Ti 15.9.2015 KalPa - Tappara

  • 5 444
  • 29

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Tänään mennään taas. Keski-ajan aseet mittelevät siitä, kumpi on parempi jääkiekossa.

KalPa aloitti kauden back-to-back -otteluilla Kärppiä vastaan ja noista peleistä jäi kuopiolaisille käteen 1 piste. Pelit olivat tarkkaa puolustamista puolin ja toisin, mutta rehellisyyden nimissä Kärpät oli parempi joukkue noissa otteluissa.

KalPa saa lasaretista itselleen Mikko Nuutisen, Juuso Riikolan sekä Saku Kinnusen, joten kokoonpano alkaa näyttää parhaalta mahdolliselta. Toki Jonne Tammela on sivussa vielä viitisen viikkoa.

Tappara puolestaan hoiteli Tampereen derbyssä Ilveksen lukemin 2-1. Muuten Tapparan viikonloppu oli vapaa, joten tänään on kirvesrintojen toinen ottelu.

Tamperelaiset saavat kertoa omista kokoonpanoistaan itse enemmän.

Porukkaa hallilla oli viime kauden jälkimmäisessä ottelussa (keskiviikkona) 3140. Veikkaisin, että hieman enemmän tulee tänään.

Viime kaudella mentiin näin:

Tampereen ottelut: 1-2 (VL), 2-6 sekä 2-1 (JA)
Kuopion ottelut: 1-2 sekä 3-1

Voitot KalPalle siis 3-2.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
KalPa saa tosiaan hyvin ukkoja takaisin kehiin. Mutasen ja Tammela puuttuminen on silti ikävä juttu. Olivat treenikaudella pirteimpiä ukkoja.

Kärppiä vastaan KalPa hävisi pelit oman maalinsa edustalla. Pakisto seikkaili kulmissa ja ukkoja oli maalin edessä liian vapaana. Nelosketjussa oli heiveröisiä junnuja ja ottivat parit maalit omiinsa. Nyt neloseen tulee Kinnunen takaisin ja sentteriksi lyödään pakki Halosen Antti. Luit oikein. Kyllä.

Myös Nuutisen ja Riikolan tulo tuo lisävariaatiota ylivoimaan. Sinne ei tarvitse laittaa Mikko Jokelaa ns vetäjäksi. Täten käsiä ja rightin ukko sinne on hyvä lisä. Semmonen kutina, että tänään homma sujuu ja jalat kulkee. Yleisöä tuskin ka:ksi arvioitua 3500 paikalle näin tiistaina saapuu mutta +3200 olisi hieno juttu. Tulosveikkaus 4-2 voitto!
 

anatomia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, LeKi
Keski-ajan aseet mittelevät siitä, kumpi on parempi jääkiekossa.
Enpä ole tullut tätä asiaa ajatelleeksi ennen. Tuossa miekassahan olisi hienoa materiaalia moneen juttuun! Kolmannet paidat tai vaikka uudeksi logoksi rintamukseen. Kilven laittaisi sitten pienemmällä oikealle puolelle vastaavaan kohtaan, kun kapteenin tunnus.

Ja rahat pois faneilta. ;)

Pitikö tähän ketjuun pelistäkin jotain laittaa? Veikkaan todella vähämaalista peliä. Ainakin Tapparalta tässä vaiheessa tuntuu puuttuvan ne ollipalolat, joten 1-2 maalia on jo tiukassa. Karhunen on taas ollut kyllä tosi hyvä. Ei ihan edellisten vuosien maalivahdin tasoa, mutta olen ollut positiivisesti yllättynyt. Tulosveikkaus: 1-2 ja. Laine päättää pelin. :)
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Karhunen on taas ollut kyllä tosi hyvä. Ei ihan edellisten vuosien maalivahdin tasoa, mutta olen ollut positiivisesti yllättynyt.

Tänään kuitenkin mennään Norosella. Näemmä tällä kaudella ei tule ykkönen pelaamaan +55 ottelua, mutta en olisi silti uskonut, että jo tässä vaiheessa päästetään Nortti kehiin. Ei Noronen huono ollut kauden aluspeleissä, mutta selvästi heikompi kuin Karhunen. Muuten kokoonpano pysyy muuttumattomana Ilves-peliin nähden.

Tappara varmaan tänään jättää CHL- ja Ilves-pelissä nähdyn aggressiivisen karvauspelaamisen hieman vähemmälle, johtuen huomisillan kotiottelusta. Toivottavasti peli ei kuitenkaan täysin kyttäilyksi mene, mutta melkoinen ihme olisi, jos maaleja mätettäisiin enemmän kuin viisi.

Veikataan tulokseksi 1-1 varsinaisella ja jatkoajalla ratkaisee Lauritzen tai Ilomäki.
 

Artyukhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tappara tänään: Savinainen-Dixon-Kuusela
Järvinen-Lajunen-Haapala
Laine-Ilomäki-Peltola
Karjalainen-Rauhala-Kaksonen

Saravo-Aalto
Bonsaksen-Plastino
Elorinne-Kankaanperä
A. Mäkinen
Noronen, varalla Karhunen
 

anatomia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, LeKi
Hyvä Noronenkin on ollut. Mutta tyyli näyttää hiukan sellaiselta hosumiselta. Karhunen vetää jotenkin rauhallisemmin ja sitä kautta tuottaa enemmän "luottamuksen tunnetta". Ihan siis fiilispohjalta vedettyä tekstiä, mutta tuollaiset tuntemukset noista kahdesta tulee.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Hyvä vaan että peluutetaan tasaisesti alussa ja annetaan molemmille reilu mahdollisuus näyttää. Pitkä kausi vasta alussa ja mielelläni näkisin tasaista peluuttamista koko runkosarjan jos vain otteet antavat siihen mahdollisuuden.

Patrik Laine tekee muuten tänään maalin...
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Lainetta voisi tänään tsiigailla, joten tämä peli menee seurantaan
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
KalPa tänään:

Keränen-Rissanen-Mankinen
Lauritzen-Sebok-Davis
Bengtsson-Ruohomaa-Nuutinen
Kinnunen-Halonen-Nikko

Timonen-Lyytinen
Mikkola-Jokela
Riikola-Lukka

13. Hyökkääjä A-junnuissa hyvää jälkeä tehnyt Topi Piipponen.

Maalilla: Kilpeläinen-Perhonen

Laine tosiaan itsellä seurannan alla Tapparan puolelta. Toki myös viime kaudet Kuopiossa viihtynyt Ilomäki. Ainakin pisteiden valossa päässyt harjoituskaudella hyvään vireeseen. KalPalta kannattaa seurata einyt ihan Taikuri-Salmisen tasoista Ruohomaata (melkein) ja todella älykästä pelaajaa Lauritzenia. Myös Halonen nelosen sentterinä varmasti seurannan arvoinen suoritus :D Tuohon kun olisi vielä saanut Bengtssonin tilalle Mutasen Samin alkaisi ketjut näyttämään jo semihyvältä. Ykkönen pysynyt KalPalla samana ja kakkonen oli tuossa muodossa jo Kärppiä vastaan lauantaina. Myös kolmonen sillä erotuksella, että Ruohomaa sai rinnalleen Nuutisen jolta voi kiekollisesti odottaa enemmän kuin Nikolta. Nelonen on päivitetty junnuketjusta vähän puolustusorioituneempaan.
 

Sardion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparan osalta juuri maalivahtivalinta tänään oli mielenkiintoinen. Nyt näyttäisi, että viime vuosia tasaisempaa peluutusta on luvassa, mikä on varmasti hyvä asia ainakin näissä back-to-back -illoissa. Näin pitkän linjan kannattajana on myös hienoa nähdä Nortti askissa (:D). Toivottavasti hän onnistuu. Nähtäväksi jää, tuleeko huomiseen peliin myös muunlaista kokoonpanokierrätystä esimerkiksi Rouhiaisen, Heikkilän tai Honkasen muodossa.

Laine pelasi hyvän matsin perjantaina Ilvestä vastaan, vaikkei vielä tehopisteille päässytkään. Myös peliaika jäi varsin maltilliseksi erityisesti ylivoiman vähäisyyden vuoksi. Tänään uskoisin, että Laine - Ilomäki - Peltola tuottaa paljon ongelmia kuopiolaisten puolustukselle ja iskee ainakin yhden häkin.

KalPa oli viime kaudella paha vastus, mutta ihan luottavaisin mielin olen tänään. Paljon pitää tehdä töitä karvauksen ja kiekonriistojen suhteen, joten toivottavasti Tapola peluuttaa jengiä suht tasaisesti, myös huomista silmällä pitäen.

Peli voi kääntyä miten päin vaan, mutta veikataan 1-2 vierasvoittoa.
 

Apheu

Jäsen
Laine pelasi hyvän matsin perjantaina Ilvestä vastaan, vaikkei vielä tehopisteille päässytkään. Myös peliaika jäi varsin maltilliseksi erityisesti ylivoiman vähäisyyden vuoksi. Tänään uskoisin, että Laine - Ilomäki - Peltola tuottaa paljon ongelmia kuopiolaisten puolustukselle ja iskee ainakin yhden häkin.

Laineesta näki kyllä tuon pelin otannalla, että maaleja tulee iskemään tällä kaudella. Kannattaa kyllä pistää seurantaan ihan KalPalaistenkin, todella mielenkiintoista seurattavaa. Liike oli oikeasti erinomaista, etenkin kun pääsi vauhtiin, niin vaikea pysäytettävä. Ja se laukaus on käsittämätön. En edes tajunnut, että laukauksenkin laaduissa voi Liigassa olla noin suuria eroja. Lähti meinaan Ilvestä vastaan pari kertaa sen verran lujaa ja erityisesti todella nopeasti, että pari vastaavaa paikkaa lisää niin varmasti on kiekko häkissä.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Kyllä, kyllä, Laine. Puljujärvi ehti jo iskeä maalin KalPaa vastaan, joten olisiko tänään sitten Patrikin vuoro. Vastaavasti meidän Patrick voisi myös yrittää tänään osua maalin perukoille, jotta alkaisi päästä vauhtiin, jollaista häneltä odotetaan.

Tappara on kyllä vaikea vastustaja, mutta kun nyt kohdattiin jo Kärpät kahdesti niin mikäs tässä. Ainakin pelataan Kuopiossa, jossa on aikaa hautoa ja pyöritellä kiekkoa niin paljon kuin sielu sietää. Huhut kertovat, että hyökkäyksiin on lähdetty nopeammin kuin aiemmin. Tänään katson kauden ensimmäisen pelini, joten olen illan jälkeen itsekin viisaampi. Daviksen lisäksi onnistumisia toivoisi myös Mankisen Jesselle, jonka odotan tänään pakolaisen vauhdilla pinkovan kohti Tapparan maalia ja Mika Norosta ja yllättävän tämän kuin Aittokallion perjantaina. Kokoonpano lienee parempi kuin aiemmissa peleissä, kun Katosalmi ja Harjama suuntaavat katsomoon ja Nuutinen palaa kokoonpanoon ja... Halonen.... nelosen keskelle, koska Harjaman johtama nelonen on päästänyt liikaa maaleja omiin. Viime kaudellahan Virta peluutti Kolehmaisen Jannea (nevö foget) aika paljon tuossa paikalla ja kieltämättä Harjama on ehkä fyysisesti vähän heiveröisempi kaveri kuin Kole, joten kenties hyväkin kokeilu.

Vastustajilta seurannassa aina kiintoisa Dixon, melkein-KalPa Savinainen sekä jonkin aikaa kuopiolaisiakin ihastuttanut Ilomäki. Sebok voi olla lopulta ihan jees, mutta mieluummin katselisin Arttua hänen paikallaan. Ilomäkihän onkin ainakin pisteiden valossa jatkanut samaan malliin, millä Kuopiossa aloitti, joten kasvatustyö ilmeisesti onnistui hyvin ja nyt kirvesrinnat voivat nauttia hedelmistä : )

Ehkäpä Norosen pelaamisessa voisi olla aihio KalPan voitolle. Tiukka pelihän tästä joka tapauksessa tulee, se on selvää ja päättynee esimerkiksi 3-2 suuntaan tai toiseen.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Oikein en osaa suhteuttaa Kalpan tappioita Kärpille, jotenkin tuntuu että aika hyvin ovat kuitenkin mukana olleet. Tapparalla oli kyllä nihkeää Ilvestä vastaan vaikka voitto tulikin. Tässä valossa odotan todella tasaista ottelua ja toivon, että Kalpa ei enään palauttele samaa tahtia kuin on tapana ollut.
Maaleilla ei juhlita. Nortti mukava nähdä maalissa. Laine mielestäni kyllä hieman jännitti Ilves pelissä, hieman hätäisempiä siirtoja meinaan oli häneltä, vaikka hyvin pelasikin. Toivottavasti tänään tekee taas temput tärkeät.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tää on kyllä jännää kun joku on pelannu "nihkeästi" jotain vastaan, kun on johdettu 55 minuuttia koko ottelusta. Niin se vaan menee. Johtoasemakontrollia, joka piti. Tylsää ja ei kovin viihdyttävää.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ehkäpä Ilomäki on ihan oikean värisessä paidassa. Erottui selvästi kilpipaidassa mailan käytöllä, kiekottomana. Uskoisin että tänään niistä takakarvauksista istuu jäähypenkillä, kouki Arttu kouki.
Mielenkiintoista nähdä kenenkä päällystakiksi on kaavailtu Halosta. On lehtikirjoituksen mukaan pelannut junnuna sentterinä :) Eli vanhoilla näytöillä pelintekijäksi. Ja Mikkolalle peliaikaa kipparin rinnalla. Nuutisen energiaa tarvitaan niiralan tiistaiharmauden keskelle.
 

Visiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Kuopion KalPa
Taas tuli sitten pinna ja hopeajoukkueelta tällähaavaa. Juuri kun hyökkäyksessä ollaan hilkku suoraviivaistettu toimintaa on puolustuspäässä sama ongelmakuvio toistuvasti: Kiekko jää hyökkäyksestä pyörimään hetkeksi oman maalin eteen ja siihen väliin pääsee parilla kiemuralla sisään helposti vastustajan hyökkääjä joka survaisee vaan maaliinpäin ja siellä on. Pakit myöhästyy aina sen sekunnin, mikä tarvittais purkuun. Ukot pyörii kun pieru persiissä toistensa ympäri ja Kilpeläinen ei näe mitään. Ole siinä sitten miäs ja torju nollapeli, tarttis periskooppi saatana.
Ei kuulosta niin vakavalta mutta maksoi tänään sen kokonaista kaksi lisäpinnaa, että Tapparalle vaan onnittelut, ossaatte sohia ja sutia senverran että tuommoset saa käännettyä. Entinen mies sanoi että voihan perssuti ja toinen siihen että menikö montakin kaupaksi. Lippuja ei ainakaan, 2400 halliin eksynyttä.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Tasanen peli sieltä taas tuli. 2 maalin johdon muninimen vituttaa. Varsinkin kun ne maalit oli niin paskan puolistuksen/maalivahdin johdosta. Olis KalPalla ollu paikkoja. 2v1 hyökkäyksiä, Keränen läpi... Mutta Noronen oli tänään tarpeeks hyvä...

Tulos oli oikeutettu. Onnittelut voitosta Tapparalle.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Kylläpä kyllä. Yleisöä hienot alle 2500. Sanattomaksi vetää. Samoin myös tuo omanmaalin edusta. Lukalle taas -2 eli oli taas kahden maalin aikana kentällä. En välttämättä hänen syyksi laita muttamutta. Jokela kanssa aika usein kentällä kun omissa soi. Toki nyt eka maali meni Kilven ja pakkien töhöilyyn.

Saumat oli kolmeenkin pinnaan mutta saatiin edes jotain. Omaa hölmöilyä maalit ja jatkoajalla taas turpaan. No seuraavaks vastassa ehkä vielä vaikeampi Hifk niin jeejee. Helppo ohjelma kyllä näin heti alkuun. Turha tosin sitä syyttää.

Leijonat/lampaat KalPalta;
Ensin leijonat:

-Davis, hyvä ja näkyvä. Liukkaalla pelipäällä mutta tehoja ei silti vieläkään.
-Lukka, 1+1 mutta toisaalta omissa kolisee.
-Kilpi, mahdollisti torjunnoilla pinnat, sössi tosin ekan maalin pakiston kera. Ei kuitenkaan häneen kaaduttu.
-Halonen, hyvä ja röykeä peli sentterinä. Etenkin jäähyn tappaminen ja maalille ajo mallikasta.

Ja lampaat:

-Ruohomaa, todella surkea. Kiekot lensi lavasta pois ja huonoja ratkasuja
-Bentgsson, tekee hommia mutta omaan silmään enemmänkin näennäistä toimintaa. Ei jatkoon
-Lukka tännekkin. Oma mies usein hukassa ja täten omissa soi.
-KalPan tärkeimmät ukot. Kärppäpelien kuormitus näkyi ja monella painoi jalka sekä mieli. Paikat oli ratkoa jo varsinaisella peliajalla mutta ei niin ei.
-- väsymys näkyi monen otteessa, joo kaksi peliä vasta pelattu mutta kapea rosteri niin peliaikaa kuormittunut osalle liikaa ja tänään ei kulkenut oikein missään vaiheessa.

Kyllähän tuo jengi huutaa Mutasen Samia ja oman pään herraa. Ryan Lannon vieläkö maistuis? Tosiaan taas maalit oman maalin edustalta tehtiin. Liikaa siinä saa ukkoa olla hakkaamassa kiekkoa sisään ja toisaalta omat ukot hukassa sieltä. Hyvin kuvasti jatkoajalla alivoimalla kun Savinainen kauhoo kiekkoa maaliin Kilpeläisen ollessa polvillaan hänen selän takaa. Kukaan ei tee mitään ja vasta kun pilli soi niin tuomarille mussutetaan "et hei toi tos sörkkii!" Tommoses tilanteessa pitäs ukko heittää hiuksista v**tuun.

Ps. Sori jos meni vuodatuksen puolelle.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Lainetta seurasin itse tarkasti 2. ensimmäistä erää.

Onhan siinä pojassa meikäläisenkin silmään tosissaan aihiota. Aika kulmikkaan näköistä se liikkuminen on vieläkin. En tiedä sitten että onko se pelisuorituksesta varsinaisesti mitään pois, mutta hassun näköistä se on kuitenkin paikoitellen.

Semmoinen pisti silmään että jätkällä on ihan hirmuisen laaja se säde millä se pystyy pelaamaan. Olin näkevinäni että mailakin millä mies pelaa on tosi pitkä. Tuo helpottaa kiekon suojaamista ja sen pitämistä pienessä tilassa. Parissa paikassa väläytteli että käsissä taitoa löytyy ja se on huikea se tapa millä Laine ajaa noihin kulmavääntöihin, kun luistellaan kilpaa kiekon perässä. Se liike millä se pujahtaa sieltä pakin ikään kuin selän takaa hyppäämällä ohitse. Olen tuon ennenkin nähnyt ja taitaa aika usein viljellä tuota.

No, toivottavasti pojalle maistuu reenaaminen.
 

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Mites Sebok pelasi kakkosen keskellä? Hyvin sai ainakin peliaikaa, maalinkin tekaisi. Ja jos nyt hieman ohi aiheen sallitaan, niin miltäs rooli näyttää jatkossa saikkulaisten palattua?
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Kyllä oli surkea Tapparan eka erä. Ihan puolivalot ja bussijalat. Piristyivät onneksi.
KalPa pelaa todella erikoista kiekotteluansa vieläkin, varmaati mukava pelaajille, vie kuitenkin mielestäni sitä intensiteettiä ja yleisöä pois. Toisaalta ei voi kuin ihailla kun syöttöjä tulee jatkuvasti, tosin enemmän puolustusalueella kuin ylhäällä.

Laineella oli paikkoja, ei mahtunut tänään vaikka tolppakudista taisi jo itse innostua kun kädet nousi.

Tapparalla on jokseenkin erikoinen tilanne, kun ykkösketju on innokas taklaamaan ja pitäisi kai tulosta tehdä. No, eiköhän ykkönenkin kohta osu.

Plastinon kudin hyvyys näkyi jo harjoituskaudella ja kyllä se on tarkka.
Tuplapelisysteemiä en oikein ymmärrä, kai pelit parempia olisi kun olisi lepopäivä välissä. Huomenna kun on Lukko jo Tampereella. Kovaa settiä.
 

Hirvonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kiitämme:
- Kahden maalin takaa voittoon
- Kaksi pistettä vaikka peli olikin hirveää kuraa
- Tilanteita riitti molemmissa päissä kun joukkueita ei pahemmin kiinnostanut puolustaa
- Laineen ratkaisuhalukkuutta
- Plastino jatkaa edelleen loistavia otteitaan
- Tapparan nelonen oli hyvä
- KalPan Sebok osui positiivisella tavalla silmään, vaikken ollut kuullutkaan koko kaverista ennen tätä iltaa

Moitimme:
- Yleisömäärää
- Intensiteetin puutetta
- Tapparan uutta taktiikkaa, jossa juostaan pujottelukeppeinä hyökkääviä pelaajia vastaan
- Edellisestä johtuvia kampituksia
- Norosen haparointia
- Haapalan totaalista ohipeliä
- Tapparan ykkösen flegmaattisuutta
- Laineen maalipaikkojen tuhlailua
 
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings
Pekka Virran sanoin "nojoo...".

- Kalpan kaverit törmäilivät kokoajan toisiinsa ja YV:llä aina ajaudutaan nurkkiin, eikä päästä kunnon laukaisusektorille. Nyt ei tullut juuri pakeiltakaan vetoja, vaikka olisi Riikolaa ja Lukkaa käytettäväksi.
- Vielä on pitkä matka, että tuo Virran pelikirja tulee kaikille tutuksi. Välillä aivan kauheaa katseltavaa tuo omissa pyöriminen ja näennäinen kiekkokontrolli, jossa kaverit tajuavat vain tehdä jätönjättöjä. Ja eikö YV:llä voi tosiaan lähteä kertaakaan nopeaan hyökkäykseen, vaan aina sieltä maalin takaa?!
- Hirveästi paikkoja molemmissa päädyissä, peli olisi voinut päättyä 5-6.
- Halonen oli kaivattu äijä tänään. Kyllä on Kolehmaista ikävä!
- Laineella on kyllä vihainen kuti, vaikka ampui pari ohikin. Tekee varmasti ainakin 10 maalia tällä kaudella.
- Yleisöä näin vähän ja koko ohjelmakin oli jotenkin ihmeellistä säpeltämistä. "Roosteri jakaa pelipai...eipäs se olekaan paikalla".
- Jatkoajan 3vs3, eikun 4vs4 aiheutti monissa ja itsessäkin kummastelua. Mutta näin se näköjään menee, jos sattuu jäähy tulemaan.

Jäi kaikkea muuta kuin makkaran ja kurkkusalaatin maku suuhun loppujen lopuksi.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Hirvosen listan voin allekirjoittaa. Ykkönen ei tosin mielestäni vaikuta flegmaattiselta, vaan Dixon ja Savinainen ovat yksinkertaisesti heikossa kunnossa. Vauhti ei riitä pidemmissä vaihdoissa enää puolustamiseen ja yhteispeli Kuuselan kanssa ei toimi.

Lisätään vielä plussiin Tapparan dominointi aloitusympyrässä ja miinuksiin pakkien peluutus: Elorinne alle 15 ja Plastino alle 17 minuuttia. Sen sijaan heikosti kauden avannut Aalto veti yli 21 minuuttia.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Olipas kauhea eka erä tänään. Ehdottomasti huonoin koko kaudella mitä on pelattu harjoituskausi ja CHL mukaan lukien.

Kolmas eräkin oli aika huono. Toka erä ja jatkoaika meni hyvin.

KalPa-Tappara 2-3 ot

Maalipaikat
0 -10min, 3-0
10-20min, 3-3
20-30min, 4-7
30-40min, 5-8 (tässä oli varsin mielenkiintoista ylivoimaa, kun KalPalla sama määrä paikkoja AV:lla)
40-50min, 4-1
50-60min, 7-3
Varsinainen peliaika yhteensä: 26 - 22
Jatkoaika, 0-7

Jatkoajan yv:llä paikkoja tuli kyllä liukuhihnalta ja siten ansaittu voitto. Tosin ihan yhtä ansaitusti tuon olisi voinut hävitä jo varsinaisella. KalPan lopun YV:ssä oli ihan hyvä myllytys, mutta Nortti sai tokan maalin hörppynsä tuossa anteeksi ottamalla kaiken kiinni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös