Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Ti 19.1.2016 CHL: Kärpät - Lukko

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Goljat, 19.01.2016 klo 10.02.

 1. Goljat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Hokki, Puolangan Ryhti, Sebastian Aho
  Tänään pelataan Raksilassa kauden tähän asti tärkein ottelu, ainakin allekirjoittaneen näkökulmasta. Lähtökohdat on siis sellaiset, että Kärpät lähtee jatkamaan tätä sarjaa yhden maalin etumatkalta, eli Kärpille riittää jatkopaikkaan tasapeli tän illan varsinaiselta peliajalta. Tiedossa varmaankin tiukka ja vähämaalinen ottelu? Kärpillä on pelin alla ongelmia sentteriosastolla. Hirso on edustuskelvoton chl-peleissä ja Pirnes lienee saikulla edellisen matsin luistimenviillon takia. Kokoonpanoja en lähde arvailemaan, koska niin paljon ne on muuttuneet viime peleissä Kärppien osalta, et en osaa Marjamäen pään sisälle mennä ja alkaa ennustajaksi. Mielenkiintoista on nähdä, jatkaako Late viime pelin loppupuolella alkanutta Ahon peluuttamista sentterinä. Nuorten kisojen perusteella kannatan itse tätä vaihtoehtoa.

  Oispa kyllä maukasta, jos Kärpät tästä kairais finaaliin ja vielä niin, että tuo finaali pelattaisiin Raksilassa. Ilta näyttää..
   
 2. Hoitsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Vähän pelottaa kyllä tämä johtoasemasta peliin lähtö. Siellä pitäs nyt iskostaa poikien mieliin tilanne, niin kuin peliin lähdettäisiin 2 maalin takaa-ajoasemasta. Tässä nimittäin helposti käy niin, että johtoa lähdetään puolustamaan, sitten Lukko iskee kun peruutellaan ja hups kohta ollaankin takaa-ajanana, aika ei vain välttämättä enää riitä sen kiinni kuromiseen. Toivottavasti olen väärässä.
   
 3. Erämaan kettu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Instituutio
  Lainaus:
  Aika viime tinkaan jättävät oululaiset lippujen hankinnan. Lippupalvelusta katsottuna yli puolet istumapaikoista on vielä myymättä.

  Itse pelistä ei minkäänlaisia odotuksia. Jos Lukko voittaa niin ihan kiva.
   
 4. lebak Jäsen

  Eiköhän finaalipaikka sekä siitä seuraava rahallinen korvaus kumpaakin joukkuetta kiinnosta. Sääli, ettei sama kiinnostus ole tarttunut suomalaisiin katsomoihin. Ainakin Lukon CHL pelit ovat olleet normaalia Liiga matsia viihdyttävämpiä.

  Lukko on ollut jo pidempään Liigan kuntopuntarin pohjilla, mutta viime viikolla pelattu ensimmäinen osaottelu antoi toiveita paremmasta. Lukko pelasi myös KooKoota vastaan viime viikolla ja molemmissa peleissä Lukko karvasi todella aktiivisesti kahdella ylhäältä, joka oli varmasti monelle RD:n pelitapaa kritisoineelle mukava yllätys. Lukko tosiaan on pelannut vain yhden ottelun viime kohtaamisesta ja Kärpät ilmeisesti kaksi kertaa. Tällä tuskin on merkitystä.

  Kärpät on ottelun suosikki, vaikka sentteriosastolta puuttuukin Hirschovits ja MassiEssi. Vaikka ottelusta joku ennustaakin tasaista ja vähämaalista, voisin kuitenkin kuvitella, että kuten CHL-matseista on tullut tutuksi, maaleja tehdään ainakin yli 5.5 ja vauhtiakin luulisi riittävän.

  Edit. Vain Hirso puuttuu.
   
  Viimeksi muokattu: 19.01.2016 klo 14.01
 5. Karhunvartija Jäsen

  Kärpät tänään:

  Mäenalanen–Niemi–Ikonen
  Pyörälä–Aho–Puljujärvi
  Junttila–Aaltonen–Huml
  Kalapudas–Pirnes–Keränen
  Piispanen
  Kestilä

  Kukkonen–Masuhr
  Nutivaara–Laatikainen
  Pentikäinen–Hakanpää

  Aittokallio (Lehtonen)

  Pirnes siis kehissä ja kakkonen mukavassa muodossa.
   
 6. Surukuku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
  Pyörälä–Aho–Puljujärvi ja Pentikäinen–Hakanpää...

  Siinäpä kaksi mielenkiintoa herättävää yhdistelmää - ensimmäinen sillee niinku posia ja jälkimmäinen sitten... Noh, annetaan "pelin kertoa kaiken", vai mites se meni?
  Jos noita ketjuja nyt ihmettelee, niin ilm. Essin kantapää on sen verran kipeänä, ettei sitä rasiteta kuin lyhyillä stinteillä, muuten en ymmärrä tuota Aaltonen/Pirnes-sijoittelua. Tosin Keränen-Kalapudas laitureina kielii, ettei Essin ketju ihan pelkästään maalinestopeliä pelaa. Siinä voi tulla vielä kiire Lukon pojillakin...
   
 7. Teroin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Onhan Pentikäinen ja Hakanpää pelannut pakkiparina jo joulukuun alusta asti, että en mä nyt tiedä kuinka paljon tässä enää jännittää.

  Lainaus:
  Voisin kuvitella, että kelillä on negatiivinen vaikutus yleisömäärään. Täällä on nimittäin aika helvetin kylmä. Eipä sillä että mä ainakaan olisin täyttä hallia muutenkaan odottanut.
   
  Viimeksi muokattu: 19.01.2016 klo 14.24
 8. Stargazer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Boston Bruins
  Onkohan kukaan onnistunut metsästämään toimivaa streamia pelistä?
   
 9. Teme91 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
 10. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Tuleeko mistään nettiradiosta selostusta ?
   
 11. Peacemaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Mee maikkarin katsomoon ja osta peli kympillä. Sillä siitä selviää!!

  Kärpille YV.
   
 12. Mathieu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Montreal Canadiens
  Kärpiltä aika hyvää yv:tä. Hieman Nutivaaralla ja Puljujärvellä polttaa kiekot lavassa.
   
 13. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Alku mentiin aika tasaisesti, tämän jälkeen Kärpät otti ohjat ja loi ihan hyviä pyörityksiä. Lopussa Lukko sai vähän otetta. Aika tasainen erä, hallinta hieman Kärpillä tosin pyöriminen pitkälti kulmissa. Molemmat puolustaa hyvin ja taistelee jokaisesta kiekosta loppuun asti. Näitä pelejä on mukava nähdä tammikuussa.
   
 14. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Hyvin piti taas linja ekassa erässä. Lähde sai huitomisesta boksia, kun ajoi maalille ja hädin tuskin osui maalivahtiin ja tämän jälkeen hullu-Lasse ajoi vielä nyrkit ojossa päälle. Heti perään toisessa päässä Kukkonen ajoi vähintään yhtä selvästi Zapolskia, muttei jäähyä... No ei kaikkea voi nähdä, mutta aika hakemalla haettu tuo Lähteen jäähy oli.

  Edit. Ihan viihdyttävää peliä kyllä. Lukolla oli alussa syötöt todella huolimattomia, mutta loppua kohden parani. Kaikki on edelleen auki.
   
 15. Teroin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Ja tämä paikattiin viimeistään siinä kun Gagnon surffasi Junttilan perässä puolen kentän verran koukun varassa, eikä jäähyä tullut.
   
 16. Itäpuu Jäsen

  Lainaus:
  Kieltämättä kevyt jäähy. Koukku jäi sitten viheltämättä. Hyvää peliähän tuo on. Studiossa taas nuo iki-ääliöt. Vittjat että ottaa päähän tuo Ara. Vieläkin.
   
 17. cornix Jäsen

  Lainaus:
  Ei Gagnon mitään koukkinut, oli vaan kyydissä. Ei meidän vanhukset jaksa aina pysyä perässä, varsinkaan tuollaisten vipeltäjien.

  Noh, mun mielestä Lähteen jäähy oli hyvä vihellys ja Kukkonen ei lyönyt Zapolskia näpeille. Pieni kontakti oli mutta sitäkin mielestäni vältti viimeiseen asti.
   
 18. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Mr. Maione
  Onko Räksilässä miten porukkaa?
   
 19. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Lainaus:
  Tuota ei näytetty uusintana, mutta epäilemättä koukkua oli. Toki näytti nostavan mailaa siinä vaiheessa, kun yleisö alkoi jäähyä mylvimään. Aika heppoinen oli muuten se Kärppienkin jäähy ja molemmilta joukkueilta meni paljon selvempiä rikkeitä läpi. Jäähyt tasan lienee ihan oikein kuitenkin.
   
 20. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Näin tein :-)
   
 21. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Lainaus:
  Ei Lähdekään näpeille lyönyt, vaan veti mailan sivuun ennen osumaa. Mielestäni jalka hipaisi maalivahtia, kuten toisessakin päädyssä hetkeä myöhemmin.

  Edit. Näin minun puusilmäni näkivät.
   
 22. vanukas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
  Miten Aho on pärjännyt sentterinä?
   
 23. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Jälleen kerran Lasse Kukkonen ja eri säännöt iskevät. Ensin Lukon äijä saa maalivahdin huitomisesta toisessa päässä jäähyn ja sen jälkeen seuranneella ylivoimalla Kukkonen tekee aivan sama ja pilli pysyy taskussa. Ihmeellistä on. Onneksi tuota Gagnonin tilannetta ei vihelletty niin meni edes tasan.
   
 24. sinnepäinsä Jäsen

  "Kärpät ei oo tottunu että niitä paineistetaan varsinkaan näin kotona." Ei ehkä ihan sanatarkasti oikein mutta mitä helvettiä Tami? :DD