Ti 27.1.2009 Pelicans - SaiPa

  • 8 379
  • 37

Hannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPalla Aravirran mukaan yli 30 maalipaikkaa.

Ara taisi laskea alkulämmittelytkin mukaan?

Toinen ja kolmas erä oli kyllä melkoista coast-to-coast meininkiä, jossa SaiPallakin oli paikkansa.

Vaikka SaiPalla on joukkue täynnä pehmeäkätisiä maailmanluokan maalintekijöitä, niin Pelicansin verkko ei heilunut? Tunnustakaa vaan. Hovisen takana oli vielä pleksi maalia varjelemassa.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Ei näin. Ei todellakaan näin. Kuka kantaa vastuun tästä nöyryytyksestä?

Haluaisin kuulla vastauksen yhteen kysymykseen? Pistikö Selin oikeasti tappiota Hostikan piikkiin, vai huijattiinko taas tyhmää ja univelkaista peruspataa? Hostikalle kun ei kymmenestä maalista tehty edes voittomaalia.

Enkä muuten ole lyömässä lyötyjä, Ässien kannattajana ei ole varaa, mutta huolestuttaa vaan Alpo Suhosen "koko kausi kuutamolla" -palkinto...
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Kevätkausi, tärkeät "kuuden pisteen ottelut" ja SaiPa suorittaa ihan päin helvettiä... Niin tuttua, niin tuttua.

Kävellen kotiin, ainoa oikea ratkaisu.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Lähinnä naurattaa nuo Suhosen ja kumppaneiden ranne roikot suoraan veskarin rintapanssariin.

Toisaalta HPK teki Pelicansia vastaan kaksi maalia juuri tuollaisilla löysillä rannevedoilla maalille. Toki toinen tuli maskista yläkulmaan ja toisessa oli ohjaus. Tuskin Suhonen ajatteli noita suoraan sisään laittaa, kyllä siellä tarvittaisiin joku niitä kiekkoja ohjaamaan.

Eipä ollut Jalosen avautuminen tuomarilinjasta ainakaan vielä mennyt raitapaidoille asti.
 

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Raúlilta aika hyvä kiteytys illan ottelusta. Loppunumerot eivät kyllä vastaa ollenkaan peliä ja jos SaiPa olisi alussa käyttänyt tilanteensa hyväkseen olisi loppulukemat voineet olla ihan toiset. SaiPalla oli oikeastaan läpi ottelun paljon maalintekopaikkoja, joita se ei vain pystynyt käyttämään hyväkseen. Siitä osittain kunnia Hoviselle, mutta suurimmaksi osaksi SaiPan viimeistely oli kyllä luokatonta.

Tänään Pelicans onnistui niistäkin paikoista, joista ei olisi edes pitänyt onnistua. Toisin sanoen vähän helppoja siis meni SaiPan maaliin. Toisaalta SaiPan puolustuksestakaan ei paljon ollut tietoa ainakaan enää 3-0 osuman jälkeen, jolloin joukkue pyrki kovalla riskillä vain hyökkäämään ja tekemään maaleja.

Vaikka peli päättyi murskalukemiin, en oikeastaan voi kyllä hirveästi joukkuetta kehua illan esityksestä. Tuli paljon virheitä ja puolustuspeli oli aika pahasti hakusessa, mutta hyvä onnistumisprosentti maalipaikoissa ja vastustajan vähän epäonnistunut maalivahtipeli pelastivat tänään. Parempia joukkueita vastaan näin huolimattomalla puolustuspelillä ei pisteitä kyllä ole luvassa. Paremmat joukkueet tekevät noista maalintekopaikoista maalit, eikä mokkekaan anna varmaan yhtä paljon tasoitusta kuin tänään.

Ehkä tästä murskavoitosta kumpuaa kuitenkin itseluottamusta monelle pelaajalle. Onnistumisia pisteiden muodossa tuli kuitenkin melkein koko joukkueelle. Ehkä tästä murskavoitosta voidaan henkisellä puolella voidaan ammentaa jotain sellaista, joka sytyttää joukkueen hyviin esityksiin myös seuraavissa peleissä.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelihän oli sinänsä hirveää paskaa, mutta kymmenen maalia ja Sihvosen hieno pommi muniinsa tuijottavaan Pukkaan lämmittää mieltä. Kyllä minä paremmilla fiiliksillä lähdin lauantain pelistä, kuin tämänpäiväisestä. Nyt pitää "paketti" saada taas kuosiin KalPaa vastaan tai muuten ei hyvä heilu. Nyt saatin leikitellen helpot pisteet, mutta näin tuskin tulee jatkossa tapahtumaan.

Täytyy kyllä erikseen mainita, että on kyllä SaiPalla helvetin huonoja puolustajia. Kyllä varmasti Tuomista ja (jopa) Levokaria siellä kaivataan.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Täytyy kyllä erikseen mainita, että on kyllä SaiPalla helvetin huonoja puolustajia. Kyllä varmasti Tuomista ja (jopa) Levokaria siellä kaivataan.

Ja näistä se Levokari on nimenomaan se kaveri jota tuo puolustus huutaa takaisin. Niin hurjalta kuin se kuulostaakin, Levokari on se kaveri joka tuota puolustusta isännöi.

Todella nopsasti vilkaistuna, ja jatkoaika & voittomaalikarkelot mukaan laskettuna:

Levokari mukana: 29 ottelua 14 voittoa 15 tappiota
Levokari sivussa: 16 ottelua 4 voittoa 12 tappiota
 

ahal

Jäsen
Raportista luettua (Selin):
- Tässä kulminoitui meidän viime viikon kovat pelit: tappio 1-0 KalPalle, jatkoaikatappio 1-0 JYPille ja vielä kotona maalin tappio Bluesille, kun meiltä vietiin tasuri ja mahdollisuus voittoon. Mä en ollut osannut käsitellä meidän joukkuetta oikein tässä välipäivinä.

Selinille propsit, että myöntää erheensä ja kykynsä/kyvyttömyytensä asiassa. Viikonlopulla luin tai kuulin jostain, että Atu selitti: "on yritetty käsitellä näitä tappioita..." Jäi mieleen soimaan, että on yritetty... Mutta ettei tuloksesta ole mitään varmaa. No nyt tiedetään, että vaiheeseen jäi.

Näkisin tilanteen helpompana, jos nyt jäätäisiin jo tauolle ja voitais huuhtoa negat Saimaaseen tai mihin tahansa nesteeseen, mutta pelirumba ei anna siihen mahdollisuutta. Jos joukkue pystyy kasaamaan itsensä loppuviikon peleihin, hyvä niin. Nostan hattua korkealle. Kova viikko.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Levokari mukana: 29 ottelua 14 voittoa 15 tappiota
Levokari sivussa: 16 ottelua 4 voittoa 12 tappiota
Heh, tuosta voisi siis päätellä, että jos Levokari olisi ollut koko ajan kokoonpanossa, olisi voittoja nyt n. 21 ja tappioita 24. Eli SaiPa olisi noin 62 pisteessä (toki mahdollista olisi hajapisteet jatkoajoilta, siksi tuo noin) ja jossain sijoilla 11. tai 12.

Joka tapauksessa siis pisteen parin päässä pudotuspeleistä!

Voihan saamarin saamari! Pavelle pikaisia toipumisia...
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
Kun on edessä yksi kauden tärkeimmistä otteluista, niin mitä tekee juhlakauttaa pelaava Saimaan Pallo Lappeenrannasta?
Sputnikit ottavat housut pois, käyvät nelinkontin ja antavat lahden lokkilauman persraiskata niin että kirvelee paksusuolessa asti.
Hävetkää edes akkalauma! Toivottavasti kukaan ei ottanut kyytiin hukassa olevaa ja kävelevää joukkiota Lahti-Kouvola-Lappeenranta tieltä.
 
Viimeksi muokattu:

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Vastustaja teki jälleen Pelicansin verkkoon alivoimamaalin!! Liekö av-maali nro 12. tällä kaudella? Pieni, mutta äärettömän tärkeä pointti siinä vaiheessa jos tosipeleihin sattuisi pääsemään. Pleijareissa tuollaiseen ei todellakaan ole varaa, ainakaan kovin usein.
Voiko joku pelin nähnyt valaista miten se tällä kertaa tapahtui? Tuppaako näitä kiekonmenetyksiä yv:llä sattumaan samoille miehille?
 
SaiPan kentälliset:

Nabokov - Immonen - Toporowski / Nyrhinen - Mälkiä
Jasko - Löfman - Jouhkimainen / Iliakis - Koponen
Koskinen - Koskiranta - Nöyränen / Pukka - Backman
Pyymäki - Holma - Yli-Torkko / Pulkki - Virtanen

Hostikka (Tarkki)

Yksi kokoonpanoviesti per joukkue otteluketjuissa riittää. Vältetään turhaa toistoa jatkossa.

Moderaattorit
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Lahesta
Vastustaja teki jälleen Pelicansin verkkoon alivoimamaalin!!
. . .
Voiko joku pelin nähnyt valaista miten se tällä kertaa tapahtui? Tuppaako näitä kiekonmenetyksiä yv:llä sattumaan samoille miehille?
Nelosen maalikoosteesta näkyy että Jalvanti ei osu kunnolla kiekkoon/ei saa kiekkoa haltuun omalla siniviivalla. Irtopalaan ehtii Saipan karvaaja, joka saa heti viereltään apuja. Siinäpä se noin päällisin puolin.
Linkki Nelosen maalikoosteesen PEL - SAI: http://www.nelonen.fi/smliiga/videot.asp?videoId=4032&cat=0&page=1
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös