Ti 24.3.2015 Kärpät - SaiPa (3. puolivälierä)

  • 11 372
  • 80

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
PS. Löökvisti näyttää siltä, että on karannut Pertti Kurikan nimipäivistä.

Aika säälittävä kommentointi! Taisi edeltävän pelin SaiPan voitto ottaa koville ja päästit patoutumat esille. Ei paljon kannata höpötellä tuollaisia ja lisäksi annat itsestäsi erittäin huonon sekä lapsellisen kuvan.
 

Toro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät 46 ry.
Lofquistista ei taida alla olevan tekstin lisäksi muuta tietoa vielä olla?

Sam Lofquist sai jonkinlaisen käsivamman pystypainistaan Kärppien Joonas Kemppaisen kanssa pelin jo päätyttyä. Kemppainen rojahti lopulta Kärppien maalin takana Lofquistin päälle, eikä mikään viitannut isompaan loukkaantumiseen.

Muun SaiPa-ryhmän poistuessa kaukalosta Lofquist etsi kuumeisesti ja tuskaisen näköisenä joukkueen lääkäriä vaihtoaitiosta. Lopulta pelaaja löysi lääkärin jäältä, mutta palasi ilman mailaa ja pelihanskoja takaisin vaihtoaitioon.

Hetkeä myöhemmin yhdysvaltalaispuolustaja pyöri pukukoppikäytävällä ihmeellisen näköisesti vasen kämmen paksun jääpussin peittämänä.

Toivottavasti olisi kunnossa torstaina aika paha takaisku mikäli puuttuu.

Saipan vaihtoaition takaa nähtynä. Lofquistin vasemman käden nimeton oli ensimmäisestä nivelestä n. 45 astetta vinossa elikkäs sormi sijoiltaan. Paranee varmaan parissa päivässä.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Saipan vaihtoaition takaa nähtynä. Lofquistin vasemman käden nimeton oli ensimmäisestä nivelestä n. 45 astetta vinossa elikkäs sormi sijoiltaan. Paranee varmaan parissa päivässä.

Aika pahalta kieltämättä kuulostaa jos sormi mennyt vinozkiin, vaikka tuo muutamassa päivässä kuntoon taas kuulostaa hyvältä. SaiPalle elintärkeä kaveri Lofquist kyllä on eikä oikein olisi peliäkään varaa joutua pärjäämään ilman häntä. Noussut aivan hemmetin tärkeäksi palaseksi mitä toki oli jo runkosarjassa. Paha peli muutenkin torstaina tiedossa ja SaiPan olisi voitettava mikäli haluaa edes venyttää vielä vähän sarjaa sillä tappiolla kotona olisi Kärpillä täysi rentous jo hommassa Oulunpäässä pistää sarja poikki. Yhden voiton kun edes SaiPa vielä saisi niin saataisiin edes se yksi kotipeli lisää. Rahallisesti tärkeää ja kohta joutuu taas muutenkin odottamaan pirun kauan uutta kautta niin toivon kovasti edes sarjan venyvän.
 

Itäpuu

Jäsen
mitä tekee Tirkkonen? Tyytyy virkamiesläpsyttelyyn, vasta kolmannen erän vikalla kympillä alkaa taklaaminen ja karvaaminen. Missä vika?
Tirkkonen tajuaa, että ei voi koko kevättä painaa kolmella päälle, varsinkaan isossa kaukalossa. Kun häviää tuollaisen karvauksen, niin ylivoimahyökkäys omiin on enemmän kuin todennäköistä. Kotona tuo toimii paremmin, mutta ei aukottomasti sielläkään. Ei tämä sarja ole Saipan käsissä käväissytkään vielä,
 

Tonikarppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Näyttää taas yhdellä lestapellellä keulivan. Torstaina jatkuu ja silloin SaiPa tulee alusta asti 100 lasissa päälle ja taklaa teidän mikkihiiristä paskat pihalle. Siinä sivussa sitten ladotaan tarvittavat maalit ja sarja on jälleen tasan.



Sinä taas olet surullinen esimerkki siitä mitä saadaan, kun sukulaiset nussivat. Teillä päin se taitaa olla melko yleistä?

Kiitos päivän parhaista nauruista :D Tronic. Loistavaa keskustelua peliin liittyen ilmeisesti...vaan hieman typerän kuvan annat itsestäsi kun noin helppoon trolliin lähdet mielettömällä teiniangstilla :D Jatketaan seuraavassa pelissä samaan malliin.
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Joo lähes joka ketjusta löytyy joku joka kirjoittaa enemmän tai vähemmän provoavaan sävyyn, joten ei kannata tehdä yksittäisistä viesteistä suurempia johtopäätöksiä.

Mun mielestä SaiPa pelasi ihan hyvää ja järkevää kiekkoa Kärppiä vastaan. Kyllä tuolla pelillä olisi voitu ottaa voittokin. Vain viimeinen kymmenminuuttinen oli vähän vaikeampaa eli siinä Kärpät sai puolustettua SaiPan varsin aseettomaksi. Tosin muutama sekunti ennen loppua tasoitus oli kuitenkin kovin lähellä. Sain nautiskella pelin hallissa hyvällä paikalla eikä se munsta ollut niin tylsä kuin jotkut täällä kirjoittavat. SaiPalle pitää taas nostaa hattua kun haastaa noin hienosti. Sarja on vielä kovin auki ja uskon, että tässä saadaan vielä hyviä pelejä seurattavaksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös