Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Ti 20.3.2018 Jokerit - TsSKA Moskova (GAME 4)

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana powerplaymaker, 20.03.2018 klo 12.50.

 1. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Lainaus:
  Voi sua raukkaa. Tuttuun tyyliisi rupeat jaarittelemaan ja viisastelemaan muuta. Oliko tuo siis nyt helppo vai ei? Koita nyt jo päättää...

  Harmittava tappio. Ei riittänyt energiat tänään tämän parempaan. Ylivoima olisi pitänyt toimia paremmin.
   
 2. SamSal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vilpas
  Ihan hyvin Jokerit haastaa TsSkata, mutta ei aivan taida riittää. Tosin kaveri oli tänään myös vähän onnekkaampi. No Moskovassa kaikki peliin ja kerran vielä takaisin Helsinkiin. Viihdyttävää kiekkoa ollut.
   
 3. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Ihan miehekäs taistelu kun ottaa huomioon kokoonpanon. Oli tuossa Jokereillakin paikat ratkaista ja jalka alkoi painaa cskallakin. Täysin voitettavissa oleva peli mutta kun ei riitä niin ei riitä.
   
 4. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tässä oikeastaan kaikki sanottu. Miehekästä taistelua mutta ei aivan riittänyt. Ei tästä ketään voi tänään syyttää, joskus ei vaan riitä ja yhtä hyvin olisi Jokerit voinut vaikka sitten jatkoilla voittaa.

  Tuomari työskentely hyvää sekin.

  Harmittaa tottakai tosi paljon.
   
 5. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Myönnettäköön että CSKA pelasi hyvää alivoimaa mutta missä meidän maskimiehet hiihteli? Monta kertaa kesti noin minuutti pyöritystä ennen kuin joku keksi parkkeerata Sorokinin eteen. Ei ymmärrä.

  Hyvin CSKA blokkaili vetoja kyllä tasaviisikoillakin. Vaikea oli saada kumia maalille asti.
   
 6. Draken Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Rangers
  Lainaus:
  Tämä. Ei aivan riittänyt tänään, mutta hieno taistelu repaleisella miehistöllä. Gilroyn puuttuminen näkyi karusti ylivoimalla, siinä ehkä suurin yksittäinen syy.
   
 7. TommyT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tätä ei voi kuin ihmetellä. Nyt Areenalla nähdyllä asenteella olisi varmaan saatu ainakin maali aikaan Moskovassa. Miten valmennusjohto oikein valmisteli joukkueen sarjaan?
   
 8. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Tämän päivän matsi jäi näkemättä kun kotimainen liiga puski nyt sitten päälle, mutta kyllähän se selvää oli ettei Jokerit tätä sarjaa pysty viemään. Kyllähän tuo, että Jokerit KHL:n voittaisivat niin olisi vähintään yhtä suuri yllätys kuin Leicesterin Valioliigan voitto 2015-16. Eilen sen näki, että suorastaan täydellinen peli riitti vain niukkaan voittoon kotona ja ihme se on jos sarja enää Helsinkiin palaa, varsinkaan että tämä nyt vielä kääntyisi. Yleisömäärät jäivät vähäisiksi näissä parissa pelissä.

  Lainaus:
  Tätä en ymmärrä ollenkaan, anteeksi jos minulta unohtuu nyt jokin Teleginin "kieriskely" eiliseltä, mutta en muista kuin sen yhden missä Huhtala taklasi miestä kovaa myöhässä rintaan josta Telegin tippui polvilleen ja pari sekuntia keräili itseään ja nousi sitten pystyyn, aivan varmasti tuommoinen taklaus tuntuu eikä mielestäni siinä tilanteessa mies yhtään jäänyt mitään kalastelemaan. Telegin on nimittäin mielestäni todella tyylikäs pelaaja ja uskoisin miehellä olevan käyttöä monessa NHL-seurassakin tuommoisena energiapelaajana, mutta kun KHL:ssä mies saa asua kotimaassa ja parempaa liksaakin nostaa varmasti ja peliaikaakin tulee niin tuskin mies on rapakon taakse lähdössä.

  Täällä ei TsSKA:n faneja ole, mutta jos puhutaan vastenmielisistä pelaajista niin Tommi Huhtala on enemmän semmoinen kuin Ivan Telegin. Telegin vain sattuu pelaamaan "väärässä" paidassa ja Huhtala "oikeassa" paidassa siinä se.
   
 9. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  @Walkin niin. Hotsi on meidän Åsten. Tai no. Hotsista löytyy myös hyökkäystehoja. IFK-fanin turha tulla jeesustelemaan siitä että jonkun pelaajan tempauksia katotaan läpi sormien koska "oikeanvärinen paita".
  Ja tämä ei ole hyökkäys Åstenia kohtaan, mies tietää roolinsa ja vetää sitä satalasissa tunteella logolle. Aivan kuten Hotsi.
   
 10. Niilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Lainaus:
  Tulee vaan ihan täältä "sivusta katsojan" näkökulmasta tyhmiä mieleen, mutta ketä tälläinen pelataan 4 peliä 5 päivään niinku palvelee ? Joo on tiedossa ollut jo kauan, että pelipäivät on noi mitä on ja se on sama molemmille, mutta silti ?
  Nyt pitäisi pelata niitä kauden tärkeimpiä pelejä niin on ihan naurettavaa, että tahti on toi ? Jokatoinen päivä olisi varmasti hyvä. Se pelikin voisi olla laadukkaampaa, molemmilta...
  Ja sit toi Moskovan 5s peli vois hyvinkin olla vaikka pe, sen to sijaan ?
   
 11. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Nyt viuhui pointti ohi ja kovaa. Tuossa kun Teleginiä arvosteltiin niin pahempia löytyy myös "omien riveistä" sitä koitin sanoa, Telegin itse asiassa ei edes ole rotta vaan päinvastoin pelaa erittäin siististi eikä filmaile kyllä yhtään. Huhtalan tapaiselle pelaajalle on ehdottomasti Jokereissa mielestäni käyttöä eikä tarkoitus ollut arvostella Huhtalan pelillistä panosta tippaakaan, mutta esim. Huhtalan jäähyn kalastus kolmospelissä kun TsSKA oli ylivoimalla ja joku tuuppaisi miestä ja tämä jäi kierii jäänpintaan niin oli paljon pahempi kuin tämä Teleginin vastaava, siis se tilanne jossa nimen omaan Huhtala taklasi myöhässä miestä.
   
 12. joceri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Venäjän maajoukkuetta, joka tarvitsee mahdollisimman pitkän valmistautumisajan Skoda-cupiin ja suurseuroja kuten SKA ja CSKA, jotka pystyvät vaihtamaan puolet joukkueesta pelien välillä.
   
  Viimeksi muokattu: 21.03.2018 klo 10.26
 13. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Anteeks mitähän helvettiä? Puhutaankohan tässä nyt samasta Ivan Teleginistä, kuka pelaa Moskovan CSKA:ssa? Kyllähän tuo filmata ja kieriskellä osaa...
   
 14. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  No, itselle ei ole nämä silmään osuneet koskaan sitten. Myönnän sen etten KHL:ää paljon seuraa, mutta aina kun on Teleginiä nähnyt on sitten pelattu KHL:ää tai MM-kisoja niin on jäänyt kuva aivan hemmetinmoisesta työmyyrästä joka ei kentällä kyllä makoilee jää ja mitään likaista temppua mieheltä en muista nähneeni koskaan. Jos on joitain videoklippejä antaa niin mielellään katsoisin ne sitten.

  Ainakaan se maanantain juttu ei filmi ollut kun Huhtala miestä taklasi myöhässä, ei mikään ihme ollut, että semmoisen jälkeen pari sekuntia itseään joutuu keräilee...
   
 15. Moses Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Muuhun en ota kantaa kun tuohon kolmospelin TsSKA YV:hen, mutta siinä tuli kyllä muistaakseni tilanteen ulkopuolella päähän kontaktia. Hotsi sen kyllä myi tuomareille, jotta ei jäisi epäselväksi.