Ti 21.5.2024 Otteluseuranta (12. kisapäivä)

  • 61 426
  • 1 803

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Yleensä en jaksa kauheasti ennakkoon negailla, mutta torstaina saattaa olla kylmää kyytiä luvassa.

Ei perkele mitä paskaa tämä on.
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Coyotes
Niin eli sun mielestä on hyvin rakennettu joukkue ja kaikki parhaat mitä on saatavilla, on otettu? Paskastihan tuo on rakennettu, täysin kädettömillä pelaajilla jotka eivät edes kovuusessa pärjää
Kieltäytyneiden pelaajien lista on pitkä ja nimekäs. Jos änäripelaajat ja Euroopan parhaimmisto on omasta halustaan ulkona joukkueesta, niin tämä jalkeille saatu joukkue on varmasti parhaimmistoa siltä osin, keitä oli saatavilla. Ei Jukka ja Jere tahalleen ole jättänyt menestystä tuoneita tai änäritähtiä rannalle. Kyllä syystä tai toisesta syyt ovat olleet ihan pelaajien omia. Ja nytkin Sveitsillä on lähes absoluuttisesti paras joukkue, minkä valtio voi saada jalkeille. Ei siellä ole poissaolijoita juurikaan. Sveitsin ykköskenttä on kyllä romanttisen kova. Ei Suomella ole vastaavaa tänä keväänä.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Siinä taas sitä Jalosen parasta paskaa. Laitamyyryä ja laituri antaa ahtaaseen paikkaan pakille viivaan. Ja sit tää meidän saatanan pakki. Parempi kun myisi luistimensa tori.fi:ssä ja keskittyisi vaikka konsolipelaamiseen, jeesus miten surkeaa pelaamista.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Hmm, kumpikohan mahtaa voittaa torstaina, Suomi vai Ruotsi??? Ei kyllä yhtään osaa sanoa.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Vitun Fiala.

Miksei Sveitsi tee hitaita lähtöjä? Ihan turhaa hyökätä kahdella pelaajalla eikä viisikolla joka on ensin otettu kasaan oman maalin takaa.
 

WarWas

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÅIFK. Kaikki Fin maajoukkueet. 99+
Siihen aikaan kun pelasivat ei EHT turnauksia oltu keksitykään. Paljon tekivät pisteitä liigassa mutta varsinaisia MM ratsuina ei noita herroja muisteta vaikka Jarkko ja Javanainen kahdet kisat pelasivatkin ja Susi jopa neljät.
Eiks Susi sentään ollu Calgaryssä 88?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös