Ti 26.12.2023 Kärpät - JYP

  • 7 591
  • 258

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Vaikea uskoa, että Veini on maailmanmestari ja Urpo Ylönen -palkinnon voittaja.
Kerran Kärppä, aina paska.


Vakavasti ottaen näin kyllä hyvääkin pelissä. Ulkkariketju etunenässä. Minusta Perttu yyveellä toimi myös ihan kelpona maskiukkona.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Olihan tämä koomisella tavalla ihan viihdyttävä ottelu :D

Maaleja ei ole jäänyt uupumaan viime vuosien karkeloista Käppien ja JYPin välillä :D

Eipä ollut Veini kummoinen tänään. Ei sillä että Westerholmkaan.
 

#24#

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja NHL:ssä Carolina
Jännä, ite katoin että jyppi oli kolme erää maalivahdin verran parempi kärppiä. Toki helponnäköisesti Veinille meni Hyryn kuti, mutta pari helppoa meni Westerholmille myös.
 

Coutinho

Jäsen
Olihan tämä koomisella tavalla ihan viihdyttävä ottelu :D

Maaleja ei ole jäänyt uupumaan viime vuosien karkeloista Käppien ja JYPin välillä :D

Eipä ollut Veini kummoinen tänään. Ei sillä että Westerholmkaan.
Koominen sana kuvaa kyllä ottelua hyvin. JYP oli alkuun selkeästi parempi, kärpät lopussa ja jännä homma, että on se varmasti niin päin kivempi! Mutta kato meillä on tärkeintä, että kaikilla on hauskaa. Ei lasketa voittoja ja tappioita. Ei kohta maalejakaan. Kentälle mennään tekemään hienoja suorituksia!
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Jäipäs paska maku suuhun. JYPiltä loistava eka erä, paikat oli neljään maaliin. Kärpät mukaan toisessa ja kolmannessa erässä kunnon once in a lifetime -osumilla (huom. monikossa). Lopussa uskomattoman paska Anssi Salonen katsoo vierestä kun Peltola kampataan maahan kahden metrin päässä omista silmistä ja viittoo vaan että ylös ylös. Toinen sitten se, missä peli vihellettiin poikki kiekon oltua pelattavissa koko ajan. Ohtamaan maalia taasen edelsi härski kiinnipitäminen laidassa, ja JYP-pelaaja ei ehdi blokkaamaan, kun keltamusta pitää kaksi käsin kiinni kuin Käärijä juomista.

Ja jos joku vielä kehtaa väittää, että "aloituksilla ei ole suurta merkitystä ja ne menee pitkässä juoksussa melko tasan" niin menkää itseenne. Tänään JYP hävisi pelin aloitusympyrässä, ja on käsittämätöntä, miten sinne sentteriosastolle ei olla hommattu ketään Malisen jälkeen.

Kärkimiehet ja maalintekijät tekivät parhaansa, mutta kun muu osasto imee niin ei paljon lohduta. Paskalle maistuva piste, mutta syödään paskaa ja mennään eteenpäin.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ville Nieminen saanut hyvin iskostettua tuon "aina vaarallisen 2 maalin johdon" Jypin pelaajiin.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Tuo Koivusen kamppi jäi viheltämättä, samoin samassa vaihdossa Junttilalta lyötiin maila kädestä. Tuomarilinjaa ei sinänsä ollut ja se saa pelaajat sekä katsojat hermon partaalle. Perkele.

Kiekonhallinta, maaliodottama, hyökkäysslueaika, torjunnat, laukaukset..
Kaikki tilastot menivät Kärpille ja tulos taululla 5-4. JYP johti koko illan, mutta saavat olla tyytyväisiä pisteeseen. Kärpät oli kaukana parhaastaan , mutta kovin kummoinen ilta ei ollut Jypilläkään. Ei se sattumaa ole, että molemmat joukkueet vaihtaneet valmentajaa. Pitkässä kuusessa on molemmilla joukkueilla paikka kuuden joukossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös