Ti 26.3.2024 TPS - Tappara

  • 2 182
  • 19

eemuman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ekassa matsissa Tappara ei pelannut liki ollenkaan, tokassa n. Minuutti, kolmannessa kymmenen minuuttia, joten olisko tänään aika sit pelata jo kokonainen erä ennen löysäilyä? Noh, saa nähdä mut kova luotto olis ryöstölle tänään. Eiköhän tässä kuitenkin peli parane koko ajan, ja uskoisin, että Tapparalla on kuitenkin enemmän potentiaalia parantaa kuin Tepsillä. Semmonen kutina, että TPS pelaa jo aikalailla sitä parastaan.
 

Pantteli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mielenkiintoista nähdä, miten TPS tulee tähän peliin. Edellisen perättäisen ottelun jälkeen nyt on lepopäiviä ollut puolestaan kaksi. Löytyykö Turusta uutta virtaa? Lauantaina tuntui, että tiivis ottelutahti alkoi jo painamaan TPS:n pohkeissa.
 

TAPPI32

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Erittäin tärkeä peli, tämän jälkeen se on sarja joko 3-1 Tapparalle tai 2-2. Jos Tepsi ei tänään voita, niin uskaltaisin sanoa että sarja katkeaa torstaina Tampereella.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Kyllähän tämä peli on just se do or die -matsi jo Tepsille. Yhden ryöstön uskon että TPS onnistuu hakemaan Tampereelta, mutta kahta ei.

Uskon myös että nämä kaksi huilipäivää pelaavat enemmän TPS:n kuin Tapparan pussiin, kyllähän lauantaina näkyi jo toi järjetön kuorma.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Tapparalla tasan sama kokoonpano kuin lauantaina. Tepsillä Nurmi ja Dudas vaihtavat paikkaa keskenään, muuten samoilla mennään.
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kertoimet tämän ottelun voitolle:

Veikkaus:
TPS 1,88
Tappara 1,88

Paf:
TPS 2,04
Tappara 1,83

Ahvenanmaalla lasketaan Tapparalla olevan etu vierasasemasta huolimatta...
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Kertoimet tämän ottelun voitolle:
Paf:
TPS 2,04
Tappara 1,83

Ahvenanmaalla lasketaan Tapparalla olevan etu vierasasemasta huolimatta...
Vanha sponsori, kunnes Suomen vedonlyöntimonopoli torppas alkuunsa sen yhteistyön. Logo oli jo ennen kyseistä kautta muistaakseni paidoissa.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
TPS tänään:

#52 Petrus Palmu - #21 Linus Fröberg - #51 Markus Nurmi
#49 Lukas Wernblom - #20 Viljami Marjala - #58 Kalle Väisänen
#37 Terry Broadhurst - #41 Aarne Intonen - #27 Aidan Dudas
#77 Topias Haapanen - #61 Juhani Jasu - #98 Leevi Teissala

#62 Casimir Jürgens - #44 Niklas Arell
#55 Max Lindroth - # 6 Ruben Rafkin
# 7 Oliver Lauridsen - #33 Otto Salin
#40 Sisu-Petteri Lehtonen

#39 Filip Lindberg
(#32 Noa Vali)
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Tupsinkaataja Taylor "Waltterimerelä" Matson kokoonpanossa. Saa nähdä pääseekö askiin tutun tutkaparinsa, Petri "Santtukinnunen" Kontiolan kanssa.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Semmonen. Luojan onneksi ei matsi ratkennut vääränvaihtojäähyn aikana, jolloin Lindberg sulki, eikun pisti peliin. Ei vaan sulki. Mutta lopulta laittoi pellin. Ai että kävin kuumana.

Salin on joka puolella kenttää, mutta silti Tepsin paras ukko on kyllä Rafkin. Liikkuu, raastaa, taklaa ja on hyvä. Tapparalta Leskinen kasvattaa ruutuaan joka matsissa enemmän ja enemmän.

Lampaanperse tänään kapteeni-koukulle. Wäärnblommi veti kyllä naurettavat filmit jatkoilla ja sietäisi saada jalkapuuta, julkisen nöyryytyksen ja sakot.

Onnea Turkuun. Tapparalta ehjä esitys, paras peli sarjaan ja vierasvoitto olisi pitänyt olla ansaittu, mutta tänään näin päin. Torjantaina taitaa jatkua, enemmän maaleja tehnyt voittaa, silloinkin.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparalta ehjä esitys, paras peli sarjaan ja vierasvoitto olisi pitänyt olla ansaittu,

Vilpittömästi eri mieltä. Tappara on koko liigassa ainoa joukkue, joka onnistuu kerta toisensa jälkeen sössimään helpot lähdöt omista järkyttäväksi perässä juoksemiseksi, jolloin hyvätkin hallintajaksot vaihtuu loppumattomalta tuntuvaksi selviytymistaisteluksi. Ihan joka gaaddääm pelissä. Sellaisella mitään ansaita. Muuta kuin katsojan vitutuksen.

Yksittäinen esimerkki monesta vastaavasta eiliseltä: kiekko omissa, nou hätä -tilanne, helppoja syöttölinjoja tuhat, odotellaan tyhjät pois, kolme perättäistä rystyneppausta maalin taitse kunnes tila loppuu.Tepsi nappaa helpon kiekon ja aloittaa rallinsa ja Tapparan hannujen peli on minnuuttitolkulla pelkkää vaihtoon yrittämistä.

Jos Tappara voittaa pelin/pari yhdellä maalipaikalla kiekonhallinnan mennessä kaverille pahimmoillaan 70-30%, niin jippii.

Fuck that. Tuollaisella ei kannuja nostella.
 

Mapo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pool, Blackhawks
Noh, eikös a-luokan tontit ollu kaikesta huolimatta Kirveille kallellaan. Jatkoilla oli massiivisen pitkä vaihto takana, joka johtui Ekbergin pehmeydestä purkupaikassa.

Muutenkin Ekberg ja Levtchi sais ravistella munat kainalosta. Varsinkin Levtchin pehmeys vesittää sen kentän karvaushommat ihan täysin. Koittaa mailalla silleen Sashamaisesti riistää vaikka kropalla sais enämpi aikaseks.

Kyllä se systeemi toimii ajoittain ihan hyvin. Vaikka se kiekko siellä päätypainissa menetetään, aika usein se kaivetaan takaisin ja silloin vastustaja jo hyökkäysmoodissa eli tiloja löytyy. Jos nyt ei oo aika mullannu puistoja ihan täysin, vastaavalla taktiikalla vuoltiin kultaa 2003. Lite bättre vaan, kyllä se siitä.
 

anatomia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, LeKi
Olipas paskaa peliä. Jatkoajalla sanoinkin kaverille, että peli on niin paskaa, ettei kumpikaan ansaitse voittoa. Tuollaisella omissa munimisella ei mitään voiteta. Tosiaan Ekberigillä kiekko lavassa kämmenpuolella, katse ja rintamasuunta kentälle päin. Silti ei saada sitä avaussyöttöä tehtyä. Tämä nyt johti siihen voittomaaliin, mutta tuota samaa paskaa oli koko peli kaikilta pakeilta ja oikeastaan koko kevät.

Tällä pelillä ei mennä mihinkään.

Jos Heljanko jotenkin saa tämän sarjan hoidettua, niin seuraavassa tulee turpaan aivan saletisti.
Tuota peliä on ihan tuskallista katsoa. Pakko vain tukeutua siihen, että oli hyviä paikkoja. Peli itsessään on niin kamalaa katsottavaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös