Ti 13.2 2007 Jokerit-JYP

  • 8 009
  • 46

aragulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kazakstanin naisten harkitseva maajoukkue
Onko asenne oikea?

onko Jogruilla tänään oikea, tarvittava asenne? virkamieskiekkoa vastaavanlaisissa peleissä on nähty "liian" paljon ja siksi toivonkin kotivoiton selkiintymistä jo puoleenväliin mennessä. kiva nähdä Jyrki Louhi taas tosi hommissa, alkaa nippu mestaruuden voittamiseksi olla jo pikkuhiljaa valmis.

snaippi vois maalata tänään kahdesti, veikataan sitä :)
 

Jypisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Musta Verkosto ja Jokerit
Fifty-sixty

Kiva nähä miten Jyppi pelaa tänään. Tän kauden vuoristorata veis tällä kertaa alaspäin
mutta tauko ja valmentaja sopparin julkistus välissä sekottaa "tilastoja" kummasti. Tää o nyt vähä semmonen peli et "se on fifty-sixty miten käy" sanos Nykäsen Matti (Partanen tuomarina ei kuulosta hyvältä)
 

kymppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hienosti mättäneet meikäläiset taas vaihteeksi maaleja. Radiosta kuultuna kolmas erä oli aika yhtä maalia, aikaisemmasta en tiedä.

Lähinnä vituttaa, että jäi peli väliin, kun harkkatyöbriiffi kesti iäisyyden. Ois Jokereilla ollu hyvä idea houkutella meikäläinenkin peliin. Kai fanipaitoja riitti? Yleisöä kuitenkin vain 7805...
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
kymppi kirjoitti:
Yleisöä kuitenkin vain 7805...

Todellisuudessa lähemmäs 5000, arvelisin...

Mutta Jokereilta kyllä loistavaa hyökkäyspeliä. Mahtavia syöttöjä ja nyt niitä kolmensyötön-putkia tuli muutama. Erinomaisia maaleja kokonaisuudessaan... Enempää en jaksa tassa vaiheessa kommentoida..
 

Groozie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aikamoista tuubaa. Kauden ehkä tylsin peli, vaikka 10 maalia tehtiinkiin. Molemmat joukkueet olivat vielä ilmeisesti lomatunnelmissa.

- Rita surffaili taas tehokkaasti
- Stapelton-Wilm-Virta Jokereiden paras kenttä
- Hienoja maaleja
- Filppula sooloilee vieläkin liikaa
- Tunnelma ehkä kauden surkein
- Wallinheimoa taisi vituttaa kunnolla, jäi istumaan pelin jälkeen vaihtoaitioon yksinään muutamaksi minuutiksi
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
kymppi kirjoitti:
Lähinnä vituttaa, että jäi peli väliin...
Älä turhia murehdi. Tänään pelattiin sopuisasti yksi liigaottelu pois alta. Teoriassa Jyp olisi voinut tehdä illasta Jokereille vaikean ja taistella tosissaan, mutta eivät sitten viitsineet. Jokerit oli juonessa mukana ja pelasi vain ja ainoastaan sen mitä tarvitsi. Positiiviset asiat;

- Paljon maaleja
- Valtonen ja Virta, hyvää peliä
- rutiinisuoritus riitti pisteisiin

Siinäpä se. Kolmas erä oli tietysti mukava, kun pojat saivat vapautuneesti pelailla eikä kukaan töninyt tai häirinnyt.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Tämähän oli ainakin tuloksellisesti aivan erinomainen aloitus tauon jälkeen! Minunkin usein tehottomaksi haukkuma Jokeri-pakka iski sitten maaleja ihan urakalla, hienoa! Ja lisää näiden maagisten numeroiden kertomaa - joukkue näytti ottaneen vain kaksi jäähyä. Tässähän alkaa olla ainekset kasassa vaikka mihin. No, toki nyt täytyy vähän jarrutella...mutta silti nyt on mielenkiintoiset asetelmat loppuviikon peleihin.

Jyväskylän kavereilta taisi sitten mennä se viimeinen, pienikin mahdollisuus edes säälipleijareihin. Joukkue kyllä nousi vielä 3-1:stä 3-3:een, mutta sen jälkeen Jokerit vei näemmä suunnilleen miten tahtoi. Teksti-TV:ltä peliä seuratessa alussa näytti siltä, että JYP onnistuu jälleen kerran pitämään pelin vähämaalisena ja todella vaikeana Jokereille. Nyt sitten paikallaolijoiden raportteja odotellessa - oliko numerot enempi JYPin heikkoutta vai Jokerien vahvuutta?
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
juhana kirjoitti:
Nyt sitten paikallaolijoiden raportteja odotellessa - oliko numerot enempi JYPin heikkoutta vai Jokerien vahvuutta?
Se oli sopupeli. Sovittiin että Jokerit voittaa, mutta Jyp saa myös tehdä pari maalia ja ottelu ei saa ratketa liian aikaisin. Näin toimittiin.

Sinuhea taisi muuten välillä vituttaa kesken peliäkin. Lätkäisi kiekon korkeuksiin ja näytti muutoinkin ettei juuri hotsittanut pelata. Kuitenkin yksi minusta positiivinen seikka Jyväskylän suuntaan. Eerikki Koivu on aika miehekkään oloinen pakki. Ei välttämättä taidollisesti mikään huippu, mutta selvästi Äijä. Sitten on vielä Männikkö vai mikä sen taskuraketin nimi onkaan. Ihan kelpo peli näiltä herroilta.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
7-3

Njoo, paljon maaleja nähtiin ja se on todella loistavaa, koska ainekset olisi ollut erittäin tuskaiseen iltaankin. Oli erittäin tärkeää, että Jokerit sai kuitattua JYP:n rankkaritasoituksen nopeasti ja tehtyä heti perään toisenkin. Se pohjusti tällaiset maalikekkerit.

Pelaajista Wilm ja Virta olivat jälleen todella hyviä, samoin Tomek aivan liekeissä. Sen miehen kiekonkäsittely on kehittynyt sanoinkuvaamattomasti siitä, kun meillä aloitti. Kiitos Summanen, kun kehitit tuosta kaverista pelimiehen! Hirsokin sai jälleen kasattua kaikessa hiljaisuudessa sen 0+3, pelimiehen merkki... Pakeista Lepistö näpertelee mielestäni edelleen liikaa, tosin tänään siihen oli aikaa ja varaa. Kovemman karvauksen alla tuommoinen kostautuu...

JYP:stä silmiin pisti Bozikin tavoin Eerikki Koivun vahva pelaaminen. Samoin Männikkö oli kohtuu hyvä. Ja Sinkku viihdytti taas! Mailaa haarojen väliin ja keskerin hieromista nenänvartta pitkin kohti katsomoa 3.erässä... Selvästi huomasi, että vituttaa. En tosin ihmettele.

Rutiinisuorituksella pinnat ilahduttavan isolla maalimäärällä. Tästä on kaiketi ihan hyvä jatkaa torstain peliin?
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä JYPin pelistä näkee, että joukkue ei enää kunnioita valmentajaansa saati toisiaan. Voi saatana mitä paskaa. Jokerit käytännössä höntsyili JYPin puolustusalueella lättyjä heitellen. Kaikki 7 maalia lapioitiin Sinuhen nenän alta sisään ilman, että ketään JYPiläistä olisi kiinnostanut pitää miestään maalin edessä muuta kuin silmän lumeeksi.

Harmittaa sen tähden, että JYP olisi tänään hampaat irvessä taistelemalla voinut ihan hyvin kaapia pisteen tai pari tästä pelistä ja etumatkaa pelsuihin olisi saatu kiinni. Mutta eipä poikia näytä enää kiinnostavan. Ihan hyvä, että nitä jatkosopimuksia ei enempää ole - ei tuosta porukasta monenkaan tarvitse jatkaakaan, jos tämä on sitoutuminen työnantajaan. Filppula oli tänään ainut, joka edes näytti yrittävän pelata kiekollista peliä.

Voi kyynel! Jos JYPin ilme on loppukaudella tällainen, voi Alatalon päästää Kerhoon vaikka saman tien piirtelemään ensi kauden kuvioita. Uskon näet, että vanha pahvinen Topikattikin (Jyppiläiset tietävät hahmon:) pystyy loihtimaan joukkueesta yhtä vähän tahtoa kuin Alatalo tänään nähdyn perusteella...
 

Handyy

Jäsen
No joo, vaikea kai tuohon tulokseen on mitään lisätä, se taitaa kertoa koko totuuden. Pelicans nyt hävisi myös, että ei playoff-viiva karannut kauemmaksi mutta ei sitä kyllä näinkään saada sen lähemmäksi.

Kiitoksia Jokerifaneille Koivuun liittyvästä raportoinnista, miehellä on kyllä viime aikoina kulkenut todella hyvin. Jos vielä erottuu joukosta niin ettei kukaan juuri miestä ennen peliä tiedä niin pitänee toivoa että jatkosopimusta rustataan jo kiireellä.
 

ejs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ohi on

I. Filppula pelaa kyllä ihan väärässä joukkueessa.

Onkos se takatukka Koivu sukua näille P-Ameriikan Koivuille ? Eipä taida olla, kun on tuollainen ruuhkatukka. Ja niska sekä kroppa ovat ihan erin planeetalta. Mutta tämä Jyskälän Koivu on kyllä aiheuttanut Jokereille harmia ihan riittävästi.

Harmi, ettei Louhelle käynyt parempi tuuri. Vaikka Hallikainen uinahti hetkeksi, niin näytöt edelleenkin vakuuttavia.

Tämä peli ei juuri antanut eväitä torstaille.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Groozie kirjoitti:
- Wallinheimoa taisi vituttaa kunnolla, jäi istumaan pelin jälkeen vaihtoaitioon yksinään muutamaksi minuutiksi

Sinkku oli kuitenkin jälleen 3.erässä hauskaa seurattavaa kun fanikatsomon ja Wallinheimon välillä käytiin pientä showta, mm Sinkun "keppihevonen" esitys pisti hymyilemään. Wallinheimo on Persoona eikä mikään perusjanari, tuollaisia ei ole koskaan liikaa tuolla pelikentillä. Täältä Sinkulle peukku.

Itse peli oli vauhdikasta ja sekavaa kiekkoilua jossa nähtiin molemminpuolin hienoja maaleja, tosin merkkauspeli oli varsin kehnoa. Meillä ketjuna parasta toimintaa esitti jälleen Stapleton-Wilm-Virta ketju, varsinkin Toke oli hyvässä vedossa ja Tony esitti ehkäpä jopa hieman yllättäen myös illan komeimman taklauksen. Myös Rita ja Varis pelasi hyvän pelin, Hirso ei mielestäni ollut täysin ketjukaveriensa tasolla vaikka ei Kimikään ihan kehno ollut. Ainiin ja Tomek se vain jaksaa polkea, 3.erässä nähtiin kun Tomekin omat ketjukaverit lähti vaihtoon niin Tomek jäi vielä puolustamaan Jypin vastaiskun ja n. 30s myöhemmin Tomek vielä polki hyökkäysalueella kiekon kiinni, kääntyi ja antoi nappisyötön Koiviston lapaan joka ampui maalia kohti ja Lehterä sai siivota riparin maaliin. Tomekilta jälleen vahva peli.

Ihan kiva maalimäärä, puolustuspelissä tosin on paljon parannettavaa. Hallikainen ei voinut Jypin maaleille oikein mitään. 1-1 tuli hieman heppoisesti tuomitusta rankkarista, 3-2 komealla kuviolla Filppulan hienosta esityöstä ja 3-3 juuri Jypin jäähyn päätyttyä tulleesta 3-2 ylivoimahyökkäyksesta ja jälleen erinomaisesti rakennetusta vastaiskusta. Sellainen peli, torstaina sitten naapuria neppariin.
 
Viimeksi muokattu:

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Mites Schnappi? Taisi tulla taas vakuuttava plusmiinus nolla? Jotain erityistä miehen otteista?
 

nixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
ejs kirjoitti:
Onkos se takatukka Koivu sukua näille P-Ameriikan Koivuille ? Eipä taida olla, kun on tuollainen ruuhkatukka. Ja niska sekä kroppa ovat ihan erin planeetalta. Mutta tämä Jyskälän Koivu on kyllä aiheuttanut Jokereille harmia ihan riittävästi.

Eki on ihan Palokan poikia, eli ei ole sukua.
 

Jooqeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja KiVa, Jeren käsilaukku & HCM
JYP:lle ei sitten pisteet kelvannu? Rankkarimaalin jälkeen tilanne näytti pahalta, mutta sitten karkasi mopo käsistä ja maaleja nähtiin. Tunnelma oli myös vähän vaisu. Pelaajista Wilm, Tomek, Virta, Stapleton ja Hirso oli Jokereista parhaimpia. Torstaina sitten Petopaitojen kimppuun.

Silmillä pantavaa myös se, että Jokerit otti vain 4min jäähyjä.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Jooqeri kirjoitti:
Tunnelma oli myös vähän vaisu.

Silmillä pantavaa myös se, että Jokerit otti vain 4min jäähyjä.

Radio Suomen selostaja kuitenkin kehui toisessa erässä ottelun vihdyttävyyttä ja taisi sanoa vielä tunnelmaakin hyväksi, tiedä sitten.

Kaikki Maalit lähetyksessä kiinnittyi huomio tohon jäähyjen määrään. Linja löystynyt vai pelaajat oppineet?
 

wezq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Master Chief kirjoitti:
Radio Suomen selostaja kuitenkin kehui toisessa erässä ottelun vihdyttävyyttä ja taisi sanoa vielä tunnelmaakin hyväksi, tiedä sitten.

Kaikki Maalit lähetyksessä kiinnittyi huomio tohon jäähyjen määrään. Linja löystynyt vai pelaajat oppineet?
Tunnelma oli ihan kohtalainen kun miettii mikä joukkue oli vastassa. Ainakin fanikatsomo jaksoi hoilata ja hyppiä.

Ei ollut eilen kovinkaan montaa paikkaa josta olisi Jokereille jäähyn voinut antaa, joten tässä on menty eteenpäin. Petri Variksen saama kampitusjäähy oli upea hyppypomppu jypiläiseltä.

Wallinheimonkin kannattaa varmaan jatkossa keskittyä enemmän kiekkojen pysäyttämiseen kuin tupen runkkaamiseen fanikatsomon edessä. Sillon saattaisi mennä vähemmän omiin kuin 7 maalia.
 

Jooqeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja KiVa, Jeren käsilaukku & HCM
wezq kirjoitti:
Wallinheimonkin kannattaa varmaan jatkossa keskittyä enemmän kiekkojen pysäyttämiseen kuin tupen runkkaamiseen fanikatsomon edessä. Sillon saattaisi mennä vähemmän omiin kuin 7 maalia.

Wallinheimo veti itseni mielestä hyvää "showta" ja piristi ottelua, joka oli muuten aika keskivertoluokkaa, vaikka maaleja nähtiinkin paljon. Enkä lähtisi sormella syyttämään Sinuhea noista maaleista.

Toivottavasti tämä oli merkki siitä, että jäähyt jätetään pois ja YV:llä isketään. YV toimi ok, mutta parempaan pystytään.
 

wezq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jooqeri kirjoitti:
Wallinheimo veti itseni mielestä hyvää "showta" ja piristi ottelua, joka oli muuten aika keskivertoluokkaa, vaikka maaleja nähtiinkin paljon. Enkä lähtisi sormella syyttämään Sinuhea noista maaleista.
No ei se nyt ihan show:lta näyttänyt, huuteli mm. v*ttua ja p*rkelettä omaan vaihtoaitioonkin. Kävi melko kuumana omilleen ja itselleen.

Ja ei tietenkään voi maalivahtia syyttää kaikista maaleista. Jotkut maalivahdit vaan onnistuvat venymään vaikeisiinkiin torjuntoihin kun asenne on kunnossa ja tällöin antavat omilleen mahdollisuuden voittaa. Toisaalta jyp ei ansainnut sitä mahdollisuutta eilen. Wallinheimo oli keskitasoa huonompi eilen, niinkuin oli jypikin.
 

Hukkaviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
wezq kirjoitti:
No ei se nyt ihan show:lta näyttänyt, huuteli mm. v*ttua ja p*rkelettä omaan vaihtoaitioonkin. Kävi melko kuumana omilleen ja itselleen.

Wallinheimo oli keskitasoa huonompi eilen, niinkuin oli jypikin.

No kyllä siellä vissiin oli aihettakin antaa vähän palautetta omille, eikä tuo omille palautteen antaminen ole Sinkulta mitään uutta.

Kumpaakohan tässä uskoisi, sä sanot että Wallinheimo oli keskitasoa huonompi, ja Shedden sanoo että JYPillä on liigan paras maalivahti, tuskin Sheddenkään tuommosta olisi eilen sanonut, jos Wallinheimo olisi ihan paska ollut.
 

wezq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hukkaviiva kirjoitti:
Kumpaakohan tässä uskoisi, sä sanot että Wallinheimo oli keskitasoa huonompi, ja Shedden sanoo että JYPillä on liigan paras maalivahti, tuskin Sheddenkään tuommosta olisi eilen sanonut, jos Wallinheimo olisi ihan paska ollut.
Harvemmin Pohjois-Amerikkalaiset haukkuvat vastustajan maalivahdin paskaksi suurinumeroisen voiton jälkeen. Kanadalaiseen mentaliteettiin ei kuulu lyödyn lyöminen. Ja sitäpaitsi Shedden sanoi että Wallinheimo on ollut aina paha vastustaja Sheddenin joukkueelle, eilen ei kyllä sitä ollut. Hyvät maalivahditkin pelaavat huonoja otteluja, tiesitkö sitä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös