Ti 18.12.2018 SaiPa - TPS

  • 3 372
  • 25

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
TPS tänään:

#50 Simon Suoranta - #44 Elias Karvonen - #48 Lauri Pajuniemi
#41 Oskari Siiki - #62 Patrick Bjorkstrand - #18 Zach Budish
#25 Teemu Väyrynen - #46 Juuso Pärssinen - #51 Markus Nurmi
#58 Joonas Savolainen - #29 Jonne Virtanen - #53 Arttu Nevasaari

#47 Joe Piskula - #49 Ilkka Heikkinen
#61 Lucas Ekeståhl-Jonsson - # 5 Santeri Lukka
# 2 Brandon Gormley - #36 Elmeri Eronen
#20 Jani Forsström

#30 Henrik Haukeland
(#35 Eetu Anttila)

Loukkaantuneet: #26 Lauri Korpikoski (17.12.2018 - "yksi kuukausi"), #32 Rasmus Tirronen (17.12.2018 - "lisätutkimuksissa"), #43 Otto Nieminen (17.12.2018 - "kolme viikkoa"), #56 Hannu Kuru (17.12.2018 - "day-to-day"), #81 Ilari Filppula (17.12.2018 - "2-3 viikkoa"), #89 Oula Palve (17.12.2018 - "lisätutkimuksissa")
Rotaatio: #40 Kevin Koski (A-jun), #76 Bernard Isiguzo, #xx Petrus Palmu
Lainat: # 6 Eetu Pylkkänen (28.09.2018 - SaPKo, 31.01.2019 saakka)
Maajoukkue U20: #24 Kaapo Kakko, #45 Olli Kaskinen

Näin repaleisella kokoonpanolla mennään tänään!

TPS:n maalivahtiosasto otti kolhua maajoukkueessa, kun Rasmus Tirronen joutui lisätutkimuksiin. Kakkoseksi hyppää kolmatta (?) kertaa tällä kaudella A-junioreista Eetu Anttila. Palloseuran peräpää tuntuu olevan ainoa "normaalimiehityksessään", vaikka sieltäkin Olli Kaskinen on U20-maajoukkueen mukana. Rotaatiossa on vielä Bernard Isiguzo, joka on tapaus sinänsä. Isiguzo oli alkusyksystä hyvinkin tiiviisti mukana, olisiko joku pieni loukkaantuminen ollut jossain vaiheessa, mutta sen jälkeen on hävinnyt kuvasta totaalisesti. Marraskuussa muutama peli lainalla TuTo:ssa, mutta muuten Isiguzosta ei ole paljoa kuulunut.

Hyökkäyskalusto on runneltuakin runnellumpi. Juuso Pärssinen tekee liigadebyyttinsä tänään Lappeenrannassa. Parivaljakolla Savolainen-Nevasaari on SM-liigamatseja vyöllään yhteensäkin yhden käden sormilla laskettava määrä. Viisi vakiokokoonpanon hyökkääjää (Filppula, Korpikoski, Kuru, Nieminen, Palve) on sairastuvalla, joten ykkössentteriksi hyppää vastikään jatkosopimuksen tehnyt Elias Karvonen. Muutama päivä sitten TPS ilmoitti tehneensä kauden 2018-19 loppuun saakka kestävän lainasopimuksen Petrus Palmun kanssa. Alkuperäinen tarkoitus oli, että Palmu olisi tullut viikonloppuna Suomeen ja liittynyt maanantaina TPS:n harjoituksiin. Ilmeisesti lento oli ollut myöhässä, ja TPS oli lähtenyt jo maanantaina kohti itärajaa, joten Palmukin on poissa kokoonpanosta - eli tavallaan rotaatiossa.

Noh, niillä mennään, jotka ollaan saatu parsittua kasaan!
 
Viimeksi muokattu:

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Idän ihme siis vastassa. Tässä otteluparissa on viime kevään jälkeen nykyisin aivan erilaista sähköä. Oli lopputulos mikä vain, ainakin se on varmaa että täysin mauttomista viesteistä molempiin suuntiin tulee tämäkin ketju täyttymään
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Heh, Tepsin rosterista tulee mieleen ajat, jolloin parhaat pelaajat myytiin hyvissä ajoin pois ja tilalle nostettii junnuja. On kyllä niin vajaa rosteri, että hyvin täytyy pelata, että pisteitä voi napata. Toki SaiPallakin jokunen ukkoo uupuu, että sikäli tasoittaa puntteja. Mielenkiintoinen kahden rikkonaisen joukkuuen välinen ottelu tiedossa. Luvassa voi olla ihan mitä vain.
 

DripL

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No ei SaiPalta puutu kuin Koho, Löfman, Kaksonen, Oksanen E, Oksanen A, Nättinen, Tanus, Virtanen ja Radke. Nelosketjussa tarjolla Ketterää ja keskellä puolustaja.

Varmasti huikea peli tulossa.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
No ei SaiPalta puutu kuin Koho - - -
Vieläkö iki-SaiPa Ville Koho muuten pelaa?

Suoraan sanottuna mä en edes muista koska viimeksi Ville Koho olisi ollut SaiPa:n kokoonpanossa TPS:a vastaan. Pers'tuntumalta heittäisin, että ei Koho ole kaukalossa ollut Palloseuraa vastaan ainakaan viimeiseen kahteen-kolmeen vuoteen. Mitä Koholla on muuten ikää? Hatusta vedettynä sanoisin, että 35v ei ole vielä mennyt puhki? Kuinka väärässä mä olen?

Kohta joku tietysti tulee ojentamaan Kettuherraa ja kertoo, että 38-vuotias Koho pelasi viimeksi Palloseuraa vastaan edellisessä TPS-SAI -matsissa...
 

Tronic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Futbol Club Barcelona
Vieläkö iki-SaiPa Ville Koho muuten pelaa?

Suoraan sanottuna mä en edes muista koska viimeksi Ville Koho olisi ollut SaiPa:n kokoonpanossa TPS:a vastaan. Pers'tuntumalta heittäisin, että ei Koho ole kaukalossa ollut Palloseuraa vastaan ainakaan viimeiseen kahteen-kolmeen vuoteen. Mitä Koholla on muuten ikää? Hatusta vedettynä sanoisin, että 35v ei ole vielä mennyt puhki? Kuinka väärässä mä olen?

Kohta joku tietysti tulee ojentamaan Kettuherraa ja kertoo, että 38-vuotias Koho pelasi viimeksi Palloseuraa vastaan edellisessä TPS-SAI -matsissa...

Ville Koho on 36 vuotias ja alla tämän ja viime kauden tilastot TPS:ää vastaan:

25.11.2017 TPS - SaiPa 0+1 14:13

13.1.2018 TPS - SaiPa 0+0 15:04

13.2.2018 SaiPa - TPS 1+1 13:18

20.3.2018 TPS - SaiPa 0+1 17:08

22.3.2018 SaiPa - TPS 1+1 16:30

24.3.2018 TPS - SaiPa 0+0 15:10

26.3.2018 SaiPa - TPS 0+0 18:09

28.3.2018 TPS - SaiPa 0+1 15:23

29.3.2018 SaiPa - TPS 0+0 18:18

1.11.2018 SaiPa - TPS 0+0 15:54
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Näin ne asetelmat muuttuu. Viime kevään pleijarisarjan jättiläinen Turusta on yhtäkkiä ujohko sekä siipirikkoinen ja puolisympaattinen haastaja Kisapuiston mörskässä vittuilevan kotiyleisön edessä. Nyt onkin liigan kovimmalla kotijoukkueella hauiksen näytön paikka. Tätä juniorisikermää ei sovi voittaa alle seitsemällä maalilla. Aikamoista kyntöä tiedossa. Se on Haukeland vastaan SaiPa tänään jaot. Katsotaan miten norski jaksaa. Vähän voisi Monni hämmentää jotain Maalahtea, tulisi jouluviihdykettä vähän tähän battleen.
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Näin ne asetelmat muuttuu. Viime kevään pleijarisarjan jättiläinen Turusta on yhtäkkiä ujohko sekä siipirikkoinen ja puolisympaattinen haastaja Kisapuiston mörskässä vittuilevan kotiyleisön edessä. Nyt onkin liigan kovimmalla kotijoukkueella hauiksen näytön paikka. Tätä juniorisikermää ei sovi voittaa alle seitsemällä maalilla. Aikamoista kyntöä tiedossa.

Luetko sä muiden viestejä täällä ollenkaan vai onko sulla lukihäiriö?

No ei SaiPalta puutu kuin Koho, Löfman, Kaksonen, Oksanen E, Oksanen A, Nättinen, Tanus, Virtanen ja Radke. Nelosketjussa tarjolla Ketterää ja keskellä puolustaja. Varmasti huikea peli tulossa.

Eli SaiPalta puolet tekijöistä pois ja kaksi liigamiehistä ketjua kasassa. Tosiaan "huikea" peli tulossa, se niistä hauiksen näytöistä...
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Mielenkiinnolla odotan, mitä SaiPalla on esittää tänään. Kun "pelitapa" nojaa noin rankasti yksilöihin, niin mitä helvettiä tapahtuu, kun karsitaan iso kasa parhaita yksilöitä pois?

Tepsille 2-3 pisteeseen tulee luultavasti riittämään max puoli tuntia ihan ok peliä.

Tulosveikkaus: SaiPa 1, TPS 1-9
 

Cornelius

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kokoonpanot on molemmilla kuin kevään tyhjennysmyynnin jälkeen. Pakistot molemmilla suht ehjät, mutta hyökkäykset on raavittu kokoon jostain tynnyrin pohjalta. Ei edes lähde arvaamaan miten tänään käyn. SaiPa ollut hyvä kotonaan, lukuunottamatta viimeistä Pelicans-konttausta. Jännätään tekeekö kukaan liigauran ensimmäistään, mutulla SaiPaa vastaan on moni tehnyt uran ekan.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Veikkaukset illan pelistä:

- SaiPa tekee ottelun ensimmäisen maalin
- SaiPa voittaa
- Kaskinen kehuu omiensa taistelua ottelun päätyttyä
- Joku tekee tänää kauden avausmaalinsa.
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
SaiPan kokoonpano tuo mieleen Santasen kauden loppupuoliskon kun kaikki muualle kelpaava oli myyty tai vuokrattu.
Lasaretissa ne suurin osa oli sillonkin.
Mutta, joo katsotaan miten tänää käy. Veikataan itekkin, että joku tekee kauden avausmaalinsa.
 

trubaduuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Edmonton Oilers, Imatran Ketterä
Molemmilta puuttuu hyvin pelaajia mutta tepsillä on kyllä heittää jäälle laajempi joukkue. Oli pakko ottaa kiinni tepsin 2,4 kertoimesta.
 

jussi61

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Perjantain räpellyksen jälkeen voi kotijoukkueelta odottaa melkein mitä vain.

- Voidaan pelata hyvä peli puolustussuuntaan, ja pidetään TPS:n nimetön hyökkäys kurissa. Sitten saadaan joku ylivoimamaali ja puolustetaan 1-0 johtoa tyylikkäästi, ehkä tehdään toinen tyhjiin.
- Jos TPS pääsee johtoon, voidaan alkaa samanlainen sekoilu kuin perjantainakin, ja TPS voittaa vähintään neljällä maalilla.

Varmaa on se että perjantain kaltaisella maalivahtipelillä kotijoukkue ottaa tänään 0 pistettä. Tuohimaa siis paljon vartijana.
Olen kuitenkin optimisti ja veikkaan että SaiPa sisuuntuu ja vie pelin 2-0. Ensimmäisen tekee ylivoimalla Kichton Kunykin syötöstä, toinen tyhjiin by Iso-Mustajärvi.
 

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, NHL:n suomalaiset
0-0 ja ratkeaa rankkareilla jollain vahinkomaalilla.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eipä ole niin minkään tason ennakko-odotuksia tästä pelistä, niin naurettavan paljon ovat molemmat joukkueet loukkaantumisten runtelemia, Tepsillä toki sitten Kakko ja Kaskinen vielä junnukisoissa. Saattaa siellä SaiPastakin joku olla, en tiedä. En edes yritä laskea yhteen molempien joukkueiden normaalisti pelaavassa kokoonpanossa olevien määrää mutta ihan hatusta heitän, että tänään kokoonpanoista puuttuu helposti ainakin 15 niissä normaalisti nähtäviä pelimiehiä. Melkoinen meininki. Noh, molempien puolustus taitaa sentään olla suurin piirtein normaalikuosissaan.

Toisaalta odotan peliä jonkunmoisella innollakin, koska näyttöpaikkaa tarjotaan nyt todella monelle jampalle. Hartaana toiveena olisi, että Tepsin kokoonpanossa kolmosen keskelle sijoitettu Juuso "Timon poika" Pärssinen saisi pistetilinsä auki heti liigadebyytissään
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
Mielenkiinnolla odotan, mitä SaiPalla on esittää tänään. Kun "pelitapa" nojaa noin rankasti yksilöihin, niin mitä helvettiä tapahtuu, kun karsitaan iso kasa parhaita yksilöitä pois?
Hallin suunnalta kuulin huhua, että perjantain jäljiltä siellä on treenattu vähän eri metodein. Ei kuulemma ole paljon kiekkoa näkynyt treeneissä, joten viivaluistelu pitäisi joukkueella olla nyt hyvin hallussa.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Luetko sä muiden viestejä täällä ollenkaan vai onko sulla lukihäiriö?



Eli SaiPalta puolet tekijöistä pois ja kaksi liigamiehistä ketjua kasassa. Tosiaan "huikea" peli tulossa, se niistä hauiksen näytöistä...

No eihän se vie ennakkosuosikin asemaa SaiPalta pois. Suotta meuhkaat, mene sinne katsomoon ja huutele oikein tosi rumia kentälle,niin saat paineesi pois. Huutele vaikka Jonnelle ja uhoa kädet nyrkissä. Sellaistahan siellä teidän katosta lahossa murjussa harrastetaan. Edelleen, siellä on Karvonen ykkössentterinä.
 
Vieläkö iki-SaiPa Ville Koho muuten pelaa?

Suoraan sanottuna mä en edes muista koska viimeksi Ville Koho olisi ollut SaiPa:n kokoonpanossa TPS:a vastaan. Pers'tuntumalta heittäisin, että ei Koho ole kaukalossa ollut Palloseuraa vastaan ainakaan viimeiseen kahteen-kolmeen vuoteen. Mitä Koholla on muuten ikää? Hatusta vedettynä sanoisin, että 35v ei ole vielä mennyt puhki? Kuinka väärässä mä olen?

Kohta joku tietysti tulee ojentamaan Kettuherraa ja kertoo, että 38-vuotias Koho pelasi viimeksi Palloseuraa vastaan edellisessä TPS-SAI -matsissa...

Ville Koho on 36 vuotias ja alla tämän ja viime kauden tilastot TPS:ää vastaan:

25.11.2017 TPS - SaiPa 0+1 14:13

13.1.2018 TPS - SaiPa 0+0 15:04

13.2.2018 SaiPa - TPS 1+1 13:18

20.3.2018 TPS - SaiPa 0+1 17:08

22.3.2018 SaiPa - TPS 1+1 16:30

24.3.2018 TPS - SaiPa 0+0 15:10

26.3.2018 SaiPa - TPS 0+0 18:09

28.3.2018 TPS - SaiPa 0+1 15:23

29.3.2018 SaiPa - TPS 0+0 18:18

1.11.2018 SaiPa - TPS 0+0 15:54

Nyt Kettuherralta voisi ihan oikeasti kysyä, että mitä tapahtumia siellä hallissa oikeasti oikein seuraat? Tai sitten en vitsiä ymmärtänyt...
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
En edes yritä laskea yhteen molempien joukkueiden normaalisti pelaavassa kokoonpanossa olevien määrää mutta ihan hatusta heitän, että tänään kokoonpanoista puuttuu helposti ainakin 15 niissä normaalisti nähtäviä pelimiehiä.
SaiPalta puuttuu siis tasan kolme ketjullista hyökkääjiä, jotka olisivat SaiPan tämän päivän nelosketjun ja suurelta osin myös kolmosketjun edellä peluutuksessa. Sen sijaan SaiPan puolustus ja maalivahdit ovat hyvällä mallilla.

Siis näin:
No ei SaiPalta puutu kuin Koho, Löfman, Kaksonen, Oksanen E, Oksanen A, Nättinen, Tanus, Virtanen ja Radke.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Molemmilta puuttuu hyvin pelaajia mutta tepsillä on kyllä heittää jäälle laajempi joukkue. Oli pakko ottaa kiinni tepsin 2,4 kertoimesta.

Tepsiltä puuttuu TOP6-hyökkääjistä 2/3 ja Saipalta BOTTOM6-hyökkääjistä 2/3, niin miten ihmeessä Tepsi on tästä saatu hyötyjäksi?

Pelkästään Filppula on tehnyt varmaan enemmän tehoja kuin Saipan poissaolevat yhteensä.

Paras poissaoleva saipalainen on
Nättinen 2+10=12 -10. Noilla miinuksilla kannattaisi varmaan olla useamminkin pois kaukalosta.
 

tombz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
Varma 1 veikkaukseen. Win to Win kun ei tappiotkaan vituta. Onhan Saipa ollut kova kotonaan tosin Tepsilläkin vahva voittamisen rutiini ollut joitain pelejä lukuunottamatta.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
...SaiPan puolustus ja maalivahdit ovat hyvällä mallilla.

Tuo puolustuspuoli vaikuttaa tosiaan molemmilla joukkueilla ihan hyvällä mallilla ja onneksi näin. Toki Tepsin kassareista Rasse Tirronen on sairastuvan puolella ja A-junnu Eetu Anttila hoitaa luukkuvahdin hommia. Täytyy TPS-kannattajana laittaa kädet kyynärpäitä myöden ristiin ja toivoa, että Henrik Haukeland paitsi pelaa hyvin, niin ennen kaikkea pysyy ehjänä. Hän kun tuosta vielä loukkaantuu, niin Tepsi on todella, todella kusessa. No joo, turha maalailla piruja seinille.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Nyt Kettuherralta voisi ihan oikeasti kysyä, että mitä tapahtumia siellä hallissa oikeasti oikein seuraat? Tai sitten en vitsiä ymmärtänyt...
Nyt saa Kettuherralle oikeasti kaataa tervaa ja höyheniä niskaan!

Kysymyksessäni ei ollut mitään vitsiä tai muutakaan piruilua. En ole vain aidosti huomannut Ville Kohon pelaamista Palloseuraa vastaan. Muistan vielä noin viitisen vuotta sitten, kun Koho pelasi ykkössentterinä ja oli aina todellinen piikki lihassa. Sen verran tarkastin aiemmin, että kaudella 2016-17 Koho ei pelannut yhdessäkään matsissa TPS:a vastaan. Kenties mielikuvani on lähtenyt liikkeelle kyseisestä kaudesta? Mä olen aina hakenut Kohoa ykkösketjusta, mutta siellä on ollut Cody Kunikia ja... olisiko ollut jotain muitakin vierastyöläisiä? Toisin sanoen mä en edelleenkään sisäistä sitä, että suuresti arvostamani Ville Koho on valunut sentteröimään kolmosketjua. Kuluvan ja edellisen kauden viidessä Turun matsissa Koholla on tehot 0+3 - eli tehoillekin Koho on päässyt. Ehkä se yksi tehty maali olisi voinut herättää meikäläisenkin havainnointikykyä? Kahdessakin Lappeenrannan matsissa tehot 1+1 - nämä ovat sellaisia iltoja, joita mä olen muistellut Kohon viettävän useastikin TPS:a vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös