Ti 26.9 Blues - Jokerit

  • 12 829
  • 84

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Pelit jatkuvat tiistaina, kun Espoossa pelataan "paikallisottelu" Bluesin ja Jokerien välillä.

Jokereita on pakko pitää suosikkina huomenna, vaikka joukkue onkin tällä hetkellä pahasti ykkösketjun tehoilun varassa. Bluesin sairaslista on niin synkkä, että rankkarivoittoa IFK:sta voidaan pitää ihmeenä ja suuri kiitos meneekin kassari Brücklerille. Tiistaina onkin jälleen kahden todella kuuman kassarin välinen taistelu edessä, sillä Juuso Riksman on ollut itse varmuus aikaisemmissa peleissä ja torjunut jo muutamat sarjapisteet Jokereille.

Mainittakoon vielä sellainen tosiseikka, että Shedden ei ole valmentajana vielä Länsi-Auto areenalla hävinnyt. Viime kaudella IFK haki pisteet molemmilla Espoon vierailuillaan. Ja Jokerit lähtenee tehokkaalla karvauksella liikenteeseen myös tiistaina. Saa nähdä, miten Bluesin suht kapea materiaali kestää 60min.

Blues on edelleen äärimmäisen ailahtelevan joukkueen maineessa. Joukkue romahti JYP:ä vastaan täysin kotonaan ja seuraavaksi otti pinnat DDR-hallista. Mitä on luvassa seuraavaksi? Tekeekö Hirso jälleen maalin tai jopa useamman? Herääkö vihdoin muutkin Jokerien vitjat tehoilemaan vai soiko Blues duurivoittoisena?

Itse lähden nöyrästi veikkailemaan tasuria 3-3 varsinaisella peliajalla ja jatkoajalla Kim Hirsc... rankoo jälleen kerran.
 

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jälkeen KHL:n
Blues on vähän niin kuin narkkarit, koskaan ei tiedä mitä tapahtuu. Tästä syystä matsin lopputulosta on äärettömän vaikea ennustaa. Varmaa lienee vain, että Hirso tekee byyrin tai kaksi.

Nyt odotellaan myös Stapletonin ketjulta ratkaisuja. Luotetaan siihen, että Timi alkaa löytää itsensä ja siivittää Andrersonin ja Koiviston pisteille.

Blues nojaa täysin Brückleriin, ja kuolee tai elää miehen mukana. Jokerit lähtee otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, jos pitkäaikaispotilaita ei oteta huomioon, joten punnukset painavat kuppia vahvasti Ilmalan suuntaan.

Jos ottelua lähdetään ennustamaan faktojen valossa, niin Blues palaa "tasolleen" ja pisteet matkaavat Helsinkiin numeroin 1-6. Hirso 2+2, Rita 1+2, Anderson 1+1, Mara iskee ylivoimalla ja Tomek niittaa yhden. Bluesin ainokaisen tekee Kariya.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Bluesilla hyvät saumat voittaa koska Stapleton on aina pelannut paskasti länkkärillä.

Mutta joo, veikkasin turpasaunaa jo HIFKiltä mutta ilmeisesti sitä vain siirrettiin ottelulla eteenpäin ja nyt tulee sitten se kunnon kuritus narrien käsissä. Jokereilla tuskin on samanlaisia asenneongelmia kuin HIFKillä ja nälkää pitäisi löytyä.
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Paha matsi tulossa. Kaikki tappiota paremmat tulokset ovat loistavia ja otetaan mielellään vastaan.

Avainteesit jälleen: Brückler vs Riksman
- Ainoa asia joka tällä hetkellä Bluesilla täysin kunnossa, tämän mukana tosiaan eletään tai kuollaan tällä hetkellä. Brücks ei saa päästää kahta enempää, muuten tekee tiukkaa. Luotto mieheen niin itsellä kuin joukkueella on todella kova. Varma suorittaja. Ahosta en näe edes vaihtoehtona maalille.
Riksman ollut vuorenvarma myöskin Narripaidassa, tähän tuskin tulee muutosta Espoossakaan. Päästää max 3 häkkiä.

Ylivoima vs alivoima
- Tällä osastolla jos Blues pärjää, pienet saumat pisteisiin on. Jäähyjä on otettu liikaa, siinä on selkeä osa-alue, jota täytyy parantaa. Tosin av ollut suht hyvää. Jokereiden ykkösvitja takoo rumat lukemat jos aletaan jäähyilemään.
Liike on avainsana tässä kohdassa. Ennemmin luistellaan se kaveri kiinni kun koukataan vauhti pois. Luulisi junnuilla olevan virtaa painaa hyökkäyspäässäkin hyvää vauhtia.

Mielenkiintoinen peli luvassa. Se kumpi tekee avausmaalin, voittaa.
 

Ponkke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo, Sht
Tietääkös joku mikä politiikka opiskelijalipun kanssa on? Ainakin ennakkoon ostaessa saa 4€ alennuksen paikasta kuin paikasta (ainakin ekassa pelissä 402 eturivistä). Saakohan alennusta jos ostaa lipun ovelta?

Pelistä sen verran, että pahoin pelkään häviötä. Liian paljon meinaa ukkoja olla sivussa. Toisaalta pelkäsin pahoin lauantainakin ja voittohan silloin irtosi. Kaikki riippuu miten Pyykkäri pelaa.
 

vykoukal #51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Ponkke kirjoitti:
Tietääkös joku mikä politiikka opiskelijalipun kanssa on? Ainakin ennakkoon ostaessa saa 4€ alennuksen paikasta kuin paikasta (ainakin ekassa pelissä 402 eturivistä). Saakohan alennusta jos ostaa lipun ovelta?

Tietääkseni kaikki alennusliput on ostettava ennakkoon. Ovelta ostettaessa alennusta ei enää saa.
 

fouba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, HPK
Niin kyllä tuntuu että tiukka matsi tulossa, mutta silti taipuisin jokereiden voittoon joko loppuminuuteilla tai jatkoajalla. Kimillä tähän mennessä tasaisen epätasaista pistetiliä (2+0, 1+1, 2+0, 1+1 ja 2+0) joten uskon että tässä matsissa tulee putki jatkumaan ja Kim saa aikaa 1+1 :). Peli päättyy 3-4 ennen tai jälkeen jatkoaikaa.
 

Chewbacca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Ponkke kirjoitti:
Tietääkös joku mikä politiikka opiskelijalipun kanssa on? Ainakin ennakkoon ostaessa saa 4€ alennuksen paikasta kuin paikasta

Opiskelijalippuja ei myydä paikallisotteluihin.

Lisähuomiona vielä että opiskelijalippuja saa ostettua vain yläkatsomoihin, ei paikasta kuin paikasta.
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Samanlaista alkua kuin edellinen kotipeli oli ei todellakaan kaivata. Samalla tavalla kuin hifkiä vastaan mahdollisimman pitkään tasoissa ja mielellään tietenkin johdossa. Bluesin materiaali on tällä hetkellä sen verran kapea, että lopussa alkaa varmasti jaloissa painamaan eikä muutaman maalin johto olisi pahitteeksi. Muutaman maalin takaa-ajo heti alkuun ja selkärangasta voi alkaa kuulumaan murtumista muistuttavia ääniä ja taululle voi tulle rumatkin lukemat.

Luonnollisesti jokereiden ykkönen pitäisi saada pelattua pimentoon jotta nähtäisiin onko muista kentistä ratkaisemaan ottelua vai jäätyvätkö he uuden tilanteen edessä. Vähän jäähyjä ja jokereiden jäähyistä pitää rankaista kovalla prosentilla. Brückler kyllä hoitaa tonttinsa.
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Bluesin ainoa mahdollisuus tässä ottelussa on täydellisesti onnistunut maalivahti- ja puolustuspeli.
Oma ehdotukseni onkin, että lähdetään agressiivisesti kyttäilemään Jokerien mahdollisia virheitä, jäähyjähän narri-joukkue on ottanut melko paljon.Hirveä sumppu omalle maalille ja sata lasissa koko ajan.
2-3 maalia YV:llä niin ainakin jatkoajalla ollaan.

Junnuille vain hrveä draivi päälle, ja Suhonen penkin päähän tuppea pureman.

Oikeastaan tässä pelissä keskeisintä on hyvän pelivireen pitäminen läpi koko ottelun, materiaalillaan Blues ei mitenkään pärjää.
Jos tappio tulee, niin tulkoon mahdollisimman niukkamaalisesti ja hyvän taistelun jälkeen, ei mitään 5-0 muniinpuhaltelua enää kiitos.
 

Jooqeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja KiVa, Jeren käsilaukku & HCM
Mielenkiintoinen ottelu luvassa. Bluesilla kiitettävän pitkä sairastupalista. Viime kotipeli JYP:lle viisnolla pataan, mutta nörkällä jatkoaikavoitto? Mitäs tosta voi nyt päätellä. No, se nähdään tiistaina. Jokereiden täydelle pistepotille ei näy loppua, mutta eiköhän pistemenetyksiä kuitenkin pikkuhiljaa ala tulla. (toivotaan, että ei) Eiköhän ne muutkin kentät ala saamaan pikkuhiljaa sen mustan limpun häkkiin, kuin Hirson kenttä. Niin uskon. Paljon toki riippuu Riksmanista ja Brüklerista, miten he pelaavat. Varmasti ovat molemmat kyllä pelanneet tähän asti.

Veikkausta pitäisi taas heittää kehiin.. Jokereille 4-2 voitto ja vika tyhjiin ala Petri "ruikku" Varis.
 

mazapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Tärkeimmäksi teesiksi lasken ehdottomasti Laurin maininneen Brückler vs. Riksman asetelman.
Tmmöisen loukkaantumissuman aikana Brücklerin täytyy onnistua, ja hyvin on tähän mennessä onnistunutkin. Mysökin Jokereiden Riksman on jatkanut yhtä varmoja otteita käsittääkseni kuin viime kaudellakin. Ainakin jos torjunta% kertoo edes vähän.

Ehkä maalivahtipeliäkin tärkeämmäksi asiaksi nousee varmasti jäähyboksista poissa pysyminen. Blues on ottanut/saanut viime peleissä aivan liikaa jäähyjä, ja nyky kunnossa olevaa Jokereita vastaan ei pelejä boksista voiteta.

Blues todennäköisesti lähtee saman näköisellä porukalla liikkeelle kuin viikonloppuna HIFK:ta vastaan. Voittoa tästä on vaikea Bluesille ennustaa. Sanotaan nyt kuitenkin että tiukka ottelu tulossa ja Jokerit voittaa niukasti 2-3.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
ZOOM kirjoitti:
Bluesin ainoa mahdollisuus tässä ottelussa on täydellisesti onnistunut maalivahti- ja puolustuspeli.
Oma ehdotukseni onkin, että lähdetään agressiivisesti kyttäilemään Jokerien mahdollisia virheitä, jäähyjähän narri-joukkue on ottanut melko paljon.Hirveä sumppu omalle maalille ja sata lasissa koko ajan.
Oikein. Itse lähden yllättävänkin toivekkaana huomiseen otteluun sillä nykyiselle kokoonpanolle altavastaajan asema tuntuu olevan mieluinen, ja pelaajat sopivat hyvin tällaiseen pelityyliin.

Tälläisella "vieraskiekolla" ne parhaimmat tuloksetkin on tehty Heikkilän aikakaudella. Lauantain voitto ja Raksilan voitot puolivälierissä voisin mainita esimerkkeinä. Ja vuoden liigassa 7/9 pistettä kotiin vieraspeleistä, ei paha.

Näin ollen: vieraspeliä kotikaukaloonkin kiitos! Turha hakea hienouksia nykymiehistöllä. Ja mun puolesta on aivan sama miten paskalta se näyttää kunhan pisteitä tulee. Tässä vuosien varrella olen kuitenkin nähnyt niin monia otteluita jossa Blues pyörittää ja vastustaja rankaisee vastaiskuista, joten pärjään hyvin ilmankin.
 

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Toivottavasti Jokerien Vandenbussche pääsee kehiin ja saa heti reilusti peliaikaa. Uusi mies uudessa roolissa voi parhaimmillaan mukavasti sekoitta Jokerien pelin. Siinä voisi olla Bluesin toivonkipinä otteluun.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Kiekoton kirjoitti:
Toivottavasti Jokerien Vandenbussche pääsee kehiin ja saa heti reilusti peliaikaa. Uusi mies uudessa roolissa voi parhaimmillaan mukavasti sekoitta Jokerien pelin. Siinä voisi olla Bluesin toivonkipinä otteluun.

JA:n jutun mukaan pelaa ensimmäisen kerran vasta torstaina Ässiä vastaan.
 

Jeda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Ai hurja ai hurja

Blues pääsee tähän matsiin paineettomassa tilassa. Edellistä kotimatsia huonommin ei voi pelata ja tappio sarjajohtajalle ei nyt mikään katastrofi olisi. Etenkään kun lasaretissa on pataljoonan verran kokeneimpia pelimiehiä.

Ahonen alkaa olla ahtaalla Brücklerin kanssa, siksi hyvin on alppitorvi ollut kiekon tiellä. En haluaisi olla päätöstä veskarista tekemässä. Nuorin Kariya on pelannut varsin hyvin, eipä taida enää kukaan jaksaa Norjan liigasta vittuilla.

Bluesin yllätysmomentti piilee Jokereiden asenteessa, niillä menee liian hyvin ja joskus se loppuu. Ja ehkä ne jo odottaa pelastusta puskista (van den busche) ja unohtavat pelata. Tai Oton ja Leenan kotivideo vuotaa nettiin ja sitten on kaikki ihan sekaisin. Joka tapauksessa Jussilla on leukaparta ja harrikka. Ja ärjyt tatskat.
 

roottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Blues tänään

Maalissa Brückler, Ahonen varalla

1. kenttä
Tolsa - Viitaluoma - Kariya
Eskelinen - Laatikainen

2. kenttä
Nöyränen - Töykkälä - Ben-Amor
Pikkarainen - Gustafsson

3. kenttä
Sinisalo - Valcak - Lehtonen
Källarsson - Kuoppala

4. kenttä
Finell - Koskiranta - Kähkönen
Suhonen - Kurki

Päätuomarina Levonen.
 

aemis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tiukka peli on tulossa, mutta minä luulen, että Jokerit viä Bluesia. 5-2 lopputulos. Kim Hirso(vitch)? ;) tekee 2 maalia ja Riksman on ilmiömäinen. :)
 

Sabata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vaikka Blues on pieni altavastaaja illalla, niin kyllähän tästä tulee viime kauden tapaan tiukkaa vääntöä. Voi kääntyä kummalle vaan. Brückler tietysti tänään pelaa niin timmin matsin, että Blues vie.

Toisaalta Bluesin kahden puolustavan ketjun (3 ja 4 ketjut) taso on niin paljon heikompi kun Jokereilla, että ratkaisut saatetaan nähdä noita Bluesin ketjuja vastaan. Bluesin pakit antaa varmasti tänään mustelmia meidän hyökkääjille, jotenka fyysistä peliä odotellessa...
 

JAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon entiset SM-liigajoukkueet
Sabata kirjoitti:
Toisaalta Bluesin kahden puolustavan ketjun (3 ja 4 ketjut) taso on niin paljon heikompi kun Jokereilla...

Heh... Ja se Bluesin 2. ketju on niin rautaisa hyökkäävä ketju? Nöyränen - Töykkälä - Ben-Amor, taitokiekkoa Espoossa vuonna 2006.

Bluesilla on jalkeilla 1. ketju ja kolme nelosketjua.
 

Sabata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
JAN kirjoitti: Heh... Ja se Bluesin 2. ketju on niin rautaisa hyökkäävä ketju? Nöyränen - Töykkälä - Ben-Amor, taitokiekkoa Espoossa vuonna 2006.

Juu, no eipä tuostakaan vitjasta nyt ennakkoon tosiaan varmaan kamalasti tehoja voi odottaan, mutta uskoisinpa että kaksi "alempaa" ketjua pelaa vielä puolustusvoittoisemmin. Pakkohan siellä maalintekoakin on yrittää, vielä kun pelikin suosii offensiivista lätkää nyt. Ben-Amor siispä maalitykiksi alkakoot.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
SM-liigan sivuilla www.sm-liiga.fi olevassa kokoonpanossa Jokereiden neloskenttään on nimetty vain neljä pelaajaa. Siellä ei näy sen paremmin Lehterää kuin Saaristakaan. Mikähän tähän on syynä? Saattaisiko Busse sittenkin pelata jo tänään ja tätä vielä mietittäisiin?
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Vakio kirjoitti:
SM-liigan sivuilla www.sm-liiga.fi olevassa kokoonpanossa Jokereiden neloskenttään on nimetty vain neljä pelaajaa. Siellä ei näy sen paremmin Lehterää kuin Saaristakaan. Mikähän tähän on syynä? Saattaisiko Busse sittenkin pelata jo tänään ja tätä vielä mietittäisiin?

Niin, tai sitten junnujen annetaan yksinkertaisesti levätä. Sen verran tiuhaan on kavereilla ollut pelejä lähiaikoina. Ilmeisesti Strömbergin Kimi jaksaa vielä painaa. Toki mielelläni haluaisin myös uskoa, että asia olisi noin kuin arvuuttelit. ;)
 

JuVii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Mielenkiintoinen peli tulossa. Samanlaiset on mietteet kuin IFK:ta vastaan.
Brücks maalissa, tottakai. Kaksi huippumolaria, vähän maaleja tehdään.

Jokerit on pelottavan kova tällä hetkellä. Piste on kova saavutus tästä pelistä. Eksyisiköhän Länärille tänään se 5k katsojaa? Toivotaan.

Rattijuoppo-Levonen viheltää tänään, mielenkiintoista nähdä miten osaa muuttaa linjaansa tälle kaudelle kun yleensä on antanut pelata kovempaa kuin muut tuomarit.

WE BELIEVE!
 

arpa80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vakio kirjoitti:
SM-liigan sivuilla www.sm-liiga.fi olevassa kokoonpanossa Jokereiden neloskenttään on nimetty vain neljä pelaajaa. Siellä ei näy sen paremmin Lehterää kuin Saaristakaan. Mikähän tähän on syynä? Saattaisiko Busse sittenkin pelata jo tänään ja tätä vielä mietittäisiin?
Saarinen on olkapäänsä takia poissa, näin ilmoittaa Liigapörssin sairaslista. Poissa oloon ei ollut aika-arviota.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös