Ti 26.12.2023 Otteluseuranta (Liiga)

  • 14 465
  • 468
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
D'Astous on KooKoon ylivoimaisesti tärkein yksittäinen pelaaja. Tollanen pakki jos olis Pelsussa... Jordán on ihan ookoo mut ei mikään Dastuu.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Aivan luokattomia rankkareita SaiPalta jokainen yritys, ei lähelläkään maalia. Eipä pari ekaa ollut kummoisia kookooltakaan, mutta heillä on tää yks pelimies, joka pystyy pelit ratkomaan.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Ei paljon KooKoo pelaajat viitsineet juhlia voittoa. Toki olihan jo tuo yhden pisteen menettäminen tälle Liigan irvikuvalle hyvin nolo juttu.

Voi v-u noita SaiPan rankkareita, yksikään ei ollut edes lähelläkään onnistua. KooKoon yrityksistä kahdesta ensimmäisestä voi kyllä huoletta sanoa ihan samaa, mutta kolmas olikin sitten ammattimiehen tyylikäs suoritus.
 

kelmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Die Mannschaft
Argumentit mihin? Siihen, että on idioottimaista väistää taklausta tuolla tavalla? Vai siihen, että on idioottimaista lähteä hieromaan naamaa, kun on itse perseillyt ihan huolella
Siihen, että Witkowskin jäähy oli kenenkään muun kuin tämän itsensä vika.
Taklaus tulee myöhässä = Zabransky on kiekoton pelaaja. Kiekotonta pelaajaa ei saa taklata. Kiekottoman pelaajan vastuulla ei ole ottaa taklauksia "oikein" vastaan.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Porin rankkarit

Puhakka - ei maalia
Graber - ei maalia

Baptiste - ei maalia
Viitala - ei maalia

Levtchi - ei maalia
Heimosalmi - MAALI
 

AwiRanne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paksut kirjekuoret, Air Baltic
1 Piste oli hyvä tänään, toivottavasti ei oo Ässät keväällä vastassa. Hyvin puolustaa ja roikkuu. Kaukokari on tour
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös