Ti 23.4.2019 Otteluseuranta (Liiga)

  • 60 252
  • 1 050

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Ei tämä tässäkään kohtaa näytä pelivirtaukaen kannalta niin hankalalta kuin mitä HIFK:ta vastaan usein näytti. Voi Kärpät hävitä tänään, se ei liity tähän asiaan.
Samaa mieltä. Ei Kärpät ole tässä sarjassa ollut kertaakaan niin kusessa mitä HIFK vastaan oltiin, etenkin Stadin peleissä.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No, pelin käsikirjoitus on uomissaan. Kolmannessa tasoihin ja viimeistään jatkoilla ohi. Helppoa.
 

Ralph

Jäsen
Kun Heshkakin pelaa tällä tasolla, olemme kusessa.
Meni kyllä aika helppoon tuossa keskialueella. Katsoin ensin, että joku Kärppä-hyökkääjä eksynyt puolustushommiin, mutta että Heshka. Edelleen sanon, että sarjan paras pakki.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ylivoimat vertailuun.

Siinäpä HPK:n johtoasema tiivistettynä.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ylivoimat vertailuun.

Siinäpä HPK:n johtoasema tiivistettynä.
No ihan paskaa se HPK:nkin ylivoima on ollut, ei siellä mistään kuviosta ole ollut tietoakaan. Ei Kärppienkään ylivoima mitenkään hyvää ole vaikka ekassa pelissä maali ylivoimalla tulikin (ja toinen vielä suunnilleen samalla hetkellä kun ylivoima loppui).
 

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kärppien pitää saada toimitettua kiekkoa maalille ja alkaa kunnolla taistelemaan kakkoskiekoista. Niin kauan kun joukkueessa on sellaisia snipereita kuin Radek Koblizek niin kovin kauniista maaleista on turha uneksia
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Liigan on pakko puuttua noihin Kärppien täysin turhiin telomisyrityksiin. Turusenkin maalissa, lyötiin kiekotonta Paajasta viikatteella käsille. Ainoa syy on yruittää teloa. Vastaavia jatkuvasti tilanteen jälkeen Kärppäläisten toimesta. Hakataan kiekottomia käsille viikatteilla ja poikkareilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös