Ti 27.2.2007 KalPa - Blues

  • 6 164
  • 24

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Avataan nyt ketju tiistain kierroksen tärkeimmälle matsille. :)

Kiitos hifk – tps matsin, niin Blues tarvitsee enää vain 7 pistettä eli yhteensä 95 pistettä varmistaakseen suoran play-off paikan. Voittamalla tällä viikolla Kalpan ja Saipan, niin se olisi melkeen siinä. Etukäteen homman pitäisi olla helppo, mutta…

Kalpa on pistänyt viimeisessä Kahdessa matsissa Jokerit ja Tpsin koville, joten ei varmaan helppo peli tiedossa. Ässät on kuitenkin vain viiden pisteen päässä, joten motivaatiota varmaan riittää. Varsinkin kun seuraava Kalpan matsi on juuri Ässiä vastaan.
Koska Kalpaa on haukuttu mediassa niin paljon ja yleisesti pidetty niin varmana että Kalpa menee sinne ”tasomittaukseen”, niin ainakin itse toivon että Kalpa saa vielä Ässät kiinni ja menee ohi. Kunhan vaan ei tietenkään Bluesin kustannuksella…

Mielenkiintoista on nähdä pääseekö Mikko Strömberg pelaamaan jommassa kummassa ottelussa. Olisi varmaan hyvä että sitä pelituntumaa olisi sillä varamaalivahdilla. Saipassa tunnetaan Strömbergin heikkoudet, joten olisiko Kalpa matsissa sitten hyvä peluuttaa Mikkoa?

Viimeksi Espoossa pelatusta Kalpa matsista ei jäänyt paljoa mieleen, PAITSI se yksi Kalpa-fani siellä seisomokatsomossa joka jaksoi kannustaa omiaan koko helvetin matsin. Respect!
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
KalPaa vastaan tarvitaan hyvää asennetta ja Strömbergin laitto maaliin voisi hyvinkin parantaa sitä, kun joukkue ei välttämättä häneen luota samaan tapaan kuin Brückleriin.

Normaalipelillä Blues ottaa kyllä tästä voiton, mutta muistissa on myös viimekeväinen Bluesin (fanimatka)peli, joka oli ikävää katseltavaa, ja jossa KalPa voitti lopulta jatkoajalla.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Taitaa olla viikon vaikein peli heti näin alussa. Monen tuhannen miljardin kilometrin bussimatka liigajumbon vieraaksi viiden loitokkaan esityksen jälkeen. Tämä ei ole omiaan nostamaan pelihuumoria ja siinä piileekin Kalpan mahdollisuus. Kaikki näkevät sarjataulukon, mutta harvat muistavat edelliset pari huippupeliä Kalpalta. Onnistunut maalivahtipeli Kalpalta ja Kaken epäonnistuminen joukkueen motivoinnissa, niin pisteet jäävät Kuopioon. Vastaavasti samanlainen peli kuin viidessä aiemmassa ja hyvä viimeistely voisi hyvinkin merkitä kymmentä tehtyä maalia.

Maalivahdin vaihdolla joukkuetta voisi tosiaan herätellä. Mielenkiintoista on myös seurata pelaavatko Lada, Peltonen tai Bambi.

Kolme pistettä olisi saatava. Samoin Ässiä ja Saipaa vastaan. Samalla Tappara pelaa JYPiä, Pelicansia ja Kalpaa vastaan. Molemmille luvassa suurin piirtein samanlainen pistepotti, joten keskinäinen ottelu ratkaissee kotiedun.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
The Nikkari kirjoitti:
Taitaa olla viikon vaikein peli heti näin alussa. Monen tuhannen miljardin kilometrin bussimatka liigajumbon vieraaksi viiden loitokkaan esityksen jälkeen.

Blues ainakin pyrkii välttämään bussimatkan aiheuttamat haitat, huhujen mukaan joukkue on saapunut Kuopioon jo tänään päivällä.

Tästä olisi vähintään kaksi pistettä saatava, muuten menee liian hilkulle Ässistä ohi meno.

Vinkki Pekka Virralle: Kyllä ne pakit (Kuusisto, Pekkarinen, Pulkki, Tuomainen, Kukkonen) jaksaa pelata, Alastaloa ei pidä kentälle näin tärkeissä matseissa päästää. Kauhun sekaisin tuntein katselin TPS-pelissä kun Juje alivoimalla kentälle laitettiin. Purontakastakin olen haukkunut, mutta kyllä mies paikkansa täyttää jos tyytyy peruspakkina oloon. Ylivoimalle ei tätä herraa kuitenkaan pidä laittaa, omat junnut pärjää paremmin.
 

NemI

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hyvää pelipäivän aamua vaan kaikille tasapuolisesti. Sää Kuopiossa on ikkunasta katsottuna puolipilvinen, pakkasta korkeintaan tuommoiset viisi astetta (ulos en ole vielä vaivautunut niin en ole asiastani ihan varma). Kaiken kaikkiaan Kuopiossa olisi tänään loistava sää juhlia kolmen pisteen voittoa.

Kotijoukkueen sairastupa alkaa vihdoinikin tyhjentyä ja Hanssonkin palaa kokoonpanoon.

Mitään suuria odotuksia pelin suhteen ei kuitenkaan ole. Jotenkin en nimittäin jaksa uskoa, että Blues lähtisi loppukauden peleihinsä takki auki, panoksena kun kumminkin on suora pleijaripaikka.

Kysymys kuuluukin; jaksaako KalPa vielä lähteä haastamaan ''vahvempiaan''?

Voittoon tarvitaan 110% onnistuminen, joten yhenkin äijän asennevamma varmistaa 1-6 tuloksen.

Toivotaan parasta pelätään pahinta.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Blues

30 Bernd Brückler, Maalivahti AK
31 Mikko Strömberg, VaraMaalivahti

1. kenttä
14 Tuomas Eskelinen, Vasen puolustaja AK
3 Santeri Heiskanen, Oikea puolustaja AK
17 Ladislav Kohn, Vasen laitahyökkääjä AK
48 Kent Manderville, Keskushyökkääjä AK
75 Martin Kariya, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä
22 Juha Alen, Vasen puolustaja
80 Samuli Suhonen, Oikea puolustaja
29 Carlo Grünn, Vasen laitahyökkääjä
39 Ville Viitaluoma, Keskushyökkääjä
16 Johannes Alanen, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
2 Juha Gustafsson, Vasen puolustaja
34 Ismo Kuoppala, Oikea puolustaja
18 Erkki Rajamäki, Vasen laitahyökkääjä
13 Markku Hurme, Keskushyökkääjä
78 Kari Kalto, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
6 Mikael Kurki, Vasen puolustaja
15 Patrik Lostedt, Oikea puolustaja
40 Jaakko Uhlbäck, Vasen laitahyökkääjä
12 Joni Töykkälä, Keskushyökkääjä
10 Matti Uusivirta, Oikea laitahyökkääjä

Ei muutoksia HPK peliin.

Ja sitten ne huonot uutiset: Hannu Henriksson, Päätuomari
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Taitaa Kalpa-fanien keskittyminen olla jo Ässät-pelissä, jossa ratkeaa tason mittaukseen joutuva/pääsevä joukkue. Tai siis lähinnä se onko Kalpalla mahdollisuuksia välttää se. Itse näkisin siellä mielummin Ässät. Nousun voitte aloittaa heti torstaina. Bluesin kirjoittajistakin cosmo huilaa kuukauden siviilirohkeutensa ansiosta.

Bluesista sen verran, että Ladaa ja Peltosta on hyvä lepuuttaa. Joskohan Peltonenkin sitten pelaisi kaksi peliä peräkkäin pudotuspeleissä. Brückler pelaa taas...
 

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
KalPan kokoonpano tänään

Maalivahdit: Tuomas Nissinen (Timo Lindström)

1. kentällinen: Mikko Purontakanen - Matti Kuusisto:
Timo Koskela - Martin Sonnenberg - Matt Davidson

2. kentällinen: Tomi Tuomainen - Aku Pekkarinen:
Jani Tuppurainen - Jarkko Kauvosaari - Tuomas Kiiskinen

3. kentällinen: Mats Hansson - Simo Pulkki:
Henri Huohvanainen - Eetu Qvist - Kasper Kenig

4. kentällinen: Mikko Kukkonen - Juha Alastalo:
Sami Kaartinen - Ville Hämäläinen - Simo Vidgren


NemI tiivisti omatkin ajatukseni aika hyvin. Asenne ja keskittyminen täytyy olla KalPalla täydellinen, mikäli aikoo pisteitä illan pelistä ottaa. Pakkejakin on tänään jo mukana ihan hyvin, joten eipä muutakun tulta päin! Odotukset eivät silti järin korkealla ole, sen verran hyvin Blues on viime aikoina pelannut ja huippukuntoisen Brücklerin taakse on kiekkoja varmasti hankala saada.
 

Dhearted

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Kookoo
Noh, eipä tappio paljon korpea. Toisaalta hyvä, että Kalpa sai Ässiä hieman kiinni, niin pääsee hopeajoukkue tason mittaukseen.
 

Bandana

Jäsen
Onneksi pleijareissa ei ole KalPoja eikä rankkarikisoja. :P

Ihan hyvä maanpinnalle palautus. Kotietutaistelu tosin vaikeutui hieman, joten lauantaina on kyllä pakko voittaa Tampereella, mikäli neljänneksi mielitään.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Bandana kirjoitti:
Ihan hyvä maanpinnalle palautus. Kotietutaistelu tosin vaikeutui hieman, joten lauantaina on kyllä pakko voittaa Tampereella, mikäli neljänneksi mielitään.

Jaa että kotietua? Mulle riittäisi tässä vaiheessa se, että säälärit jäisi väliin
Olisihan tämä ollut kuudes voitto putkeen. Olisiko ollut seuraennätys?
No Ladille maali numero 99 ja tasan runkkarimaaleissa Joken kanssa.

Torjunnoista päätellen ekan erän hallinta kääntyi sitten kahdeksi eräksi altavastaajaksi?
 

viza

Jäsen
Blues hallitsi peliä koko 60 minuuttia näennäisesti, mutta KalPalla oli mielestäni silti vaarallisimmat tilanteet. Maalinedustapeli toimi tänään hyvin, sillä ainakaan 2. erässä (meidän päätyyn) ei Bluesilla ollut oikeastaan kertaakaan kunnon maskimiestä, joten Nissinen sai torjua kiekot rauhassa. Muutenkin Bluesin nimimiehet (Kariya sun muut) olivat suhteellisen näkymättömissä koko pelin. Mitä nyt muutaman kerran koukkivat KalPalaisia.
Simo Vidgren jatkoi yllätyksiään, teki nimittäin vuoden toisen maalinsa ja heti ensimmäisen jälkeen viime lauantailta, äijähän on tasonmittauskunnossa! Huohvanaisen Henri jäi toisena pelaajana tänään mieleen, loistavaa peliä Henkalta.
Uskomatonta perseilyä Henriksonilta, jäi nimittäin tajuttomasti Bluesin sikakoukkuja viheltämättä, ja päätti 2 minuuttia ennen loppua viheltää Kuusiston Matille luistelemisesta jäähyn, sitähän ei saa tehdä varsinkaan vastustajan vieressä. Onneksi älysi antaa rankkarin jatkoajalla KalPalle. Bluesin pelaaja päätti heittää fiksuna miehenä mailan kun KalPalainen oli läpiajossa.
Rankkarit näytti kyllä paperilla tosi pahalta, luultiin päädyssä että Kariya joka pelasi muuten pehmoillen koko pelin olisi päässyt vetämään. Kohnilta aika kesy esitys tuo rankkari. Koskela teki samanlaisella tavalla sitten sen voittomaalin. Koskela oli muuten kyllä taas vaihteeksi sellainen urpo että ei mitään rajaa.

Yleisöä oli aika vähän mutta ai että oli koko pelin ajan itsellä henki mukana. Viimeiset 2 minuuttia sellaista tuskaa että vieläkin ottaa sydämestä.
 

JuVii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Nyt kävi näin...

Tämmöistä osasi odottaa. KalPalle häviäminen ei kyllä sinällään vituta niin paljoa, sympaattinen pikkuseura. Tosin tässä tilanteessa voitto olisi ollut enemmän kuin tärkeä, mutta parempi hävitä nyt kuin lauantaina Tapparaa vastaan.

Onnittelut KalPalle pisteistä. Ja Laddy pääsi taas maalin makuun, hienoa!
 

menemene

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Suomi
Tulipa ensimmäistä kertaa kuunneltua kotipeli radiosta. Oli kyllä vähän aneeminen selostaja Ritariin verrattuna mutta eipä siinä. Peliinhän sitä senkin puolesta vaan pitää sitten mennä. Henriksoni oli kuulemma edelleen paska ja Bluesi sikaili ihan järjettömästi? Ja selostaja puhui kanssa että jatkoajalla mailan heittämisestä estämistarkoituksessa on tuomittava rangaistuslaukauksen sijasta maali? Voiko olla?

Ilmeisesti KalPaa vastaan tykkää Kohn pelailla. Montako maalia KalPan verkkoon lie tällä kaudella jo laittanut. Mutta jos ei sitten rankkarista niin ei sitten. Itsekin veikkailin Kariyaa kyllä aloittajaksi mutta ehkäpä Kohn juuri tämän takia sinne sitten laitettiin.

Hienoa että saatiin tästä voitto. Ässämatsi 6-0 niin ollaan jo edellä.
 

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
No näinhän tässä pitikikin käydä. Pistekin on Bluesille tässä vaiheessa arvokas. Blues on muutoin Tapparan ohella sarjan surkein jatkoaikajoukkue. Lisäpiste on saavutettu vain 33 %'lla onnistumisella (Tappara 27 %). Esimerkiksi HPK on onnistunut 69 %, Jokerit 67 % ja Kärpätkin 60 %. Kalpankin prosentti on 50 %, mikä on tavallaan "lakimääräinen" saavutus tässä lotossa. Bluesin ja Tapparan surkeat jatkoajat kyllä indikoivat ongelmia maalinteossa, mikä voi jatkossa olla isompikin ongelma.
 

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
menemene kirjoitti:
Ja selostaja puhui kanssa että jatkoajalla mailan heittämisestä estämistarkoituksessa on tuomittava rangaistuslaukauksen sijasta maali? Voiko olla?
Eikös sääntö mene niin, että mailanheittämisestä läpiajo/maalintekotilanteen estämistarkoituksessa tulee rangaistuslaukaus paitsi siinä tapauksessa, että vastustaja on ottanut maalivahdin pois jäältä. Jos mailan heittämisellä estetään kiekon pistäminen tyhjään maaliin, tulee siitä tuomita maali. Eli taisi Juntusella mennä hivenen asiat sekaisin.

Harmi kun en itse peliin päässyt, joten on turha vetää suurempia analyysejä ottelusta. Joka tapauksessa KalPalle erittäin tärkeät pisteet. Vieläkin harmittaa se menetetty piste/pisteet viime TPS pelistä. Silloinkin oli peli ihan hyvin hallussa, mutta tulosta ei tullut. Hyvä että nyt tulosta tuli kahden pisteen arvoisesti. Mielenkiintoinen peli Ässiä vastaan tiedossa.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Pitkästä aikaa näin hyvä fiilis pelin jälkeen, vaikkei täyttä pottia tullutkaan.


Täytyy kyllä nostaa muutamille pelaajille hattua tasonnoston ansiosta. Etenkin Vidgren ja Qvist, mutta myös Kenig, Huohvanainen ja Davidson ovat ottaneet melkomoisen harppauksen parissa viime pelissä. Yksi on kuitenkin ylitse muiden. Tomi Tuomainen näytti tänään parilla hienolla nousulla, miksi miestä pidettiin joskus aikoinaan huippulupaavana kaverina. Pitkää sopimusta vain Tomille, tulee tuottamaan tulevina vuosina kiekollisella pelillään ja rohkeudellaan valtavan paljon nautinnollisia hetkiä Niiralan Montussa.
 

jeke

Jäsen
En tiedä onko Kuopiossa tilausta liigakiekolle, kun taas oli niin vähän porukkaa paikalla ottaen huomioon kuinka hyvin kotijoukkue pelaa. Jos mahdollista, se oli vauhdikkain kamppailu tälle kaudella Kuopiossa, joten olen ilahtunut, ettei täällä Blues-kannattajat tilastojen valossa syytä joukkuettaan huonosta asenteesta. Blues tuli alkuun sellaisella ryminällä, että jopa ihmettelin, kuinka KalPa siihen ajan kanssa ylipäätään pystyi vastaamaan. KalPa oli mielestäni hivenen niskan päällä toisessa ja kolmannessa erässä. Ensimmäinen erä oli Bluesin.

Mutta koskaan ei voi lopputulosta ennakoida pelitilanteisiin nähden näissä Kuopion peleissä. TPS-ottelusta tuli KalPalle nolla pistettä ja tästä Blues-pelistä tuli pisteitä kaksi, vaikka kyllähän TPS oli luokkaa surkeampi kuin Blues, ja KalPa pelasi melko lailla samaa rataa kuin viimeksikin.

KalPalaisittain oli hienoa, että Nissinen oli tällä kertaa alusta alkaen hereillä. Kotijoukkueen kannalta olisi ollut vittumainen lähteä kuromaan esimerkiksi 0-3-tappioasemaa, varsinkin, kun tuolla Espoon maalilla on noin kova luu torjumassa.

Jännää on myös, kuinka KalPasta kolmos- ja nelosketju ovat pelanneet erittäin hyvin, kun taas kehuttu Tuppurainen-Kauvosaari-Kiiskinen –ketju on ollut melkeinpä viime aikoina heikoin lenkki. Ykkösessä Davidson jatkaa hyvää peliä, vaikka tehoja ei nyt tullutkaan. Eniten yllättää Vidgrenin panos nelosessa; en tiedä mistä se on saanut liikettä niveliinsä. Sopimusneuvotteluiden kannalta on aika kinkkinen tilanne, kun alkukauden jämämiehet ovat alkaneet nostaa osakkeitaan.

Aika levollisin mielin voi KalPa lähteä tasonmittaukseen, jos sinne kutsu käy. Kuntohuippu näyttää osuneen kohdalleen joukkueessa. Ja jos Ässät kaatuisi sattumoisin Porissa, menee homma kiharaiseksi. Veikkaan nimittäin, että Ässät ottaa turpaan Espoossa ja rumasti, ja maaliero voisi olla yhtäkkiä KalPan eduksi tässä jumbotaistelussa.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Toisaalta harmittaa pisteiden menetys, mutta mielummin näen Ässät tasonmittauksessa kuin Kalpan. Syytä en tiedä. Onnea Kalpalle pisteistä. Tuskin tappio (ainakaan pelkästään) Bluesin asenteesta kiinni. Riittää kun katsoo Kalpan kolme viimeisen pelin lopputuloksia. Toivottavasti maalinteko-ongelmat eivät tuhoa meitä pleijareissa. Onnea Kuopioon, 13. sija on omissa käsissä.
 

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
Lisätäänpä vielä tähän tuo loistava Savon Sanomien tekemä otteluvideo KalPa-Blues- pelistä. Haastattelussa tällä kertaa KalPalta Mikko Kukkonen ja Bluesilta Patrik Lostedt. Ovat vielä hivenen pidentäneet viime aikoina nuita haastatteluja, mitä joskus kaipailinkin. Tätä palvelua ei voi liikaa kehua!
 

Pantse67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Detroit Red Wings, ManU, UFC
JuhaZ kirjoitti:
Lisätäänpä vielä tähän tuo loistava Savon Sanomien tekemä otteluvideo KalPa-Blues- pelistä. Haastattelussa tällä kertaa KalPalta Mikko Kukkonen ja Bluesilta Patrik Lostedt. Ovat vielä hivenen pidentäneet viime aikoina nuita haastatteluja, mitä joskus kaipailinkin. Tätä palvelua ei voi liikaa kehua!

Olipas kertakaikkisen tasokas video. Saisipa pääkaupunkiseudullekin tällaista palvelua!

Itse ottelun lopputulos ei sinänsä ollut yllätys. Hyvä, että saatiin edes piste. Kolmas sija ei enää ole realistinen, joten täytyy tyytyä tavoittelemaan neljättä sijaa ja kotietua.
 

shineman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HaMu -12
menemene kirjoitti:
Tulipa ensimmäistä kertaa kuunneltua kotipeli radiosta. Oli kyllä vähän aneeminen selostaja Ritariin verrattuna mutta eipä siinä. Peliinhän sitä senkin puolesta vaan pitää sitten mennä. Henriksoni oli kuulemma edelleen paska ja Bluesi sikaili ihan järjettömästi? Ja selostaja puhui kanssa että jatkoajalla mailan heittämisestä estämistarkoituksessa on tuomittava rangaistuslaukauksen sijasta maali? Voiko olla?

Ilmeisesti KalPaa vastaan tykkää Kohn pelailla. Montako maalia KalPan verkkoon lie tällä kaudella jo laittanut. Mutta jos ei sitten rankkarista niin ei sitten. Itsekin veikkailin Kariyaa kyllä aloittajaksi mutta ehkäpä Kohn juuri tämän takia sinne sitten laitettiin.

Hienoa että saatiin tästä voitto. Ässämatsi 6-0 niin ollaan jo edellä.

Voit totutella siihen (jos useampia KalPan kotimatseja kuuntelet) että Juntusen selostuksissa yli puolet pelistä menee tuomarin mollaamiseen, peli kuin peli ja seepra kuin seepra (vaikka ilmeisen huono tuo henriksson kai oli..?!?), muut ottelutapahtumat ovatkin sitten niin ja näin; saattaa olla puoli minuuttia radiohiljaisuutta ja sitten kajahtaa MAALI! niin että säikähtää..

No mutta pelistä. Hyvä että tuli voitto mutta saattoipa olla kohtalokas pistemenetys, vaikka Ässät kaatuisikin torstaina niin tasapisteillä ollaan jäljessä (ellei tosiaan tuu sit jotain järjetöntä murskavoittoo, riittäisko tuo 6-0?) . Vaatii nyt sitten vielä sen yhden tasurin torstaivoiton lisäksi ja Ässille ei enää pistettäkään.. Tiukille menee, mutta kyllähän viimeisessä matsissa Tapparaa vastaan voitais ottaa se puuttuva piste! ..jos ja jos..
 

ngq

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
shineman kirjoitti:
Hyvä että tuli voitto mutta saattoipa olla kohtalokas pistemenetys, vaikka Ässät kaatuisikin torstaina niin tasapisteillä ollaan jäljessä (ellei tosiaan tuu sit jotain järjetöntä murskavoittoo, riittäisko tuo 6-0?) . Vaatii nyt sitten vielä sen yhden tasurin torstaivoiton lisäksi ja Ässille ei enää pistettäkään.. Tiukille menee, mutta kyllähän viimeisessä matsissa Tapparaa vastaan voitais ottaa se puuttuva piste! ..jos ja jos..

6-0 voitto riittää, maaliero on Ässillä -64 ja Kalpalla -75. Eli 6-0 voittolla olisi Kalpa juuri Ässien ohi.
Ässät pelin voitolla menee Kalpa tasapisteisiin, ja loput pelit antavat sitten mahdollisuuden nousta ohitse. Häviöllä Kalpa jää varmasti viimeiseksi.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kaikki kunnia Kalpalle, hyvin taisteltu. Täytyy vaan ajatella positiivisesti, että ennen varmaan ois matsi hävitty jo varsinaisella peliajalla. Mutta nyt Blues niin kovassa tikissä että saadaan jopa piste matseista jotka perinteisesti on sössitty. Hienoa, hyvä Blues! :)

Mutta tääkin matsi taas kerto sen kylmän faktan että kakkosketju on vieläkin ihan unessa. Viitaluoma on kyllä tehnyt maaottelutauon jälkeen maaleja, mutta ne kaikki taitaa olla tehty tyhjiin. Ei tää pidemmän päälle riitä, että on yksi ketju joka tekee maaleja ja kolme jotka pelaa 0-0.
 

TmiT

Jäsen
Suosikkijoukkue
<Your ad here>
Ihmettelen hieman, kun eri lähteistä on saanut lukea ja kuulla pelin olleen viihdyttävän ja hyvätasoisen. Mielestäni vauhtia oli sangen mukavasti, mutta virheiden ja harhasyöttöjen suuri määrä laskee kokonaisarvosanaa paljon.

Henriksson oli... kehno. Mailaa sai käyttää urakalla koukkimiseen, ronkkimiseen, hakkaamiseen, nimeä loput. Sanoin kaverille ottelun lopussa, että toivottavasti tässä lopussa ei tule enää mitään tyhmää, väkisellä keksittyä jäähyä KalPalle ja kas kummaa: alle puoli minuuttia pääni aukomisen jälkeen Hantta passitti Kuusiston jäähylle vastustajan vieressä luistelemisesta. Ottelussa oli mennyt läpi varmaan 50 vastaavaa ja pahempaa tilannetta ja sitten tämä taikuri keksii siitä jäähyn. No, onneks voi sanoa, että kumpikaan ei kaatunut tuomariin.

Kakkosketju KalPalla täysin kuutamolla. Kauvosaarelta huonoin peli aikoihin, huonon jätön seurauksena maali naapurille ja typerää pörräämistä hyökkäyksessä. Pari napakkaa nousua, mutta monta tyrittyä tilannetta. Allu yrittää edelleen puskea päätään seinään vastustajan siniviivalla. Surkein suoritus oli 3. erässä, kun ketjukaverit olivat jo menossa viivan yli, mutta Allu kuljettaa kiekkoa hitaasti 20 metriä poikittain viivalla... Arvatkaa, tuliko siitä paitsio? Siinä on Muhoksen miehen ihan turha sättiä muita, kun itse pelaa flegmaattisesti kuin lämmin lehmän p...a. Ylivoimalla Alastalo sai käsittämättömän paljon peliaikaa. Ei mennyt jakeluun. Puolustuksessa vaikeuksissa edelleenkin Puke ja Aku Pisto. Eikun Jermu Pekkarinen. Eiku...

Mutta Henkka oli täysi kingi! Loistavia jalkakikkoja ja röyhkeää pelaamista! Ja mitä Vidgreniin tulee, niin mikäli kaverilla tällä hetkellä on jokin sairaus, älköön kukaan koskaan löytäkö siihen mitään lääkettä!!
Kuusistolta hyvä esitys, taklauksia, ylöstuonteja ja hyviä ratkaisuja. Edelleen myös iso plussa nuorisokaartille. Hämäläisen Vilikin oireilee piristymisen merkkejä, ei katsota pahalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös