Ti 21.5.2024 Otteluseuranta (12. kisapäivä)

  • 61 210
  • 1 803
Selvä paitsiohan tuo oli, ei kahta sanaa. Haluan kuitenki purnata siitä kuinka paska tuo sääntö on. Ei tasan mitään vaikutusta maalin syntyyn tässäkään tapauksessa.
 

Siwankassa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue
Harmi Granlundin kannalta. Eilen hylättiin syöttö Pakarisen maaliin ja tänään sitten paitsion takia maali hylkyyn. Noh suuttuu pudotuspeleihin!
 

iibor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Jokerit
Nyt täytyy myöntää, etten ihan ymmärtänyt, miten oli paitsio? Kiekkohan oli siniviivan päällä eikä kokonaan keskialueen puolella. Vai miten tää nyt meni?
 

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Oudoksi mennyt tämä touhu kun nämä B-luokan maatkin vievät Suomea miten lystää.
Muistetaan nyt kuitenkin Suomella olevan jäällä se D-luokan maajoukkue.

Jos valitset joukkueeseen pelaajat, jotka eivät ole edes Liigan parhaita, niin vaikea siinä on NHL-tason tai NL-tason pelaajia haastaa. Sitä niittää mitä kylvää tai jotain.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Vaikka kuinka on muutama NHL-pelaaja vastustajalla, niin ei vaan vittu voi olla, ettei Suomi saa luotua yhden ainoata maalipaikkaa Sveitsiä vastaan 30 minuuttiin.
Ja jos näin vaikeaa on Sveitsiäkin vastaan, niin ei jaksa edes ajatella, miten vaikeaa tulee olemaan Ruotsin kanssa...

Joo ei ole panosta tässä pelissä, mutta Suomi on vetänyt kisat sen verran pahasti päin persettä, että kyllä tässä suht. tosissaan yritetään pestä kasvoja. En jaksa uskoa mihinkään höntsäilyyn, Suomi tarttis onnistumisen kovempaa maata vastaan ja tietänevät sen itsekin.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
No tällä materiaalilla ei ihan samaa tehä kun Kanada. :D
VOITA OIKEAT PELIT

T. Tami

Joo, en minäkään mestaruuden puolesta vetoa löisi nyt, mutta turnaussysteemi on sellainen että mitään ei olla vielä hävitty ja kukaan ei ole vielä voittanut mitään.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Kale
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös