Ti 21.5.2024 Otteluseuranta (12. kisapäivä)

  • 61 329
  • 1 803

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onko automaattisesti ulkona Ruotsi pelistä?
 

SatanicBunny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Narrin paluu
On turhia jäähyjä, on typeriä jäähyjä, on täysin urpoja jäähyjä, ja sitten jossain 3 kilometriä tän alapuolella on tää Granlundin ratkaisu.

Ei nää kisat Miken puutteeseen Ruotsipelistä kaadu, koska paskasta ei saa konvehtia vaikka lisää torttuun kääreen, mutta vittu nyt oikeesti mitä paskaa. Kauas on tultu ilmaveiveistä.
 
Kieltäytyneiden pelaajien lista on pitkä ja nimekäs. Jos änäripelaajat ja Euroopan parhaimmisto on omasta halustaan ulkona joukkueesta, niin tämä jalkeille saatu joukkue on varmasti parhaimmistoa siltä osin, keitä oli saatavilla. Ei Jukka ja Jere tahalleen ole jättänyt menestystä tuoneita tai änäritähtiä rannalle. Kyllä syystä tai toisesta syyt ovat olleet ihan pelaajien omia. Ja nytkin Sveitsillä on lähes absoluuttisesti paras joukkue, minkä valtio voi saada jalkeille. Ei siellä ole poissaolijoita juurikaan. Sveitsin ykköskenttä on kyllä romanttisen kova. Ei Suomella ole vastaavaa tänä keväänä.
Niinpä... Sveitsissä, jos kieltäytyy maajoukkuekutsusta tulee automaattisesti kieltäydyttyä seuraavaksi kahdeksi vuodeksi maajoukkuepeleistä.
 

Laiskiainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, AC Oulu
Nyt ollaan joron jäljillä. Joukkueen kapteeni, joka on vielä herrasmiespelaajana jollain tasolla tunnettu, ei vaan voi typerehtiä noin tässä vaiheessa. Hyvällä tsäkällä Granlund ei pääse pelaamaan Ruotsia vastaan, mikä tarkoittaisi entistä kovempaa iltaa Suomelle
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Mikael Granlund, Kapteeni? No way!
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Uskomatonta sekoilua. Olin oikeastaan tyytyväinen Sveitsin vikasta maalista, jotta Suomi pääsee nopeasti hallista lepäämään. Sitten Micke kilahtaa ja ehkä ulkona torstaina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös