Ti 19.4.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 66 024
  • 705

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Onneks ei ole valmentajan haastoa sillä nyt olisi peli pysähtynyt ties kuinka pitkäksi aikaa ehkä millien takia. Hyvä maali!
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiva kun Suomessa on niin hyvällä tasolla nää kiekkolähetykset. Nytkin uusinnasta mahdoton tehtävä sanoa oisko ollut paitsio vai ei.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kova on HIFK. Nordiksella ei näytä mikään jengi pystyvän HIFK:ta tosissaan haastamaan. Ansaittu ja selvä 3-0 johto. Paljon saa Tappara parantaa.
 

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Kaksi ohipeliä, mutta kaksi ryöstömahdollisuutta vielä jäljellä.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Tämä kolmas maali olisi hyvä esimerkki tuonne änäripuolen coaches challenge-ketjuun tilanteesta joka tulisi tarkistaa videolta.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Ihmeellinen peli, huippupaikat aika tasan, jopa lievästi Tapparalle varsinkin tässä toisessa erässä, mutta peli on 3-0 ja toinen erä 2-0. Ei kyllä vastaa sinällään pelin kuvaa, mutta onhan tuo HIFK tappavan tehokas noissa viimeistelyissä, että sikäli täysin ansaittuja!
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Haisi paitsiolle.

Maalia ei voi laittaa maalivahdin piikkiin. Iso ero on joka tapauksessa ollut tänään siinä, että Husso on ottanut kovia torjuntoja enemmän kuin Karhunen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös