Ti 13.11.2012 Tappara-TPS

  • 12 675
  • 55

LittiPeukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pelistä en sen enempää, kun ainoa mitä näin oli Nelosen maalikooste, mutta miten voi Pikkarainen olla noin unessa Barkovin ekassa maalissa?! Eihän se tee mitään, katsoo vaan Barkovin rystyujutusta vailla aikomustakaan häiritä suoritusta!
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Miksi pitää kommentoida tyyliin "haa haa Mikko Koivu on paska, hävis Barkovillekin" (ei ollut suora ainaus vaan tyylisuunta)?

Ensinnäkin mielestäni parempi sanoa vaan että Barkov oli taas niin hyvä että oli jopa M.Koivua parempi.

Toisekseen aina tuntuu olevan nämä ketjut puolin ja toisin ihmeellistä itkua täynnä.

Nyt totean vain, että kiva katsella Barkovia, koska kun ensi kausi starttaa(jos starttaa) NHL:ssä, niin Barkov pelaa sitten siellä mihin varataan kauden avauksessa NHL:ää. Jos siis vähänkin kehitys jatkuu samanlaisena seuraavan ~10kk aikana.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En kerro, koska se olisi satu.

Omaan silmään vaan ei maistu tällainen "kova peli", jossa kovuus on ronskia mailankäyttöä. Taklataan, painitaan, väännetään, siivotaan maalinedustaa ja vaikka tapellaan jos hermo menee - hyvä niin! Mutta jatkuvaa mailankäyttöä en voi hyväksyä. Enkä sitä jos kontaktipeliin vastataan mailalla.

Tuskin tuosta kukaan pitää. Mutta et voi väittää että tänään vain TPS harrasti tuota? Roikkumiset, koukkimiset, kiekottoman miehen blokkaamiset, mailalla huitomiset..niitä teki molemmat. Katso vaikka tilanne jossa Nieminen ajaa 3. erässä TPS:n maalille ja peli vihelletään poikki. Siinä on Tepsiltä Nummelin (?) ottanut kiekon haltuun maalin sivulla ja luistelemassa maalin taakse kun joku Tapparan pelaaja on maila ojossa koukkimassa ja huitomassa kiekkoa pois / hidastamassa pelaajan liikettä. Tai katso tuosta pelin loppuvaiheista kun Locke tuo kiekkoa TPS:n hyökkäysalueella. Sielä on taas mailaa tarjolla enemmän kuin Sara Siepin unelmissa.

Tapparalta erityisenä miinuksena se että kun Koivu sai kiekon lyötyä keskialueella päätyyn, joku tuli hetki siitä Koivun takaa ja lämäytti pienen kopautuksen päähän. Ei tuossa ollut mitään muuta tarkoitusta kuin yrittää kuumentaa vastustajan pelaajaa. Ehkä teidän mielestä hieno temppu mutta mun mielestä täydellinen vastustajan kunnioituksen puute ja ala-arvoinen teko.

Tyhmää tämä vääntö mutta mua yksinkertaisesti vituttaa se että tällaisen huitomispelin jälkeen jollain on kanttia väittää että vain toinen joukkue harrasti tätä. Toki TPS:n osuus korostuu tässä koska peliä pelattiin enemmän TPS:n alueella ja Tappara piti kiekkoa, mutta ei se vie pois sitä faktaa että myös Tappara tätä harrasti.
 

Heltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, LA Lakers
Itsellä ottelussa pisti silmään Mikko Koivun aloitukset. Mies ei montaa aloitusta ottelussa voittanut, Koskiranta vei miestä mennen tullen molemmissa päissä kenttää.

Korpikosken otteissa ei myöskään kehuttavaa löytynyt, tuntui olevan koko ajan seisovilla jaloilla kun Mikko yritti pelata miehelle kiekkoa keskialueella.

Petu oli pelasi hyvän pelin. Antoi helppoja syöttöjä sekä myös kovia pitkiä syöttöjä, mutta valitettavasti Tepsin pelaajat eivät saaneet niitä juurikaan haltuun.
 

ultras

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara Tampere
Itsellä ottelussa pisti silmään Mikko Koivun aloitukset. Mies ei montaa aloitusta ottelussa voittanut, Koskiranta vei miestä mennen tullen molemmissa päissä kenttää.

Koivu joutui vähän tahattomasti mun silmätikuksi Koskirannan jäähyn myötä, ja kun yksi Tapparan voitettu aloitus Koivua vastaan otettiin uusiksi. Aloin siis tutkailemaan miehen toimintaa aloituksissa kun paikka oli siihen otollinen. Ensimmäisessä erässä voitti hyvin aloituksia, mutta varasti ihan älyttömästi eikä linjatuomari niihin puuttunut. Mielenkiintoista olikin nähdä kun erätauon jälkeen Koivua alettiin vaihtamaan aika usein aloituksesta, kun tuo "varastaminen" otettiin pois niin Koskiranta kaapi hyvin aloitukset itselleen. Kai siellä joku kävi Tapparasta vinkkaamassa linjureille et samat säännöt edes näissä. Koivun peliä taidettiin saada hieman sekaisin tökkimisien muodossa, ainakin vaikutti siltä.

Numppa jäi mieleen Tepsistä, lähes aina haki pitkää syöttöä, sekaan mahtui pitkiä ja nappiavauksia, jonka seurauksena Koivun maali.

Tapparasta jäi negatiivisesti mieleen Metsola. Olihan paska. Onneksi keräsi rankkareihin itsensä. Aina valahti housuun silloin harvoin kun TPS hyökkäysalueelle pääsi. Nieminen oli taas huikea, vetää sairaalla asenteella. Koskiranta pelasi hienon ottelun myös. On myös aikoihin eletty kun Kanki ohjaa kiekon reppuun maalin edestä.

Ansaittu lisäpiste Tapparalle.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Aika samoja mietteitä täälläkin kuin mitä ketjun yleinen mielipide on. Se nyt lisättäköön, että kun kerran ensimmäistä kertaa lähdin Hakametsään asti paikan päälle, niin en ole kyllä ikinä ollut muistaakseni yhtä huonotunnelmaisessa ottelussa. Ihan kuin kirkossa olisi pitkästä aikaa taas poikennut.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Seuraavaksi varmaan kerrot iltasadun siitä että Tappara pelasi nätisti, blokkaamatta kiekottomia pelaajia ja harrastamatta mitään jälkipelejä ja että Nieminen ei avautunut tuomareille kertaakaan turhasta?

Mua ainakin oksettaa ihan TPS fanina mite ne huitoo ja hakkaa sie. En sano että pitäis mitää kukkahattukeikkoa pelata. Taklata saa ja pitää niin paljon kun lähtee ja mailaa nostaa, mutta noihi kauheisii viikatteisiin menee kuppi nuri. Tosi sanottakoot että siellä kyllä lyötiin Tapparankin puolelta pari kertaa siten että varmaa käsi olisi lähtenyt irti jos käsille olisi osunut.

Mutta kaiken kaikkiaan todella huolestuttavaa, että mielestäni parin viime kauden aikan kaikilla jengeillä tuo pienen sian pelaaminen on lisääntynyt paljon ja pidän itse syynä tähän sitä, että siellä ei oo enään kavereita jotka tulee hakemaan pois.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Kylläpäs oli erikoista pelaamista Tepsiltä...sanoisin jopa ylimielistä koohottamista avainpelaajilta ja loput ihmetteli, että eihän me näin olla sovittu. Helppo olla Juupen kanssa samaa mieltä, että osa pelaajista pelasi ihan eri peliä, varsinaista norsukiekkoa ja siksi olikin suuri vääryys Tepsin saama piste! Karmealla tepukoiden munkilla+Metson huonolla pelillä pidettiin kaveri mukana, kun taas ite jouduttiin tekemään hirveä duuni maalin eteen. Viides pistepeli putkeen ja matka jatkuu. Voiskohan sitä Ahtolaa kokeilla Juntin tilalla, niin saataisiin ykkönen entistä vaarallisemmaksi. Nelonen tuntuu olevan murheenkryyni noin pienillä minuuteilla, Malinen kyllä vastaa huutoon, mutta laiturit aiheuttaa jatkuvasti sydämentykytyksiä. Meinaakohan Jukka tehdä Kangesta hyökkääjää, sen verran useasti oli meinaan hyökkäyksen kärkenä. Yllättävän hyvin kyllä ex-hifkin putki liikkuu. Connollylle jatkopahvia, näyttäisi parantavan kohti kevättä mentäessä, kuten Rautakorpi alkukaudesta tästä jenkistä lupasi. Sasha jr...mitä tästä ny voi enää sanoa...kiitos Sasha sr. tästä timantista ja kiitos Tappara!
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Sen verran täytyy ihmetellä Tapparan kahvaamisjuttuja, että TPS ei edes käynyt Tapparan päädyssä varmaan 35 minuuttiin. Ihan NIIN paljon sitä ronkkimista ei sentään ollut, että tasoihin olisi päästy.

Kyllähän sitä keppiä taas annetaan liigassa aika huolella, tai naputellaan mailaan sun muuta, mutta ei koukkimista nyt vielä pahemmin esiinny. Se TPS:n Erhardt veti kyllä ihan terveellisen viikatteen Koskirannan käsille, niitä ei mielellään katselisi.

Tappara oli kuitenkin jalalla täysin ylivoimainen ja joka muuta väittää niin valehtelee. Tämä kaikki on jopa katsottavissa, jos jostain pystyy ottelun uudestaan näkemään. Esimerkiksi Chris Connolly ja Ville Nieminen, niin meinasivat olla Tespin pojat ihmeissään.

Ja mitä tulee Niemisen sairaalaan ajamiseen, niin tarvisi ensin löytää joku joka sille pärjää :) Itse nautin ihan suunnattomasti, kun Willsien kaltaiset pelaajat ovat ihan sekaisin Niemisen kanssa ja sitten se käy välissä heittämässä jäätävällä lätyllä Barkovin läpi.
 

teippi-77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ducks
...Ihan vaan veikkauksena että Nieminen ajetaan sairaalaan vielä tämän vuoden puolella..
voisin kuvitella, että se olis lanattu jo monen monta kertaa, mutta ei ole tainnut useestikkaan joutua sairaalasta heräilemään. Samalla ärsyttävällä tavallahan se on pelannut oikeastaan aina sitten a-junnu iän jälkeen. Tietty jos joku ihan vahingoittamistarkotuksessa lähtee sitä ajeleen niin sitten ehkä, mutta harvassa on ne kiekkoilijat jotka vahingoittaa yrittävät.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Itse nautin ihan suunnattomasti, kun Willsien kaltaiset pelaajat ovat ihan sekaisin Niemisen kanssa

Silti 1+1, joten ei se nyt kauhean sekaiseksi mennyt, vaan pelasi kyllä hyvän pelin. Ja mukavahan tuota vääntöä oli seurata, olisivat nyt vielä tapelleet, niin olisi nähty varmaan ensimmäinen mylly kautta aikojen, jossa kultakypärät lähtevät tanssimaan.
 

xkouhiax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers
Mutta et voi väittää että tänään vain TPS harrasti tuota? Roikkumiset, koukkimiset, kiekottoman miehen blokkaamiset, mailalla huitomiset..niitä teki molemmat. Katso vaikka tilanne jossa Nieminen ajaa 3. erässä TPS:n maalille ja peli vihelletään poikki. Siinä on Tepsiltä Nummelin (?) ottanut kiekon haltuun maalin sivulla ja luistelemassa maalin taakse kun joku Tapparan pelaaja on maila ojossa koukkimassa ja huitomassa kiekkoa pois / hidastamassa pelaajan liikettä. Tai katso tuosta pelin loppuvaiheista kun Locke tuo kiekkoa TPS:n hyökkäysalueella. Sielä on taas mailaa tarjolla enemmän kuin Sara Siepin unelmissa.

Tapparalta erityisenä miinuksena se että kun Koivu sai kiekon lyötyä keskialueella päätyyn, joku tuli hetki siitä Koivun takaa ja lämäytti pienen kopautuksen päähän. Ei tuossa ollut mitään muuta tarkoitusta kuin yrittää kuumentaa vastustajan pelaajaa. Ehkä teidän mielestä hieno temppu mutta mun mielestä täydellinen vastustajan kunnioituksen puute ja ala-arvoinen teko.

Tyhmää tämä vääntö mutta mua yksinkertaisesti vituttaa se että tällaisen huitomispelin jälkeen jollain on kanttia väittää että vain toinen joukkue harrasti tätä. Toki TPS:n osuus korostuu tässä koska peliä pelattiin enemmän TPS:n alueella ja Tappara piti kiekkoa, mutta ei se vie pois sitä faktaa että myös Tappara tätä harrasti.

Olen aikalailla samaa mieltä. Välillä vähän pelokkaanakin tulee seurattua Tapparan takakarvausta. Mielestäni Tapparan pahimmat roikkumiset ja koukkimiset tapahtuu nimenomaan takakarvauksessa, puolustusalueella ollaan sitten vähän enemmän hissukseen sen mailan kanssa.

Eilisessä pelissä Tappara hyökkäsi noin 70-80% peliajasta, joten on ihan luonnollista, että Tps näytti enemmän rikkovalta joukkueelta. Jos osat olisivat olleet toisin päin, mielikuva voisi olla toinen.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olen aikalailla samaa mieltä. Välillä vähän pelokkaanakin tulee seurattua Tapparan takakarvausta. Mielestäni Tapparan pahimmat roikkumiset ja koukkimiset tapahtuu nimenomaan takakarvauksessa, puolustusalueella ollaan sitten vähän enemmän hissukseen sen mailan kanssa.

Eilisessä pelissä Tappara hyökkäsi noin 70-80% peliajasta, joten on ihan luonnollista, että Tps näytti enemmän rikkovalta joukkueelta. Jos osat olisivat olleet toisin päin, mielikuva voisi olla toinen.

Eilisen otteluseurannan perusteella ei olisi uskonut että tiputtelet seuraavana aamuna noin asiallista kommenttia tänne mutta pojot siitä silti.

Mun mielestä se rankkariin johtanut tilanne oli vähän hölmö, kun Nemo makasi Engrenin päällä. Ja ei sitä minusta kyllä siihen työnnetty, vaan pakkien välistä ikäänkuin hoiperteli siihen ja vaan nojasi itsensä kumoon Engrenin päälle. Samaten vitutti sen kirvesiskut jälkipelitilanteissa, ei ihme että Willsielläkin meni kaveriin hermot. Miksei noita kitketä pois, kyllähän tuo on sitä vahingoittamisyritystä siinä missä noiden kostamisetkin. Willsie esim. olisi joutanut suihkuun kun keihästi Niemistä yhden tuollaisen iskun jälkeisessä tilanteessa, mutta sitäkään ei nyt sitten uskallettu puhaltaa. Joka tapauksessa en ymmärrä mitä hienoa tuon kaverin tekemisissä on, silloin kun se ei anna noita lättysyöttöjä 2vs1-tilanteissa. Samoin Niemisen räksytys tuomareille on sellaista, että ansaitsisi lähteä varmaan kerran erässä kympille jäähdyttelemään. No, kulttiäijä mikä kulttiäijä, vähän Ruutumainen huumoripläjäys kokonaisuudessaan. Mainittava on, että on nykyliigaamme kova tekemään paunojakin, joten arvonsa joukkueelle on kaikesta huolimatta kiistaton.

Ottelu oli Palloseuralta täysin paska, that's it. Pistekin on liikaa, mutta otetaan vastaan avosylin jos ilmaiseksi saa. Tappara oli hyvä jääkiekkojoukkue, ainoa alisuorittaja oli tosiaan Metsola, joka sitten keräsikin itsensä ihan hienosti rankkareihin mentäessä. Palloseuran yritykset tosin olivat nekin surkeita. Pajuojan peli on kyllä suoraviivaisempaa kuin Virran mokoma, mutta tuolle puolustusalueella paineissa olemiselle ei hänkään ole järin suurta muutosta tuonut. Vituttaa katsella kun joku Malinen kyykyttää meidän pakkeja pelkästään laittamalla luistinta toisen eteen kolme kertaa niin kovalla tahdilla kuin puolustaja, joka kaiken lisäksi ylipelaa ja koohottaa itsensä ulos. Näin kävi useasti.
 

TPS4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On suorastaan huvittavaa lukea näitä TPS:n otteluketjujen keskusteluja nykyisin. Joka kerta kerrotaan kuinka paljon kutakin TPS:n änärimiestä on viety ja siitä etteivät vakuuttaneet. Taitaa olla liian monella ylikorostuneet odotukset näistä pelaajista.

En sitten tiedä kuinka paskoja ovat olleet:

Willsie 18 11+5
Koivu 5 5+1
Russell 9 2+7
Korpikoski 6 4+7

Locke kyllä ollutkin huono, ei siinä mitään. Martinez nyt vain 11 1+1, mutta pisteissä häntä kannata mitatakaan.

Eilenkään eivät saaneet mitään aikaiseksi... En sano etteivät pelanneet varmasti erikoisesti, mutta kyllä vika huonoon tepsiin on ihan muissa pelaajissa.
 
Joka kerta kerrotaan kuinka paljon kutakin TPS:n änärimiestä on viety ja siitä etteivät vakuuttaneet.

Mielestäsi on siis jotenkin epänormaalia vertailla joukkueiden 1. ketjujen esityksiä ja kentällä tehtyä tulosta? Pitäisikö siis keskittyä Virtalan ja Hattusen esityksiin, joissa odotustaso on nolla ja pääsääntöisesti saatu tulostaso on myös nolla - meni siis odotusten mukaan.

Kyllähän TPS:n ykköskenttä oli joukkueen vaarallisin, Willsien ja Koivun päästessä myös tulostaululle. Se nyt vaan ei tänään riittänyt joukkueen voittoon, eikä head-to-head vertailussa vastustajan tulosyksikköä vastaan.

Olisikohan ongelma enemmänkin siellä turun suunnalla. Eikö NHL-sankareiden esityksiä saa kritisoida?
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Näkyihän pelissäi aika selvästi Koivun ja Nummelinin pikku väsy, sekä tietenkin Russelin poissaolo ja Martinezin loukkaantuminen. Viimeksi mainitut ovat käytännössä (peliajassa) melkein puolet pakistosta, joten kuvio toi vaan lisää kuormaa, mm. puolustuskiireitä ensin mainituille.

Koivu saisi jo keksiä variaatioita rankkuihinsa. Hienohan tuo tuttu veivi on onnistuessaan, mutta tätä menoa minäkin otan sen kiinni.

edit. Nummelin 34.26 min. :) Aika lähellä jonkin sortin ennätystä?
 
Suosikkijoukkue
TPS
Lähes kaikki oleellinen täällä onkin sanottu: TPS oli paska ja Tappara hyvä. Olenko kuitenkin ainoa, jonka mielestä TPS:n heikko avauspeli johtui ainakin osittain siitä ettei siellä ollut Russellia ja Martinezia laittamassa kiekkoa hyökkääjien lapaan? Varsinkin toisessa erässä joka ikinen tepsin avaus päättyi siihen, että Tappara pääsi väliin tai karvasi kiekon pois. Jopa Petukin oli välillä vähän hukassa ja pisti varmaan 5 pitkää kiekkoa.

edit: heti kun pääsin sanomasta niin AnaMasa toi saman asian esille.
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Metsolalle taitaa toimia parhaiten suorat vedot längistä jne., noissa harhautuksissa liukuu aika hyvin mukana ja odottaa hyökkääjän ratkaisua. Mutta kun kokoa on vähän ja sen lisäksi myös näyttää pieneltä maalissa, niin luulisi ammattimiesten vedoille olevan tilaa. Ei sillä, huikea rankkaritorjuja ollut tällä ja viime kaudella ja toivottavasti vastustajat yrittävät harhautella jatkossakin noissa.

Itse pelissä 65 minuutin aikana Metsola olikin yksi ongelma, laukauksia tuli todella vähän ja jo ennakolta oli tiedossa ettei mies ole parhaimmillaan näissä matseissa. Enkä usko että SaiPassa loistava Hattu Nieminen olisi torjunut tämän luonteisessa pelissä yhtään paremmin. Molemmat ottavat kyllä kaikki kiinni kun vetoja tulee 30-45, mutta harppuunahyökkäyksillä iskeviä vastaan ovat ongelmissa. Ehkä yksi huippuvahdin ja hyvän maalivahdin välinen ero.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
TPS4everin kysymykseen yksinkertainen vastaus on se, että eilisessä matsissa Korpikoski ja Koivu pelasivat toistaiseksi vaisuimman matsinsa TPS-paidassa, vaikka pääsivätkin taas kerran pisteille.
 

Vaughan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Koivu saisi jo keksiä variaatioita rankkuihinsa. Hienohan tuo tuttu veivi on onnistuessaan, mutta tätä menoa minäkin otan sen kiinni.
Tämä oli itselläkin mielessä, että "yrittääköhän Koivu sitä samaa".

Toisaalta Barkovin rankkarikisarankkarin kohdalla ajattelin hieman samoin, että "toivottavasti ei yritä forsbergia, koska kaikki tietää sen jo." Ei yrittänyt, vaan yllätti varmaan kaikki ratkaisullaan - paitsi Engrenin..
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Ontuva selitys, etenkin Koivun kohdalla. Barkov pelasi pe-la-su kolme matsia ja oli silti melko tuoreen oloinen.
Enää pitäisi tietää mitähän yritin selittää? Koivu oli selvästi väsyneen oloinen, eikä myös omassa päässä tunnollisen keskushyökkääjän tilannetta helpottanut ykköspakkiparin puuttuminen. Vai mikä tässä on se oikea totuus? Koivu on huono? Selvä.

Propsit Barkoville pirteydestään.
 

Urho666

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kylläpäs täällä nyt osa on pahoittanut mielensä (ilmeisesti allekirjoittaneen) omaa jengiä kohtaan osoitetusta fiilistelystä. Kuten oman viestini alussa totesin, rispectit Turun änärimiehiä kohtaan on suuri, loistavia heeboja kaikki. Mutta näin tapparalaisena lämmittää mieltä ihan pirusti se seikka, että oman porukan junnu vetää lopulta kaukalossa paremmin kuin nämä isot starat. Se on vaan hemmetin hienoa.

Mutta ilmeisesti väärin kannatettu, pahoittelut ja no hard feelings. :)
 

Setämies

Jäsen
MIten joku voi pahottaa mielensä siitä että jonkun toisen joukkueen fani sanoo että: "Meidän pelaaja x oli parempi kuin teidän pelaaja x." ??

Hieno matsi kaikenkaikkiaan, mutta Tapparan olisi pitänyt ottaa 3 pinnaa. Koivu oli 1. erän hyvin esillä, mutta hävisi jotenkin kuvasta myöhemmin. Ennen matsia pelotti että iso paha Mikko tulee ja pyörittelee Tapparan yksinään solmuun, mutta onneksi se olikin tavallinen kuolevainen. Aina toki pelotti kun tepsin 1. nyrkki lähti hyökkäämään.

Erikoismaininta loistavan ottelun pelanneelle Jarno Koskirannalle. Ei kädet tärissyt, vaikka peluutettiin koko ajan tepsin kärkimiehiä vastaan. Välillä jopa dominoi kenttää.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames
Koivu saisi jo keksiä variaatioita rankkuihinsa. Hienohan tuo tuttu veivi on onnistuessaan, mutta tätä menoa minäkin otan sen kiinni.

No joo o, eilinen kynä oli hiukan erilainen kuin suurin osa niistä millä se sen kiekon häkkiin on saanut. Tuosta puuttui kokonaan se aikomus laukoa, eli pieni hämy, kyllähän se oli selvää pässinlihaa ilman sitä Metsolalle, että mitä tapahtuu.

Ja oli Barkov eilisen paras, ei tässä mieltä pidä sellaisesta pahoittaa. Koivu ja Korpikoski eivät vaan pelanneet täysillä. :) Perustaso kun oli tuolla kaksikolla niin kova matseissa ennen mj-taukoa, niin saa sitä yhden heikomman matsin pelata, toki myös pistesarakkeessa näkyen silloinkin.

Eniten tässä vituttaa Vahalahti, kun ei tee paikoista. Pelaa enemmän kuin ansaitsee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös