Ti 25.11.2014 Otteluseurantaketju Liiga

  • 52 515
  • 517

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Kyllähän nyt kuuluu rangaistusta antaa jos huitoo toiselta käden paskaks.
 

Battle Ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPPPK, Ässät
Saipan pojat voisi katsoa tilanteen uusintana. Ei todellakaan osu taklaus käteen vaan lyönti tulee ranteeseen ennen taklausta!
Tämä selvä. Nyt vaan pitää varoa mailan nostamista, ettei tule lisää boksia.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kalpa on ollut paras joukkue, mitä tänä vuonna on nähty Tampereella. Loistavaa kiekollista peliä tiiviin viisikon, hyvän liikkeen ja syöttöpelin muodossa.
 
Suosikkijoukkue
Ilves, Edmonton
On tämä ihme touhua...miten voi Ilveksen peli olla noin sysipaskaa verrattuna toissaviikoiseen lentokeliin? Liike ei ole KalPan tasolla, mutta ei mitään tervassa hiihtämistäkään. Koko homma vain kuivuu kasaan tuohon sysipaskaan syöttöpeliin, jossa KalPa on noin sata kertaa parempi.

Yksi maali olisi kiva tehdä, kun edellisestä alkaa jo olla aikaa.
 

dorka

Jäsen
Boyce laittaa kiekottoman Kiiholman kainaloon mailan ja heittää kumoon aloituksen jälkeen, mutta ei penaltia estämisestä.



En tiedä meneekö värilasien piikkiin, mutta minusta tämä linja suosii JYPpiä.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Voi vitun Ville Hämäläinen.... A kirjain pois tuollaisilta idiooteilta. Turhin jäähy IKINÄ.
 

jussi61

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
TomTom ottaa roolia.

Tulee pitkä kolmas erä.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Laakson jäähy naurettava ottelun linjaan nähden. Tapparalle mennyt samanlaisia läpi tusinan verran.
Joo, kyllä siellä on jäänyt oikeastaan kaikki päivänselvät viheltämättä ja Erkinjuntin mailaankopautus vihellettiin. Niitähän tulee jokaisessa vaihdossa, mutta nyt Japa päätti laittaa äijän istumaan. Kankaanperän jäähy oli selvä idioottimaisuus. Miksei selkeistä kampituksista ja koukuista voi niitä jäähyjä viheltää?

Bonsaksen pelannut hyvin, bonuksena maali. Malinen oli ekassa erässä Tapparan ainoa hyökkääjä, joka uskalsi koittaa jotain muuta kuin ennakoitavinta ratkaisua. Toisessa erässä Tappara Kalpa-pelin tavoin aktiivinen ja sai jotain aikaankin. Kolmanteen erään odotettavissa taas hidasta lähtöä, kiekonmenetyksiä omissa ja pari Kerhon maalia. Toisen erän vauhdikkaampi kiekko sopii Tapparalle selkeästi paremmin.

EDIT: Tomppa --> Japa
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Oho. Kerho taas menettanyt kahden maalin johdon? Ei yllata. Hamill se vaan painaa tuon apina Jasun kanssa. Jasu on koko kaudeen jarruttanut Hamillin pelia ja sitten kun Hamill pistaa latyn Jasun lapaan, niin Jasu on aina yhta yllattynyt hienosta tarjoilusta ja raplaa kiekon jonnekin. Jasulle antaa kiekon, on sama kuin lainaisi mustalaisille, ei koskaan tule saamaan takaisin. Vittu se on paska. Viekaa se pois, se on nyt niin huono ei jaksa katsella enaa.

Mika Saariselle on tullut? Kultakypara tuli paahan niin kusikin naemma nousi. Ei yhtaan duunia ilman kiekkoa, selka suorana tuolla painetaan. Jotain tapahtuu ehka kun kiekon saa, mutta niin helvetin ylimielinen. Penkin paahan hetkeksi sekin. Somerjuuri on Kerhon paras.
 

ahal

Jäsen
Hämäläinen rakastui Pikkaraiseen ja yritti ottaa väkisin! Helvetin tyhmä jäähy.
Hämäläinen voi siirtyä vapaaotteluun... nuo ei kuulu lätkään, vaikka kuinka teksi mieli,
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Perkele, ei näkynyt Voutilaista jäällä toisessa erässä. Oli yhden pelin poissa, tuli takaisin, kävi tekemässä häkin ja taas telakalle?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös