mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Kaipa tällekin voisi ketjun avata. iPadilla on keljua näpytellä kentällisiä joten laitetaan Liigan linkin takaa
Kokoonpanot | KooKoo - Ilves 17.10.2017 | Liiga

Ipalta poissa Sandell kentältä ja Kivi aitiosta. KooKoolta poissa Märkä-Simo, liekö ollut liian märkä viikonloppu kun loukkaantumisesta ei ole tietoa. Otteluun pääsee haalariväki haalareissaan ilmaiseksi ja opiskelija kortilla vitosella joten eiköhän saada maaginen kolme tonnia rikki. Jos ovat muistaneet missään matsia mainostaa. Ottelu päättyy 3-2, Keräsen pisteputki jatkuu.
 
KooKoota ei jätetä! -Tuntematon sotilas

IceMaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trashers, Flyers
Olipahan peli.

KooKoon johtaessa 6-4 meni tuomareilta pilli taskuun ja tästä kärsi ainoastaan molemmat. Sen jälkeen KooKoo paskoi ottelussa jo toisen kerran huolella housuun ja Ilvekselle siinä mielessä "ansaittu" voitto. Kumpikaan maalivahti ei ollut varsinaisesti hyvä. Tai sitten molempien maalintekoon oli hypännyt kilometrejä eteenpäin.
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tuomarit ratkas kyl tän pelin,mut ei kyl kumpikaa maalivahti saanu rantapalloakaa kiinni. Saatika puolustuspeli kunnos juuri kummallakaa. Eteenpäin.
 
Arvalla eteenpäin.

Tori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Erityistä tyytyväisyyttä kahdesta (2) pisteestä, karmeaa katseltavaa vuoristoratoineen. Vapaana olevat kassarit pakkaavat jo laukkujaan ...
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tie breakin jälkeen Ilvekselle 7-6. Itse olen pelannut tasan yhden pelin maalivahtina kun molemmat molket oli poissa eikä muita vapaaehtoisia ollut ja toisessa erässä oma keskushyökkääjä totesi aloituksessa, että huomasitteko kun meidän maalivahti torjui. Ruusulla varmaan vähän sama fiilis tänään.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Juutilaisen maalin jälkeen olin varma, että enää ei nousta, mutta molempien puolustus ja maalivahdit olivat niin sekaisin, että kaikki oli näemmä tänään mahdollista. Melkoinen hetki tuossa kolmoserän alkupuolella, kun Keräsen toisesta alkaen 5:23 sisään tehtiin viisi maalia.

Jatkoilla ei olisi ollut väärin tuomita Koppaselle kiinnipitämisjäähyä ennen maalin syntyä, mutta tuomarit olivat selvästi valinneet linjansa ja panneet pillit taskuun jo paljon aiemmin. Heidän silmissäänhän peli siistiytyi edetessään, sillä tuomitut jäähyt menivät erittäin 2-2, 1-1, 0-0 ja jatkoaika 0-0 (ts. tyypillistä "ei haluttu olla ratkomassa" ja minuutitkin vielä kivasti tasan).

Salo/Myrrä kaksikon kohdalla tavallaan ymmärrän, ettei Ruusua vaihdettu pois maalilta, koska varalla oli miesten tasolla käytännössä kokematon Urpolahti. Tuokkolalla sen sijaan olisi ollut köytössään Perhonen, ja esimerkiksi 5-4 kavennuksen jälkeen olisi ollut paikka reagoida, mutta jäi reagoimatta.

Toivottavasti Kähköselle ei käynyt pahemmin. Meni aika vauhdilla päin laitaa.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Tältä se siis näyttää kun nyky-Ilves kohtaa Ilves-alumnin. Aikamoinen sekoilu molemmilta joukkueilta. Yleensä näistä tykkää kun tulee maaleja, mutta nyt suurin osa maaleista oli niitä Oho-maaleja.

Mutta taas tärkeät pisteet vaikkei niitä välttämättä tolla pelillä olis ansaittu.
 
7.2.2017 Uusi Ilves

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Boston Bruins ja Real Madrid
Pieni hörähdys pääsi kun katsoin maalikoosteen. Ipan toisen maalin jälkeen alkoi soimaan Apulantaa "Pahempi toistaan kumpikin on. Kuinka nyt ne tappaa toisiaan."

Ei muuta sanottavaa pelistä.
 
Allekirjoituspaikka vuokrattavana. 19.95 €/kk. (+ 0,20 €/viesti. Kolmen kuukauden määräaikainen sopimus. Yhteydenotot yksityisviestein.)

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Oli kyllä sellainen ottelu että vielä tänäänkin puistattaa. Onneksi seuraava peli on vasta perjantaina. Tänään olisi jäänyt kyllä kiekko väliin
 
KooKoota ei jätetä! -Tuntematon sotilas
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy