Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Ti 17.10.2017 Jokerit - Ak Bars Kazan

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana powerplaymaker, 17.10.2017 klo 12.39.

 1. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
  Oli kieltämätttä jäätävä matsi. Samaan malliin sitten la.
   
 2. Loorz15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers | Helsingin Jokerit
  Eihän tota jengiä pysäytä mikään!
   
 3. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Olipa massiivinen suoritus tänään. Varsinkin ensimmäinen erä oli sellaista dominointia, että en muista ihan heti nähneeni ja vastassa sentään idän kärkijengi.
   
 4. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Jalonenkin kommentoi tuosta alusta, että varmaan parasta lätkää mitä seurajoukkueeltaan nähnyt ikinä. Ja tuo on helppo allekirjoittaa, sen verran hurjaa menoa oli alussa.

  Kyllä voi ylpeänä katsoa jokaisen äijän tekemistä tuolla kentällä, töitä paiskitaan eikä vedellä selkä suorana. Jos vaan ukot pysyy ehjänä, niin tulee kantamaan keväällä pitkälle tämä touhu.
   
 5. hartzu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Upea eka erä ja (nykyistä hyvää) perussuorittamista loput. Harmittavasti pienen lapsuksen jälkeen Zapon nollaputki katkesi.

  Tolvasella hämmentävä kuiva kausi maalien osalta. Ei uppoa mistään, tai jos uppoaakin, niin maali hylätään. Jotenkin parissa viime pelissä on tuntunut, että Eeli hakee nyt syöttöä tilanteista mistä aiemmin laukoi joka kerta.

  Reginillä edelleen hakemista, hävisi paljon oman pään aloituksia ja hieman kummallisia ratkaisuita ajoittain.

  Pihlström osui viimeinkin!
   
 6. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Niin eri tavalla voi pelin nähdä. Itsekin noteerasin muutamat aloitushäviöt, mutta muuten myhäilin itsekseni Reginin palanneen tasolleen
   
 7. TommyT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Näin minäkin sen näin eli Regin on mielestäni petrannut nyt ja lähestyy sitä tasoa millä pitääkin pelata. Isoimpana erona aikaisempiin kausiin on että nyt tuolla on joku muukin ja Reginin ei tarvitse yksin kantaa joukkuetta - itseasiassa ei ollenkaan vaan riittää että pelaa omat vaihdot hyvin siinä missä muutkin.

  Itse pelistä täytyy sanoa että olipahan taas show. Siihen tokan erän puoliväliin asti oli kyllä sellaista dominointia että ei voinut välillä kuin ihmetellä epäuskoisena vastuksen kovuus huomioiden. Se lento millä luistin kulki ja se energia millä kaksinkamppailut voitettiin oli jotain ihan häikäisevää, ja hiukan paremmalla tuurilla viimeistelyssä olisi peli voinut olla 4-0. No, Garipov otti hyvin eikä päästy peliä tappamaan ja Ak Bars nousi vielä mukaan tokalla puoliskolla, mutta kyllähän Anttilan lämäri oli taas sellainen suoritus mitä nyt vaan tällä kaudella nähtävästi tulee kun ratkaisijoita löytyy leveältä.

  On tämä uskomaton jengi, ei vaan heti tule toista mieleen 96-97 kauden jälkeen. Ehkä Metropolitin joukkue, mutta jos lauantaina SKA kaatuu tai ensi viikolla vielä sama dominointi jatkuu kotona niin voi kyllä jo varautua nostamaan tämän joukkueen kaikkien aikojen terävimpään kärkeen ehdottomasti.