Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ti 25.4.2017 Tappara - KalPa (finaalien 5. ottelu)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Pascal Lemoix, 25.04.2017 klo 08.38.

 1. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Ei ollut kiekoton ja ei ollut laitataklaus.
  Mutanehan niitaa Haapalan laitaan ja puhtaasti mutta Haapala itse sekoilee jalkojensa kanssa ja kaatuu sen takia noin.
  Otteluvalvoja kas kummaa puolustelee tuomareita kun ei uskalla tunnustaa heidän mokanneen totaalisesti.
  Ei Haapala olisi noin lentänyt jos olisi vaan pysynyt pystyssä, jos ei voimat ritä miesten peliin niin kannataa mennä kevyempiin sarjoihin.
   
 2. anatomia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LeKi
  Ihmeellisen erilailla asiat voi nähdä. Jos se olisi ollut laidassa kiinni, ei lentokaan olisi voinut mennä pää edellä. Jos polvet menee, niin silloin tippuu alaspäin. Tästä ei taida tulla yhtenäistä mielipidettä. Tuomarit, otteluvalvojat ja kaikki asioista tietävät ovat toista mieltä ja KalPa fanit "oikeaa" mieltä. KalPa oli vain huonompi, koittakaa kestää.
   
 3. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Lainaus:
  Kerroppa nyt mikä on laitataklaus?
   
 4. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Lainaus:
  Kannattaa sinunkin ennemmin mennä terapiaan tai vihanhallintakursseille, ennemmin kuin tulla tänne Jatkoaikaan, jos ei pysty näkemään pelissä muuta kuin KalPaa sorsivat tuomarivirheet.
   
 5. GTRapid Jäsen

 6. Profaneomen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Taitaakin se pitsiturnaus olla teidän ainoa mahis voittaa jotain enskaudella :p
   
 7. Vanha Len Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Boners
  Mitähän helkkaria täällä tapahtuu? Kesktytään joihinkin yksittäisiin rikkeisiin jne. Tuomarit tuomitsevat tai sitten ei. Paras seitsemästä ei kuitenkaan ole mitään tuuria tai tuomarivirheitä. Keskittykää itse peliin jne. Ansaitusti Tappara johtaa sarjaa.
   
 8. Taze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings
  Lainaus:
  Juu, ehdottomasti kannattaa katsoa still kuvia eikä esim. Ruudun videota, still kuvista saa aina parhaan käsityksen...
   
 9. Luxray Jäsen

  Lainaus:
  Miksi nämä Mouhijärven sankarit eivät voi pysytellä siellä omalla palstallaan vaan pitää raiskata laadukas kiekkopalsta (joo tosi haha) tällaisilla viesteillä...
   
 10. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Lienee sille terapialle enemmän tarvetta siellä päässä jos noin pahasti menee ihon alle. Näen kyllä ihan riittävästi KalPankin virheitä mutta tässä sarjassa tuo tuomareiden linjattomuus on satanut Tapparan laariin. Minun mielestäni finaaleissakin pitäisi viheltää kaikki pois eli eiliseltä jäi molemmilta reilut 10 kakkosta viheltämättä mutta suurin virhe oli tuo Haapalan kompastuminen.
   
 11. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Ihan siitä samasta sääntökirjasta, siitä joka ei kaukalossa luistele vaan siellä luistelevat tuomarit. Miten tuo tilanne Malkin/Wheeler mielestäsi meni, osuiko päähän, oliko hyppyä, onnistuivatko tuomarit? Sinä kirjoitit että nuo poimitaan änärissä pois, miksi tuota ei poimittu?
   
 12. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Tuomarit eivät onnistuneet, mutta se on minusta täysin inhimillistä, koska heidän pitää tehdä päätöksensä ilman mitään hidastuksia. Sen sijaan kurinpidolta oli törkeä virhe jättää rankomatta Malkinia. Myös Crosby on päässyt sikailuistaan joskus kuin koira veräjästä. NHL:ssä on välillä supertähdille omat säännöt. Suomessa sitten on vastaavasti superjoukkueella omat säännöt.

  Ja mitä siihen IIHF:n sääntökirjaan tulee, niin sen mukaan tuosta Mutasen taklauksesta ei olisi kuulunut tuomita yhtään mitään. Ika Lehkonen sanoi Urheilulehden videolla tosi hyvin: "Niin, kohahduttava tilanne, taklaus. Pelas jääkiekkoo. Sai 5+20, syy: jääkiekon pelaaminen. Jääkiekko on kontaktilaji."
   
 13. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Onhan jääkiekko kontaktilaji mutta jos taklaat laidasta irti olevaa pelaajaa niin että hän lentää poski edellä päin laitaa sinulle saatetaan puhaltaa jäähy laitataklauksesta. Ja jos taklattava loukkaantuu tilanteessa, ei tuomarilla ole muuta vaihtoehtoa kuin heittää taklaaja ulos. Näin se menee oikeassa elämässä.

  ps. jos Lehkonen olisi ollut Tapparan penkin takana ja Mutanen olisi selvinnyt tempustaa ilman jäähyä, olisi Ika luultavasti käskyttänyt jonkun repimään Mutaselta pään irti.
   
 14. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Tietysti. Voidaanhan sitä maalejakin oikeassa elämässä vihellellä, jos kiekko käy puolen metrin päässä maaliviivasta. Tässä tapauksessa se laitataklaustuomio vain ei mennyt sääntökirjan mukaan.
   
 15. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Lainaus:
  Mutta hei, eihän siinä taklauksella ollut osaa eikä arpaa. Se vaan kompastui!
   
 16. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Voimia, ehkää tuosta kauden ratkaisseesta tuomiosta pääsee yli joskus 2080-luvulla. Tai sitten sitä muistellaan vielä sadan vuoden päästäkin.
  Mihinkäs se muka katkolla tehty maali on jäänyt?
   
 17. Stevie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Älä unohda seitsemällä pelaamista ja että 4,5kk ei ole riittävä kesätauko. Näistä pitää muistutella tasaisin väliajoin.
   
 18. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Minua huvitti muuten eilen suunnattomasti kuinka jotkut kirjoittivat otteluseurannassa Lajusen laukauksen epäonnistuneen tuossa Karjalaisen 2-0 maalissa. Suoritushan on täydellinen, syöttöharhautus johon KalPan pakki reagoi, millimetrin tarkka laukaus takapatjaan josta paluukiekko juuri oikeassa kulmassa Karjalaisen lapaan. Kädet kattoon ja nimi lehteen.
   
 19. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  No kyllä minun silmääni Lajunen vähintäänkin yllättyi tuosa pakin sinkoamisesta kiekotonta kohti. Hätäisempi olisi tuossa paskonut housuunsa, mutta Lajuselta löytyi kirjasta sivuja. En silti lähtisi pokerinaamalla väittämään Lajusen yrittäneen juuri tuota. Jos se olisi ollut Saravo niin...
   
 20. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Itseäni lämmitti juuri tuo syöttöharhautus. Liian suoraviivaisesti yleensä syötetään ja lauotaan, kun suurin osa pelistä on kuitenkin tuota "ajatustenlukua", niin suorat ratkaisut on helppo pelata pois. Nyt pakki lähti pyörimään omiaan ja Kilpeläisen torjunta samalla vaikeutui.
   
 21. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Tuo syöttöharhautus avasi Lajuselle laukaisulinjan kun pakki lähti peittämään Karjalaisen vetoa. Loistava suoritus Lajuselta kovaan paikkaan, monella olisi voinut käsi täristä tuossa.
   
 22. Petros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Suomalaiset
  Lainaus:
  Juuri noin, näin tilanteen hyvin läheltä ja kiekkoa kuljettaessaan Laju tsekkaa Karjalaisen olevan mukana mutta pakki aika hyvin peitti lätynheittoyrityksen.
  Laju sitten todella kevyen vedon veti patjaan tietäen kiekon pomppaavan suoraan Karjalaisella ja siitä veto maaliin. Hemmetin tarkka tuo Lajun syöttö....jos olisi vetänut enemmän laitaan niin molari olis torjunut sen aivan suoraan sivulle. Taas kun oltiin niin lähellä maalia niin ainostaan räpsään tai kilpeen veto olis Kalpan pelastanut.

  Ei muuten ollut eka kerta kuin vastaava on nähty. Viimeksi pe pronssipelissä tuli vastaava tilanne ja siitä varma maali Jypille.