Ti 26.9.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 42 545
  • 627
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Nähny kaks "tappelua" Finleyltä. Molemmilla kerroilla "menettäny tasapainon".
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Et sä nyt vittu tossa vaiheessa enää peräänny jos olet jo menossa puolustamaan omia. Vitun vittu.

Tämä tässä eniten naurattaa. Menet puolustamaan omia ja sit perääntyy.

Oli kyllä pahimpia ämmäilyjä sitten Ruudun toilailujen.
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ilmeisen kova pala se, että oman joukkueen pelaaja oli ihan vitun tyhmä?
Tunnetko Bloodin henkilökohtaisesti? Taitaa olla jo 3-4 kerta kun haukut tyhmäksi, mitä tyhmää Blood teki tuossa tilanteessa muuta kuin vähän kovuutta vastustajalle? Onko se tyhmää?

Finley lähti puolustamaan omiaan tappelu mielessä mutta tulikin pupu pöksyyn ihan viime tingassa ja tuomarien taakse piiloon.
 

Nigi

Jäsen
HIFK-fanit paskat housuissa huutelemassa Bloodin tyhmyyttä samalla kun Finley paskoo täysin housuun kentän puolella, tähän on tultu.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Ihan turhaa jossitella, että mitä jos tilanne olisi toiste päin. Finley hankki toisen joukkueen urpon pois pelistä, ei tuossa tilanteessa ollut mitään syytä tapella. Blood kävi kierroksilla ja haki tilannetta, ja kun Finley tuli paikalle, niin Bloodin kasetti taas kerran hajosi ja teki joukkueelle tyhmästi.
Hyviä vastauksia HIFK faneilta. Teillä taitaa olla vastaavista puolusteluista paljon kokemusta?
 

Pepper Jack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ruutuun vertailut ovat sinänsä melkoisen huonoja, että Blood oli itse se joka rupesi tuossa tilanteessa hölmöilemään ja käyttäytymään muille vaarallisesti. Hyvä ettei jäänyt pidemmäksi aikaa riehumaan, kun kuppi tuntui olevan jo nurin. Olisi Finley ne repimiset voinut jättää väliin, kun ei ollut aikomusta pudottaa hanskoja, mutta hyvä että muuten osallistui tilanteeseen.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Milloin viimeksi ilman maalivahtia tasoitus SaiPalle?
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Hah hah Bood-imbesillille...

Oispa vaan vaikka filmannut Finleyn selkään ajon, mutta ei, koittaa myllyttää tuon tökkijän kanssa. Hyi olkoon. Itekin näkisin paljon mieluummin pelkkää vihellysten jälkeen tökkimistä ja kaatuilua.
 

Umi84

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Btw, onko neiti Finley ikinä edes tapellut liigassa ? Vai onko ainoa tappelu se kun pakon edestä vastasi Yonkmanille viime kaudella ja veti kilpparit silloinkin...Luulin et on kovakin ukko lyömään.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Joona Koppanen jättänyt itsestään positiivisen kuvan. Sijoittuu erittäin järkevästi, luistelee hyvin ja puolustaa fiksusti. Ilveksen nelonen ollut ehjä kokonaisuus tänään, ei ole kertaakaan joutunut omissa pyöritykseen. Lepaus on noussut ainakin tänään Koppasen kanssa uudelle tasolle ja olisi ansainnut jo pari tehopistettä. Tuolla Valtosella ei kummoiset kädet ole, mutta vahvasti vääntää toki molempiin suuntiin.
 

passenger

Jäsen
Blood oli tänään muuten ihan hyvä. Hieman ehkä turha se "kampitus"jäähy, vaikka vähän arvalla tulikin. Mukavan fyysisesti on pelannut kaikkiaan. Olisi ollut mukava nähdä Finleyn pudottavan tuossa hanskat myös. Finley toki toimi varmaan kokonaisuuden kannalta järkevästi. En ole Finleyltä nähnyt liigapelejä kuin pari, mutta parikymmentä matsia Islandersin ja Bridgeportin paidassa, missä Finley vaikutti vähän sellaiselta "gentle giant" -tyypiltä, jonka on pakko pelata kovaa, koska on iso. Ei vaikuttanut olevan sellainen luontaisesti kova pelaaja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös