Ti 27.12.2011 Lukko-Jokerit

  • 13 342
  • 38

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tulipa mukava ylläri täältä sähkökatkon keskeyttämään peliin, eli Jokerit oli noussut 2-0 tappiosta komeaan 2-4 voittoon ja 3.erän lopussa on ilmeisesti tullut varsinaisilla pikamaaleilla tasoihin ja saman tien voittoon. Mäki on vaan kova jätkä ja Zoltan on legenda - jo kolme peliä liigassa ja ilman tappioita jatketaan edelleen vaikka tähän peliin Tuohimaa kävi antamassa jo kaksi vastustajalle eteenkin. Myös Lahden onnistuminen maalien merkeissä lämmittää, sieltä se tuttu Jaska on taas tuloillaan.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Miten Lukko pystyy pelaamaan noin huonoa kiekkoa tolla materiaalilla? Ilman Norosta olisi ollut rumat lukemat. Ihan vaan kysymyksenä ilman värilaseja.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Hallissa oli tosiaan töllönkin välityksellä seurattuna hyvä fiilinki ja meikäläinenkin liikuttui Möllin seremonioiden aikana. Kuitenkin yksi nuoruuden suosikeista ja ainoa pelaaja kenen kanssa on tullut nappailtua viskiä vuosikymmeniä sitten 10 000 metrin korkeudessa muun matkustamon nukkuessa. Peukku Möllille!

Jokerit jyräsi lähes koko ottelun ajan alkukauden malliin. Ylivoima pitää vaan saada toimimaan paremmin vieraissa. Zoltan oli maaginen ja kyllähän Lukolla oli paikkoja ratkaista matsi, mutta Z oli toista mieltä. Lukon tuhritun 5-3 ylivoiman jälkeen kävi mielessä, että ehkä tämä tästä kääntyy ja 2-1 tilanteessa tulleen tolppavedon jälkeen olin vielä luottavaisempi. Tolppakirous ei petä.

Lahti oli ottanut onkeensa edellisen matsin kritiikistä ja ei nyt tuhrinut paikkoja. Moisella viimeistelyllä olisi Jokereilla ollut kannu tuomisinaan Euroopasta. Dr Jekyll & Mr Hyde (Rudi) oli eilen vähän kumpaakin: otti yhden turhan jäähyn, mutta tsemppasi kentän kummassakin päässä koko ottelun ajan.

Hieno taisteluvoitto ja tuiki tärkeät pisteet.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Ruudulta sitten melko jarkkomainen matsi. Yksi selvä Lukon jäähy jäi tuomareilta viheltämättä, tosin tilannetta saattoi edesauttaa Jarkon pyöriminen. Eavesin kaveri myös lähetti puolittaiseen läpiajoon, tosin koukun takia todellinen tilanne jäi puolittaiseksi. Norosen hämmentäminen sitten saattoi olla yksi ottelun käännekohdista: varmasti Norosen keskittyminen herpaantui tuosta ja raumalaistenkin energia alkoi suuntautumaan väärään paikkaan. Lopuksi vielä kentällä voittomaalin aikana, niin ihan hyvä suoritus. Jarkon mittareilla siis.

Muuten en jaksa pelistä enempiä enää turista, mutta olihan tuo Ruudun pelaaminen tosiaan "mielenkiintoista" nähtävää. Niin ja tuo paikka, jossa Ruudun piilolinssi jälleen kerran hukkui, maila osui mielestäni miehen olkapäähän. Urholta nähneet ovat sitten ilmeisesti asiasta toista mieltä, mutta striimi oli sekava? Totuus lienee sitten jotain, mutta aivan päivänselvää tuo filmaus joka tapauksessa oli ja rangaistuksella siitä olisi pitänyt mies ehdottomasti palkita. Ekan erän loppuun "Rudi" veti sitten tyylipuhtaan maila- tai jalkakampin omalla siniviivalla, muttei tätä(kään) tuomarikaksikko vaivautunut viheltämään.

Ihan hemmetin hyvä pelimieshän tuo Ruutu on, minkä näki eilenkin useassa vaihdossa, mutta onko pakko tehdä itsestään täysi pelle kentällä? Uskaltaisin väittää, että ilman turhaa idiotismia Ruutu pystyisi tekemään ihan oikeasti kovat pisteet liigassa ja olisi huomattavasti parempi apu joukkueelleen.

No sen verran pelistä kuitenkin, että mielestäni Lukko ei pelannut mitenkään erityisen huonoa kiekkoa, vaan kontrolloi peliä johtotilanteessa lähes ottelun loppuun saakka. Ei Jokereilla niitä muutamaa pahaa ohjuria lukuun ottamatta nyt kovin paljon maalipaikkoja ollut. Kyllä Lukko oli johtotilanteessa sentään lähempänä maalia vielä useamman kerrankin. Sitä en tosin ymmärrä, miksi jälleen kerran piti hölmösti passivoitua ja antaa vastustajan pyörittää peliä.

Jokerien maalivahtipelistä sen verran, ettei kumpikaan jamppa nyt mitenkään erikoisesti pelannut. Epävarmaa pompottelua nähtiin molemmilta, mutta olihan tämä Unkarin poika huomattaasti parempi kuin Tuohimaa.

Tuomarilinja oli lähinnä käsittämätön. Varsinkin kahdessa ensimmäisessä erässä kaksikko osasi varsin taitavasti poimia Lukon rikkeet ja katsoa Jokerien vastaavat läpi sormien. Toki päässäni on värilasit, mutteivät nuo jäähysuhteet kyllä kentän tapahtumia vastaa mitenkään. Jos poistetaan nuo "pakolliset" jäähyt, niin minuutit menivät 12-4.

Lintneristä sen verran, että kolmen vastustajan tekemän maalin aikana mies kentällä oli, eikä peliaika kuitenkaan ollut kuin 20.13. No sai sentään yhden plussan tuohon päälle, toisin kuin Aalto ja Beech. "Rikun" avaus ei kuitenkaan vielä meikäläistä vakuuttanut.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kuulin huhua, että raumalla olisi pelin aikana soitettu HPK:n maalilaulua? Oliko noin? Mikäli oli, niin entistä paremmalta tuntuu lukon sulaminen pelin lopussa.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Kuulin huhua, että raumalla olisi pelin aikana soitettu HPK:n maalilaulua? Oliko noin? Mikäli oli, niin entistä paremmalta tuntuu lukon sulaminen pelin lopussa.

Enpä tiedä mistä moinen huhu ja miten se oikeastaan edes liittyy tähän otteluun. Hämeenlinnassa sitä maalilaulua taidettiin soitella eilen sen verran, että uusi vinyyli on jouduttu laittamaan jo tilaukseen.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kuulin huhua, että raumalla olisi pelin aikana soitettu HPK:n maalilaulua? Oliko noin?
Ei ollut. Kyllä siellä Final Countdownia soitettiin kaksi kertaa.

Pakko kysyä että minkä ihmeen takia Äijänsuolla ylipäätänsä HPK:n maalilaulua soitettaisiin?
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pakko kysyä että minkä ihmeen takia Äijänsuolla ylipäätänsä HPK:n maalilaulua soitettaisiin?

Helvetin epäluotettavan lähteen mukaan tätä Kerhon biisiä oltaisiin soitettu jossain muussa vaiheessa kuin kotijoukkueen maalin jälkeen. Ehkä erätauolla, ehkä ei lainkaan. Vastaus kysymykseesi lienee, että ihan vaan vittuilun vuoksi tilanteen oltua Hämeenlinnassa esim. 5-0.
 

Locksmith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, BVB
Kyllähän se siellä soi ihan pienen hetken. Videotaululle kilahti väliaikaitlanteet muista peleistä ja siinä oli HPK-Ässät 6-0. Sinä aikana kun tilanteet olivat vielä näkyvissä saman pelikatkon aikana, kilahti uudelleen ja HPK-Ässät vaihtui samantien lukemiksi 7-0. Samalla hallin musamies soitti pari sekuntia kyseistä biisiä. Oikeastaan vaan sen kohdan jossa lauletaan "taas hassuttelee HPK".

Omasta mielestäni se oli vain pieni hyväntuulinen kuitti ja samalla myös kerrottiin ikäänkuin hallin yleisölle, että missäs ottelussa siellä tuli se maali, kun tilanteet oli vielä videotaululla nähtävissä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jaa no mulla on sitten korvissa vikaa enemmän kuin luulinkaan. En minä kuullut muuta kuin sen kilahduksen ja samassa väliaikatilanne taulussa vaihtui.

Turhaa kuittailua kuitenkin.
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Otteluketjussa taisi kaikki raumalaisetkin olla sitä mieltä, että maila osui Ruutua naamaan ja jäähy olisi tilanteesta pitänyt antaa.
Urholla tilannetta kelailtiin moneen kertaan. Naamaan osui maila, jonka seurauksena Ruutu kuoli hetkeksi.
Oikea tuomio olisi ollut molemmille kakkonen, mutta dumarit ei ilmeisesti nähneet koko tilannetta!?
 

Zzz

Jäsen
Miten Lukko pystyy pelaamaan noin huonoa kiekkoa tolla materiaalilla? Ilman Norosta olisi ollut rumat lukemat. Ihan vaan kysymyksenä ilman värilaseja.

Samaa ihmettelen, vielä enemmän ihmttelen ihmisiä jotka maksavat kyseisen paskan näkemisestä viikosta toiseen. Ei kyllä uskoisi että janarit pelaavat työkseen, kun muutaman peräkkäisen syötön saaminen omalle joukkuetoverille tuntui olevan täysin ylivertaista.

Täysin ansaittu voitto jokereille.
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Uskaltaisin väittää, että ilman turhaa idiotismia Ruutu pystyisi tekemään ihan oikeasti kovat pisteet liigassa ja olisi huomattavasti parempi apu joukkueelleen.
Joo, mutta sitten se ei olisikaan "Jarkko Ruutu", vaan ihan tavanomainen laituri, joka tekisi "ihan oikeasti kovat pisteet". Nyt se on "Jarkko Ruutu", joka tekee pisteitä ja siinä sivussa viihdyttää ja vihastuttaa kansaa sekä kotona että varsinkin vieraissa. Kokonaisuutena voi kyllä sanoa, että on onnistunut kohtalaisen hyvin ryömimään vastustajien nahan alle. Noronen oli eilen selvästi hämmentynyt Jaken hellyydenosoituksista. Ensimmäinen veto hässäkän jälkeen ja Nortti torjui suoraan Lahden lapaan kiekon. Who knows...?
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pakko puuttua tähän. Minulla on toki värilasit päässä, mutta ainakin omiin silmiini osuma näytti selvältä. Ei toki miltään törkeältä tai tahalliselta, mutta kuitenkin osumalta. Voin toki olla väärässäkin, Urhon nettistreami kun ei kauhean isona pyörinyt ja omat haukan silmät ovat puolittain sokeana.

Oli miten oli, niin tuo tapaus vitutti. Jos osuma oli, niin jäähy olisi ehdottomasti pitänyt viheltää. Jos osumaa ei ollut, niin Jarkko olisi pitänyt ehdottomasti lähettää boxiin. Jos osuma oli niin kuin näin, niin "oikein" tuomio olisi ollut pari minuuttia korkeasta ja "korvaava" filmistä. Ei nyt ainakaan tuomareilta mene kaikki nappiin, jos maila on kasvojen tietämillä, pelaaja heittelee hanskoja ja lopputulemana kukaan ei istu mitään. Tuossa tilanteessa se joko osui, pelaaja filmasi tai molemmat vaihtoehdot yhdessä.

edit: muuten kyllä mennään ainakin suurin piirtein samoilla linjoilla.

Urholla tilannetta kelattiin monta kertaa ja vaikka isku ei ollut kova niin se osui selvästi Jarkkoa naamaan. Taisi itseasiassa osua silmään, koska Ruutu oli lähikuvassa hetken päästä ja selitti huoltajalle jotain ja peitti vasenta silmäänsä kuin katsoen että näkyykö oikealla kunnolla. Ehkä piilari oli vinossa, mutta jos lapa on hieraissut silmää niin aikamoinen Rambo saa olla ettei tuossa peljästy. Vaikea sanoa kuinka paljon Ruutu filmasi vai filmasiko ollenkaan, mutta jäähyn paikka Lukkolaiselle tuo oli aivan satavarmasti ja jos selässä olisi ollut mikä tahansa muu numero kuin 25 niin takuulla olisi se myös vihelletty riippumatta näkikö tuomari itse iskua vai ei. Ruutu maksaa maineestaan.

Onneksi Jarkko näytti myös hämmentäjänkykyjään ja väänsi Norosen pelin solmuun lopussa. Nätin riparin tarjoili Nortti suoraan Lahden lapaan sen silmäkulman aukeamisepisodin jälkeen.

Väitän että ansaittu voitto Jokereille. Oli pelissä edelle kokoajan ja vain umpipaska YV piti numerot tasaisina noinkin pitkään. Kun pelataan Areenan ulkopuolella niin vastustaja saa pelin tasaisemmaksi kun ottaa jäähyjä, silloin Jokerit ei varmasti tee byyrin byyriä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös