Ti 23.2.2021 Jokerit - HK Vitjaz

  • 8 466
  • 109

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Liittokansleri naulaa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Jesse, Nelli ja Liittokansleri namuttelee nätin maalin. 1-0.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Krejcik ja Junttila heräävät kevääseen. Savinainen katsellut tunnin Raipen videoita, joten pystyy pelaamaan keskellä. Hyvältä näyttää.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Vitjazin selkäranka taisi jo katketa. Ei vain riitä tässä ottelussa tai pudotuspeleihin.

Spartakilta löytyy kuitenkin Lehterän tasoinen huippusentteri ja maalin suulta Hudacek sekä muutamia entisiä Dynamon pelaajia, jotka ok-tasoa, esim. puolustajat Vishnevsky ja Rylov.

Ehkä meikäläisellä on ollut liikaa mielessä viime kauden Vitjaz ennen SKA:n tekemää joukkueen tyhjennystä parhaista pelaajista kuten Miro Aaltonen, Shvets-Rogovoi jne. Sen takia Vitjaz näyttää yllättävän vaisulta.
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Olikos se tämä Vityazin koutsi kenen kanssa oli aitioiden välillä jotain huutelua, käsimerkkejä ja tuulettelua Vityazin voittaessa Venäjällä pelatun pelin jälkeen? Nythän olisi oiva kusipäisyyden paikka kuitata potut.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Kevyt vihellys Jensenille, kun katsoo miten hetkeä aiemmin Artyuhin oli roikkunut Hänmänissä kiinni. Ehkä nykyajan linjan mukainen, mutta ei tämän päivän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös