Ti 16.3.2010 Blues - HIFK

  • 11 683
  • 55

Powerplay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Jokerit, NHL
Matsihan päättyy 3-6 ja pikkubroidille tauluun hurlumhei tyyliin.
Siinä mielessä intresantti tilanne näin fanin silmin, että melkein toivon Bluesin voittoa...

Ugh!

Vai että pikkubroidi? Ette todellakaan ole sukua väitti äiti mitä tahansa. Jos olisitte, niin sitten se vanha hurria puhuva työtön setä on kuitenkin se jota ei kutsuta perhejuhliin.
 

Chris Sharma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Suomen maajoukkue, Nationalelf
Tolvasella sitten kokonaiset 11 torjuntaa. Kylläpä ifk myllytti.

Mitäpä uutta siinä, että Blues häviää pelin, jossa vastustajan maalivahdilla on kolminkertainen määrä torjuntoja....vittu
 

#16 Murray

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä, että Jannekin sai onnistuneen pelin alle, JOS Nortille tapahtuisi jotain. Hyvä voitto ja taistelu kolmostilasta jatkuu. Itse olen ainakin vain tyytyväinen, että Lukko voitti Jokerit. Kontatkoon sitten kahdessa viimeisessä matsissa.

Kymmenes voitto putkeen Bluesista. Eikä kyllä tänäänkään pelottanut yhtään matsin suhteen, vaikka Janne olikin maalissa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Perkule, veikkasin matsin päättyvän yhden maalin erolla, mutta Lunkka-kehveli meni ja pelasi kelpo pelin. IFK rikkoi sadan pisteen rajan, milloinkahan viimeksi on sattunut vastaavaa? Kolme pojoa joka tapauksessa tänään ja toivottavasti kukaan ei loukkaantunut. Ehkäpä joukkue lähti jo eilen Espooseen asti, niin ei tänään tarvinnu matkustaa, kenties siinä salaisuus voittoon. Kiitos IFK.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
HAH! Blyys ilmeisesti vienyt peliä, torjunnoista ja laukauksista päätellen. Jos tuli rutiinilla niin hieno homma. Hyvä että tuli taas kolme pistettä ja teoriassa on mahikset siihen kolmospaikkaan.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
HAH! Blyys ilmeisesti vienyt peliä, torjunnoista ja laukauksista päätellen. Jos tuli rutiinilla niin hieno homma. Hyvä että tuli taas kolme pistettä ja teoriassa on mahikset siihen kolmospaikkaan.

Hetkittäin Blues vei peliä, koska HIFK ei karvannut kovinkaan ylhäältä, vaan pyrkivät sumputtumaan keskialuetta. Hetkittäin oli pitkiäkin jaksoja omassa päässä pyöritystä, mutta Bluesin yritykset oli 95% kehnoja. HIFK nollasi Bluesin loistavasti vikassa erässä! Itseasiassa HIFK:lla oli ottelussa parhaimmat maalintekopaikat ja numerot kertovatkin, kummalla oli sihti kohillaan. Hirson ja Wärnin maalit olivat nättejä, Hirso ohjasi etuyläkulmaan aivan maalin edestä, ja Wärn laittoi napakan rannarin alakulmaan puolittaisesta läpiajosta. Lunkka pelasi perus Lunkkamaisesti, ilman mitään suurempia pomppuja, ehjä peli. Mäkkärillä ei oikein lopussa kasetti kestänyt :D

Edit. Jalonen peluutti todella säästeliäästi esim Granlundia, mikä oli kyllä ihan hyvä asia. Muutenkin peluutus oli selkeästi tasaisempaa kuin vaikkapa muutama kierros takaperin.
 
Viimeksi muokattu:

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei tullut tästäkään matsista mitään klassikkoa. Voiton voi laittaa valinnan mukaan joko kategoriaan "kahdesta paskasta vähemmän paska" tai "fiksua vieraspelaamista".

Tolvasella oli epäkiitollinen tehtävä maalissa, kun tilanteita ei juurikaan ollut, mutta ne vähät olivatkin sitten aika pahoja. Heti ensimmäinen paikka kilahti ylärimaan, kun Granlund(?) pääsi vetämään vapaasti jäähyltä vapautuneen Haverisen mainiosta passista. Töykkälän maali meni kyllä vähän helpon näköisesti. Toisessa erässä Hifkillä ei oikeastaan muuta paikkaa ollutkaan kuin se, mistä maali tuli.

Lundell oli hyvä, hienoa että tuli onnistuminen. Ainoalle maalille ei voinut oikeastaan mitään ja selkeitä lipsumisia ei tällä kertaa tullut. Muuten ei HIFK:sta oikein ketään erottunutkaan.

Hyvä nähdä, että selkeähkö voitto on mahdollista näinkin vaisunnäköisellä esityksellä, mutta pleijareissa tuskin tällainen vieraspelaaminen riittää mihinkään. Toiselta naapurilta ei luonnollisestikaan apuja irronnut, mutta jos vaihtoehdoiksi annetaan HIFK:n 3. sija ja Jokerit pleijareihin tai HIFK:n 4. sija ja Jokerit ulos, niin valitsen jälkimmäisen. *Leslie Nielsenin äänellä* SaiPa, Kärpät - good luck, we all count on you.
 

baddinki

Jäsen
Suosikkijoukkue
iiefkoo
Taisi olla HIFK:lle 10. perättäinen voitto Bluesista eli Kojo ei ole vielä kertaakaan hävinyt Petulle.
 

IFK4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
HAH! Blyys ilmeisesti vienyt peliä, torjunnoista ja laukauksista päätellen. Jos tuli rutiinilla niin hieno homma. Hyvä että tuli taas kolme pistettä ja teoriassa on mahikset siihen kolmospaikkaan.

Aika vaisu peli oli kaiken kaikkiaan - Bluesin hallinta tilastollisesti on harhaanjohtavaa. Sellaista näennäishallintaa ja kulmissa pyörimistä se lähinnä oli. Eipä Jannen tarvinnut maalissa esittää kuin peruspelaamista, aika paljon tuli vetoja suoraan syliin.

Hienoa huomata että vaisullakin pelillä irtoaa 3 pistettä, hyvän joukkueen merkki!

Ei muuta ku Bluesille tsemppiä torstaille, voittakaa narrit niin jäävät sääleistäkin ulos!
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Hyvä esimerkki pelistä oli kolmannessa erässä kun Blues pyöritti puoli minuuttia nurkissa, kiekko IFK:lle, Wärn myös nurkkaa mutta sieltä maalille ja seurauksena jäähy Bluesille. Eli Blues pyöri kulmissa ja veteli "huonoista" paikoista.

Lopussa Rönn varmisti ettei Mäkkäri ala hanskaamaan ja laitto taktisen kakkosen.

Aika mitäänsanomaton peli, ei mitään kiekkoilun hekumaa. 3 pinnaa kuitenkin. Eli kelpaa
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Sellainen oli sitten peli, jonka merkitys oli Pikkuveljille huomattavasti suurempi kuin HIFK:lle. Lupaa hyvää että HIFK vie tällaisetkin matsit, jotka pitää hoitaa säästöliekillä ja ehdottomasti ilman loukkaantumisia. Norosen lepuuttaminen olikin juuri nyt paikallaan, ja mukavaa on sekin että Lunkka suoriutui illan hommasta asiallisin arvosanoin.

Bluesilla on torstaina noin seitsemän pisteen peli.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kiitoksia naapurille että piditte meidät vielä elossa ja onnea myös loppu kauteen, tässä kun taitaa olla mahdollisuus että omat ei kauttaan pitkään jatka niin toivottavasti sitten IFK jatkaisi mahdollisimman pitkälle.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Kyllä Bluesilla paikkoja oli. Viimeistelyt esim. Rajamäki, J.Sallinen jne. olivat sitten kyllä täyttä paskaa tänään. Parhaalta paikalta 4-5 metriä maalista ja vedot patjoihin. Lundell torjui jonkun kudin heti alussa tupilla jne. No, Blues on huono viimeistelemään, tiedossahan tämä on. Siihen sitten Hifkille vielä puolituurilla avausmaali, niin hyvähän siitä tuli.

Tuomareistakin vielä pakollisen verran..
Aika paljon meni läpi sellaisia semiselviä kampituksia jne. Ennen Hifkin kolmatta maaliahan oli se tilanne, jossa Mäkiahoa vedettiin poikkarilla naamaan about 2 metriä toisesta dumarista->ei mitään. Sitten Kurvinen ampuu pitkän ja hipsii Söderholmin kanssa pelikatkolla vaihtoon, häh? Kukaan dumareista ei tainnut olla IHAN hereillä. No, onpahan tuokin sääntö olemassa.

Maalivahdit molemmissa päissä olivat kyllä aika huonoja. Missä oli Iiro?

Ja niin, olipa komea maali Rannalta!
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kymmenen kommentia pitkästä aikaa..:o)

1. Tylsä peli kun fan. Blues pyöritti siellä sun täällä, silti ei ollut koskaan missään vaiheessa pelko perseessä, että Blues ottelun voittaisi. Ei lähellekkään. HIFK pelasi tylsää vieraskiekkoa ja Blues huonoa hyökkäyspeliä. Ei mitään paloa Bluesin pelissä, muuta kuin ehkä hetkittäin.
2. Tunnelma kun hautajaisissa vaikka pieni piskuinen Blueseri-faniryhmä yritti silloin tällöin saada jotain aikaan, mutta jäi yrityksen tasolle
3. HIFK:lta paljon virheitä ja lepsuilua, erityisesti Hirsolta.
4. Vaikka Lunkalle tulikin torjuntoja, niin harva oli vaarallinen
5. Barona-areenassa ei edelleenkään kuulu mitään kuulutuksia, pelkkää puuroa.
6. Järkyttävää kiekkokulttuuria, porukka lappaa edestakas ja käyttäytyvät kun olisivat jossain sirkuksessa. Vittu siinä oli ottelu menossa, mut joudut koko ajan nousemaan jotta ihmiset joille kaljan juonti ja popkorni on tärkeempää kuin lätkää voisi tulla milloin sattuukin paikoilleen tai lähteä ennenaikojaan ulos.
7. Miksi jengi lähti kotiin 1-3 maalin kohdalla ? Eikö ollut mitään uskoa omiin ?
8. Onko Bluesin joukkueella aina lähteä pois jäältä moikkaamatta faneja jotka kuitenkin yritti kannustaa omiaan edes silloin tällöin.
9. Kiekkokulttuurin syntyminen Espooseen taitaa viedä vielä aikaa.
10. Poispääseminen autolla matsin jälkeen on yhtä hankalaa ja hidasta kuin 5 vuotta sitten. Miksi ?

Jänskää, että Blues ja Narrit ihan aidosti pelaavat seuraavan ottelun veitsi kurkulla säälipaikoista.
 

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
hävettää

Nimittäin se, että IFK:lta saatiin tällä kaudella vain yksi säälipiste. Jos voitetaan Lukko ja KalPa vieraissa, IFK kotona pitäisi olla helppo nakki.

Toivotaan, että IFK, monen vuoden rämpimisen jälkeen, saisi nyt aikaan ("aikaiseksi") jotain kouriin jäävää. "Isolla veljellä" on mennyt pitkään todella huonosti ja nyt, jos koskaan, olisi näytettävä kaikelle kansalle.

Toivottavasti ette jäädy tällä(kin) kertaa, kun isoista asioista pelataan.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Lundell maalissa. HIFK:n pitää tehdä vieraspelissään siis minimissään 4 maalia voittaakseen, jos Lundellilla on normipäivä.

Vaihda jo levyä. Janne on tällä kaudella pelannut pääsääntöisesti hyvin, jopa erinomaisesti. Pitkän pelaamattoman jaksonkin jälkeen torjuntaprosentti 96,9. Joo joo, välissä on ollut pari huonompaakin peliä, mutta kenellä ei olisi, kun aukoo luukkua viikko toisensa perään?

4. Vaikka Lunkalle tulikin torjuntoja, niin harva oli vaarallinen.

Toistakymmentä vetoa ihan maalin kulmalta tai maalivahdin alueen reunan tuntumasta, ja "harva oli vaarallinen"? No joo, enhän minä niitä nähnyt kuin laukaisukartasta, mutta kuulostaa kummalta, jos noilta paikoilta vedettäessä on helppo torjua.
 

Chris Sharma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Suomen maajoukkue, Nationalelf
Toivottavasti ette jäädy tällä(kin) kertaa, kun isoista asioista pelataan.

En mitenkään usko, että ifk:lla riittäisivät eväät todella kovien joukkueiden, kuten Kalpan tai Jypin kaatamiseen. Bluesin voittaminen nyt ei tällä kaudella ole kovinkaan vaikeata.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Toistakymmentä vetoa ihan maalin kulmalta tai maalivahdin alueen reunan tuntumasta, ja "harva oli vaarallinen"?

Mä kyllä näin niin, että harva veto oli oikeasti vaarallinen, mutta tokihan Janne pelasi mainion pelin, perusvarmaa työskentelyä ja muutama kiekon palautus peliin, jossa olin varma sen menevän sulkuun. Ja kaksi erä istuin melkolailla parhaalla paikalla seurata Jannen peliä. Klubin lahjusliput :D

Toki hyvänä iltana maalivahti tekee perustorjunnoilla sen, mihin toinen tarvitsee niitä haamuja. Ja on silloin tietenkin näkymättömämpi. Monestihan ne haamukopit on seurausta jostain kämmistä, jonka vuoksi ollaan sitten kiireessä. Tänään Jannella ei ollut kiire. Siitä siis voi päätellä jotain
 

John Copter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nöyrästi ylimielinen rikollislauma, #9
Lopussa Rönn varmisti ettei Mäkkäri ala hanskaamaan ja laitto taktisen kakkosen.

Aika mitäänsanomaton peli, ei mitään kiekkoilun hekumaa. 3 pinnaa kuitenkin. Eli kelpaa

Mäkkäri yritti kostaa ajelulla kun itse meni tunkemaan naamansa Hifk pakin mailaan.

Peli oli todella heikkoa, mailaviidakkoa ja asemasotaa ilman todellisia maalipaikkoja puolin ja toisin.
Töykkälän veto muutti suuntaa ja pomppi pelaajaviidakosta. Hirson ohjausta olis tuskin kukaan ottanut kiinni ja Wärnin veto painui juuri patjan yli sisään takakulmaan ja Rannan yv-maali näytti jo melkein mokatulta, kunnes laittoi ranteella häkkiin, hienoa harhautusta haki, hieman karkasi, mutta onnistui kuitenkin.
Paikkoja ei ainakaan Hifk:lla enempään ollut, Bluesilla oli kyllä pari paikkaa, mutta Lunkka oli mies paikallaan, vaikka pari kertaa avasikin hölmistyneelle pakille viereen joka luuli jo Lunkan sulkevan.
Ainoa huolenaihe tuli kun joku Blues pelaaja antoi MG:lle keppiä naamaan ja MG meni vaihtoon samantien ottamaan jäitä. Tosin taisi levätä yhden vuoron ja tuli taas peliin takaisin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
En mitenkään usko, että ifk:lla riittäisivät eväät todella kovien joukkueiden, kuten Kalpan tai Jypin kaatamiseen.
Nii-in. Kun on niin paska pelaajamateriaali ykkösveskaria myöten. Eikä valmentajakaan ole ikinä voittanut mitään. Viimeaikainen virekin on pahaenteinen, helmi-maaliskuun aikana 15 peliä, joista 11 voittoa ja 4 tappiota, maalisuhde 47-33. Eipä siinä mitään, kaikkihan on mahdollista ja IFK:n taival voi katketa vaikka heti ekalla kierroksella, mutta enpä usko.

Chris Sarma kirjoitti:
Bluesin voittaminen nyt ei tällä kaudella ole kovinkaan vaikeata.
Tästä ollaan tismalleen samaa mieltä. Eikä se vaikeaa ollu viime kaudellakaan.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Mä kyllä näin niin, että harva veto oli oikeasti vaarallinen, mutta tokihan Janne pelasi mainion pelin, perusvarmaa työskentelyä ja muutama kiekon palautus peliin, jossa olin varma sen menevän sulkuun.

Kiitän tästä. Tiedän, että tiedät mistä puhut =)

Lisää kommentteja kaivattaisiin, miltä peli noin muuten näytti? Olivatko lukemat IFK:n peli-iloa ja hyvyyttä, vai Blegin huonoutta? Miten pakisto suoriutui?
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Mäkkäri yritti kostaa ajelulla kun itse meni tunkemaan naamansa Hifk pakin mailaan.

Totesin siinä kaverille kun Mäkkäri jäi jäähän makaamaan että "Mäkkäri ottaa vielä joko pirun tyhmän jäähyn tai tekee räkämaalin. Ei ollut vaikea arvata tuota. Siinä noustessaan jäästä lähti jo loppuvaihdon ajan hakemaan kaikkea mitä vaan saattoi taklata.

Mezein jäähy oli muuten ehkä tyhmin teko koko pelissä. Kylkeen kannattaa huitoa kun tuomari luistelee vieressä.

Kimin maalista sen verran että pikkaisen enemmän ulkona jos Tolvanen olisi maalistaan ollut niin Kimillä ei olisi edes paikkaa ollut vaan syöttö olisi tussahtanut veskan kamoihin. Niin läheltä Kimi sen maaliin tökkäsi
 

John Copter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nöyrästi ylimielinen rikollislauma, #9
Lisää kommentteja kaivattaisiin, miltä peli noin muuten näytti? Olivatko lukemat IFK:n peli-iloa ja hyvyyttä, vai Blegin huonoutta? Miten pakisto suoriutui?

Kovin montaa kunnon kontrolloitua hyökkäystä ei nähty, melko kovaa tuli Blegi päälle koko ajan. Tuntuu että nuo 11 torjuntaakin on liikaa.

Haverinen oli ainakin ihan kuutamolla, ei varmaan yllätä sua kuitenkaan.

Ei Blegi ollut huono, ei ollut IFK:kaan, mutta ei kumpikaan ollut hyväkään. Tämän kauden nähdyistä peleistä ehkä tasoltaan heikoin.
 

OJ#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja kaikki jotka pelaavat Jokereita vastaan.
Tuomareistakin vielä pakollisen verran..
Aika paljon meni läpi sellaisia semiselviä kampituksia jne. Ennen Hifkin kolmatta maaliahan oli se tilanne, jossa Mäkiahoa vedettiin poikkarilla naamaan about 2 metriä toisesta dumarista->ei mitään.

Niin, tämän jälkeenhän joku Bluusilainen, nimeä en huomannut katsoa yritti ajella Södeä puolen kentän vauhdilla kyynärpäällä päähän, kaikkien harmiksi ajeli sen verran ohi ettei kuin hipaissut päätä joten tää tappoyritys jäi vajaavaiseksi. Päivänselvä kakkonen jätettiin kuitenkin puhaltamatta joten puntit siinäkin tasan. Eihän ottelu tuomareihin ratkennut vaan hifkin fiksuun vieraspelaamiseen joka ei paria väläytystä lukuunottamatta silmiä hivellyt. Lunkalta kyllä kolmannessa erässä yksi todellinen gamesaveri kun sai mailansa väliin kun (olikohan se) Miettisellä vai Kähkösellä oli puoli maalia tyhjänä.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Kimin maalista sen verran että pikkaisen enemmän ulkona jos Tolvanen olisi maalistaan ollut niin Kimillä ei olisi edes paikkaa ollut vaan syöttö olisi tussahtanut veskan kamoihin. Niin läheltä Kimi sen maaliin tökkäsi

Olen kanssasi samaa mieltä siitä, että veskarin olisi pitänyt tuo peittää. Noin pienestä kulmasta ja läheltä tullessa vaan yksinkertaisesti ei ainakaan ylhäällä voi olla reikää, josta kiekko maaliin menee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös