Ti 26.4.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 108 222
  • 974

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Onneksi olkoon Tappara ja kannattajat! Huikeaa!
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Onnittelut Tapparalle kertaalleen vielä, mutta kuuluttajalle iso lampaanperse.
Olihan tuo junttiuden huipennus kuullutta ruotsiksi. Tai lähinnä se että ei ollut vaikeaa päätellä tuon olevan vittuilua.

Olisi muuten ollut jotenkin jäätävää jos se kiekko olisikin ollut maalissa ja IFK kääntänyt matsin itselleen ja vienyt game sevenin kotiin.
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Huhhuh mikä loppu! Jos olisi ollut maali niin...
 

Bonsai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikon muut joukkueet
Onnittelut Tapparalle, hopean jälkeen näkyy aina kulta!
 

teippi-77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ducks
Sinänsä oikeus lopussa, että Zaborskin mailan lavalla mahaan lyönnistäkin ois pitäny pistää samaan aikaan boksiin kun Jasu. Tällöin alotus ois ollut keskialueella alotus. SE ON SIINÄ!
 

Van_Salin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Onnea Tapparalle ja mahtava sarja kaiken kaikkiaan. HIFKin Teemu Ramstedt oli kyllä mies omassa kategoriassaan tässä pelissä vaikka nekkuun nyt tulikin. Kummaltakin joukkueelta mahtavaa peliä.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt kannattaa muuten katsoa tarkkaan videoilta, miten Hakametsän kellomies pysäytteli kelloa pelikatkoilla kolmannessa erässä.
 

alias

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Äijät on kun olis päässy puolivälierästä jatkoon. Luulis nyt vähän enemmän bilettävän kun klmen tappion jälkeen voittaa mestaruuden, comoon
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Melkosta draamaa oli vielä lopussa :D Onnittelut Tapparalle! Voi hyvällä omallatunnolla suoda tämän sinne, nauttikaa tästä täysillä!
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Montakohan sekunnin sadasosaa liian myöhään HIFK teki sen maalin? Olisi kiva tietää.. mut eipä Nelosen tuotanto sellaista osaa näyttää.

Onnea TAPPARA!
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Ois voinu olla aika nöyrää kerätä hanskat ja mailat kentältä ja lähteä koppiin valmistautumaan jatkoerään. Harmi kun ei saa änärityylistä hidastusta kellon kanssa, että olis nähny kuinka lähellä lopulta oli
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös