Jasun kenttä - ollut pirteä.

Noronen - Lukko voittaa tai häviää Norosen mukana.
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukko tänään:

Bertrand-Beech-Bomersback
Honkaheimo-Aalto

Huhtanen-Kauvosaari-Laaksonen
Generous-Rantanen

BBB - Beechiltä odotetaan tehoja.

Mä olisin pitänyt vielä Huhtasen ulkomaalaisten vieressä, koskapa pelasi erittäin hyvän pelin Ilvestä vastaan ja teki mun mielestä ketjukavereistaankin astetta vaarallisempia ensimmäisiin peleihin verrattuna. Eli Bertrand Kauvosaaren kenttään olisi ollut parempi ratkaisu. Mutta kyllä Rale tietää, tusina vuotta liigassa kuitenkin takana...:)
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Kärjistäen olo on kuin kolehtia keräävällä Laihian kirkossa. Kaikki mitä kertyy pistepussin pohjalle on pirun iso yllätys. Vaikka saalis olisi pelkkiä nappeja tai vanhoja lottolappuja. En jaksa uskoa, että suunta kääntyisi olennaisesti parempaan vielä tässä vaiheessa. Mikä pahinta, kyseessä ei ole kestonegailu ja ikipessimismi vaan kylmä realismi. Eikä huonon tuloskunnon johdosta voi vedota edes muotitauti mykoplasmaan...ilman maalipaikoille pääsyä ottelua on pirun hankala voittaa, vaikka JYPin nimilista antaisi odottaa jotain ihan muuta,

Toivottavasti erittäin epävarmasti läpi harjoitus- ja alkukauden pelannut Helenius saisi maalissa onnistumisia. Raumalaisten kannattaa seurata erityisesti rebound-kiekkojen suurta määrää, jotka ainakin aiemmissa peleissä ovat tippuneet maalintekosektorille pahaenteisen isolla prosentilla.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Minua kiinnostaa näin etukäteen se kuinka paljon katsojia tulee? Tällä viikolla on kaksi kotipeliä, eivätkä vastustajat ole Lukon kotiyleisön vinkkelistä katsottuna sieltä mielenkiintoisemmasta päästä, eli JYP ja Pelicans. Tosin sitä eivät ole olleet SaiPa tai Ilveskään ja alta 3500 katsojan jäätiin kummassakin pelissä. Tänään tuskin tulee edes sen vertaa kuin Ilves-pelissä perjantaina oli eli reilut 3300.

Tuo oli ihan miellyttävä yllätys, että Laaksonen säilytti paikkansa kokoonpanossa vaikka Bertrand tulikin takaisin. Elon mieleen se ei tietysti ole, mutta sen verran hyvin Laaksonen kuitenkin pienen peliaikansa perjantaina käytti että jatkaminen on ihan perusteltua.
 

Buffalo_1988

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vakuuttava voitto Lukolle. JYPin pitää alkaa treenaamaan kovempaa, että jaksaa pelata sen 60min.

Paniikkinappulan kansi on kerännyt pölyä Jyväskylässä jo 4 vuotta ja saa pölyyntyä vielä lisää.

Vatanen ei tule pelaamaan vielä ensi kaudella missään sarjassa pohjois-amerikassa. Saa ottaa talteen.
 

Dosed

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Leijonat, Ducks
Vatanen ei tule pelaamaan vielä ensi kaudella missään sarjassa pohjois-amerikassa. Saa ottaa talteen.

Sami on nyt kyllä hukassa. Ja muuttanut pelityyliään muutenkin, vai kuvittelenko vaan? Tuntuu että nykyään haluaa haastaa riitaa enemmän kuin ennen, ja jää mielummin jupisemaan kuin painaa vauhdilla ohi. Vaikka koko JYPin peli on sanalla sanoen surkeaa, niin eniten pännii tämä. Vatanen on kuitenkin se tähti. Tai pitäisi olla.
 

Buffalo_1988

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
eivätkä vastustajat ole Lukon kotiyleisön vinkkelistä katsottuna sieltä mielenkiintoisemmasta päästä, eli JYP ja Pelicans. Tosin sitä eivät ole olleet SaiPa tai Ilveskään

Nuo kolme ymmärrän, mutta miksi tämän kauden Pelicans ei kiinnosta? Makuasioita sinänsä, mutta pientä perustelua kaipaisin. Onnittelut vielä voitosta.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Avaan nyt neljättä kertaa tämän kirjoitusboksin eteeni. Ei oikein mitään tule mieleen. JYPin hurja painost... kolmas erä oli kovinkin säälittävää. Pelkäsikö yksikään Lukko-fani, että JYP nousisi tasoihin? Eipä niin.

6 peliä, 6 maalia. Muiden joukkueiden faneille tiedoksi: kummasti ne 1-0 voitot tuntuivat viime kaudella kivoilta. Arvaa kiinnostiko, jos jotakuta harmitti JYPin tyly pelityyli? Aivan perkeleen sama oli mulle voitettiinko 1-0 vai 10-1. Voitettiinpa kumminkin.

Kyllähän nuo tuolla yrittivät, kai. Mutta yrittämistäkin on ainakin paria laatua, epätoivoista yrittämistä ja määrätietoista yrittämistä. Lukolla ei ollut hädänpäivää kolmannessa erässä. En enää edes tiedä pelasiko Lukko hyvin vai huonosti, selvää oli lähinnä miten vierailija pelasi. Tarvitseeko tarkentaa?

Onnittelut Raumalle, komeita maaleja Lukko teki.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Hieno voitto Lukolta. Jyp ei ole niitä helpoimpia vastustajia, vaikkakin heillä on nyt vähän vaikeaa. Tärkeintä on kuitenkin kolme pistettä, jotka jäivät tänään Raumalle kokonaisuudessaan.

Ilahduttavaa tässä on se, että Lukko ainakin Ripan mukaan pelasi melko hyvin koko 60min ja Urama säestää kommenteissaan samaa. Tätä tässä on haettu, koska pelaajamateriaali ei ole ihan samaa kuin ennakkoon kärkeen veikatuilla. Nyt jengi taistelee joukkueena, jolla voittoja on tippunut hyvin tähän alkuun.

+ Jasun nousu kultakypäräksi seuraavaan peliin. Muutenkin vaikuttaisi tasonnoston tapahtuvan hieman heikon kauden jälkeen. Hyvä!
+ Neljä eri maalin tekijää.
+ Mitä helv? Rantasen Anssi paukutti 0+2.
+ Varsinainen plussa ei ole se, että Pertun ketju jäi ilman maaleja, vaan se, että muutkin kentät osaavat tehdä maaleja.
+ Noronen.

Tästä on hyvä jatkaa!
 

Madfexx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hyvä Lukko! Kuuntelin matsia Ramonalta ja ainakin selostuksen perusteella Lukko pelasi varsin hyvän pelin. Erityisesti lämmittää Jasun onnistumiset tässäkin pelissä. Jos sitä vaikka perjantaina eksyisi Hämeenlinnaan paikanpäälle peliä katsomaan...
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Vittu mitä paskaa.

Olihan pelissä muutama hyvä pyöritys JYPiltäkin, mutta pääasiassa tuo homma oli kauheeta sähläämistä ja halutonta neppailua. Kuvastaa JYPin peliä paljon, että 3vs1 tilanteessa Harri Pesonen yrittää mielummin itse, kuin syöttää viereen paremmalle paikalle. Hytösen huomasi kentältä lähinnä tyhmistä kiekollisista ratkaisusta ja aloituksista, joista kaveria vaihdettiin pois aika usein.

Mitä pahaa reenipeleissä hyvin esiintynyt Tuppurainen on tehnyt, että joutuu pelaamaan Hytösen kanssa? Entäs Perrin, miksi meidän lähtökohtaisesti parhaalle sentterille annetaan laiturit, jotka tarvitsevat sen 10 paikkaa kumpikin tehdäkseen edes yhden maalin. Pihlströmhän ei tätä nykyä pääse edes maalipaikoille, kun kiekko joko jää matkasta temmonvaihdon yhteydessä tai sitä yritetään liruttaa puolustajan jaloista ja mennä väkisin puolustajasta läpi / kalastaa puolustajalle estämisjäähy siinä epäonnistuen.

Kolmannessa erässä, kun olisi voinut lähteä hakemaan tasoitusmaalia JYPin pakit rupeavat vuorotellen tarjoamaan lisää maaleja Lukolle. Auvitu, Näkyvä ja Ilvonen yrittävät jokainen vuorollaan, vain Näkyvä onnistui.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Lukko oli tänään parempi. Pelin jokaisella osa-alueella. Todella vahva ja kokonaisvaltainen esitys Lukolta. Hätää ei ollut missään vaiheessa, ainoastaan porilaiset tuomarit paskoivat rajusti housuihinsa, onneksi Lukon paras tänään, eli Sir Nurmi rankaisi alivoimalla.

+++ Jasu, hei mitä helvettiä? Juhani ollut alkukauden hyökkääjistä paras.
++ Puolustus, Lukon puolustus toimii kuin unelma tällä hetkellä. Tosin koko viisikko auttaa.
++ Bomersback, kaksi kertaa läpiajossa, yritti ujuttaa längeistä.
++ Beech, todella hyvää kahdensuunnan pelaamista, maalikin kaupan päälle.
+ Bertrand, pakko tykätä. Kiekollinen, röyhkeä, laukoo hanakasti.
+ Noronen, helppo, mutta hyvä peli tänäänkin.

- + Pettinen, hyvää peliä, mutta muutama kiekollinen hasardi.

Kiitos Lukko!
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jasu oli kyllä ihan kurko tänään. Hienosti on "Junnu" nostanut tasoaan. Ei ole enää pelkkä nelosketjun puolustava sentteri ja alivoimaspesialisti. Tätä menoa oma piste-ennätys menee uusiksi jo ennen ensilumia.

Pitää nostaa esiin myös toinen Eurajoen nuori mies. Jere Laaksonen nimittäin pyöritti hyvin kolmosessa Kauvosaaren ja Huhtasen kanssa. Laaksonen sopii tuohon vitjaan selvästi paremmin kuin Elo.

Se korkea maila -tuomio oli omituinen. Urama ainakin sanoi suoraan, että täysin väärin perustein hylätty maali. Toinen päätuomari näytti heti hyväksymistä, mutta sitten toinen porilaispiipari taisi sen mitätöidä.
 
Viimeksi muokattu:

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nuo kolme ymmärrän, mutta miksi tämän kauden Pelicans ei kiinnosta? Makuasioita sinänsä, mutta pientä perustelua kaipaisin.
Nämä ovat piintyneitä juttuja vuosien takaa. Raumalla kiinnostaa vain Ässät, TPS, HIFK ja Jokerit, toisessa korissa ovat Kärpät ja Tampereen joukkueet ja loput kuuluvat ryhmään "ynnä muut". Tätä vanhaa tottumusta tuskin muuttaa se että Pelicans porskuttaa sarjan kärkipäässä. Lauantainahan se sitten nähdään kiinnostaako ja hemmetisti toivon että olen väärässä ja katsojamäärä alkaa nelosella.

Se siitä aiheesta ja sitten etiäppäin.

Kyllähän JYP aloitti pelin vahvasti tänään. Vanhan toistoa, mutta edes viime perjantain toinen erä ei ollut näin huonoa Lukkoa mitä tänään oli pelin ensimmäiset minuutit. Tai niin, eihän Lukko tänään päässyt edes kiekkoon koskemaan kun JYP painoi päälle. Onneksi siihen alkurynnistykseen ei maalia tullut, niin Lukko sai rauhassa nousta pikku hiljaa sieltä peliin mukaan. Tosin siinä yhdessä tilanteessa Lukon pakki antoi niin mainion perssilmäsyötön keskialueella, valitettavasti vaan väärän miehen lapaan ja JYPin äijä polki karkuun. Sen verran pakki sai kuitenkin häirittyä että jo Norosenkin harhauttanut hyökkääjä pisti lopulta kiekon ohi maalin.

Avausmaali tuli hurjan mylläkän jälkeen kun Juhani Jasu niittasi kiekon tyhjään maaliin. Sitä ennen oli jo pari maalintekopaikkaa samassa hässäkässä, viimeisenä ennen osumaa Kivimäki suti tyhjän maalin edestä tolppaan kunnes Junnu heilutti verkkoa.

JYP tuli tasoihin ylivoimalla. Otto Honkaheimo istui pelin viivyttämisestä tullutta jäähyään kun Ossi Louhivaara onnistui toisella yrittämällään yllättämään Norosen.

Lukon ylivoima ei ensimmäisessä erässä kovin suuria kehuja ansaitse. Jo avauserässä näkyi myös selvästi Heleniuksen epävarmuus. Lähes järjestään kiekot tulivat häneltä pelattavaksi ja muutaman vaarallisen paikan Lukko niistä saikin aikaan.

Toinen erä olikin jo parempaa Lukkoa. Ylivoimiensa aikana JYP vaikutti vaaralliselta, mutta muuten erä oli Lukon hallintaa. Kris Beech avasi sitten maalitilinsä liigassa juuri kun erän puoliväli oli ylitetty. Charlie Bertrand kahvitti JYPin äijää oikein huolella siniviivan ylitettyään, antoi tarkan syötön Beechille jonka kiukkuinen rannari upposi Heleniuksen taakse. Ei mitään saumoja torjua.

Edeltävässä tilanteessa Lukon päädyssä Norosta hiukan kolhittiin ja osa katsojista taisi vielä vihellellä sitä tilannetta tuomaristolle. Tuon tilanteen jälkeen Noronen otti pari filminpoikastakin mutta niihinkään ei tuomaristo mennyt.

Kolmas erä oli sitten taas parasta Lukkoa eikä JYP oikeastaan siinä päässyt missään vaiheessa tosissaan hätyyttelemään Lukon johtoa. Tuomas Pihlman sai jäähyn siihen erän alkuminuuteille ja 15 sekuntia vain ehti kulua kunnes Heleniuksen takana heilui taas. Mutta jostain syystä tuomarit hylkäsivät mielestäni päivänselvän maalin korkealla mailalla tehtynä. Minusta se kiekko nimiittäin meni suoraan maaliin vaikka kyllähän Lukon äijä siinä maalin edessä maila ylhäällä hosui. Ainakaan minkäänlaista kopsahdusta ei kuulunut, kuten ohjauksista yleensä.

No, en tiedä sitten. Mahdotonta tuota varmaksi on sanoa osuiko vaiko ei.

Harri Tikkasen jäähyn aikana tuli pelin ratkaisu. Juhani Jasu polki irtokiekkoon keskialueella jättäen JYPin pelaajan seisomaan, näki Teemu Nurmen vapaana toisella laidalla, tarkka syöttö lapaan ja Nurmi tuuletti. Illan komein maali, ja peli oli sillä selvä. Lopussa JYP pelasi pitkät tovit ilman maalivahtia ja Tuomas Huhtanen sai kaunistella numerot 4-1:een ensimmäisellä Lukkomaalillaan.

Juu. Kankean alun jälkeen ihan kelpo peli Lukolta. Illan ehdoton ykkösmies oli Juhani Jasu, joka on kehittynyt helvetisti. Kyllähän tätä on odotettu, mutta silti Junnu on yllättänyt ainakin minut.

Maininnan ansaitsee myös Anssi Rantanen joka taisi pelata parhaan pelinsä Lukossa. Hyvää työskentelyä omalla puolustusalueella, ja plussana kaksi maalisyöttöä. Tuskin Anssi on koskaan ennen urallaan kahta tehopistettä ottelussa napannutkaan.

Suht koht hyvin pelasi myös Kris Beech, unohtamatta Otto Honkaheimoa ja Mika Norosta. Myös Charlie Bertrand ansaitsee maininnan, hyvän paluun poika teki ja varmasti omalta osaltaan auttoi Beechinkin peliä.

Ihan hyvältä tämä vaikuttaa. Tulosta tulee, vaikka yhtään täysin ehjää ja hyvää peliä Lukko ei ole vielä pelannutkaan. Mutta aikaahan tässä vielä on.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Rokulle kiitokset jälleen loistavasta raportista,mahtavaa että saa kohtuullisen puolueettoman kuvan pelistä vierasjoukkueen fanin silmin! Niin ja JYP,syökää paskaa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös