Ti 16.2.2010 Pelicans-KalPa

  • 6 216
  • 23
Suosikkijoukkue
KalPa
Lahdessa kohtaavat sarjan kärjen perävaloissa porskuttava KalPa vastustajanaan aina niin ilkeä Pelicans.

Lahdesta ei juuri pisteitä ole viime aikoina Kallaveden rannoille tuotu. Kotijoukkue lähtee varmaan fyysisesti kovaa rikkomaan KalPan kiekollista puolustusta. Saa nähdä toimiiko tämä tällä kertaa, tuleeko noutoja alakertaan vai iskeekö KalPa tehokkaasti ylivoimilla Mr. Andersonin tultua ruotuun takaisin.

Kokoonpanoista ei ole vielä tarkempaa tietoa, KalPalta todennäköisesti poissa ainoastaan Dahlman ja Seppänen joten ei merkittävää miinusta sillä saralla. Sami on ollut loistava kevätkaudella, pieni notkahdus tuli puolustajana pelaamisessa mutta nyt taas omalla tutulla paikallaan tulikuuman Tommi Miettisen vieressä.

KalPan kuumat seurattavat pelaajat Lahtelaisille:
- Kapanen, Miettinen, Hartikainen

Miinuspuolella:
- Kiiskinen, Sahlstedt

En perinteisesti heitä ennakointia lopputuloksista, muuta kuin että turpaan tulee meikäläisille :)
 

tzuiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Manchester Broilers, IPK
Ja näin olympialaisten alla SM-liigassa taistellaan pisteistä!
Tällä ottelulla luulisi olevan ainakin Pelicanssille merkitystä sillä tappiolla säälipleilarit näyttäisivät karkaavan käsistä.

KalPan tilannehan on hieman helpompi. Lukko taitaa olla menetetty luu ja Jyppiin on jo matkaa. Jospa silti voitaisiin pelata Anderssonille pari kolme maalia ylivoimalla tänään.

Kokoonpanot, sitten kun ne tulevat:
http://www.sm-liiga.fi/ottelut/ennakkoraportti/36360.html

KalPan asiasisällöltään vähäinen briiffi:
http://www.kalpa-hockey.fi/sitenews/view/-/ngid/1/nid/833

Pelicanssien huomattavasti parempi informaatiopläjäys:
http://www.pelicans.fi/uutinen/1222/Kertoimet-uusiksi


Päivän kysymys on se että lähteekö Pelicans sarjakakkosta vastaan samoin eväin kuin ykköstä? Eli hanskausmielessä. Ainut joka saattaisi lähteä leikkiin mukaan on Varakas.
En oikein usko tähän sillä viimeksi Kuopiossa Pelicans oli yllättävän pirteä kiekollisena. Piti oikein hieraista silmiä että vieläkö nämä Lahden vanhat jarrut osaavat pelata. Hoviselle on lisäksi tarttunut viime aikoina.
Aaltonen lienee Latvalan kanssa taas johtavia kenttäpelaajia kotijoukkueelle.


KalPalla on ykköskenttä aivan jäätävässä iskussa. Kerman ja Kapanen ovat nopeita, osaavat laukoa ja pelisilmääkin löytyy. Keskellä sentterinä on Toma Miettinen, Raipen manttelinperijä joka syöttää kavereilleen lapaan vielä tyhjästäkin maalista.
Muu joukkue on hyvällä jalalla varustettuja myös mutta jäätyvät yleensä maalitilanteen tullessa eteen.
Puolustuksessa Ströbä on herännyt kiekolliseen rooliin uudella tavalla. Ei hasardeja, ei hätäilyä. Andersson lataa samalla maaleja liukuhihnalta. Muut ovat alttiimpia virheille ja se näkyy hieman jännityksenä kiekollisessa pelissä.
 

Dhunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Näköjään tästä ottelusta saattaa tulla vielä tiukkakin, koska jo toinen ketju avattu samasta ottelusta. Vastaillaanpa nyt tähän ensin avattuun.

Tällä kaudella tosiaan Pelicans ollut paha vastus KalPalle, Kuopiossa viimeksi tiukka loppukiri ja peli jännäksi. Tänään tuskin peli repeää noin, ellei kotijoukkue pääse karkumatkalle.

Pelicans haikailee vielä pudotuspeleihin ja tänään 3 pistettä lisää, niin pudotuspeliviiva voi olla tosi lähellä. Ero Ässiin nyt tuo 3 pistettä ja kaksi rästiottelua. KalPalla kärkeen taasen 7 pistettä ja yksi rästiottelu.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Niin näkyy olevan mattimyöhäisilläkin oma ketju, modet voisivat tähän ENSIKSI avattuun tehdä yhdistämiset.

Tärkeä kolmen pelin viikko kyseessä joten hyvä startti viikolle olisi toiveissa. Tällä kaudella on saatu taas kirouksia katki ja putkia poikki, nyt Pelicans-kammo poikki?
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
Ei kai KalPalla kuitenkaan mitään kammoa Pelicansia kohtaan ole, Lahen porukka on vaan osannut ja malttanut pelata omaa peliään KalPaa vastaan ja se pelitapa onkin kuopiolaisittain ajateltuna turhankin helppo ja tehokas, pleijareihin mennessä pitäisi keksiä kuinka fyysiset ja perusvarmaa peliä omassa päässään toteuttavat tiimit kaadetaan. Liikkeellä ja luistelulla tietty, mutta ylikiekollinen (overhockeyful) pelitapa syö kuntoa itseltä samaan tapaan kuin viholliselta. Paineettomassa tilassa KalPakaan ei tähän otteluun pääse, runkosarjan voitto on edelleen mahdollinen ja muutama jengi tavoittelee edelleen kakkossijaa. Valtra kulkee hädin tuskin eturenkaat maassa ja ruotsinkieliset pakolaisetkin yrittävät päästä tänä vuonna aina puolivälieriin asti. Runkosarjaa ja sitä kautta monenlaisia vaihtoehtoja riittää. Pelicansin edellä on niin tasaista, että yksikin kierros voi kiepauttaa asetelmat päälaelleen. Tästä syystä Pelsuilla ei ole varaa jäädä tänään ilman pisteitä, KalPalle suora tappio tarkoittaisi todennäköisesti Lukolle melkein varmaa ykkössijaa pudotuspeleihin lähdettäessä.

Tämä haisee niin tasurille kuin olla ja voi (jos joku on joskus lukenut ennakointiani niin tietänee että ne menee aina metsään). Mikäli kokoonpanot pitää paikkansa nii n onpahan erikoinen ratkaisu laittaa sekä Jokinen että Kiiskinen Sahlstedtin kenttään, kun kaksi on syväjäässä ja kolmannen lopullista leimahtamista vielä odotellaan. No, ainakin tuon ketjun takana pääsee pakitkin laukomaan kun kukaan hyökkääjistä ei moista harrasta.

E: Mitä minulta on mennyt ohi, missä Jantunen?
 
Viimeksi muokattu:

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
Jaa, sitä oltiinkin sitten usemman otteluketjun voimin tänään liikenteessä. Siirretään omat repliikit sieltä tänne sitten:

Savon Sanomien mukaan KalPa pelaa tänään seuraavalla kokoonpanolla:

Kalle Kerman - Tommi Miettinen - Sami Kapanen
Jussi Timonen - Adam Andersson

Tommi Jokinen - Kalle Sahlstedt - Tuomas Kiiskinen
Janne Jalasvaara - Mika Strömberg

Teemu Hartikainen - Joonas Riekkinen - Iiro Pakarinen
Pasi Hirvonen - Ville Varakas

Timo Salo - Tapio Laakso - Toni Hyvärinen

Maalivahti: Ari Ahonen

Eli Dahlman ja Seppänen jatkavat sairastuvan puolella. Ahonen saa edelleen vankkaa vastuuta vaikka parissa-kolmessa viime pelissä helppoja maaleja on päässyt taakse livahtamaankin.

Vaikea peli näin ennakkoon jos katsellaan joukkueiden historiaa taaksepäin. Pelicansien pystyttävä pitämään KalPan 1. kenttä pimennossa tai muuten verkot heiluu. Tätä silmällä pitäen myös myös muiden ketjujen on hieman skarpattava viimeaikaisista peleistä ettei ratkaisu vastuu jää liiaksi yhden kentän varaan.

Pelicansilla takana tiukka ja lämminhenkinen Lukko-ottelu. KalPa puolestaan konttaili JYPiä ja TPS:aa vastaan. Näiden jälkeen pientä ryhtiliikettä tuli Tapparaa vastaan, mistä olisikin hyvä jatkaa eteenpäin.
__________________
 
Suosikkijoukkue
Pelikaanit ja Nastolan Kiekko
Hartikainen?

Asiaa enemmän seuranneilta kalpalaisilta on ehkä hyvä tiedustella, että miksi Härski Hartikainen ei mahdu kahteen ensimmäiseen hyökkäysketjuun?

Eikös mies ole pelannut intistä kotiuduttuaan aivan muikeasti?
 

Uncle Ben

Jäsen
Kyllähän nyt kaikki merkit viittaa niin selvästi Pelicansien voittoon, että luultavasti pisteet siis lähtee Kuopioon. KalPa on pelannut varsin vaatimatonta jaksoa, tappiot JYPille ja TPS:lle, eikä voittopeli Tapparaa vastaankaan mitenkään häikäisevä esitys ollut. Pelsut taas ovat hakeneet pisteitä niin Jyväskylästä, Turusta kuin Raumaltakin. Lisäksi Pelicans on ollut ihmeellisen hankala vastus KalPalle niin tällä kuin viime kaudellakin.

KalPa tosin pääsee nyt pitkästä aikaa taas lähes parhaalla kokoonpanolla liikkeelle.
Asiaa enemmän seuranneilta kalpalaisilta on ehkä hyvä tiedustella, että miksi Härski Hartikainen ei mahdu kahteen ensimmäiseen hyökkäysketjuun?

Onhan tuo Hartikainen tainnut viime aikoina pääasiassa kakkoskentällisessä pelatakin. Nyt vain näyttäis jostakin syystä olevan noin päin, että Jokinen on Kiiskisen ja Sahlstedtin rinnalla ja Hartikainen Riekkisen ja Pakarisen kentässä.
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Asiaa enemmän seuranneilta kalpalaisilta on ehkä hyvä tiedustella, että miksi Härski Hartikainen ei mahdu kahteen ensimmäiseen hyökkäysketjuun?

Eikös mies ole pelannut intistä kotiuduttuaan aivan muikeasti?

Eipä tähän taida olla vastausta kuin valmentajalla, mutta olet oikeassa että Härski on intistä kotiuduttuaan ollut varsin mukavassa iskussa.

Tuo tämänhetkinen ykkönen on toiminut viime ajat niin hyvin, että sitä ei haluta varmasti hajottaa. Muutoin haetaan sitten varmaankin mahdollisimman tasapainoisia hyökkäysketjuja ja ehkä pienimuotoista herätystä laiturivaihdolla (Hartikainen => Jokinen) kaksikolle Sahlstedt - Kiiskinen, joiden peli on ollut pidempään (tuloksellisesti) vaisua.

Ja hankalapa noita hyökkäysketjuja on toisaalta pistää järjestykseen. Tuskin Laakson kenttä oikeasti on nelonen siinä merkityksessä kuin yleisesti ajatellaan. Ylivoimat pelataan joillain variaatioilla, jolloin Härski taitaa löytyä ns. ykkösylivoimasta. Ja joku possuflunssa-aaltokin on joukkueen keskuudessa pyörinyt jo jonkin aikaa sotkemassa kuvioita, onneksi tällä kertaa rokottaa näemmä enää vain Dahlmanin ja Seppäsen verran.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jantunen ja lauantaina väkisi tappeluun haettu Tyrväinen poissa kokoonpanosta. Jantusen poissa olon syy on epäselvä, mutta Tyrväinen huilaa kymppitilin täyttymisen johdosta. Santavuori tekee siis paluun kokoonpanoon ja sen vuoksi pisteodotuksen illan pelistä vähenee huomattavasti. Toivottavati tuo "ykkösketju" pystyy rimpuilemaan oman n. 10 minuuttisensa edes kelvollisesti.
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Jantunen ja lauantaina väkisi tappeluun haettu Tyrväinen poissa kokoonpanosta. Jantusen poissa olon syy on epäselvä, mutta Tyrväinen huilaa kymppitilin täyttymisen johdosta. Santavuori tekee siis paluun kokoonpanoon ja sen vuoksi pisteodotuksen illan pelistä vähenee huomattavasti. Toivottavati tuo "ykkösketju" pystyy rimpuilemaan oman n. 10 minuuttisensa edes kelvollisesti.

Noudetun Tyrväisen poissaolo riipaisee, mutta tämän meidän maaliruiskun poissaolo ei ihan niin paljoa.

Nyt sitten vastuuta muille ja katsotaan mitä tuleman pitää. Sulkajaiset takaraivossa päällimmäisenä kuitenkin, piru vie.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Sarjataulukkoa katsomalla luulisi olevan helppo peli KalPalle, jos ei tietäisi, miten Pelicans on KalPaa kurmuuttanut tällä kaudella.

Keskinäiset ottelut kertauksen vuoksi:

26.09. Pelicans-KalPa 3-1
31.10. KalPa-Pelicans 2-3 VL
05.12. Pelicans-KalPa 4-2
14.01. KalPa-Pelicans 5-3

Edellisessä keskinäisessä sentään voitto saatiin. Jospa tänään tulisi kerrankin voitto Lahdesta. Andersson on mukana, joten ylivoimalla ainakin on mahdollisuuksia ratkoa peliä. Kukkonen tippui katsomon puolelle, kun Andersson ja nyt Jalasvaarakin on pelissä. Siinä mielessä oikeudenmukaista, että Hirvonen on ollut varmempi kuin Kukkonen, vaikka edellinen kotipeli oli aivan järkyttävä molemmilta. Radion äärellä seurataan.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hieno taistelu KalPalta kovan väännön jälkeen. Nyt on yli 90 pistettä sarjataulukossa. Ero JYPiin säilyi ja pelit vähenee. Siitä on loistava jatkaa torstaina SaiPan kimppuun.

Edit. Tämä oli KalPalle tällä kaudella 20. maalin erolla päättynyt ottelu ja näistä on voitettu 13. Viimeisistä 12 maalin erolla päättyneestä ottelusta on voitettu 11 ja ainoassa tappiossakin JYPiltä otettiin piste.
 
Viimeksi muokattu:

Kaberle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Maple Leafs, Chelsea
On kyllä kahden viimeisen kierroksen aikana sellaisia tuomioita tullut nähtyä näissä peleissä ettei mitään rajaa. Tänäänkin nyt sentään päällisin puolin ihan ok esitys tuomareilta, joskin todella sallivalla linjalla, mutta tuo lopun housuun paskominen taas jäi päällimmäisenä silti mieleen. Eli Aaltonen painaa reilut puoli minuuttia ennen loppua av:lla KalPa pakin ohi nokikkain Ahosen kanssa. Jalasvaara joka tuossa kierrettiin ilmeisesti, kuitenkin kahvaa Aaltosen takaapäin nurin juuri ennen maalia ja tuloksena... jäähy. Ei tuon selvenpää rankkarin paikkaa vaan ole. Joo o, onhan se toki tuomareilla kova paikka tuossa vaiheessa peliä rankkari tuomita, mutta jotain rajaa nyt kuitenkin.

Eipä tätä kai tuohon hävitty, vaikka piste olisikin hyvin mahdollinen ollut rankkarin myötä. Sen verran kovalla prosentilla noita on Aaltonen pussittanut tällä kaudella. Pitäisi vaan pystyä paremmin paikoista iskemään niin ei tarvisi jossitella, niitäkin kuitenkin oli ihan riittävästi vikassa erässä, mutta kun eka maali tehdään noin myöhään niin kiirehän siinä tulee. Etenkin kun heti perään täytyy hölmöillä ja ottaa itsellä jäähy.
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Pelicans pelaa niin huonosti ettei tarvitse paljoa jatkoon menosta huolestua. Hovinen pelasi hyvän pelin, muuten ei paljoa jää kerrottavaa.

On se kumma homma, kun pitäisi iskeä hengen hädässä niin pelissä ei ole mitään järkeä?
 

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto
On kyllä kahden viimeisen kierroksen aikana sellaisia tuomioita tullut nähtyä näissä peleissä ettei mitään rajaa.

KalPalle käynyt ilmeisesti siis suht hyvin, ensin perjantaina ratkaistiin Pyymäen kyseenalaisen vitosen aikana ja nyt sitten Jalasvaaran koukusta ei rankkaria tullut. Jopa paikallisradion Juntunen oli sitä mieltä että rankkarin paikka siinä oli.

Oliko tuota tilannetta lukuunottamatta vähämaalisuus kiinni huonosta viimeistelystä vai hyvästä maalivahtipelistä? Maalipaikkoja taisi kuitenkin ottelussa olla normaaliin tapaan. Radion perusteella Ahonen oli kolmannessa erässä loistava, mutta uskaltaako selostuksen perusteella mitään johtopäätöksiä tehdä..
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans pelaa niin huonosti ettei tarvitse paljoa jatkoon menosta huolestua. Hovinen pelasi hyvän pelin, muuten ei paljoa jää kerrottavaa.

On se kumma homma, kun pitäisi iskeä hengen hädässä niin pelissä ei ole mitään järkeä?

Missäs pelissä sä olet ollut? Itse näin Pelicansilta tiiviin ja hyvän 50 minuuttisen, mikä ei tietenkään riitä, jos ei maaleja tehdä. Hovisen piikkiin ensimmäinen maali, eikä hänen muuten tarvinnut tehdä pajoakaan. Vai nytkö oli sitä sarkasmia?

Oliko tuota tilannetta lukuunottamatta vähämaalisuus kiinni huonosta viimeistelystä vai hyvästä maalivahtipelistä? Maalipaikkoja taisi kuitenkin ottelussa olla normaaliin tapaan. Radion perusteella Ahonen oli kolmannessa erässä loistava, mutta uskaltaako selostuksen perusteella mitään johtopäätöksiä tehdä..

Ahonen otti kolmannessa erässä tärkeät kopit, kun muu joukkue ei pysynyt perässä. Muuten ei joutunut ihmeellisiä suorituksia tekemään. Ihan hyvä peli Ahoselta, antoi mahdollisuuden voittoon. Kyllä Pelicansilla silti oli paikat, mutta ei riittnyt taito.

Rankkarin puuttuminen jäi tietysti vähän kaivelemaan, varsinkin kun edellisen pelin tuomarivirheistä aiheutuneet höyryt eivät vielä olleet täysin päässeet ulos. Näin tällä kertaa. KalPalta hyvä vieraspeli ja tehokkaampi viimeistely, eli ansaittu voitto.

Sen verran vielä, että Pelicansin karvaus toimi lähes koko pelin loistavasti ja KalPa oli suurissa vaikeuksissa avauspelin kanssa.

Vähämaalisuudesta huolimatta tai siitä johtuen ihan tasokas peli tämän hetken SM-liigaan.
 

Silkkiuikku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lentävä Kalakukko
Sen verran vielä, että Pelicansin karvaus toimi lähes koko pelin loistavasti ja KalPa oli suurissa vaikeuksissa avauspelin kanssa.

Vähämaalisuudesta huolimatta tai siitä johtuen ihan tasokas peli tämän hetken SM-liigaan.

Juuri näin. Pelicans pelasi hyvin, eikä KalPa meinannut päästä millään omalle hyökkäysalueelleen. Molemmat maalit olikin sitten todellisia räkämaaleja.

Se Aaltosen kaato lopussa oli kyllä mielestäni rankkarin arvoinen temppu. Eihän Jallulla muuta vaihtoehtoa ollut ja Susi Jussin ja kumppaneiden kanssa puheltiin, että "tais olla rankkarin paikka."

JM Aaltosesta muutama sana.
Melko kummallinen ilmestys kentällä. Onko sillä kusta päässä vai onko se aina ja luonnostaan noin diiva? Hyvä pelimies, mutta miksi ruumiin jokaisessa liikkeessä täytyy olla noin älyttömästi pensseliä mukana? Hän taiteilee ja maalaa itseään ja omaa liikettään kentällä jatkuvasti. Tajuaakohan kukaan mitä tarkoitan. MIehestä näkee kauas, että hän tietää olevansa Isku Areenan kuningas. Ei siinä mitään, mutta sanoisin, että tänäänkin Pelicans menetti monta paikkaa tuon "diivailun" - tai mitä se nyt sitten onkaan - takia. Noh vastapainoksi Aaltonen järkkäili muutaman paikan. Koko Pelicansin taktiikka näytti olevan, että "annetaan kiekko Aaltoselle ja hän järkkää siitä sitten tekopaikan jollekin"
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Erinomaisen hyvä ja varma esitys Pelicansilta.

Ensimmäisen ja kolmanne erän hallinta 100-0 kotiin ja toisessa muutama hassu tilanne veivät pinnat Kuopijoon. (kyllä, ihan oikeasti näin koko ottelun näin!)

Todella hienoa puolustamista koko joukkueelta, paljon parjattu pelin avaaminen toimi, kuviot hyökkäyspäässä ok ja paikkoja oli aivan riittävästi (vastaavasti KalPan tyytyessä viimeistelemään niistä paikoista mitä nyt sattui saamaan).

Hyvä peli Pelicansilta. Sääli sinänsä, ettei pelkkä hyvä peli riitä yhtään mihinkään.
 

Tikkanen#10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans ja SM-liiga,muut maailman kiekkoliigat
Jantusella oli valmentaja Räsäsen mukaan pikkuvamma,eikä riskiä haluttu ottaa.
Tämä sotki Tähtisen ketjun pelin, johon Tuomas Santavuori ei istunut ALKUUNKAAN. Myös ylivoima kärsi selvästi Jarnan toipilaana olemisesta.

Myös Tyrväisen poissaolo (Lukko-ottelun "tanssi",josta lahtelainen lensi ulos,ja
Lukon Cook jätettiin idioottituomiolla peliin)näkyi selvästtää, koska hän liikkeellään "sytyttää" omaa joukkuetta.

Hyökkääjät olivat "jäässä", JM Aaltonen oli kaukana "parhaista peleistään."
Puolustuksessa Uotila ja Helenius pelasivat tasollaan,ja mm. Kerman ja Kapanen saivat pelin aikana muistutuksen, mitä on pelata joukkueen maalin edustalla,jota pitää puhtaana Sami Helenius,joka pelasi muutaman sekunnin vajaa 20 minuuttia.

98% Helgen avaussyötöistä meni oman pelaajan lapaan,ja hän oli eräs Pelsujen ykköspakeista Kalpaa vastaan.
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Vaikka muutamissa asioissa tuleekin aina välillä hämmästeltyä "Tikiä", niin tuo Heleniuksen arvostus on miehellä kyllä kohdillaan.

Tänään ja jälleen kerran Helge Pelicansin TOP-3 puolustaja ihan millä mittarilla tahansa.

Jälleen kerran nimenomaa täysin korvaamaton oman roolinsa edustaja, kaiken sen muun onnistuneen peruspelaamisen onnistuneisuuden lisäksi. Hyvä Sammy, lisää tätä!
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Vaikka muutamissa asioissa tuleekin aina välillä hämmästeltyä "Tikiä", niin tuo Heleniuksen arvostus on miehellä kyllä kohdillaan.

Tänään ja jälleen kerran Helge Pelicansin TOP-3 puolustaja ihan millä mittarilla tahansa.

Jälleen kerran nimenomaa täysin korvaamaton oman roolinsa edustaja, kaiken sen muun onnistuneen peruspelaamisen onnistuneisuuden lisäksi. Hyvä Sammy, lisää tätä!
Ilmeisesti siis KalPan liike on ollut täysin luokatonta kun Helge on pysynyt vauhdissa mukana.
Tämä selittäisi myös sen miksi Pelicansin karvauspeli on toiminut kun KalPa ei ole liikkunut niin iholle pääsee helposti.
Ei tuo KalPan peli ole silloin mitään erikoista jos jalat eivät liikuu tippaakaan ja tältä se vaikuttaa mikäli Helenius pysyy vauhdissa mukana.

No tärkeintä, että surkeallakin pelillä kerätään voittoja ja pisteitä tasaisesti.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
"Pelikirjallisesti" eilinen oli ihan hyvä peli. Varsinkin keskialue oli hyvin tukittu koko pelin ajan. Mutta se ei todellakaan riitä, jos vain Pöyhönen ja Piispanen hyökkääjistä pystyvät pelaamaan keskimääräistä paremmalla tasollaan. Ihan erilainen meininki pitäisi olla playoff -paikasta tappelevassa joukkueessa, vaikka olihan eilinen asennekkin ihan toista luokkaa kuin muutamissä täysin katastrofimatseissa aiemmin (kuten esim. edellinen Ässä-peli).

Aaltosen tekeminen oli taas todellistä pään seinään lyömistä. Ymmärän kyllä mitä Silkkiuikku tuossa ylempänä ajoi takaa. Aaltonen kun ottaisi kaiken taidon hyötykäyttöön, niin tehot olisivat toista luokkaa. Nyt menee turhaksi virkkaamiseksi yleensä.
 

Bulvaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
KalPalle käynyt ilmeisesti siis suht hyvin, ensin perjantaina ratkaistiin Pyymäen kyseenalaisen vitosen aikana ja nyt sitten Jalasvaaran koukusta ei rankkaria tullut. Jopa paikallisradion Juntunen oli sitä mieltä että rankkarin paikka siinä oli.

Onneksi tuo sattui KalPa pelissä. Muuten täällä saisi nyt lukea, miten JMA yritti potkia mailan pelaaja X:n käsistä, ja kaatumisellaan vielä teloa vastustajan maalivahdin...

Ei vaan taida valitettavasti enää eväät riittää 10 sakkiin. Harmi, että tällaista pelaamista ei näkynyt niissä peleissä, jotka hävittiin haluttomalla/kurittomalla surffailulla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös