Ti 14.1.03 Jokerit - HIFK

  • 81 526
  • 563

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Senior
Meillä ei sitäpaitsi kannattajat puhuttele pelaajia tällaisissa asioissa. Meillä on valmentajat sitä varten duunissa. Suosittelen samaa.

Meilläpäin taas valmentajat hoitavat tällaiset isot asiat. Kuten joukkueen menestyksellinen johtaminen peleissä ja sellaisten treenien vetäminen, että niillä irtoaa playoffien kotietu. Ja Euroopan mestaruus siinä sivussa. Pidän tätä linjaa parempana.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jos T. Ruutu on niin ämmä, neiti yms., miksei kukaan narri kouluta häntä? Eivät ilmeisesti uskalla, koska nekkuun taitaisi tulla. Hannus yritti säälittävästi lyödä mailalla. Mutta ei taida olla kenestäkään narrista haastamaan Tuomoa hanskaukseen? Säälittävää lätinää taas narrileiristä Tuomoa kohtaan!

Ennakkoasetelmat otteluun ovat IFK:n puolella. Mitähän Veikkauksen kertoimenlaskijat ovat ajatelleet, kun antoivat IFK:lle kertoimen 3.25? Itse ainakin käytän tarjouksen hyväkseni. Niin ja matsi päättyy 2-4!
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti cobol
Meilläpäin taas valmentajat hoitavat tällaiset isot asiat.

Mutta justiinhan tuossa kirjoitit, että fanit ottivat Aallon puhutteluun, kumpi se nyt oli??

Summasen kommenteista sen verran, että kyllä taas eilen nauratti, kun herra pokkana(no eikai se monella muulla ilmeellä ilmehdikään, kun jokereita ja Summasen ammatilaisuutta "loukataan syvästi") ilmoitti, että Jokerit ei pelaa sen puolustavampaa peliä kuin esim. HPK:kaan. 8-D
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Epävirallinen Euroopanmestaruus

Viestin lähetti cobol
..... Ja Euroopan mestaruus siinä sivussa. Pidän tätä linjaa parempana.


Niin, korostettakoon kohteliaimmin, että kyseessä on epävirallinen Euroopan mestaruus.

Joku ilkeä voisi sanoa, että kyseessä on peräti B-luokan epävirallinen Euroopanmestaruus, koska esim. kovat kiekkomaat Ruotsi ja Tsekki puuttuivat. Itse en moiseen tosin sorru, vaan totean, että lienee tuo ollut ihan lämmittävä kokemus etenkin narrifaneille.

Täältä tähän
 

SuperTero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,
SC Classic,
Suomen Leijonat
Viestin lähetti Kempes
Jos T. Ruutu on niin ämmä, neiti yms., miksei kukaan narri kouluta häntä? Eivät ilmeisesti uskalla, koska nekkuun taitaisi tulla. Hannus yritti säälittävästi lyödä mailalla. Mutta ei taida olla kenestäkään narrista haastamaan Tuomoa hanskaukseen? Säälittävää lätinää taas narrileiristä Tuomoa kohtaan!


Toivottavasti meidän pelaajat keskittyvät itse peliin, eikä Ruudun ärsyttämiseen. Olisi kiva tietää, että mitä jokeri-pelaajat ovat Ruudusta. Tuskinpa ihan pahalla muistelee, kun olihan T.Ruutu viime kauden pelikaveri kumminkin.

Jotenkin tuntuu, että muutamalla jokerifanilla on jotain hampaankolossa Ruutua kohtaan.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti SuperTero
Toivottavasti meidän pelaajat keskittyvät itse peliin, eikä Ruudun ärsyttämiseen. Olisi kiva tietää, että mitä jokeri-pelaajat ovat Ruudusta. Tuskinpa ihan pahalla muistelee, kun olihan T.Ruutu viime kauden pelikaveri kumminkin.


Tästä kerrottakoon sen verran, että ihan yleisesti pelaajissa on paljon kavereita keskenään yli seurarajojen. Kaukalossa yleensä vedetään hampaat enemmän tai vähemmän irvessä, mutta siviilissä ollaan tuttuja, kavereita tai jopa ystäviä. Hyvin vähän olen kuullut kenenkään pelaajan puhuvan pahasti toisistaan. Asiallista jengiä, peliseuroista riippumatta. Noin siis yleistäen.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Kyllä se Continental cupin voittoviiri sinne Tikkasen paidan viereen sopii. Onneksi finaalivastustaja oli sentään Jaroslavl, joka ei ole huono joukkue.

Ifk:n tämäniltainen nelosketju on ihan mukava kokeilu. Pari isoa tsekkiä, Mrazek ja Vopat, ja keskellä Häppölä. Salminen-Hirso-Vihko on myös mielenkiintoinen kokeilu. Vauhtia, taitoa ja vipellystä riittää, kuinka onnistuu oman pään peli on taas toinen juttu.

Uskotaan voittoon, vaikka ifk:lla onkin huono peli alla.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
niin

mielenkiintoista lukea kuinka täällä jo hieman ruvetaan vääntämään tekstiä siihen tyyliin kun pitää eli naapurille ei hävitä.
Ifk:ssa pelaa suosikkipelaaja nro yksi meikäläiselle eli tämä pitkätukkainen Tiina öhm... Tuomo Ruutu.
Olen samaa mieltä Suomessa pelaavista senttereistä tällä hetkellä nro 2 ,heti Kerhon Santalan jälkeen (pitääkö tasosta huolestua?)
Kuitenkin pakko sanoa ärsytti ja ärsyttää Tuomon filmaaminen tietyissä tilanteissa,no tapansa kullakin..
Mielenkiintoista olisikin nähdä Sämpylän ja Vompatin lisäksi tappelu T.Ruutu/Valtonen sekä esim Kantor/Sihvonen...tai edes yksi näistä...
Kuitenkin ifk.ssa on mielestäni yksi pelaaja joka on täysi ..... kun pelaa ifk:ssa mutta ottaisin kaverin jokereihin koska tahansa eli I.Pikkarainen. Tuo ulkonäöllisesti Korpisalon ? klooni osaa olla niin veemäinen pelaaja kuin olla ja voi ,mutta kaukaloon tarvitaan väriä!

eilen veikkasin 3-3 nyt pannaan luvut 4-1 !

ps. sorry jälleen Senior......... tavoista on vaikea luopua!
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti Johannes
Ifk:n tämäniltainen nelosketju on ihan mukava kokeilu. Pari isoa tsekkiä, Mrazek ja Vopat, ja keskellä Häppölä.

Tätä ketjua peräänkuulutin jo lauantaina, tai sentterin paikalla ei ole niin väliä, mutta Vopat ja Mrazek samassa ketjussa. Se on enemmän kuin tärkeää, sillä molemmat kaverit uskaltavat seistä maskimiehinä ja laukovat aina kun vain voi. Lauantaina varsinkin kakkosketjun peli oli pahasti sekaisin, jona odotan tämänkin ketjun kyllä toimivan.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Eihän HIFK:ssä saa tapella, siitä saa sakkoa

Niin mitä turhaan sitä Tuomoa haastamaan kun siitä tulisi vain yksipuolinen nuhjaus jossa meiän kaveri lähtisi pahimmassa tapauksessa suihkuun ja HIFK saisi lahjaksi 5 minuutin ylivoiman. Ei siis kannata kun ei teillä saa.

Ja itse Tuomoa vastaan mulla ei ole muuta kuin että se filmaaminen ja meille isojen rangaistuksien kalastelua ottaa päähään. Ja en väitä etteikö Tuomo mahtuisi heittämällä meidänkin rosteriin, niin kuin mahtuisi itseasiassa minkä tahansa SM-liiga joukkueen miehistöön.

Toivottavasti saadaan kunnon peli vaikka lähtökohdat ei ihan parhaat olekaan. Tahdolla painetaan vaikka jäsenet väsyneitä olisikin.
 

Make M.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vaikka varmasti pojilla pelit, matkustaminen ja juhliminen painaakin luulen, että tahtoa voittaa tuo rakas vihollinen löytyy.

Se mikä minua todella ihmetyttää, on nämä Summasen laukomat jutut kauden tavoitteista. On kaverilla hurjat jutut tai sitten tässä yritetään tuudittaa kissat luulemaan, että tänään tullaan peliin kuin partiolaiset sotaan.

Tuskinpa tänään mitään maalijuhlaa tullaan näkemään...
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Loistavasti

Virmasen mukaan pelannut Terran "the Sämpylä" Sandwith ei ole mukana kokoonpanossa illan pelissä ,äijää ilmeisesti säästellään taas hitaita joukkueita vastaan esim??????
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
1: Zidlicky-HPikkarainen; Kuhta-Ruutu-Pärssinen
2: Kantor-Söderholm; Salminen-Hirschovits-Vihko
3: Hedberg-Saarinen; Järvinen-Viitaluoma-IPikkarainen
4: Mrazek-Häppölä-Vopat + (Lamberg ja Luttinen)

Nyt alkaa hyökkäysvitjoissa olemaan roolia. Tuohon kun vielä lisätään

Holma,
Simicek (onnistuessaan),
RPL,
uusi kakkosveskari,
yksi puolustava kädellinen pakki (joka pystyy toimimaan kakkosylivoimassa),
fyysisyys käyttöön (lue omat avut),
suoraviivaisuus,
maalineduspelaaminen ja
viisikkopelaaminen,

niin tästähän vielä tulee hjuva ja meillä on lupa odottaa hyvää loppukautta! Ei niitä pleijareita olisi niin tylsä katsella taas vaihteeksi.

Yv-pakeista meillä on valitettavasti edelleen tilanne, että kolme heeboa on rosteri. Yhtä kirkuu, koska tosipeleissä ei näillä jaksa eikä voi mennä. Tammikuu on toivoa täynnä.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Jokerit i kväll

31 Markus Helanen, Maalivahti
32 Kari Lehtonen, Maalivahti AK

1. kenttä

6 Ilkka Mikkola, Vasen puolustaja AK
7 Antti-Jussi Niemi, Oikea puolustaja AK
16 Ville Peltonen, Vasen laitahyökkääjä AK
20 Petri Pakaslahti, Keskushyökkääjä AK
25 Jukka Hentunen, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä

3 Ari Vallin, Vasen puolustaja
26 Mika Strömberg, Oikea puolustaja
37 Timo Vertala, Vasen laitahyökkääjä
14 Antti Aalto, Keskushyökkääjä
33 David Nemirovsky, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä

2 Arto Tukio, Vasen puolustaja
12 Markus Kankaanperä, Oikea puolustaja
40 Tommi Turunen, Vasen laitahyökkääjä
9 Jukka Voutilainen, Keskushyökkääjä
29 Jussi Pesonen, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä

4 Samuli Jalkanen, Vasen puolustaja
10 Sean Bergenheim, Hyökkääjä
11 Tomek Valtonen, Vasen laitahyökkääjä
28 Toni Sihvonen, Keskushyökkääjä
92 Teemu Laine, Oikea laitahyökkääjä


Lähes kaikki siis paikalla, enemmän tai vähemmän väsyneinä tosin :) . Kauden päätavoitehan on saavutettu. Loppukausi nautiskellaan.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Mutta missä on Sämpylä?

Jos se Sämpy on todellakin edelleen meidän miehiä niin miksihän mies ei ole nytkään mukana kokoonpanossa? Se että Sämpyä jälleen säästellään ei oikein mene jakeluun, varsinkin kun vastassa on HIFK ja ennenkaikkea Vopat. Sämpyn poissaolo tietää ehkä töitä Tomekille ja Kankaanperälle, tosin nuo entiset kujakollit on nykyisin humanisti valmentajansa johdolla enemmänkin kotikisuja joten noiden "töiden" todennäköisyys on siinä mielessä suhteellisen pieni.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Mutta missä on Sämpylä?

Viestin lähetti flintstone
Jos se Sämpy on todellakin edelleen meidän miehiä niin miksihän mies ei ole nytkään mukana kokoonpanossa? Se että Sämpyä jälleen säästellään ei oikein mene jakeluun, varsinkin kun vastassa on HIFK ja ennenkaikkea Vopat.

Tää on helppo. Hjallis on tietty tehnyt osaltaan omansa tasoittaakseen liigaa ja näin määrännyt viime paikallismatsin parhaan pakkinne seuraamaan ottelun katsomosta.

Eihän näistä osaa poiskaan olla. Olin jo päättänyt, etten matsiin lähde, mutta tultava sinne sittenkin on siinä uskossa, että läsnäolo siivittää IFKn viimekertaisen tyyppiseen hurmokseen. Ug-ug.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Continental Cup

Onkos tämä tämän vuotinen Continental Cup sama kuin mihin mm. Toni Nieminen osallistui viime vuonna ? Siis mäkihyppyä ? Voittiko Jokerit sen ? Onnittelut ! Mitkäs oli tyylipisteet ?
Tämän illan peli päättyy 2 - 5 . Maalintekijöitä Jokereilla 2 kpl . IFKn maalit hoitelee Kuhta , Jallu Pikkarainen ja Hedberg.
 

Carlos

Jäsen
Ei kai nyt TAAS...

Voi viddu sentään että menee jo hermo näihin jatkuviin paikallispeleihin, ei enää kerrassaan mitään fiilistä. Ihan samat tunteet kuin lähtisi Saipaa vastaan pelaamaan, niin jokapäiväistä leipää nämä nykyään ovat. Pistäisivät liigan sitten suoraan neljään lohkoon, ja pelattaisiin koko kausi vain hjokereita, tepsiä ja böllsiä vastaan, kaikilla olisi kivaa ja rahaa tulisi. Sitten vasta pleijareissa muita seuroja vastaan...

Ei piru soikoon, kyllä nämä elämää tylsemmät välisarjat pitää saada jo vähitellen helvettiin.

Itse ottelu, EVVK, tappavan tylsän nuhjaamisen jälkeen pisteet jaetaan hiljaisessa hallissa lukemin 2-2. Paikalla haukottelee n. 7000 silmäparia, maksaneista en tiedä.

Itse asiassa ainoa mikä pelissä hiukan kiinnostaa, on se minne pisteet menevät ja se tekeekö narrintappaja-Nicce jo lopultakin sen maalinsa.
 

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti Senior
Tästä kerrottakoon sen verran, että ihan yleisesti pelaajissa on paljon kavereita keskenään yli seurarajojen.
Hyvänä esimerkkinä kolmikko Jalkanen-Helanen-Söderholm jotka ovat ylimpiä ystävyksiä keskenään. Ovatpa pelanneetkin samassa tiimissä muutama vuosi sitten.
 

Bayern

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Huuhkajat
Hommasin liput peliin, sillä pitäähän yksi paikallismatsikin käydä tällä kaudella katsomassa, vaikka niissä vähän väljähtänyt maku onkin. Pelissä sympatiat ovat täysin IFK:n puolella, jonka uskonkin kaatavan matkalla rähjääntyneen narrilauman lukemin 2 - 5. Summasen ja kumppaneiden ajatukset ovat vielä Milanossa ja isot kissat pyörittävät helpon voiton turvaten asemiaan playoffseissa.

Hjartwallin hornankattilasta ei tänä iltana voida puhua. Muutama väsynyt Jokerikannattaja huutelee törkeyksiään kun vähemmistönä olevat punapaitaiset fanit keskittyvät juhlimaan omiensa paremmuutta. Enpä aio minäkään juuri ääntäni käyttää kun oma pohjoinen joukkueeni ei jäällä sirklaa, mutta kohteliaat aplodit pääkaupunkiseudun perinteisin joukkue minulta kuitenkin saa.
 

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vertala ei sitten olekaan kokoonpanossa. Onkohan kyse loukkaantumisesta vai enteilisikö tämä potkuja Vertsille?
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Re: Ei kai nyt TAAS...

Viestin lähetti Carlos
Voi viddu sentään että menee jo hermo näihin jatkuviin paikallispeleihin, ei enää kerrassaan mitään fiilistä... niin jokapäiväistä leipää nämä nykyään ovat....

...nämä elämää tylsemmät välisarjat pitää saada jo vähitellen helvettiin

enpä nyt ole oikein samaa mieltä...

Kausi on erittäin pitkä, eikä periaatteessa 8 kohtaamista narreja vastan ole liikaa. Ainakin tähän asti tämän kauden paikalliskamppailut ovat olleet mukavaa kiekkoviihdettä...

...pitää tietysti paikkansa, että ennenvanhaa paikallispeliä odotettiin kuin lapset jouluaattoa, mutta nykyään pelataan jo huomattasti enemmän runkosarjapelejä. Välisarjassa on omat hyvätkin puolensa. Haluaisitko mielummin nähdä 8 peliä SaiPaa tai Jypiä vastaan... Tai muuttaisitko runkosarjan 30 pelin rupeamaksi, jossa huono alkukausi pilaisi pleijarimahdollisuudet jo marraskuussa?????

Ainoa muutos ohjelmaan voisi olla se, että paikallispelit pelattaisiin aina lauantaisin, jolloin oluenhuuruiset katsojat voisivat iloita aidosti, huutaen keuhkonsa pihalle.

Nordiksella ainakin tunnelma on aina katossa kun narrit luistelevat vastaan... Ainoa poikkeus on tietysti sunnuntai ja hockey night, jolloin krapula podetaan (kuten viime pelissä nähtiin) mielummin kotisohvalla kuin hallissa.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Kyllä nämä keskinäiset aina keskiverto liigamatsit voittaa

Ja olkoon että näitäkin on mielestäni hieman liikaa niin kyllähän tuo voitto tuosta naapurista aina makealta maistuu. Ja ainoastaan tuo että pelejä on 8 kpl aiheuttaa sen että nyt viimesellä voitolla ei voi kuittailla kovinkaan pitkään ja sen että pelin alus fiiliksiä ei kerkeä kunnolla muodostumaan. Itse pelissä kuitenkin eletään vahvasti mukana.

Ja mitä tulee tän illan katsojamäärään niin uskoisin että tiistai matsiksi otteluun saadaan ihan kohtuu hyvä osanotto. Ja uskoisin ainakin Jokerimielisiä on mukavasti katsomossa, sillä palaahan voitokas Narripakka tänään tuolta Euroopan turneelta.
 

coolman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sämpylähän ei pelaa sen takia et raato pelkää Nicce-Suuren niittaavan (kuten viimeeksi kävi Valtoselle) poitsun pihalle....
Pelillisesti ilta on tylsä (lue: en tuu areenalle), mutta omiin täytyy luottaa ja lopputulos on 3-4 jatkoajan jälkeen...
 

Make M.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Re: Re: Ei kai nyt TAAS...

Viestin lähetti douppi
enpä nyt ole oikein samaa mieltä...

Ainakin tähän asti tämän kauden paikalliskamppailut ovat olleet mukavaa kiekkoviihdettä...


Jaa...

Se edellinen "kiekkoviihde" oli kyllä kaukana viihteestä. Molemmat joukkueet seisoskelivat ja katsomo alkoi tyhjenemään kolmannen erän puolivälissä viimeistään.

Ei näissä paikalliskamppailuissa ole enään sitä samaa tunnetta mukana...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös