Ti 19.2.2008 Ässät-Blues

  • 6 583
  • 26
Suosikkijoukkue
Ässät
Mukava katsella Ässien peliä kun poikia kiinnostaa pelata, vertaa alkukauteen. Yksi oli pelissä yli muiden, Sakari Salminen. Kentän hahmo.

Ässiltä hienoa peliä läpi ottelun. Kahdessa ensimmäisessä erässä onnistuivat sekoittamaan Bluesin pelin totaalisesti ja sen myötä numerot 4-1. Kolmannessa tuomari auttoi Bluesin vahvinta osa-aluetta, eli antoi muutaman ratkaisevan jäähyn Ässille ja Blues kiitti ja pian peli olikin tasan. Taitavat kaverit sitten ratkaisivatkin jatkoajalla.

Kapasen piikkiin Ässien häviötä on turha laittaa, vaikka ensimmäisen imaisikin. Ihan tarpeeksi hyvin pelasi vaikka epävarman kuvan antoikin. Turha sitä tästä pelistä on mollata. Samoin kaverin maalivahti oli mukana pelissä kiitettävästi, numerot olisivat saattaneet olla paljon suuremmatkin toisen erän jälkeen ilman paria pelastusta.

Pari huomiota:
- Keller ylimielinen, lahjoitti maalinkin kun koitti yksin mennä kentän läpi kävellen. Ei näin.
- Käsittämätöntä tuo hype Osalan kohdalla. Vaikka mies viimisen maalin tekikin (siitä paikasta olisivat kaikki muut paitsi tepsin alanen onnistuneet), kovin hepposta oli miehen peli. Kotijoukkueessa oli eilen kentällä usea kiinnostavampi nimi.
- Kuka muistaa nimiä Häppölä? Saarela?
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Oli kyllä taas kauheaa katsottavaa tuo Bluesin 1-1- tasoitus. Ei ainakaan videon perusteella muuttanut suuntaa mistään, vaan Kapanen hörppäsi suoraan sisään. Riksmania lukuunottamatta Ässiä on Takon lopettamisen jälkeen vaivannut aina sama ongelma: Veskari saattaa pelata kokonaisuutena mukiinmeneviä pelejä, mutta JOKA IKISESSÄ pelissä menee se yksi helppo.

Erikoismainintana tuohon Kapasen viimeisimpään, että just oltiin menty johtoon, kun mies laittoi imurin päälle. Kiitos siitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös