Ti 21.5.2024 Otteluseuranta (12. kisapäivä)

  • 60 371
  • 1 803

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Paitsio tietenkin. Jalonen ja tonnin seteli.
 

chubster

Jäsen
Haluaisin tietää kun täälläkin useampi on sitä mieltä, että ei ole paitsio, mihin tämä näkemys perustuu? Selittää paljon noita liigan seurantaketjujakin ja itkuja siellä, jos todella ollaan sitä mieltä, ettei tämäkään ollut paitsio.
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Oudoksi mennyt tämä touhu kun nämä B-luokan maatkin vievät Suomea miten lystää.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Heh. Mitenkähän monta kertaa joku Kanada on perseillyt samalla tavalla ekan kisaviikon ja edennyt rimaa hipoen jatkoon, silloin sitä kehutaan että win the right games. Suomi tekee samaa niin valtava itku käynnissä.
Meillä se on: "Let other teams win us the right games"
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Suomi teki maalin, tai sitten ei. Minkä v-un takia sitä kiekkoa pitää veivata edestakaisin juuri ennen siniviivaa. Saatanan tollot!
 

Hiltsu04

Jäsen
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets, Pelicans, Leijonat & BB-88
Ei kai tässä mitään vaikka tekeminen onkin vaisua, hyvä pitää valttikortit piilossa näin panoksettomassa pelissä. Torstaina nähdään sitten mikä on se Suomen todellinen taso, tällä pelillähän ei ole mitään merkitystä.
 

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö

Liitteet

  • jukka.jpg
    jukka.jpg
    25 KB · kertaa luettu: 69

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
On tää vittu kyllä peliä. 30 min pelattu ja Suomella ei ole edes puolikasta maalipaikkaa luotuna. Tulee ihan mieleen entisajan NLiitto pelit.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Mistä tää Mattila on? Ei ole tainnut yhtäkää kamppailua voittaa kovempia maita vastaan pelatessa ja nyt ajettiin laidastakin läpi

Tätä minäkin olen ihmetellyt, että mistä divarista se on löydetty? Jalonen on yrittänyt hämätä vastustajia tuomalla täysin mitättömiä pelaajia turnaukseen, ei ihan onnistunut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös