Ti 22.3.2011 Sport-Pelicans, 2. karsintapeli

  • 24 365
  • 68
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Se on sitten game 2.

Eiköhän tässä pelissä jo alkaa tapahtumaan. Ensimmäinen peli meni selvästi Pelsulle 4-0, vaikka Sport oli näennäisesti hallitsevampi.

Ensimmäisen ottelun "tärpit" lyhyesti ranskiksin kummastakin joukkueesta:

Pelicans:
- Ei meinannut kiinnostaa koko ottelua suurinta osaa pelaajista
- syötöt menivät ennen kaikkea aivan muualle, kuin omien lapaan
- YV oli luokatonta
- Teki maalit ammattimaisesti niistä paikoista, joista pitikin
- Hovinen pääsi suhteellisen helpolla
- Halli täynnä, joka oli ennakko-odotuksiin nähden hieno asia

Sport:
- Hyvin, hyvin väsyneet pelaajat
- piti kuitenkin liikettä edes vähän kentällä ja oli näennäisesti hallitsevampi
- maalinteko tökki, kuten koko kaudella
- myös edelliseen, tekopaikoissa näki, että Mestiksessä vasta mietitään, kun liigassa ollaan jo reagoitu

Hyvät ovat silti asetelmat tähän game 2:een. Räsänen piti omilleen herätyspuheet ja eiköhän se jalka tässä jo liiku vähän enemmän, kuten pitäisi.
Sport on saanut ansaitsemansa huilipäivät ja virtaa riittää, varsikin kiimaisen kotiluolan asiakkaiden edessä huomattavasti enemmän, mitä Lahdessa.

Tiukka peli tulossa. Jos Pelicans jatkaa samaan tyyliin, väittäisin kyllä yhtään punalasisin silmin katsottuna, että Sport tulee viemään tämän ottelun. Uskon kyllä, että jos Sport menee 1-0 johtoon, alkaa Pelicanskin heräillä viimeistään tuossa tilanteessa ja huomenna saame nauttia kunnon hokia. Toivotaan näin ainakin.

Toivomuslistalla olisi myös muidenkin, kuin Tyrväisen veljeksien taklaamisia. Nyt kiekko oli sellasta virkamieskiekkoa, että oksat pois. Neppailua puoleen ja toiseen, jos tällaista termiä voi tässä käyttää.

Toivon, että ottelussa ei olisi samat tuomarit, mitä edellisessä, mutta taitavat silti valitettavasti olla, vai kuinka?

Onko Lahdesta tulijota Vaasan helvettiin huomenna? Jos, Tervetuloa!
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans pelasi erittäin paskan pelin kotona. Ei lähelläkään sitä tasoa mitä se oli viimeiset 5 liigakierrosta. Ehkä Sport ei vaan nappaa? Tänään on syytä napata, ja jos Pelicans voittaa sysipaskalla pelaamisella 4-0, niin kuinka paljon sielä taululla on kun Pelicans pelaa hyvin? 12 - 0 ? Mihinkään leijumisiin ei edelleenkään ole varaa.

Huonolla fleguilulla tulee varmasti vaikea peli Lahtelaisittain.
 
Viimeksi muokattu:

posankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
ja jos Pelicans voittaa sysipaskalla pelaamisella 4-0, niin kuinka paljon sielä taululla on kun Pelicans pelaa hyvin? 12 - 0 ?

Mutta eihän se voi riittää, että pelsut pelaa hyvin. Sehän kävi jo ekan pelin keskusteluissa selville, että kaikki johtui vain sportin väsymyksestä ja otteluohjelman epäoikeudenmukaisuudesta. Nyt kun vaasalaiset on saaneet levätä niin eihän pelsuilla ole mitään mahdollisuuksia.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllä ne Sportin pelaajatkin kiekon joskus maaliin saavat, jos Pelicans jatkaa samalla tasolla. Pelin alussa pari Sportille eteen ja Pelicans on kusessa. Täytyy toivoa, että Räsänen & Nurminen on oikeasti saanut joukkueen työmoraalin ja asenteen kuntoon tähän peliin.

Toivotaan hyvää peliä molemmin puolin. Olen vakuuttunut, että Pelicans saa hyvin pelatessaan tarpeeksi maalipaikkoja ratkaista ottelu, vaikka Sport puolustaisi hyvin. Kaikkea pitää kuitenkin parantaa viime pelistä, sillä muuten Sportille annetaan voiton avaimet. Lauantaina se ei osannut niitä hyödyntää, mutta turha siihen on tuudittautua.

Pelicans lähtee tähänkin otteluun ennakkosuosikkina ja toivottavasti pelaa sen edellyttämällä tavalla. Voitto Vaasasta ja sarja on lähes ohi.

Edit:

Toivotaan myös, ettei peli ole samanlaista roikkumista ja estämistä kuin lauantaina. Siinä häviää se vähäkin vauhti ja taito pelistä.
 
Viimeksi muokattu:

Rocco

Jäsen
Jaha, taitaa Bergman ja Manninen olevan sivussa. Lisäksi edelleen Kujanpää, Mäkinen ja Aalto poissa. Nyt saa myös Mörsky tulikasteensa karsintapeleihin, ja Kiviniemi tälle vuodelle myös.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Takkiinhan tässä kumminkin tulee ja varsinkin, kun Bergman ja Manninen poissa kokoonpanosta.

Pelsut hoitaa tän varmalla pelillä 1-5.
 

Jay Low

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, SHL
Sori, en tiedä onko tätä puitu jossain toisessa threadissa, mut lähettääkö jotkin asemat nettiradioselostuksia tämän illan matsista? Ylen maakuntaradioiden tiedoista ei moista ohjelmatietoa ainakaan löytynyt. Merisääradio lähettää ainoastaan muutaman minuutin tilannepäivityksiä uutisten jälkeen.
 

lommi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New England Patriots
Sori, en tiedä onko tätä puitu jossain toisessa threadissa, mut lähettääkö jotkin asemat nettiradioselostuksia tämän illan matsista?

Lahden paikallisesta voi kuunnella peliä nettiradion välityksellä osoitteesta - Radio Voima

Ja samalla nauttia valtakunnan parhaasta kiekkoäänestä. Ili Varmavuosta!
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Kylläpä on hiljaista otteluketjussa. Eihän tämä mikään mittari ole, mutta ihmeellisen hiljaista on kevään kovimpien vääntöjen alla.

Onko Vaasalaisilla jo maha täynnä, sarja luovutettu henkisesti, vai mikä vittu?

Ite en luovuta ja usko omiin on kova, vaikka Bergman sairastuikin sopivasti ennen ottelua. No ei sota yhtä miestä kaipaa.

Ai niin... Kyllä gloryhunterit taas innostuu, kun tänään tulee eka kiinnitys ja kiima kasvaa. ;)
 

lommi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New England Patriots
Vierasotteluissa näin, kotiotteluissa sitten esiintyykin lähes toinen ääripää.. :|

Hyvä pointti. Kotiotteluissa taas osat vaihtuu niin, että mieluummin kannattaa olla vaikka kuuntelematta.

Tiilikaisen Tomihan selosti ihan pätevästi pitkään Pelsujen kotipelejä radiossa, mutta vaikuttaa nykyään UrhoTV:n puolella selostaen sieltä käsin kotipelit. Lisäksi mies selostaa vanhana jenkkifutaajana kyseistä lajia Nelonen Pro:lla.

Tiilikaisen tilalle sitten tuli tämä nykyinen kaveri, joka on kyllä totaalinen vitsi, niin studiossa, kuin selostamossa. Luulisi, että Lahesta löytyisi tähän osaamista..
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
..
Tiilikaisen tilalle sitten tuli tämä nykyinen kaveri, joka on kyllä totaalinen vitsi, niin studiossa, kuin selostamossa. Luulisi, että Lahesta löytyisi tähän osaamista..

Ei liity itse ketjuun oikeastaan millään tavalla, mutta nostaisin myös itse kissan pöydälle tästä kotimatsien selostajasta. On se helvetti kun ei Keskeä parempaa selostajaa muka löydy. Aivan kauhean kuuloista, yrittää ikäänkuin olla joku muu kuin on.


Itse peliin, odotan että Pelicans pelaa tänään samanlaista kiekkoa, kuin kauden viimeisimmissä otteluissa, jos näin niin ei hädänpäivää tässä kamppailussa.
 

Foik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jännittävä ilta luvassa, toivottavasti. Näkyykö ko. ottelu miltään kanavalta?

Jo etukäteen tiedosta kiittäen,
Foik
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Nimenomaan Botnia TV. Kaikki Sportin kotiottelut karsinnoissa maksaa 29,90€, oli niitä sitten kaksi tai kolme.

Harmittaa tuo Bergmanin poissaolo, mutta ei se saisi vaikuttaa ratkaisevasti. Mahdollista tappiota ei voi ainakaan siitä syyttää.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Dodiin, dodiin pianhan se alkaa. Onko sitten mahat täynnä vai mitä, kun itelläkin on vähän sellainen fiilinki, että katellaan miten käy ja ei pahemmin jännitä niin kuin joskus. Näin kai se on, kun nyt ei tänä vuonna ole mitään todellista pyrkimystä tai pakkoa sm-liigaan, ja kausi on jo mennyt niiin paljon yli odotusten. Siispä nauttimaan vain kiekosta ja tunnelmasta.

Hyökkäysosasto koki taas kolauksen, kun näihin peleihin tärkeä ja jo vähän liiga-ympyröitäkin haistellut Robin Bergman on poissa. Materiaalietua on muutenkin Kaaneilla ihan riittävästi.

Hauska nähdä mitä tuleman pitää. Sport tarvii maskia ja röyhkeyttä maalintekoon, että kumilaattaa saadaan ohi Hovisen. Toivottavasti tuomarikaksikko suvaitsee antaa Pelikaaneillekin muutaman jäähyn, jos sikseen on, että Kaanit joutuvat roikkumaan tms.

Yksi asia on varma - jos me voitetaan tänään, Pelicans leirin (fanien) selitys on huono asenne, pelattiin 100 x huonommin kuin liigan viimeisillä kierroksilla ym. ym. ;)

Ps. Puurula uhkuu taas itseluottamusta ja jopa pientä uhoa pelin alla, kuten ennen ensimmäistäkin ottelua. Tämä siis mtv3:n jutusta luettuna. Pidän todella kaverin asenteesta. Varmasti tietää ja tajuaa itsekin, että aikalailla altavastaajina tässä ollaan, mutta on ottanut esiintymisiinsä selvästi mukaan pohjalaista menttaliteettia - mitään ei nöyristellä, ja h*lvetin hyvä niin!

Kukahan muuten tunnustaa olevansa kwh pipellä Vaasassa duunissa? Terveiset tuli perille.
Hah, minkäslaiset terveiset on ollut kyseessä? Onko Kwh:lta tullut joku toimitus Lahden suuntaan, ja kyljessä on ollut jotkut kiekkoterveiset.

EDIT:
Jaatinenkin veks, Manninen nelosessa. Voi rähmä, sanois Spede.
No voihan nyt.. Mikäs saaterin epidemia sinne on nyt iskenyt. Nyt alkaa kyllä siitä vähästäkin maalintekovoimasta olla enää rippeitä jäljellä.
 
Viimeksi muokattu:

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Jaatinenkin veks, Manninen nelosessa. Voi rähmä, sanois Spede.
 

Epsilon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahti vs. Everybody
Daavid siis antaa tänään Goljatille kunnon "lisä-tasoituksen" loukkaantumisten(?) muodossa.

Tärkeä peli ja ainoastaan voittoa tästä täytyy odottaa. Kenttäpelaajat ottavat tänään ne "haalarit" mukaan töihin ja Hovinen jatkaa siitä mihin lahessa jäi, niin hyvä tulee. Vaasaa kyllä toivon muutaman vuoden säteellä liigaan, mutta ei tosiaankaan meidän kustannuksella. Joten eiköhän tänään näytetä "närhen munat" ja aletaan paketoimaan tätä sarjaa.

Toivottavasti Sportin streami pelittää, kaljat riittää ja maaleja tekee Pelicans vähintään yhden enemmän.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Juu, se olis liigakarsintaa tänään Vaasassa. On jo niin tuttua kauraa, ettei oikeen jaksa enää syttyä näihin :P Harmittavasti tuli juuri iso kasa duunia juuri näille päiville, ettei pääse paikanpäälle, mutta streami on auki!

Mikäs Bergmanilla? Nyt vaan sitä liikettä ja painetta Pelsuille. Lähetetään Hovinen rei'itettynä takaisin Lahteen!

Ps. Streamin kuvanlaatu on tänään jostain syystä aika huono ja ääni tulee viiveellä.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Daavid siis antaa tänään Goljatille kunnon "lisä-tasoituksen" loukkaantumisten(?) muodossa.

Bergmanin ja Jaatisen poissaoloista ei ole tietoa. Olisiko maha kuralla tms.? Jaatinen ja Bergman ovat jengin kärkilaitureita. Nabbin ja Höllin kanssa Sportin neljän kovimman laiturin joukossa.

Kujanpään Mika olisi meidän kolmossentteri, mutta olkapää pärähti Jukureita vastaan. Puolustajista poissa on Toni Mäkinen (nykyrosterissa 6. puolustaja) ja Jouni Aalto (7. puolustaja).

Sport on kuitenkin ollut tällä kaudella ennen kaikkea joukkue, joten kun ei näitä loukkaantumisia ei ole tällä kaudella juurikaan itketty niin ei aloiteta nytkään. Näillä mennään.

Onko jossain tuoreemmat kokoonpanot? Sm-liigan mukaan juurikin toisinpäin.

Tekstarilla on tieto.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös