Ti 20.2.2007 Blues - Ilves

  • 5 477
  • 30

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Luvassa pitäisi olla mielenkiintoinen ja tiukka ”6 pisteen” - ottelu. Blues taistelee vielä suorasta playoff paikasta ja Ilves puolestaan koittaa saada sääleissä vielä kotietua. Ilves on ollut aina paha vastustaja Bluesille, joten vaikea ilta varmasti tulossa.

Viimeksi Länkkärillä tuli Bluesille harvinainen rankkarivoitto, mutta ottelun jälkeen Eloranta kiinnitti huomionsa kaikkeen epäolonaiseen niinkuin potkujen aavisteleva valmentaja yleensä tekee...

Maaottelutauko on nähtävästi tehnyt hyvää Bluesille ja sairastuvalta on tulossa viimeinkin kokoonpanoon uusia pelaajia. Grünn tekee ilmeisesti debyyttinsä, Peltonen palaa taas vaihteeksi tositoimiin, Töykkäläkin saattaa olla pelikunnossa ja Lostedt on kärsinyt pelikieltonsa.

Nähdäänkö lätkälegendat Helminen ja Lumme viimeistä kertaa nyt Länsiauto areenalla? Tosin Raipe on ollut liian vanha jo viimeiset 15 vuotta, mutta.…

Tietenkin joukkueet saatavat myös kohdata vielä sääleissä, joka tekee matsin vielä entistä mielenkiintoisemmaksi. Viimeaikoina on ollut aika kuumia otteluita sm-liigassa, joten nähtäväksi jää saako Ilveksen Anttila vastauksen kysymykseensä: ”Eikö teiltä kovempia jätkiä löydy?”
 

JuVii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Pakkovoittohan tästäkin on otettava. Tosin Jaffalta tuli yllätysvoitto niin tämän pelin häviäminen ei vielä maailmaa kaada, hankaloittaa tosin suoran pudotuspelipaikan varmistamista.

Bluesilla lienee maalissa Brückler. Peltonen pelaa taas pari erää jonka jälkeen loukkaantuu. Grünn, Hyvä tatsi, Pena ja Töykkälä saattaisivat olla pelikunnossa tänään.

Otteluketjuissa Ilvestä vastaan pelatut pelit on yleensä herättänyt suuria tunteita, ei näköjään tällä kertaa.

Rutiinivoitto maalein 2-0.
 

Chewbacca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Blues tänään...

30 Bernd Brückler, Maalivahti AK
31 Mikko Strömberg, Maalivahti


1. kenttä
44 Kimmo Peltonen, Vasen puolustaja AK
42 Arto Laatikainen, Oikea puolustaja AK

17 Ladislav Kohn, Vasen laitahyökkääjä AK
48 Kent Manderville, Keskushyökkääjä AK
75 Martin Kariya, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä
80 Samuli Suhonen, Vasen puolustaja
3 Santeri Heiskanen, Oikea puolustaja

29 Carlo Grünn, Vasen laitahyökkääjä
39 Ville Viitaluoma, Keskushyökkääjä
19 Mikko Lehtonen, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä
14 Tuomas Eskelinen, Vasen puolustaja
34 Ismo Kuoppala, Oikea puolustaja

18 Erkki Rajamäki, Vasen laitahyökkääjä
13 Markku Hurme, Keskushyökkääjä
40 Jaakko Uhlbäck, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä
2 Juha Gustafsson, Vasen puolustaja
15 Patrik Lostedt, Oikea puolustaja

16 Johannes Alanen, Vasen laitahyökkääjä
21 Tero Koskiranta, Keskushyökkääjä
10 Matti Uusivirta, Oikea laitahyökkääjä
 

Chewbacca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Pitkästä aikaa hallille tänään.

Aika tasaisia ovat väännöt olleet takkuturkkien kanssa tällä kaudella, joten helppoa matsia ei ole kummallekaan luvassa. Molemmilla panosta pelissä, Blues halajaa suoraa playoff paikkaa, Ilves kotietua sääleihin.

Mielenkiinto itselläni kohdistuu erityisesti kakkoskenttään kun Grünn palaa vanhan ketjukaverinsa rinnalle, tällä kertaa pukien punaisen sijasta sinistä ylle. Myös Lodsted palaa kokoonpanoon yhden ottelun huilin jälkeen, tosin tällä kertaa kokoonpanojen mukaan puolustajana. Toivottavasti kuitenkin saa hyvin peliaikaa ja näin vähän hulinaa kaukaloon.

Jos Blues jatkaa tauon jälkeistä hyvää peliä, pitäisi pelin kääntyä espoolaisille.

Tulosvetoon siis 3 - 1
 

CuChulainn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, FC Honka, Flyers, DFB-Elf
Bluesin kokoonpano näyttää täysin odotetulta. Juha Alènin ulostaminen kokoonpanosta ihmetyttää tosin edelleen alun vahvojen otteiden jälkeen. Mielenkiinnolla odotan Carlo Grünnin peliesityksiä vierellään muuan Ville Viitaluoma.

Pitää toivoa, että Ilves lepuuttaa Raskia, vaikka revähdys/venähdys ilmeisesti oli odotettua lievempi. Häkkinen ei omissa kirjoissa edusta sanoja varmuus ja tasaisuus. Mielenkiintoista nähdy myös miten näkyy Kudrocin poissaolo joukkueen takalinjoilla?

Positiivisilla mielillä otteluun.
 

CuChulainn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, FC Honka, Flyers, DFB-Elf
Ja Rask aloittaa Sm-liigan sivujen mukaan. Noh eiköhän siitäkin kaverista löydy reikiä ykköskentällisen vetojen verran...
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Ilves fanit ne vaan nysvää sillä omalla foorumillaan, joten tässä on Tampereen Ilves tänään, nääs...

37 Pasi Häkkinen, Varamaalivahti
87 Tuukka Rask, Maalivahti AK

1. kenttä
4 Jyrki Lumme, Vasen puolustaja AK
3 Toni Niemi, Oikea puolustaja AK
39 Vesa Viitakoski, Vasen laitahyökkääjä AK
41 Raimo Helminen, Keskushyökkääjä AK
10 Sami Sandell, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
19 Mikko Kuukka, Vasen puolustaja
12 Tomas Slovak, Oikea puolustaja
51 Pasi Määttänen, Vasen laitahyökkääjä
9 Mikko Peltola, Keskushyökkääjä
25 Radek Duda, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
8 Teemu Jääskeläinen, Vasen puolustaja
6 Joonas Lehtivuori, Oikea puolustaja
22 Toni Koivisto, Vasen laitahyökkääjä
15 Perttu Lindgren, Keskushyökkääjä
29 Jussi Pesonen, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
23 Jarkko Näppilä, Vasen puolustaja
61 Marko Anttila, Hyökkääjä
20 Ville Korhonen, Vasen laitahyökkääjä
36 Lassi Mattila, Keskushyökkääjä
21 Tommi Huhtala, Oikea laitahyökkääjä

Rask hieman ylättäen maalissa. Odotin ja toivoin Häkkistä maaliin kun Kärppä peli ei tainut mennä Tuukalta ihan putkeen. Toivottavasti hyvä vire jatkuu! ;)
Mutta viimeksi Länkkärillä Rask oli ilmiömäinen, ja eiköhän Bluesin puukätiset hyökkääjät taas tee Raskista ottelun kolmen tähden pelaajaan.

Päätuomari on näköjään Sami Partanen, joka nyt ei ainakaan hirveitä negatioita minussa (VIELÄ) ainakaan herätä...
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
CuChulainn kirjoitti:
Juha Alènin ulostaminen kokoonpanosta ihmetyttää tosin edelleen alun vahvojen otteiden jälkeen. Mielenkiinnolla odotan Carlo Grünnin peliesityksiä vierellään muuan Ville Viitaluoma.
Alénin pelaamattomuutta ihmettelen itsekkin. Kyllähän mies varmaan Kuoppalan/Gustafssonin paikalle mahtuisi, vaikka rooli ei kovin suuri olisikaan. Ex-Ilves voisi syttyä tänään, mutta kun ei. Voi tietysti olla, että mies on Kaken mielestä keskenkuntoinen, jos ei vedä sataa leukaa ja cooperin testissä viittä kilometria. Grünn tulee olemaan myös minun valvovan silmän alla. Muutenkin odotan kakkosketjulta aika paljon runkosarjan viimeisissä peleissä.

Mielenkiintoinen ottelu tulossa muutenkin. Vastassa ikinuoret Raipe & Sonja ja tulevaisuuden nimet Lindgren ja Rask. Ilvestä vastaan kone yskinyt tällä kaudella. Tampereella peli alkoi vasta 3-0 tilanteessa ja Espoossa lauottiin yli 40 kertaa Raskia napaan.

Tänään pitäisi ryhdistäytyä ja varmistaa vähintään 8. sija ottamalla tarjolla olevat 3 pistettä. Ja tähän on kaikki mahdollisuudet. Kokoonpano on yksi parhaita mitä tällä kaudella on jalkeille saatu, nyt kun Peltonen ja Grünn ovat mukana. Tauon jälkeen on myös jäähyilty hieman vähemmän kuin kaudella muuten. Tämän trendin soisi jatkuvan. Oikeastaan tämä peli voidaan hävitä vain Kakeen. Kake ei oikein osaa mitvoida pelaajia. Tästä huolimatta lähden hallilla 3 pistettä mielessä.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Barcelona kirjoitti:
Odotin ja toivoin Häkkistä maaliin kun Kärppä peli ei tainut mennä Tuukalta ihan putkeen. Toivottavasti hyvä vire jatkuu! ;)

Kyllä toi Ilves-Kärpät Tuukalta ihan hyvin sujui, nivusia lukuunottamatta. Torjui ne mitä oli torjuttavissa ja piti Ilvestä mukana pelissä. Kenttäpelaajat jättivät vaan Tuukan yksin tuossa pelissä ja kukaan niitä "takatolpalta tyhjiin" maaleja olisi saanut estettyä. Että toivotaan yhdessä hyvän vireen jatkumista!
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
The Nikkari kirjoitti:
Alénin pelaamattomuutta ihmettelen itsekkin. Kyllähän mies varmaan Kuoppalan/Gustafssonin paikalle mahtuisi, vaikka rooli ei kovin suuri olisikaan. Ex-Ilves voisi syttyä tänään, mutta kun ei. Voi tietysti olla, että mies on Kaken mielestä keskenkuntoinen, jos ei vedä sataa leukaa ja cooperin testissä viittä kilometria.
En tiedä vaikuttaako Alénin tiputtamiseen kokoonpanosta se että ainakin Lukko pelissä miehen avaussyöttö meni ainakin kahdesti suoraan vastustajan lapaan, ja jonka seurauksena oli Lukolle maalintekotilanne.
Gusse on kyllä liian kiltti, joten mieluummin näkisin itsekkin Alénin 7 pakkina kokoonpanossa. Mutta lopulta mulle on ihan sama kuka kolmikosta Gustafsson, Alén tai Pikkarainen pelaa ne jämäminuutit ja kuka istuu katsomossa.

Mr. Smith kirjoitti:
Kyllä toi Ilves-Kärpät Tuukalta ihan hyvin sujui, nivusia lukuunottamatta. Torjui ne mitä oli torjuttavissa ja piti Ilvestä mukana pelissä. Kenttäpelaajat jättivät vaan Tuukan yksin tuossa pelissä ja kukaan niitä "takatolpalta tyhjiin" maaleja olisi saanut estettyä. Että toivotaan yhdessä hyvän vireen jatkumista!
Täytyy myöntää että en ollut paikan päällä, joten olin vain tv-kuvan ja tilastojen (torjuntaprosentti oli noin 80%) varassa. No toivotaan sitten että Ilveksen puolustuksen hyvä vire sitten jatkuu! ;)
 
Viimeksi muokattu:

Dhearted

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Kookoo
Kolme kovaa peliä tällä viikkolla, joista tänään on ennakko-odotusten mukaan helpoin. Näistä kolmesta pelistä tulisi saada vähintään se viisi pistettä, toisaalta kuusi olisi jo hyvä suoritus. Eli tappio ei tänään mikään katastrofi olisi, mutta aika paljon paineita se asettaisi seuraaviin kahteen otteluun. Voitolla taas voitaisiin lähteä paljon rennommin kärkiporukoita vastaan.

Mielenkiintoista nähdä miten "Tuukka Resk" pelaa, sekä tietysti Blues debyytin tekevä Grünn.
 

Kapo

Jäsen
Käväisin lukemassa Ives.comin ennakon ja huomasin että tässähän on alkuviikosta oikein organisaatiotason tasonmittaus. Tänään Liiga, huomenna a-junnut ja ylihuomenna naiset ottavat mittaa Ilveksestä.
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Tohon Jatkoajan otteluennakkoon pakko kommentoida sen verran, että Häkkinen ei kyllä ole ihan joka kerta onnistunut tolppien väliin päästessään. Taannoinen Ilves-Lukko tv-peli hävittiin nähdäkseni suhteellisen pitkälle siihen, että Häkkinen aloitti kassarina.
 

Jeda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Maltti on valttia!

Nyt täytyy Bluesin kaverien hermon pitää. On Ilveksen etu pelata pitkään ilman maalia. Silloin Blues saattaa sortua yliyrittämiseen ja ottaa turhauduttuaan jäähyjä. Mikäli oma peli kulkee ei Ilveksestä vastusta ole. Voitto kotiiin ja Tapparalle kotitappio HPK:lle niin sijoitus neljän sakkiin alkaa olla mahdollisuuksien rajoissa.
 

Bandana

Jäsen
Hyvä peli Bluesilta. Kaikki ketjut pelasivat erittäin hyvällä liikeellä, pelissä oli luovuutta ja maalipaikkoja luotiin lapiokaupalla. Ansaittu voitto ja Blues vaikuttaa päässeen maajoukkuetauon jälkeen hyvään vireeseen.

Ilves sen sijaan oli suoraan sanottuna surkea. Ei tuollaisella pelillä pärjäisi edes Mestiksessä. Ensimmäisessä erässä Ilves sai kaksi kertaa kiekon hyökkäyssinisen yli, muutoin kiekon saadessaan Ilves veti aina pitkän tai pelasi itsensä paitsioon. Toisessa erässä tahti jatkui samanlaisena: kukaan ei jaksanut liikkua ja Blues pääsi jatkuvasta maalipaikkoihin ja läpiajoihin. Kolmannessa erässä pääsivät peliin mukaan, kun Blues rupesi ottamaan jalkaa pois kaasulta.

Jotenkin Ilveksen huonous kulminoitui Jyrki Lumpeeseen. Tilaa ja aikaa saadessaan antoi ihan hyviä lättysyöttöjä omilleen, mutta kun Blues painoi täysillä kaksi ensimmäistä erää, niin ei helvetti Lumpeesta tehtiin hölmönnäköinen.. Kaikki syötöt joko lähimmälle Blues-pelaajalle tai pitkäksi. Muutenkin hävisi kaikki kaksinkamppailut ja lensi kuin rätti. Eikä mussuttamiseen keskittynyt Raipe paljoa parempi ollut. Eivät nämä legendat valitettavasti pysy enää vauhdissa mukana.

Toista maata on Ismo Kuoppala, joka oli jälleen ihan kuningas. Huikeita pyörähdyksiä kiekon kanssa, maagisia nousuja ja on se kyllä ihmeellinen pakki, kun jatkuvasti pääsee läpiajoihin. Lauantaina teki läpiajosta maalin, tänäänkin oli pari läpiajoa, mutta toisella kerralla ylärimaan ja toisen Tuukka Rask torjui upeasti.

Rask oli kyllä jälleen ilmiömäinen. Torjui tukun läpiajoja ja muutenkin huikeita räpylätorjuntoja. Piti Ilveksen pitkään edes teoriassa mukana pelissä. Loistava maalivahti kaiken kaikkiaan. Keskitason maalivahdilla Ilves olisi hävinnyt tänään kaksinumeroisesti.

Bluesin ulkomaalaiset olivat jälleen huikeassa vireessä ja esiin on nostettava myös debyyttinsä tehnyt Carlo Grünn. Vauhdikasta ja hyvää peliä. Hyvä tatsi kiekkoon. Jos Bambi Lehtonen jatkaa Bluesissa, niin meillä on ensi kauden kakkosketju jo valmiina.

Kaiken kaikkiaan siis hyvä voitto. Asemat suoran pudotuspelipaikan kannalta paranivat.

Ps. Näinkö oikein, että Peltonen pystyi tänään pelaamaan pelin loppuun asti?
 

molari

Jäsen
Jopas oli aneeminen Ilves (kuohittu ja/tai seniili) ottelin voittajasta ei ollut epäselvyyttä, Bluesin olisi pitänyt tehdä 3-4 maalia enemmän, avopaikkoja ja läpiajoja oli todella paljon, Kuoppala tyri 2-3 varmaa paikkaa, jne.

Lumme näytti ainakin tässä pelissä todelliselta heikennykseltä, miten lie muut pelit menneet.

Milloinkas Manderwille on C:n saanut rintaan, eipä silti oikealle kaverille meni.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Blues vei, Ilves ei edes vikissyt...

Bluesilta ihan hyvä peli, vaikka laukausten laatu oli edelleen hakusessa. Se yhdistettynä kahteen tolppalaukaukseen ja Raskin hyvään maalivahtityöskentelyyn, on tuloksena "vain" 3-0. Kolme pistettä ja vähintään kotietu sääleissä varmistettu. Hyvä niin.

Bluesilta erikoismaininnat Eskeliselle ja Uusivirralle. Molemmat pelasivat hyvin sekä kiekollisena että kiekottomana. Brückler torjui mallikkaasti sen Ilveksen ainoan kunnon maalipaikan 2. erässä. Ilveksestä erottuivat Lumme kovien minuuttiensa ansiosta ja Peltola siksi, että hänet vaihdettiin jatkuvasti pois aloituksesta. Edellisistä kirjoittajista poiketen, Lumme ei mielestäni ollut huono. Tuomarit onnistuivat kohtalaisesti, vaikka muutama jäähy jäi puolin ja toisin viheltämättä.

Kakkosketju hajotettiin 3. erään. Toivottavasti se palaa seuraavaan peliin. Siinä on maalintekoon pystyvä 2. ketju, kunhan kaverit oppivat toistensa koukerot. Grünn oli pirteä.

Seuraavaksi tulee kaksi todella kovaa porukkaa vastaan. Pisteitä tarvitaan silti kipeästi. Eskelinen osoitti heräämisen merkkejä. Jokohan Uhlbäck ja Rajamäkikin saisivat kiekon kanssa jotain aikaan.
 

molari

Jäsen
Niin paljonhan se Lumme jäällä "sääti", muttei mitään saanut aikaan, Bluesin kolmannenkin maalin aikana pelattiin aivan pihalle ja monta kertaa oli jäällä, kun Blues pääsi YV-hyökkäyksiin, joista taitavammat kaverit olisi rokottaneet armotta eli ei oikein putki kulje.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Bluesin paras ottelu kuukausiin, toivottavasti kuntopiikki on tänä vuonna kohdillaan myös pudotuspeleissä ettei Tappara luistele (!) meitä kumoon maaliskuussa.

No kuitenkin, Blues oli todella suvereeni tänään. Ilveksellä oli yksi tolppa ja se oli siinä. Ensimmäisessä erässä Ilves ei tainut saada ainuttakaan kontrollitua hyökkäystä perille joka olisi päättynyt laukaukseen.

Brückler torjui varmasti, muutama game saverkin mahtui mukaan. Mutta ottelun paras pelaaja oli Ilveksen maalilla; Rask pelasi todella huikean pelin ja Ilves saa kiittää Raskia siitä että lukemat olivat näinkin siistit. Joku Lundell tai Lawson olisi ollut tilalla niin numerot olisivat olleet lähemmäksi 8-0:aa.

Kohn oli hyvä, Manderville aika perus ja Kariya ehkä pienoinen pettymys kahteen aikaisempaan otteluun verrattuna. Noh, piste kuitenkin. Uusivirralle ehdottomasti propsit jälleen, Jokereita vastaan piti Tuulolaa pilkkanaan ja nyt kohteeksi joutui Lumme. Ei mitään kunnioitusta senioreita kohtaan, gotta love him.

Eskelinenkin pelasi hyvän ottelun, maalin lisäksi siis. Todella vahvaa puolustamista ja voitetuista kaksinkamppailuista tuli mieleen vaihtopenkillä esiintynyt Gustafsson.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Espoo ei kyllä todellakaan ole hyvä paikka meille, onneksi tänä keväänä sinne ei enää suurella todennäköisyydellä jouduta. Jotenkin tuntuu, että aina juuri Espoossa konkarit ja muutkin pelaavat täysin päin persettä, ja vain Rask pitää matsin näennäisen tasaisena. Hakamettässä taasen Raipe on Liigan parhaita vastustajan ykköskentän pimentäjiä, eikä Sonjakaan todellakaan mikään huono. Ja Rask nyt on hyvä pelipaikasta riippumatta.

Erityisesti maalinteko on tökkinyt Saken aikakaudella aika pahasti vieraissa. Se on tietysti siinä mielessä ongelma, että säälärit jouduttaneen aloittamaan vieraissa.

No, sinänsä tällä häviöllä ei ollut muuten kovin paljon merkitystä, muuta kuin että nimenomaan tuo kotietu sääleihin on nyt tosi kovan työn takana. Kuudes sija oli menetetty jo aiemmin.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kertoo ottelusta aika paljon että ottelun tähtihetki nähtiin erätauolla. Manderville jäi taas tuttuun tyyliin tsempaa pikkuisia rankkarin vetäjiä. Tällä kertaa yksi junioreista rupesi tsempaamaan takaisin Manderviellä oikein kunnolla takasin. Made me smile. :)
Lisäksi EPSi vei rankkarit 3-0. EPSin veska oli kyllä juomapullon kokoinen kaveri, mutta nollan piti. :)

Mutta otteluun…

Plussat:
+ Rask oli kyllä taas näkemisen arvoinen pelaajaa.
+ Ismo Kuoppala luulee olevansa Bobby Orri! Loistavaa peliä.
+ Uusivirta pelasi jälleen kerran hyvin. Vaikka äijää tulisi terveeksi, niin kyllä mä pitäisin Uusivirran kokoonpanossa.
+ Martin Kariya. Aina ilo silmälle.
+ Sanotaan että jos voittaa huonolla pelillä, niin joukkue on hyvä. Hyvältä siis näyttää.
+ Paukkuja jäi varmasti torstain reissulle.
+ C kirjain on vihdoinkin oikealla miehellä.

Miinukset:
- Ilves. Odotin kovaa matsia, mutta ei ollut Ilveksestä vastusta. Oliko bussista hajonnut länmmitys vai miksi porukka oli niin jäässä.
-Tunnelma. Oli kentällä ja katsomossa hieman kateissa.
-Ottelu oli ohi ajassa 13:44. Ei oikeasti edes pelottanut missään vaiheessa että Ilves saisi ottelusta peliä aikaiseksi.


Muita havaintoja:
*Päätuomari Sami Partanen taisi vislata hyvin. Ja kerrankin Blues sai vähemmän jäähyjä!
*Kävi sääliksi niitä ilves faneja jotka olivat vaivautuneet paikalle. Noin munatonta touhua on varmasti ollut ikävä katella.
*Ulkona on KYLMÄ!
 
Viimeksi muokattu:

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Gusse voisi jatkaa lupaavaa maskottiuraansa vaihtopenkin päässä, ei tule ikävä Der Hasardmaschinea.

En nähnyt peliä mutta Uusivirta tulee EHDOTTOMASTI pitää liigajengissä ensi kaudella. Eiköhän Hurmeen ja Kaltonkin pelit Espoossa ole nähty kauden loputtua, Hurmeelta vietiin C rinnasta ja vaikka Hurmenaattorista diggaankin niin aika taitaa olla ohi hänestä.
 

JuVii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Olipa hieno matsi. Ilves oli selkeä vastaantulija ja ilman hyvää maalivahtia, olisivat lukemat olleet vielä rumemmat.

Partanen yllätti hyvällä pelillään, ihan positiivinen mielikuva jäi.

Grünnin ja Viitaluoman pelaamisesta näki selvästi sen, että ovat ennenkin pelanneet. Ja Bambi istuu tuohon ketjuun täydellisesti. Pientä hiomista vielä.

Brückleriltä hyvä peli, pari hienoa torjuntaa.

Ilveksestä jäi mieleen parhaiten Lumme, ehkä negatiivisessa mielessä. Oli tänään aika onneton.

Uusivirralta myös hyvä peli, pelasi todella rohkeaa peliä. Hyvää duunia.

Kolmen ottelun voittoputki, olisiko torstaina mahdollisuus nipistää piste tai pari Raksilasta.
 

Gooner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues ja Arsenal FC
Mielestäni ottelu oli lähes identtisen tyyppinen tammikuun Kärppä-matsiin:
-Blues hallitsi peliä mielin määrin
-vastustaja paljon odotettua vaisumpi
-Brücklerille nollapeli

Tänäänkin oltaisiin voitu vielä terävämmällä viimeistelyllä nipistää pari maalia lisää, mutta sillä nyt ei ole väliä. Blues pelasi hyvin, mutta sen kummemmin en hehkuttele sillä Ilves oli tänään lähes olematon tasonmittari. Tämä antaa kuitenkin hyvät lähtöasetelmat kahteen seuraavaan peliin, joissa ei näin helpolla tulla pääsemään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös