Ti 23.9.2014 CHL: JYP - HV 71

  • 2 578
  • 3

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Mestareiden liigaa on tänään tarjolla ja ottelun lähtökohta ei voi olla selkeämpi. Voitto tai ulos. JYP on lohkossa tällä hetkellä toisena kahdeksalla pisteellä, pisteen johtavaa Salzburgia perässä. Tämän illan vastustaja HV 71 on kolmantena, kaksi pistettä JYPiä perässä. JYPillä on jäljellä kaksi ottelua ja molemmat ovat ruotsalaisia vastaan. Lohkon kärkipaikkaa pitävä Salzburg kohtaa kahdesti Klotenin joka on saanut vain pisteen kaikista peleistä yhteensä ja senkin pisteen se sai JYPiltä. On realistista olettaa että Salzburg ottaa täydet pisteet jäljellä olevista otteluista jonka takia JYPin on pystyttävä voittamaan molemmat jäljellä olevat ottelunsa jotta jatkoon pääsy lohkosta olisi mahdollinen parhaiden kakkosten joukossa.

JYPin pelaaminen on ollut vaihtelevaa ja erinäisiä kommentteja on mediassa ollut jotka saivat aikaan vilkastakin keskustelua päävalmentaja Virtasesta. Nyt toivottavasti jokainen pelaaja kuin kannattajakin keskittyy vain tähän otteluun ja sen voittamiseen. Pelin pitää olla sellaista että vastustajalla ei ole kivaa. Kaikki negatiivinen joukkueen ympärillä pitää unohtaa ja keskittää kaikki agressio vastustajaan.

HV 71 koostuu pääasiassa ruotsalaisista pelaajista. Heillä on viisi ulkomaalaista pelaajaa joista yksi on suomalainen Teemu Laine. Puolustuksen liideri lienee Chris Campoli jolla on yli 400 ottelun kokemus NHL:n puolelta. Hyökkäysestä Andreas Jämtin yrittää varmasti hermostuttaa JYPin pelaajia mutta hyökkäyspelin kirkkain tähti on 30-vuotias Erik Christensen jolla on lähes 400 ottelua NHL:n puolelta tilastoissa.

Vastassa on varmasti yhtenäinen joukkue joka haluaa voittaa. JYPin pitää haluta enemmän. Eräs kysymys on pelaako Perrin? Kapteenimme oli poissa SaiPaa vastaan virallisen tiedon mukaan alaraajavamman takia mutta huhuja on liikkunut että se ei ole todellinen syy hänen poissa-oloonsa. Mikä totuus onkaan, toivon todella että Perrin pelaa tänään. Se olisi erityisen tärkeää että joukkue saa kapteeninsa mukaan erittäin tärkeään otteluun.

Ottelun näkee Soneran CHL Totalin puolelta tai paikan päällä. MTV Katsomon puolelta ottelua ei näe (perkele!).

Kokoonpanot laitetaan tänne kunhan ne julkistetaan.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Jopa on kiinnostusta. Todella tärkeä matsi on kyseessä ja tässä on Virtasen valitsema pelaava kokoonpano:

Hubacek - Perrin - Pihlman
Salonen - Luoma

Jaatinen - Boyce - Poukkula
Kemiläinen - Mäenpää

Tuppurainen - Löfman - Hännikäinen
Kalteva - Viitanen

Nenonen - Lahti - Ikonen

Ylimääräisenä puolustajana Hietanen ja ylimääräisenä hyökkääjänä J. Nättinen

Maalissa aloittaa Rajaniemi. Luukkuvahtina Tarkki.

Edit: Maalissa pelaa kuitenkin ilmeisesti Tarkki. Kokoonpano on bongattu CHL:n liveseurannasta, koska JYP ei vähemmän yllättäen viitsinyt niitä jakaa yleiseen tietoon.
 
Viimeksi muokattu:

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Paljonko oli porukkaa hallilla? Maalikoostetta katselen ja olikohan edes 2000 katsojaa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös