Ti 2.2.2010 TPS-SaiPa

  • 10 749
  • 45

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Ennakkomerkkien perusteella tulossa vaikea peli TPS:lle. Tämän pitäisi olla sarjataulukon perusteella niitä pelejä joista tulisi hoitaa varmat pisteet, mutta useinkin juuri nämä pelit ovat olleet ne tuskaisimmat. Lauantaina poissa olleet Erkinjuntti ja Vahalahti ovat luultavasti mukana, kuten myös uusi Super Marko Bros kaksikko.

Pisteet tulevat jos maalivahdit eivät hirveästi anna tasoitusmaaleja ja Super Marko Bros ei ole niin huono kaksikko kuin fanien ennakkopeloissa oletetaan.
 

MaroqC

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vahalahti palaa kokoonpanoon, mutta "Juntti" pysyy edelleen poissa. TPS:n kotisivut osaavat kertoa, että Virtala paikkaa Erkinjunttia tsekki-ketjussa ja Mäkinen hämmentää nelosessa. Ei käy kuitenkaan ilmi, kuka on poissa nelosesta, itse toivoisin Kokkalaa. Maalin suulla pelaa Engren.

Itse lähden luottavaisin mielin peliin ja innolla seuraamaan miten Virtala pärjää ykkösessä. Ei varmaan paljon ainakaan Hämäläiselle häviä, vai oliko Hämäläinen ykkösenlaidassa vielä Jokeri-pelissä?

TPS 3,4,5 - SaiPa 1,2,3
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Lauantaina poissa olleet Erkinjuntti ja Vahalahti ovat luultavasti mukana, kuten myös uusi Super Marko Bros kaksikko.

Tepsin kotisivujen ennakon mukaan Vahalahti pelaa, EJ ei. Virtala pelaa tsekkikaksikon kanssa ja Mäkinen ottaa paikkansa nelosesta. Saapa nähdä miten homma toimii. Liiemmin ei odotuksia ole, mutta toivottavasti Markot näyttää pitkää nenää ja pelaavat hyvän matsin heti kärkeen.
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Liiemmin ei odotuksia ole, mutta toivottavasti Markot näyttää pitkää nenää ja pelaavat hyvän matsin heti kärkeen.
Kuinka ei voi olla odotuksia? Nuo Markot ovat kummitelleet SaiPalle kuluvalla kaudella jo Kivenmäen ja Jantusen muodoissa, joten kyllä lappeenrantalaisille hikinen puhde tulee, kun siellä on oikein kaksinkerroin näitä.

Eipä tuosta voi SaiPalle ennustaa etukäteen muuta kuin melkoisen turhaa reissua Turkuun, etenkin tuon lauantaisen Ässät-pelin jälkeen. Teillä on siellä Birnerit ja Plihalit jne.. Meiltä tuollainen ykköstykki puuttuu, ellei sitten Sondell ota sitä paikkaa.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
SaiPa ja tiistai on huono yhdistelmä kiinnostuksen suhteen, mutta Sweattin peli-ilo + SaiPan vaisu vaihe voi tarkoittaa TPS-mielessä piristävää peliä. Varsinkin jos TPS pääsee pyörittämään YV:tä ja Sweattille tarjotaan laukaisupaikkoja riittävästi, verkko heiluu takuulla. Kysykää vaikka Riksmanilta.

Ja tartteehan nää Markotkin mennä tutkailemaan. Mäkinen ylilatautuneena nappaa sen pari kakkosta vähintään, ja Virtala kaiken negapalautteen vastaisesti esiintyy tehokkasti. Siinähän se käsikirjoitus.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Palloseuralla ei mitään hätää. Ottelun tuomitsevat Aleksi Rantala ja Marko Ojala, jotka ovat varsin tunnettuja SaiPa -vihastaan. Sitä ylivoima-aikaa on siis luvassa.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Huonoja uutisia kokoonpanoista: Mäkinen ottaa Reivosen paikan neloskentässä. Miksi ihmeessä Reivosen? Onhan se mielenkiintoista nähdä miten ketjun peli muuttuu kun pikakiiturin tilalle tulee tuollainen lihamöykky.

JA:n otteluennakon mukaan SaiPa on voittanut kaikki kolme kohtaamista tällä kaudella. Jospa kirjoittaja haluaa psyykata mustavalkoisia taistelemaan kovemmin.. Eiköhän peli kiinnosta kotijoukkueenkin pelaajia siinä määrin että saadaan hyvä matsi aikaiseksi, muuten SaiPa vie pisteet 0-3.
 

12961

Jäsen
Huonoja uutisia kokoonpanoista: Mäkinen ottaa Reivosen paikan neloskentässä. Miksi ihmeessä Reivosen? Onhan se mielenkiintoista nähdä miten ketjun peli muuttuu kun pikakiiturin tilalle tulee tuollainen lihamöykky.

Tämä on täysin käsittämätöntä: Nyt siellä nelosessa heiluu kaksi hidasta ja kädetöntä, yksi pelkästään kädetön. Reivonen olisi mielestäni tuonut juuri oikeaa sähinää jäälle, Reivosen nelonen on hankkinut erittäin suuren osan vastustajan jäähyistä nopeudellaan, eikä vähiten kyseisen herran ansiosta. On tämä kyllä väärin.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Ihan seinille tosiaan

Tämä on täysin käsittämätöntä: Nyt siellä nelosessa heiluu kaksi hidasta ja kädetöntä, yksi pelkästään kädetön. Reivonen olisi mielestäni tuonut juuri oikeaa sähinää jäälle, Reivosen nelonen on hankkinut erittäin suuren osan vastustajan jäähyistä nopeudellaan, eikä vähiten kyseisen herran ansiosta. On tämä kyllä väärin.

Ainoa pelaaja nelosessa jonka otteisiin viimeisimmissä peleissä on voinut olla oikeasti tyytyväinen on nimenomaan ja vain Reivonen. Ihan selkeällä marginaalilla vielä. Ehtii vastustajiin kiinni ehtymättömällä energiallaan ja itseään säästämättä painaa menemään Birnerin lailla.

Kokkala on lähes välttävä, mutta sellaista tappamisen meininkiä ei vain löydy ja Koluun olen ollut erittäin tyytymätön jo pitemmän aikaa. Laukaus on aivan käsittämattömän huono ja epätarkka(hyvä jos päätyyn osuu) eikä taklauksiakaan ole näkynyt, jos lainkaan.

Uudet tulokkaat ovat kyllä tarkan seurannan alla eikä omat odotukset nyt ainakaan pienemmät voisi juurikaan olla. Pakkia/puolustavaa sentteriä kaipasin ja ylijäämälaitureita saatiin. Vieläkö Hokista löytyy joku joka ei ole Turussa käynyt?

Mitä illan peliin tulee niin vaikeaa tulee varmasti olemaan, sillä pisteet ovat erittäin tärkeät kummallekin joukkueelle. Tuomarit eivät todellakaan vakuuta, mikäli Rantala-Ojala kaksikko pitää kutinsa.
 

Infernal

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nopea Reivonen vaihtuu siis hitaaseen ja kankeaan Mäkiseen, ja ne YV:t mitä Reivonen hankki, korvautuvat tästedes Mäkisen hommaamiin alivoimiin. Reivonen tietää tasan tarkkaan roolinsa, ja ansaitsisi kyllä paikkansa nelosessa. Pahaa pelkään, että Suikkasen 'kultapojan' eli Hattusen paikka kokoonpanossa on sinetöity, vaikka roolituksen puolesta ei Virtalan hommaamisen jälkeen pitäisi Hattusella olla mitään asiaa kokoonpanoon, kun kaikki pelaajat ovat terveenä. Kolu on alivoimantappaja, joten hänen paikkansa kokoonpanossa selittyy sillä. Ilmeisesti nelosen sentterinä häärää AUK tai Hämäläinen. Jos se on Kokkala, niin voi perkele. Siinä tapauksessa nelonen on entistä turhempi, ja saadaan takuulla nähdä karusellia omassa päässä. Itse näin muuten sellaista unta, että Mäkinen oli ykkösen laiturina ja Virtala nelosen sentteri.

Suikkaselta löytyy ainakin luottoa Virtalaan. Hyvä niin. Saa nähdä miten pärjää. Parempaa paikkaa ei voi tähän hätään tarjota, joten syytä olisi onnistua vähintäänkin kohtalaisesti.

Joka tapauksessa tämän illan peli on ennakkoon pitkästä pitkästä aikaa sellainen, joka Tepsin pitäisi voittaa. SaiPa on pelannut alavireisesti, kun taas Tepsillä on viime pelit sujuneet taas hieman positiivisimmissa merkeissä. Tärkeitä pisteitä olisi jaossa.
 

Tumpero

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS-kannattajat.net
Flunssa-aalto jyllää Tepsissä, nyt ilmeisesti tippui myös Suominen pois kokoonpanosta. Tulee muuten vaikea peli.
 

12961

Jäsen
Flunssa-aalto jyllää Tepsissä, nyt ilmeisesti tippui myös Suominen pois kokoonpanosta. Tulee muuten vaikea peli.

Sweattkin saattaa olla flunssainen, tulee vielä vittumaisempi peli.

Veikkauksen kertoimin ja TPS:n ollessa flunssa-aallossa aion pelata SaiPan voittoa.
 

Kaner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, SaiPa
SaiPa tänään

1. Grünn - Redenbach - Toporowski
Sondell - Tuominen

2. Kaksonen - Löfman - Pohl
Mielonen - Lippojoki

3. Koskinen - J. Koskiranta - Yli-Torkko
Levokari - Backman

4. Nöyränen - T. Koskiranta - Koponen

Hostikka (Myllyniemi)

Barney ja Jasko pitkäaikaispotilaiden lisäksi sivussa. Koponen seitsemäntenä puolustajana, tai sitten pelaa nelosen laidalla tänään... ja muutenkin Selin sotkenut hieman ketjukoostumuksia. Hostikalle ensimmäinen aloitus liigan puolella sitten marraskuun alun JYP-tappion.
 

ahal

Jäsen
Liekö jonkinlaista lenssuaaltoa myös vierailla, sillä poissaoloja on (mm. Barney, Mankinen, Jasko). Koponen on 7. pakki ja nelosketju vajaa. Atu heitti sitten uudet kultamunansa samaan koriin, ykköseen. Parhaat kiekolliset pakit samassa kentässä? Jospa saisivat liikettä myös kanukkeihin. Levo luutii ainakin alussa Backmanin kanssa. Pohl kirmaa nuorten kera. Ja jotten paljasta "liikaa taktiikasta", kerrotaan vain että yksi pakkipari kauhistuttaa jo ennalta. Niin, ja Hostikan Ville saa torjuntavuoron vaihteeksi.

Kaikki on mahdollista väliltä 0-100. Lopputulos riippuu paljolti virheiden määrästä, ja mm. siitä kaatuuko JM monesti kiekon kanssa, ehtiikö JL paikkaamaan, huvittaako ykkösen ketjua puolustaminen lainkaan ja... No olkoon. Kysymysmerkkejä on ilmassa liikaa.
 

Nekroman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun palloseura
Kotijoukkue

Birner - Plihal - Virtala
Järvinen - Sweatt

Hämäläinen - Uusikartano - Erkinjuntti
Berg - Vittasmäki

Vahalahti - Filppula - Venäläinen
Nordlund - Halonen

Kolu - Kokkala - Mäkinen

Engren (Leggio)


Tällä kertaa huilii siis Suominen ilmeisesti lunssin takia, EJ ja Vaha takaisin joten ei huono. Ja sitten tämä meitin tappoketju eli nelonen... No Kokkala on näistä sentteri, ei kai sille minkään voi joten jonkun laiturin on huilattava. Mutta miksi juuri Reivonen? Onko tuo nelonen nyt lainkaan sen luotettavampi kuin Antin ollessa mukana? Ja kukas ne jäähyt hankkii kun tuulennopea taskuraketti ei ole luistelemassa vastustajia solmuun? Kolu toki tärkeä alivoimamies, joten jäljelle jää...?

Hattunen sentään saa purra poppareita, mukava huomata ettei Kaitsun luottamus ole täysin sokeaa! Kakkonen hyvin jännässä kuosissa, kukahan siellä meinaa tehdä ne maalit??? (onkos tämä ollut aiemminkin jo yhdessä, virkistäkää joku parempimuistinen)

Kuumehuhuilusta riippumatta myös Sweatt mukana, hyvä! Skåålin tervehtymistä ja Nordlundin vilttiin siirtymistä odotellessa...

Niin ja Atte ottaa vuorostaan tänään koppia samalla tavalla kuin Leego parissa viime pelissä, niin kolme pinnaa jää kotiin.
 

12961

Jäsen
Kakkonen hyvin jännässä kuosissa, kukahan siellä meinaa tehdä ne maalit??? (onkos tämä ollut aiemminkin jo yhdessä, virkistäkää joku parempimuistinen)

AUK taisi tehdä alkukaudestakin kotona SaiPaa vastaan varsin nihkeässä eka erässä pari pussia.

Tänään saisi olla jalka ihan eri malliin liikkeellä kuin tuolloin, vaikka voitto tulikin, oli peli melkojäätävää katsottavaa.
 
Näin sieltä Reivonen, nelosketjun tämän hetken kovin taistelija putosi pois kokoonpanosta ja Kokkala jatkaa matalan profiilin hiippailua sentterin paikalla. Nyt kun puuttuu Erkinjuntti, olisi nelosketju aivan hyvin saanut olla Reivonen-Kolu-Mäkinen. Hokkia pukkaa, kohta varmaan vaihdetaan logoa.
 

-JH-

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Näin sieltä Reivonen, nelosketjun tämän hetken kovin taistelija putosi pois kokoonpanosta ja Kokkala jatkaa matalan profiilin hiippailua sentterin paikalla. Nyt kun puuttuu Erkinjuntti, olisi nelosketju aivan hyvin saanut olla Reivonen-Kolu-Mäkinen. Hokkia pukkaa, kohta varmaan vaihdetaan logoa.

Erkinjuntti pelaa tänään, Suominen kipeenä. Olisin itsekin toivonut että Reivonen olisi pelannut Kokkalan paikalla mutta ei voi mitään.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Jospa Reivonen onkin sairaana, eikä siitä vain mitään ole kerrottu? Muuten ihmettelen suuresti, oli viimeksi Lappeenrannassa joukkueensa paras pelaaja. Teki upean maalinkin heti pelin alkuun.

Meitin kokoonpano ei juuri nyt vakuuta yhtään, mutta toivottavasti Capo toisi ryhtiä noihin kanukkeihin. Jasko, Jokila ja Barney kymppien vuoksi pois. Aika paljon maalitekovoimaa samalla.

Niin ja Turun lentokentän pitäsii sopia ainakin Pohlille. Joskos tuo meidän uusi superpakki Sondell laittaisi niitä kiekkoja myös lapoihin?
 

Hirmumyrsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei Mitään Käyttöä Jätkät ja Märkä Uni Rosterit
Ei Tepsi mitään Reivosta tänään tarvi, Virta Marko kaasuttelee täysillä ympäri hyökkäysaluetta ja hankkii ainakin viisi jäähyä vastustajalle. Syöttöpinnoja odottaisin ainakin kolmea kun ykköseen kerran pääsi.

Suonenvedolla voi iskeä vaikka maalinkin...
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Marko "kukah?" Virtala heti tsekkien kanssa samaan ketjuun. Saanes nähä mitä saa aikaseksi. Toivotaan nyt parasta ja tuo nelosen ketju kyllä kismittää niin maan perkeleesti. Reivonen sinne kaukaloon kuuluisi eikä Kokkala, joka surffailee puolet kentällä olostaan.

"Olen kuullut tästä paketista pelkkää hyvää pelikavereilta. Hieno päästä takaisin kotikaupunkiin pikkuhiljaa lopettelemaan, Mäkinen pohti siirtoa", miksi tuli samantien tästä vain mieleen, että Mäkisellä tarkoitus vain surffata ja hankkia niitä jäähyjä tepsille ja sitten lopettaa? Oliko järkevä siirto sittenkään?

Saisi TPS tämän viedä kahden edellisen katkeran Saipa-tappion jälkeen. Sweattille kun annetaan paikkoja mistä voi vetää niin olen vain tyytyväinen. Ei kyllä ole mikään yleisömagneetti tänään. Harmikseni en pääse

Veikkaus:
2,3,5-1,2,4
 

stouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Taitaa Kaitsukin olla jossain kuume-houreessa, niin jäätävä ratkaisu jättää Reivonen pois, herää Suikkanen! Kokkala jälleen mukana, eikö sitä helvata saa sieltä pois, Mäkinen olisi voinut nelosen sentteriksi laittaa ja ottaa Reivosen laitaan, yhtäpaljon Makko niitä aloituksia veisi kuin Kokkala, ellei enemmän.

Noh, toivottavasti valot syttyy Kaitsulla Oulun peliin ja #41 palaa kehiin!

Vain ja ainoastaan kolme pistettä kelpaa tänään, jos miljoona-Jokerit kaatuu, niin kyllä pitäisi SaiPankin kaatua, sieltä sentään Barney pois.

-Stouni-
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Sehän meni tasan juuri niin kuten arvelinkin, Grünn suoraan ykkösketjun laitaan. Hienoa, että sitä vastuuta uskalletaan antaa sentään joillekin pelaajille... sen ihmeemmin näyttöjä vaatimatta.

Myllyniemelle vaihteeksi huilivuoro, edellisestä onkin aikaa. Toivottavasti Hostikka osaa olla hereillä edellisiä liigapelejään paremmin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös