Ti 20.10.2015 Otteluseuranta (Liiga)

  • 24 930
  • 343

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Olipahan hankala erä Kärpille, mutta voittajana siitä selvittiin. Jypin viimeistely tuntuu olevan samaa tasoa kuin mitä se Kärpillä ollut viime kierroksilla. Jypin erähän tuo tietysti selvästi oli, eikä Kärpiltä juuri hyökkäyspelaamista nähty. Tässä on nyt Marjamäen aikana ensimmäistä kertaa loukkaantumisten kanssa iso ongelma, mikäli tosiaan kävi niin että Kukkonen ja Ikonen putosivat pelistä.
 

Tibexe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pelisilmä on kyllä yhtä maaginen kuin viime kaudellakin ja syötät lähtevät mallikkaasti. Muuten pelaamisessa jollain tapaa näkyy tuo pitkä loukkaantuminen, mutta onneksi pelminuutit ei ole (vielä) viime kausien tasolla
Tottahan tuo on. Ei Vahan peli vielä sellaista kokonaisvaltaista dominointia ole, kuin ennen viime kevään loukkaantumista. Lähes piste per peli taitaa Villellä olla silti juuri tuon pelisilmän ansiosta.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kai Kantola kaameassa vireessä. 3 ottelun pisteputki!

Aika perkeleen hyvin tulee tehoja siihen nähden miltä Kaitsun pelaaminen näyttää. Ei varmasti ollut noin hidas, kun viimeksi täällä pelasi. Mitä helvettiä ne on Kaitsulle Espoossa syöttäneet? No asenteella pääsee pitkälle, sen mies on viimeisissä peleissä näyttänyt. Jotenkin sellainen fiilis, että Kaitsusta on vielä enemmänkin hyötyä, kun pääsee paremmin jengiin sisään ja saa tuon luistelunsa edes välttävälle tasolle.
 

Hirvonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Toivotaan että Tappara jättää kolmannessa erässä isoimmat paukut käyttämättä ja säästää ne huomiselle kun pisteitä on taas jaossa.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves

Etäfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Cheerleaderit, Vaihtuvat valmentajat
On muuten karsea tämä TPS-Ilves pelin selostaja. Mutisee ensin ja sitten karjuu, kun tulee ääni. Joutuu pitään kajareita kovalla, että kuulee jotain ja sitten paskantaa housuun, kun kaveri alkaa huutamaan.
Joo. Tässä mielessä Anssi Ritari olisi parempi ja tasapainoisempi. Ei tulisi tilanteet niin kovana yllätyksenä kun tuntee selostustyylin. Vaan kyllä tuotakin nyt kuuntelee kun pysyy sentään pelissä, eikä kertaa historiaa vuosien takaa.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Onpas muuten Bernard oppinut hyvin Suomea. Onhan se toki jo viisi vuotta täällä pelannut, mutta jos nyt vertaa vaikka esimerkiksi HIFK:n Auvitun suomenkieleen niin on tuo todella hyvää jo. Mitenkään Auvitua tai hänen kielitaitoaan vähättelemättä siis :)
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Asunut suomessa ~7,5 vuotta, halu oppia kieltä + suomalainen tyttöystävä.
Lukko-Tappara pelin katsojat hoi! Onko Tapparalla ollut hyviä maalipaikkoja?

Muutama on ollut mutta vähän väärille kavereille ovat siunaantuneet eli pari Karjalaiselle ja yksi Mäkiselle. Kuusela ollut hieman vaisu.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Helvetin sympaattinen äijä tämä Bernard! Aiemminkin toivonut SaiPassa onnistumisia mutten ole ennen yhtäkään haastattelua nähnyt.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
TPS-ILV

41:15 TPS 3-1 Tadas Kumeliauskas (Jerry Ahtola, Ville-Vesa Vainiola)
 

Lahis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Red Wings, Barcelona, AC Milan.
Kummeliauskas kolmannen erän alkajaisiksi 3-1
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös