Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ai että, huomenna taas jatkuu pelit ja loppukiri voi alkaa. Vaikka Barysin koko nimestä tulee ensimmäisenä kondomi mieleen ja sen lisäksi joukkue tulee Kazakstanista, niin älkää antako sen hämätä. Kyseessä on ihan vakavasti otettava jengi, joka on kerännyt pisteitä Itäisessä konferenssissa samaan tahtiin kuin Jokerit lännessä. Lisäksi Barys voitti viime vuonna oman divisioonansa ja taistelee kynsin ja hampain saman teon uusimisesta myös tänä vuonna. Kova, todella kova porukka siis tuo Sultan Conture. Joukkueessa on myös kaksi suomalaista, kun Ohtamaan Atte liittyi rosteriin kesken kauden Pakarisen Iiron kaveriksi. Atella onkin mennyt ihan mukavasti ja on +/- tilastossa selvästi joukkueensa paras pakki. Mutta on tuolla Sultanin sisällä monta muutakin kovaa pelimiestä, esim. Linus Videll, Dustin Boyd ja Nikita Mikhailis muutamia mainitakseni. Siitä en tiedä kuka on pelikunnossa ja kuka ei vai ovatko kaikki. Yhtä kaikki, helpolla ei tule Jokerit huomenna pääsemään.

Mitä sitten Jokereihin tulee, niin ensimmäisenä herää kysymys, ketkä ovat pelikunnossa ja ketkä ei? Se nyt on selvää, että Antti Niemi ei ole pelikunnossa vaikka terve onkin. Mutta mikä on Grantin, Erosen ja Mäenalasen päivän kunto? Etenkin tuonne pakkiosastolle kyllä kaivattaisiin terveystuvalta pelimiehiä takaisin nopiaan. Nyt on pelillistä notkahdusta ollut havaittavissa ja sitä suuntaa kääntämään tarvitaan kyllä parasta a-ryhmää jalkeille. Edessä on nyt neljän pelin kotiviikko, jotkut kutsuvat tätä leikkisästi "Mörkö-viikoksi", vaikka halloween oli jo lokakuussa. No pr-osasto uusiksi siten kauden jälkeen. Tavoitteena ei voi olla enempää eikä vähempää kuin täydet kahdeksan pistettä tähän viikkoon. Toi tavoite joutuu kovalle koetukselle heti huomenna ja eiköhän viikonloppuna ole pakko antaa Niemen heilua maalin edessä joko la tai su. Mikään itsestäänselvyys tuo kahdeksan pistettä ei siis tule olemaan, mutta vähempi ei nyt riitä. Nyt on saatava hyökkäämistä edistävät toiminnot (kuljetus, laukaus, syöttö ja kiekottomien pelaajien liike) sille tasolle, ettei tarvii alkaa arpomaan voittajaa.

Oikein hyvää huomista pelipäivää ja koko viikkoa kaikille Jokerikiekon ystäville ympäri palstan ja maan. On hienoa kulkea kanssanne ja jakaa tämä intohimo jääkiekkoon.
 
Kaksinkertainen yhdyssana-pelin voittaja!

Hapsiainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Kiekko-Vantaa
Bobi heitti et Pihlstöm ois pelikunnos, joko viimein saadaan nuuska-Niemi pois nelosen keskeltä?! Muutenkin valmennukselle viestiä, et sitä kierrätystä vois kokeilla, jos miehet on terveinä.

Huomenna mennään, kaikki kynnelle kykenevät hallille mars!
 
Kaikki käy kun panee tarpeeksi hiivaa...

Otacon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kun ottaa huomioon että Barys ekana vastassa ja Niemi pelaa todennäköisesti yhden pelin maalilla niin ollaan nyt tyytyväisiä jos pisteitä tulee vaikka 5/8.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Bobi heitti et Pihlstöm ois pelikunnos, joko viimein saadaan nuuska-Niemi pois nelosen keskeltä?! Muutenkin valmennukselle viestiä, et sitä kierrätystä vois kokeilla, jos miehet on terveinä.

Huomenna mennään, kaikki kynnelle kykenevät hallille mars!
Tuskin saadaan.

Eiköhän sieltä Hirvonen tipu penkin päähän istumaan ja Pillu tulee tilalle kolmosen keskelle.
Nelonen pysyy siis muodossa Oksanen-Niemi-Anttila.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Eiköhän Bill vedä pakin tontilla huomenna (nauruhymiö)

Mäenalanen sais jo pikkuhiljaa tehdä sen paluunsa kentille, että kerkeää saada pelituntumasta kiinni ennen playoffeja.
 
VÄLIKAUSI!

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Jokereissa 114g 18p, Barysissa 25g 15p. Ohtamaan salaisena fanina suurin mielenkiinto kohdistuu siihen, miten tuo Nivalan lahja kiekkomaailmalle huomenna suorittaa. Tervetuloa takaisin Helsinkiin (tai Hesaan, kuten varmaan mies itse sanoisi) Atte, mutta tehoja ei tarvitse näyttää. Meillä on jo Eliteprospects statseja varten, jos ei kazakkien matseja jakseta tiirata. KHL:n sivuilla myös Pakarinen on merkitty loukkaantuneeksi. Jos tuo pysyy, voisiko olettaa sen suomalaisille tutun maalin meitä vastaan jäävän tekemättä?

Henkilökohtaisesti Barys ei sinänsä kiinnosta. Jengi idästä, ei niin suuri kiekkomaa ja vähän sellainen neukkumeno päällä, että ihan älytöntä odotusta ei ole. Idästä Ufa, Kazan kiinnostavan sinänsä enemmän, ja aivan itäisimmät jengit menevät kuriositeettina ja näyttönä älyttömästä pelisysteemistä. Mutta Barys? Varmasti paha vastustaja ja helppoja pisteitä on aivan turha odottaa, mutta silti.

Jos suuria toiveita pitäisi heittää, niin parit paluut rosteriin, ei uusia loukkeja ja täysi pistepotti menevät kärkeen. Vaikka kärkijengiä vastaan pelataan, niin ei sinänsä merkitystä tuleeko voitto varsinaisella vai ei, ei kuitenkaan pelata samassa divisioonassa tai konffassa. Joku SKA olisi jo sarjatilanteen osalta aina mukava voittaa varsinaisella, mutta Barysille (sääli)piste on sinänsä melko merkityksetön.

Raskas viikko tiedossa, sen osalta olisi syytä saada loukkaantuneita takaisin. Jos jotain posia haetaan, varsinkin paria seuraavaa vastustajaa vastaan aikaero on meidän puolella ja kovin vastustaja kohdataan freesinä. Sunnuntaina idän kolmonen olisi jo melkoisen raskas paketti, varsinkin jos loukkitilanne ei merkittävästi helpota. Mäenalaselle olisi tilausta, samoin Vitjazin teloittamat yksilöt mielellään Räsäsen sijasta kaukaloon. Niemelle olisi melkein pakko antaa vähintään yksi startti tällä viikolla, mutta huomiselle en sitä pistäisi ilman aivan ehdotonta pakkoa.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Mielikuvani mukaan Astana-Sulttaanit ovat olleet hankala vierailija Arenalla ja näinhän sen voikin pienen tarkastelun jälkeen vahvistaa. Jokereille voitot kahdelta ensimmäiseltä kaudelta, mutta sitten kolme kertaa tukkaan lisäajalla.

4-2
2-0
3-4 ja.
2-3 ja.
1-2 vl.

Kazakkikonkari Henrik Karlsson on ajautunut kakkosveskaksi, eikä oletettavasti tänäänkään saa olla tolppien välissä. Karlsson on Jokereista häivyttyään ainoastaan kerran päässyt Arenan kirkkaisiin valoihin esiintymään tuossa kolmannen kauden 3-4 -pelissä (89,7%). Ilmeisesti luukkuvahdin roolistaan huolimatta ihan kova kassari vielä, 17 pelattua peliä, 11 voittoa, torjuntaprosentti 93,9%. Onhan tuossa vähän eroa meidän Andyyn...
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään olisi loistava paikka ottaa tuota konfrenssin kakkospaikkaa kiinni. Rotat pelaa CSKA:ta vastaan ja sieltä tuskin pisteitä kairaavat.

Toki nämä kondominvalmistajat ovat kova joukkue ja täysi työ saadaan tehdä.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Hyvä että Eronen, Pihlström ja Halme mukana.. Aloittaa 13 hyökkääjänä.. Barys lähtee otteluun 3 pelin voittoputki päällä.
Ja viimeiset 9 peliä, niin 7 voittoa.
Joten, nyt pitää olla tarkkana, vastassa on hyvä jengi. Entinen Jokeri vahti Henrik Karlsson on tänää kai tolppien välissä.
Pitkästä aikaa kotimatsi Areenalla..
 

Eram

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EVU
Monessa pelissä Savinainen on tuntunut siltä liimalta, joka tekee ketjukavereista ketjun. Se pelaaja, jonka voi heittää mihin tahansa ketjuun, ja aina toimii vähintään kohtuullisesti. Paikkaa ketä tahansa, toimii joka roolissa. Nyt taitaa olla tekemätön paikka: Liimata kasaan Moses ja Niemi...
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vähän sellainen fiilis, että tänään kotijoukkueella vaikea ilta edessä.

Joku täällä joskus vinkunut näitä KHL joukkueita muovisiksi, enemmän tästä Barysista tulee kuminen mieleen.
 

spede1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
Onpas Jonilla sitkeä "flunssa". Onneksi korvaaja löytyi 0+0-Niemestä. Vaikea ja tasainen matsi tulossa jo historiaakin katsoen. Onneksi meillä Bobi , joka voi "yksinkin" tehdä maalin tai pari. Mosse saisi kulmissa pyörisen sijaan ajaa maalille. Sääliksi käy SaviMattia missä kentässä joutuu olemaan. Veikkaus jatkoaika 2-2
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Hyvä mainos Mäkiseltä tätä yhtä firmaa koskien, toivottavasti oli maksettu rusettua enemmän. Ainakin allekirjoittaneella aukesi sivut. Se sitten onkin toinen kysymys, onko tuo Mäkiseltä oikein tuolla tavalla buffata lafkaa, jos kyseessä ei ole Viasatin oma sponssi.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Eli Jokerit lähtee tänään peliin jo aika paljon paremmalla kokoonpanolla kuin viimeksi. Tottakai Grantin poissaolo vielä näkyy, samoin Normanin mut kyllä tänään uskaltaa odottaa hyvää peliä. Vahvassa vireessä oleva Barys on myös jälleen yksi hyvä mittari missä tällä hetkellä mennään.

Tänään odotetaan voittoa ja veikataan et Mika Niemi avaa tänään tän kauden pistetilinsä. Eli otetaan Mörkö viikolle vahva alku! :)
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Noin, päästiin takaa-ajajiksi. Oli kyllä ihan paskaa puolustamista. 0-1.

Sit perään Jokerit yv.
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, The Sir Token Fläppitaulu
Sama paska jatkuu tauonkin jälkeen. Pitäisikö oikeasti herätä taas hiljalleen tähän loppukauteen?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy