Ti 26.9.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 42 267
  • 627

julle-jr

Jäsen
Ainahan kehutaan urheilijoita, jotka tekevät kaikkensa voiton eteen. Nyt Finley uhrasi jopa oman maineensa voiton puolesta, vaikka totta kai olisi mieluummin tapellut. On siis selvästi todella kova kaveri kun tuolla tavalla söi kiekon henkisessä mielessä.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Kato siellä se tökkii tuomarin takana, on kyllä äijä säkiksi tämä Joe.
 

Altec

Jäsen
Voi vittu mikä jäähy... Ensin jöi toisessa päässä puhaltamatta...
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Virkkunen kaadetaan Sport maalin edessä, ei jäähyä. Sportin pelaaja kaadetaan SaiPan maalin edessä, jäähy.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Heh, Ylepuheen selostajakin mainitsi Finleyn pelkuruuden....vihapuhetta?
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Tjaa...Virkkunen koukittiin nurin, ei jäähyä, sitten heppoisempi tilanne SaiPan päädyssä ja heti soi pilli...noloa tuomarit...tää on nyt se kuuluisa kotietu.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK ottaa "jo" kauden toisen voittonsa. Moni pelaaja sai hanoja auki ja pistetili karttui. Maistuu. Pari osiota menee kyllä Finleyn ärsyttämisen takia ihan lukukelvottomaksi, mutta ei se mitään.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Sympatiat kyllä Porin suuntaan, aika monesti on itsekin surkean pelin jälkeen yrittänyt hakea lohdutusta oman jengin koviksen otteista. Kun ei muustakaan iloa lähde, niin pakkohan se on jostain vääntää. Bloodilla kyllä meni vati totaalisesti nurin, joten sikäli toimi kyllä todella tyhmästi oman joukkueen ollessa kaksi maalia perässä. Eipä silti, omasta mielestänikin Finleyn olisi tuossa tilanteessa pitänyt pudottaa hanskansa ja hoitaa se nouto tyylikkäämmin.
Jep mukavasti toi Bloodin asetelmien haku piristystä iltaan. Hyvä se on nokkimisjärjestys selvittää jo näin ensimmäisessä kohtaamisessa. Mutta ei tämä tappio muuten kovinkaan pahalle tunnu, aina ei voi voittaa. Kiva, että teillekin tuli voitto, oliko kauden ensimmäinen?
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyvä ettei jäänyt pidemmäksi aikaa riehumaan, kun kuppi tuntui olevan jo nurin. Olisi Finley ne repimiset voinut jättää väliin, kun ei ollut aikomusta pudottaa hanskoja, mutta hyvä että muuten osallistui tilanteeseen.

On tässä toki pointtinsa. Takavuosilta muistuu mieleen oman suosikkijoukkueen riveistä kun Viitanen nouti ylikuumana kiehuneen vastustajan (en muusta nimeä) pois ja kyllähän se palveli paitsi oman joukkueen etua niin ylipäänsä turvallisuutta kaukalossa kysisen pelin loppuajan.

Silti, toi oli sellainen tilanne että...chicken.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös