Ti 14.10.2014 Sport-Ässät

  • 12 494
  • 38

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Eikös se sanonta mennytkin tyyliin, että vanhat murheet ja pettymykset unohdetaan uusilla pettymyksillä?

Itse asiassa pettymykset kasaantuvat vanhojen murheiden päälle kunnes henki murenee.

Jännittää sen verran ettei ole kertakaikkiaan muuta sanottavaa.. Uiton pärjääminen tänään kiinnostaa kovasti.
 

sonnychiba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ässien pitäisi olla hyvä vierasjoukkue, mutta viime viikko oli sellainen pohjanoteeraus, ettei tältä peliltä uskalla odottaa mitään. Stafford palaa puolustukseen, joten voi olettaa hänen kokemuksensa ja rauhallisuutensa parantavan otteita. Nyt kun Ryan ja Hansen ovat päätyneet samaan ketjuun niin toivoisi molempien heräävän. Ude - Vuorisalo, Vuorisalo ainakin oli onneton Lukkoa vastaan.... Missä Parkkonen? Miksei pääse pelaa? Huovista kannattaa seurata, ansaitsisi aikaa tulosketjusta.
 

oki1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät , Noormarkun Koitto, RU-38
Ei voi, onneksi!
Mut perhosia on kyllä vattassa.
Vaikeeta oli, mutta lopussa kiitos seisoo!
Eli kiitos PATA!!
 
Viimeksi muokattu:

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Jassåå ihan jees taistelu ei paljon lämmitä, kun tuloksena on taas 0 pistettä. Nyt alkaa tulla sitte näitä maalin niukkoja tappiota. Sportin momenttumi oli mielestäni toisen erän alku, kun saatiin 2-1 maali ja sen jälkeen kolisi vielä Rinteen takana rimassa hyvän myräkän päätteeksi. 3-1 johto tuosta ja kenties olisi peli klaarattu. No, jos ja jos.. Pelin lopussa sitten vielä ihan ok rimpuilua, mutta ei päästy tasoihin asti. Ruutini taisi taas valitettavasti voittaa.

Tyhmiä jäähyjä jälleen tänään useampia, joihin peli osiltaan kaatui. Esim. Körköltä, josta Ässät tuon 2-2 tasoitusmaalinkin teki. Juuri kun oltiin tehty johtomaali ja peli näytti varsin mukavalta. Jo totutusti oma peli sekosi sitten tuon Ässien maalin/maalien jälkeen ja ilmapallosta puhallettiin hetkeksi ilmat pihalle.

Fleury kävi tänään suhkot kuumana. Meinasi kostollaan pilata lopun ylivoiman, mutta ei antanut tuomari tuosta heiveröisestä poikkarista tasoittavaa jäähyä.

Yleisöä arkipeliin se perus reilut 3000 - eli huonosti. Ruudun välityksellä ihan ok tunnelma tuolla yleisömäärällä arkipeliksi.

+ Bertrand (suorastaan ylivoimainen yksilö tuolla meidän nipussa, koska rustataan jatkopahvia?)
+ Kokkala (veti hyvin, kauden paras peli)
+ Riska
+ Luomala
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
+ Bertrand (suorastaan ylivoimainen yksilö tuolla meidän nipussa, koska rustataan jatkopahvia?)

Jotenkin tästä ranskalaisesta tulee mieleen Ässien viime kauden Dragan Umicevic. Niin hyvässä kuin pahassa...

Ässille tärkeät 3 pistettä. Lopussa meinasi tulla vähän tiukkaa mutta sitä ei kukaan enää kauden edetessä muista, vain pisteet lasketaan.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Miten se palkinto voi olla noin kovassa ja miten noin sekaisin olevalle joukkueelle voi hävitä?
Nyt on niin maitohapoilla, että muuta ei irtoa. Vitutus on ankara!
 

sob

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, FC Jazz, ..... Oulu Ermines
Missasin koko toisen erän, joten sitä en voi kommentoida.

Ekan erän alussa Sport jäi lähtötelineisiin mutta vei vastaavasti erän loppupuolta suvereenisti.

Elolle hienoja onnistumisia + Lindell jatkaa miehekkäitä otteitaan. Ryan hakee edelleen peliään. Niemi Ässien tärkein pelaaja.

Kolmannessa erässä Ässät yritti peräkkäisten syöttöjen maailmanennätystä - Pekka Virtakin olisi myhäillyt tyytyväisyydestä! Itselle tuo oli kyllä aika traumaattista katsomista... Kiekottomana Ässät puolusti sitten maalinedustan kohtuu hyvin kiinni.

Sammalkangas... lähes Sportin MVP.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
3p, se riittää. Tämä ottelu pitikin voittaa ja se voitettiin, tehtiin pari tärkeetä ihan hienoa ylivoimamaaliakin.

Staffordin paluu oli todella tärkeä. Se syöttö mikä lähti päädystä, poikki kentän ja vapautti Ässät 3vs1 hyökkäykseen, noihin ei pysty kuin harva jätkä liigassa. Moni olisi vain roiskassut ränniin ja ottanut taklauksen vastaan, Stafford syötti avauksen ja tuli lanatuksi nurin.

Rinteelle taas yksi etukulmamaali, ehkä se saadaan vielä tilkittyä.

Illan paras pelaaja, Mika Niemi. Myös Sportin kultakypärä Bertrand oli hyvässä vireessä.

Parempi voitti hyvän tiukan ja viihdyttävän taistelun.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Ässät oli tänään täysin voitettavissa, ja Sport sai vihdoin kontrolloituja hyökkäyksiäkin aikaan, mutta Hostikkaan kaaduttiin tänään. Jäi harmittamaan, että ok ekan erän jälkeen tultiin todella hyvin toiseen erään ja päästiin johtoon - 3-1:een oli saumat, mutta sitten jäähy jonka Ässät käytti armotta 10 sekunnissa ja sai siitä momenttumin, josta vielä toinen maali. Elämä ei ole aina reilua.

Kokkala näytti tänää parastaan. Bertrand taas hyvä. Mestis-Uitto heti tehoille. Ässien Eero Elo oli kyllä koko kentän päällikkö. Rinne otti muutaman gamesaverin mihin Hostikka ei toisessa päässä pystynyt... sammallus jatkuu.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Kokkala näytti tänää parastaan. Bertrand taas hyvä. Mestis-Uitto heti tehoille. Ässien Eero Elo oli kyllä koko kentän päällikkö. Rinne otti muutaman gamesaverin mihin Hostikka ei toisessa päässä pystynyt... sammallus jatkuu.
Elon lisäksi nostettava ykkösketjusta Mika Niemi. Jakoi monta oivaltavaa syöttöä ja puolusti hyvin. Loistava peli Niemeltä!
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Ei varmastikaan Sportia lohduta taistelupeli ja nolla pistettä, noin sadannen kerran. Pelitavalliset hienoudet jäi hieman taka-alalle, mutta intensiteetti, tunnetaso ja taklauspeli oli selkeesti parempaa Liigatasoa. Huomas että kotijoukkue pelas kaikki peliin -lätkää eikä vieraat jääny paljon huonommaksi.Toivottavasti Sport saa pikkasen punasesta langasta kiinni ja pisteitä himaan että tällasia taistelupelejä on jatkossakin.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Kolme sanaa: On se Kova

Mielestäni parempi ei voittanut. Sportilta paras esitys sitten Blues-voiton, mutta palkinto jäi saamatta. Pisteet lasketaan ja se siitä. Hostikkaan ei todellakaan kaaduttu. En laittaisi yhtäkään maalia suoranaisesti Villen piikkiin. Toki gameseivereitäkin on lupa ottaa. Näyttävimmästä torjunnasta vastasi Ässien Kärki, joka torjui varman maalin tilanteessa, jossa Hostikka oli pelannut itsensä täysin ulos.

Tappiosta huolimatta ottelusta jäi toivon tynkää. Pikkuhiljaa alkaa näyttämään liigakiekolta. Saadaan vaan muutama onnistuminen, itseluottamus kasvaa ja maalinteko ei olekaan enään niin vaikeaa. Yleisö ei ollut tänään parhaimmillaan. Miinukset meille.
 

Pianisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Oltiin kyllä huonoja. Onneksi tartti olla vaan paras paikallaolijoista. Huomenna nähdään vasta tosissaan se, että ollaanko viime viikon krapulasta selvitty.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös