Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Ti 21.5.2019 Otteluseuranta (12. kisapäivä)

Viestiketju osiossa 'MM-kisat 2019, Bratislava ja Košice' , aloittajana Bunder, 21.05.2019 klo 12.49.

 1. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Korjataan: Venäjän kokonaismaaliero ei ollutkaan niin hyvä kuin muistelin, eli jo kolmen maalin voitolla Ruotsi olisi lohkovoittaja ja Venäjä putoisi heikoimmalla kokonaismaalierolla lohkokolmoseksi. Tsekki ei siis kai voi enää päätyä lohkokolmoseksi, vaan Ruotsin tappiolla tai alle kolmen maalin voitolla lohkokolmonen on Ruotsi ja Ruotsin vähintään kolmen maalin voitolla puolestaan Venäjä.

  Summa summarum, Ruotsi on Suomen todennäköisin puolivälierävastus, mutta worst case scenariossa sieltä voi tulla vielä myös Venäjän karhu. Tänään siis kannustetaan poikkeuksellisesti veli venäläisiä..
   
 2. roctum Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Markus Hännikäinen
  Lainaus:
  EDIT2: Vituiksihan ne laskelmat työnteon ohella menivät, Ruotsihan tosiaan teki pari maalia tsekkejäkin vastaan, joten Step 4 ei voi tulla sovellettavaksi, elleivät laskelmat uudemman kerran menneet vituiksi.

  Tuota Step 4:ää sovelletaan ainoastaan, jos Ruotsi voittaa Venäjän 5-2, muutoin jo Step 3:en ansiosta päästään pois tilanteesta, jossa vähintään kolme joukkuetta on tasatilanteessa.

  EDIT: Toisin sanoen: ainoastaan 5-2-voitolla kaikkien maiden maaliero on keskinäisten osalta viidellä tehdyllä maalilla nolla (5-5). Jos esim Ruotsi voittaa 3-0, menee Tsekki jatkoon viidellä (5) tehdyllä maalilla Ruotsin ja Venäjän kolmea (3) tehtyä maalia vastaan. Ruotsin ja Venäjän loppusijoitus ratkeaisi sitten ihan perinteisesti keskinäisen ottelun perusteella Ruotsin hyväksi.
   
  Viimeksi muokattu: 21.05.2019 klo 16.52
  Matza187 tykkää tästä.
 3. Partakus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Lainaus:
  Heti mukana. Mukavan uran tulee Oliweri vielä pellaamaan.
   
 4. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Venäläisten pelihuumorin saa paljon helpommin pois raiteiltaan.
   
  JakeTheGreat tykkää tästä.
 5. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Leijonat
  Saatanan Ohtamaa ja Kaski ! Eikä se nyt järin hyvin muiltakaan mennyt mutta noi kaksi ton lohkovoiton ryssimisen pääarkitehdit oli
   
 6. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Olet oikeassa, eli Ruotsin 3-0- tai 4-1 -voitolla Ruotsi olisi lohkokakkonen ja Venäjä lohkokolmonen.
   
 7. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans, Dallas Stars
  Lainaus:
  Mutta tekihän Ruotsi kuitenkin Tsekkiä vastaan kaksi maalia. Taisit unohtaa laskea sen. Vai lasketaanko tuossa tasapisteskenaariossa ainoastaan voittettujen pelien tehdyt maalit?
   
 8. jahoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Lainaus:
  Ei tää hävitty peli nyt mikään maailman loppu vielä ole. Oikeastaan vielä on mahdollista voittaa lohko
   
 9. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Onko muka?
   
 10. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Ei ole.

  USA 3 pistettä -> lohkovoittaja
  USA 2 pistettä -> tasapisteissä Suomen kanssa, mutta lohkovoittaja
  USA 1 piste -> lohkon kolmas

  Kanada 3 pistettä -> lohkovoittaja
  Kanada 2 pistettä -> lohkovoittaja
  Kanada 1 piste -> lohkon kolmas, tasapisteissä Suomen kanssa.
   
  jahoo tykkää tästä.
 11. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat: KalPa
  Lainaus:
  Lainaus:
  Ei ole.
   
  SMT tykkää tästä.
 12. Ekonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Espoo, Blues, Honka
  Saksa-tappio palautti leijonat altavastaajan asemaan. Se sinänsä sopii hyvin. Jostain pitäisi kaivaa alkupelien energinen ote ja uskallus, jos yllätystä tosissaan hakee. 'Konemaisella' pelillä niin ei käy. Sinänsä tällä materiaalilla on kyllä jo nyt pelattu hyvät kisat.
   
  magnum37 tykkää tästä.
 13. iSing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo 1969–1975, Pre-pride TPS
  Lainaus:
  Kentän sentterinä hääräävä KHL-dominaattori Zacharias Moneynen putosi täysin kuvasta kolmessa viimeisimmässä pelissä. Jatkuvaa yhden vajaalla pelaamista ei kompensoi edes Il Grande Capo di Cacco.
   
 14. roctum Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Markus Hännikäinen
  Lainaus:
  Totta, unohdin tämän, joten tuo Step 4 ei siis missään tapauksessa voi tulla sovellettavaksi: Step 3:a soveltamalla saadaan ainakin yksi joukkue eroamaan tehtyjen maalien osalta, vaikka kaikkien maaliero olisikin sama. Jos kaksi joukkuetta jäisi Step 3 jälkeen tasoihin, ratkaistaan heidän paremmuutensa taas keskinäisellä ottelulla.
   
 15. Pekka Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadi
  Lainaus:
  Kuten monella muullakin. :)

  Nyt vaan kävi näin — tekevälle sattuu. Ymmärrän tietysti angstin, ollaan kuitenkin totuttu hyvään kisamenestykseen ja noinkin skeidalla jengillä pitäisi viedä Saksaa.

  Ei muuta ku Karjalalippistä käyremmäksi ja kohti uusia pettymyksiä.
   
 16. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Leijonat
  Kaski ja Ohtamaa varmistivat omalta osaltaan otteillaan kyllä käytännössä että Suomen pelit loppuu näissä kisoissa torstaina. Sveitsi olisi ollut vielä voitettavissa, Ruotsia ei tuo porukka kaada sitten millään ilman jotain aivan ilmiömäistä maalivahtipeliä. Nyt sinne maaliin voisi sitten laittaa sen Vehviläisen jos hän kerran omaa tuosta triosta sen suurimman ”jumalmoodi-potentiaalin”. Näin ei kuitenkaan todennäköisesti tule käymään ja Lankisella mennään.
  Noh, kaiken rehellisyyden nimissä Suomi ei tämän vuoden kisoissa kyllä ole top4 maa muutenkaan joten jääkiekon voitto kai olisi että siellä mitaleista pelaisivat ne laadukkaimmat porukat : Kanada, Ruotsi ja Venäjä
   
  Risa tykkää tästä.
 17. jahoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Lainaus:
  Äh, unohdin ton jenkeille ja-h.pelin. Mun moka
   
 18. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Mun mielestä performanssin ja vastuun määrän pitäisi olla jotenkin suhteessa toisiinsa. Niin ei ole ollut Kaskella. Syytetäänkö sitten Jukkaa? Varmaan pitäisi.

  Ei minua häviäminen haittaa, paljon enemmän vituttaa katsoa kun samat pelaajat tekee samoja typeriä virheitä joka pelissä.
   
 19. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nuoret tähdet
  Lainaus:
  Koska kakskymmentä vuotta vanhat muistot, ei mertsi mitään olympialaisia noteeraa
   
 20. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, SaPKo & Latvija
  Norja-Latvia 20min 1-0

  Latvia kohtaa Norjan molemmille merkityksettömässä ottelussa. Tämän olisi pitänyt olla turnauksen alkupään ottelu. Ottelun panos hieman näkyy, täyttä höyryä ei ole kuin ajoittain. Tuomarit olivat laittaneet pillit pahasti taskuun tässä erässä. Kummallekaan ei tullut mistään, vaikka välillä oli selviäkin jäähyjä ja sitten myös SM-Liigasta tuttuja "huomaamattomia estoja" mitkä pitäisi myös ottaa aina.

  Ainoa vihellys oli taas täysin naurettava. Mikä helvetti edes on "late hit"?!? Euroopan lätkä menee KHLn ulkopuolella aikamoiseksi sählyksi tai naisten kiekoksi, jos jokainen taklaus pitää saada rikolliseksi keinolla millä hyvänsä. Jos vedät pää munissa, niin se on ulosajo, ja jos ei ole mitään niin keksitään 2 minuuttia. Eihän se nyt voi mennä niin, että jos näet jonkun lähestyvän sinua taklausmielessä, niin voit puolustautua luopumalla kiekosta. Tuo opettaa pahimmillaan junnuille todella paskoja tapoja. Kiekottoman taklaaminen on tietysti estämistä, mutta "late hit" on jotain ihan älytöntä mikä sopii lähinnä jonnekin SM-Liigaan missä puolet pelaajista on junnuja tai amatöörejä..

  NCAAssa pelaava Gustavs Grigals ei pääse tänään maaliille, vaan hän on noussut vain luukun avaajaksi. Elvis Merzlikins pelaakin viimeisen ottelunsa vanhalla mantereella ennen NHL-uransa alkua.
   
 21. PJPT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Habs, SaPKo & Latvija
  Viime vuoden tavoin hyvän turnauksen tänäkin keväänä pelannut Rudolfs Balcers namuttelee kauniilla syötöllä paikan Miks Indrasisille, ja hän naulaa vaihteeksi jotain sisään; 1-1. Indrasis on pelannut taas ailahtelevan turnauksen. Tasaisuutta tarvittaisiin jos hän haluaa pitää paikkansa kärkiketjuissa kun Latvia saa kunnon joukkueen jalkeille kotikisoihin ja esim. Olympialaisiin.
   
 22. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  jahoo tykkää tästä.
 23. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Kärppien maalilaulu soi Kosicessa.
   
 24. jahoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa
  Norja - Latvia
  Slovakia - Tanska
  Onko nää pelit oikeasti pakko pelata?
   
 25. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Slovakialainen yleisö on melko innoissaan. Unohtikohan joku kertoa niille kuinka huikeantärkeä ottelu on kyseessä.