Ti 25.5.2021 Otteluseuranta (5. kisapäivä)

  • 57 658
  • 1 265

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Todella usein Suomen pelaaja on yksin pyörimässä kulmassa. Jalonen lienee kieltänyt, ettei saa tuplata. Väkevämpiä vastustajia vastaan noista on vain aika vaikea yksin tulla pois ja saada syöttö kohti maalia.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Muistaako joku miltä nää ekat pelit näytti 2019?

Olin kesälomalla noiden kisojen aikaan, joten muistikuvat ovat sekavia. 2011 ei ainakaan näyttänyt hyvältä, ne kisat muistan paremmin.

Edit: Ai niin Kaapo Kakko-show 2019.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mietin myös sitä, että mitä näyttöjä Jaloselle on eht:lla annettu. Jos kerran liigafinaaleista ei pelaajat kelpaa, koska ei näyttöjä. Ja nämä koohot on valittu mukaan näyttöjen perusteella. Olikohan ne näytöt oledejä vai qledejä..
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Muistaako joku miltä nää ekat pelit näytti 2019? Nyt ei nimittäin hyvältä näytä. Tarkoittaako tää mestaruutta vai jotain muuta?
2019 Suomella oli kumminkin maalintekoon kykeneviä pelaajia - toki ensimmäiset pelit oltiin Kakon varassa pitkälti tuolla saralla.
 

Alejandro

Jäsen
Täytyy varmaankin isänmaan nimissä ostaa joku vip-paketti ensi vuoden kisoihin ja toivoa kädet ristissä, että ne rahat menisivät maalintekoharjoittelun järjestämiseen Jutin ja Kalen saunailtojen sijaan.
 

Barney

Jäsen
Mennään posin kautta: Mertsi on vihdoin oppinut lausumaan Suomen parhaan pelaajan nimen oikein.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Tehotonta pörräämistä, aika pehmeää kamppailua, ei mennä hampaat irvessä ykkössektorin paikoille, ei oikein hyvältä näytä...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös