Ti 13.11.2012 Tappara-TPS

  • 12 674
  • 55

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Maajoukkuetauko on päättynyt ja SM-liiga jatkuu jälleen. Hakametsässä kohtaavat Tappara sekä TPS, jotka löytyvät sarjataulukosta sijoilta 10 ja 13. Tappara on edelleen liigan heikoin kotijoukkue saavutettuaan yhdeksästä ottelusta ainoastaan kymmenen pisteitä. Viimeisin kotiottelu tosin päättyi hienoon 5-1 voittoon KalPasta. Turkulaiset eivät hirveästi ole juhlineet vieraskaukalossa, sillä varsinaisen peliajan voittoja on ainoastaan yksi ja pisteitä viisi kahdeksaan otteluun. Tosin se ainoa varsinaisen peliajan voitto on viimeisimmästä vieraspelistä Pelicansia vastaan.

Täytyy myöntää, että illan vierailijoilta löytyy todella mielenkiintoinen nippu neljän NHL-avun sekä Petteri Nummelinin toimiessa kirkkaimpina tähtinä, joten sarjataulukkoa ei kannata tuijottaa, sillä kyllä TPS:llä on potentiaalia nousta huimasti. TPS ehti myös vaihtaa valmentajaa, kun Virran tilalle saapui tamperelaisille tuttu mies Juha Pajuoja. Tapparassa alkukauden onnistujiin voi niputtaa ketjun Nieminen-Barkov-Haapala, josta viimeksi mainittu sai väistyä Hansenin tieltä kolmoseen. Muita seuraamisen arvoisia ovat ex-TPS pelurit Erkinjuntti, Makkonen ja Venäläinen sekä liki kaksimetrinen puolustaja Kurtis Foster.

Maalivahtipeli nousee tänään luultavasti isoon rooliin. Tapparalla Tuokkola on enemmän pelannut maalivahti, mutta Metsola pelasi viidessä peräkkäisessä ottelussa ennen taukoa. Voittoputken aikana maalivahtia ei vaihdettu, mutta saa nähdä mitä tehdään nyt, kun SaiPa voitti taukoa edeltäneen ottelun jatkoajalla. Luultavasti Metsola kuitenkin on tänään maalissa. TPS:llä Engren on pelannut kolmessatoista ja Niittymäki kymmenessä ottelussa. Engren pelasi hienosti ennen maajoukkuetaukoa, joten uskoisin hänen olevan tänään maalissa vierailijoilla.

Molemmat joukkueet olivat hyvässä vireessä ennen taukoa: Tapparalla oli neljän ja TPS:llä kolmen ottelun pisteputki. Kertaalleen nämä joukkueet kohtasivat jo tällä kaudella Turussa. Silloin TPS oli parempi lukemin 3-1. Kesällä European Trophyssa nämä joukkueet pelasivat kaksi ottelua keskenään ja näistä ensimmäisen Tappara voitti 0-1 ja toisen TPS 1-2 jatkoajan jälkeen. Vähämaalisia pelejä siis ja tänäänkään en usko hirveän maalirikasta ottelua nähtävän.

Veikkaus on saanut Tapparan yllättävän selväksi ennakkosuosikiksi kertoimien ollessa 1.85-4.25-3.10. Pakko kai se on Tapparaa vastaan pelattava, kun TPS:lle noin hyvää kerrointa tarjotaan. Tulosvetoon vielä: Tappara 1,2,4 - TPS 2,3.

Mikko Koivua ja Petteri Nummelinia varten viitsii hallille lähteä jo vähän kauempaakin, joten toivottavasti yleisöä on hyvin paikalla. Kiekko putoaa jäähän 18.30, jatkakaa.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
NHL tähtiloistoa, oikeesti aika uskomattomat ryhmät oikeastaan molemmilla jengeillä. Mikko Koivusta lähtien, on sen näköistä etukäteen, että jos nyt ei Hakametsä syty niin puretaan koko torppa.
Tässä pelissä nemo on elementissään. Älkää missatko.
Musta tuntuu että Juki Peltola ei pelaa tänään.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS TÄNÄÄN:

26 Korpikoski - 9 Koivu - 24 Willsie
48 Pikkarainen - 3 Nummelin

28 Vahalahti - 84 Locke - 12 Anttila
4 Martinez - 46 Ehrardt

60 Koskiranta - 71 Laakso - 27 Virtala
25 Vittasmäki - 55 Ristolainen

10 Tuomainen - 34 Tuominen - 87 Hattunen

30 Niittymäki
(35 Engren)


Mielenkiintoista, että Russell jää pois kokoonpanosta, kai sille jokin järkisyy on. Niittymäkikin pääsee pitkästä aikaa pelaamaan, joka on hyvä tietenkin.
 
Viimeksi muokattu:

Huapala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tappara tänään:

61 Chris Connolly - 40 Jarno Koskiranta - 74 Antti Erkinjuntti
17 Ville Nieminen - 16 Aleksander Barkov - 36 Jannik Hansen
21 Jerry Ahtola - 85 Jussi Makkonen - 25 Henrik Haapala
27 Elmeri Kaksonen - 28 Jarkko Malinen - 38 Sami Venäläinen

12 Markus Kankaanperä - 83 Teemu Aalto
18 Tuukka Mäntylä - 22 Kurtis Foster
6 Pekka Saravo - 9 Juha Leimu

77 Juha Metsola
(58 Pekka Tuokkola)

Jaahas, Metsolasta tullut sitten ykkösveska. Aika ihmeellinen peluutus kyllä Rautakorvella. Luulisi, että tauon jälkeen Tuokkola olisi saanut näyttää mihin oikeasti pystyy.
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toivottavasti Russell on vielä maisemissa..

No näillä mennään ja hyvä se on Traviksellekin pelejä saada alle..

2-4 lopputulos ja Lokki, Korppari, Koivu, Willsie, RR55 ja Numppa pisteille

Antsalle on hyvä saada peli nyt alle vaikka Atte vireessä onkin ollut.. Ei me molariin tänäänkään kaaaduta..
 
Viimeksi muokattu:

George Parros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks 06-07
Kotisivujen mukaan Russell on poissa vain perhesyiden takia, ettei olisi sen vakavampaa kyseessä..

Russellin mielestä tilanne voi olla hyvinkin vakava.

Vahvassa iskussa ennen taukoa ollut Engren siis aloittaa yllättäen luukkumiehenä. No ehkä Niittymäki on ollut tauon reeneissä vakuuttavampi.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ytimekäs ketjunavausviesti Sabatonilta, kiitos siitä.

Palloseuran kokoonpano on ihan odotettu pl. Russellin poisjäänti, mutta Ehrhardt on varmasti motivoitunut ja latautunut, toivottavasti se poikii hyvän esityksen häneltä. Ei todellakaan ansaitsisi olla poppariosastolla, sillä oli ensimmäisen kvartaalin neutraalimpia suorittajia, mutta ammattilaisurheilu on tätä. Etenkin, jos satut olemaan ulkomaalaisvahvistus joukkueessa, jossa roolisi silti on pienempi kuin ulkkareilla yleensä. Tsemppiä Travisille, ehdottoman positiivinen urheilija jokatapauksessa ja fiksun oloinen kaveri muutenkin.

Yleensä nämä tiistaimatsit maaottelutauon jälkeen ovat paskoja nyhjäyksiä tasollisesti, mutta jotenkin uskon, että tänään nähdään poikkeavaa settiä tuosta. Nummelin ja kumppanit varmasti haluavat näyttää että Palloseura kuuluu ylemmäs sarjataulukossa, ja Tappara puolestaan on latautunut kun vastaan luistelee poikkeuksellisen nimekäs mustavalkoinen vastustaja. Uskon myös että hallissa on populaa ihan kivasti.

Saas nähdä mitä tästä tulee, uskon vakaasti vierasvoittoon mutta lyön ikäänkuin vakuudeksi kolmekymppiä kiinni Tapparan voitolle. Aivan salettiin lopputulemana on siis tasapeli, mutta mikäs siinä sitten. Hyvää hoki-iltaa palstaveljille!
 

Setämies

Jäsen
Jos Tapparan alivoimaan ei ole löytyny minkäänlaista parannusta niin tänään on sellaset yv-miehet vastassa että noutaja tulee. Rahat Tepsille luonnollisesti, niin eipähän vituta sit nii paljoo matsin jälkeen.
 

Juuriskapää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo, Leeds Rhinos, Lukko, TPS, TUTO, RNK
Tulee hyvä matsi, ihan tän kauden kiinnostavimpia

Jotenkin sellainen fiilis, että 0-3 päättyy tämä matsi.
 

Nume

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, FC Bayern München, SoJy
Hyvin mielenkiintoinen peli tulossa! Toivottavasti maaottelutauko ei vaikuta peliin, vaan nähdään vauhdikasta kiekkoa ja paljon maaleja. Luulisi yleisöä kiinnostavan Mikko Koivut ja Petteri Nummelinit. Tässähän ihan jo puntti tutisee, kun odottaa peliä kihelmöiden. Päätuomareina Jukka Hakkarainen ja Mikko Vanninen.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Tapparahan pelasi hyvin! Paitsi ylivoimalla olisi pitänyt rankoa, kun oli paikka ottaa voitto. Koskirannan ja Barkovin ketjut hyviä ja Kankaanperä ihan hyvällä pelipäällä myös. Ville elementissään jälleen, on se vaan jäätävä pelimies, Willsiella meni täysin kuppi nurin ilmeisesti siitä yhdestä niitistä. Ja tietenkin se syöttö siihen Barkovin maaliin, niin mai mai.

Änärijätkät olivat aika hissun kissun, vaikka Koivu tietysti kaapin tekikin. Nummelin jäätävä siinä loppupuolella, kun TPS sai otteen ja meinasi tehdä vielä maalinkin.

Tapparan peli näytti kokonaisuutena paremmalta kuin melkein koko kauden aikana, siltikin vain niissä pikkuasioissa riittää sitä taikinoimista. Mutta eiköhän se tästä iloksi muutu vielä, kunhan Erkinjunttikin saa apinan selästään. Connolly ihan maagisen hyvä taas kerran.

Perhana, kun toinen veskareista saisi vielä kunnon voittomeiningin päälle niin riittäisi vähempikin kuin viisi maalia per matsi.

PS. Tässä ei nyt lukenut viivelähtö eikä pelikirja.
 

MAKE #89

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Yksikin piste taisi olla lähellä maksimisuoritusta tässä pelissä. Puolustus kävi aika kapeaksi kun Russell oli jo valmiiksi poissa ja Martinez putosi parin minuutin jälkeen. Petulle vaatimattomat 34 minuuttia peliaikaa ja Vittasmäellekin huikeat 28 minuuttia. Laukaustilaston perusteella vahvasti Tapparan hallinnassa joten kai tähänkin on oltava tyytyväinen. Rankkareista olisin tosin odottanut voittoa.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jep..aneemista ja väsyneen näköistä oli Tepsin peli. Luistelu puuttui ja myös fyysisyydessä hävittiin täysin Tapparalle. Näytti siltä että pelaajat oli herätetty kesken makoisien iltapäiväunien vähän lätkimään kiekkoa. Tepsin pelasti oikeastaan tuo Tapparan veskari joka ei kyllä vakuuttanut missään muussa kuin rankkareissa. Niissä ottikin sitten varmasti kiinni.

Yleisesti peli oli kyllä aika sekavaa..ja kyllä, mua ärsyttää suunnattomasti että liiga sallii edelleen kiekottoman pelaajan estämisen (joukkueesta riippumatta). En voi ymmärtää miksi tuo sallitaan edes nykyisessä mittakaavassa.

Toivottavasti Niittymäki ei pudonnut pitkäksi aikaa, mutta enemmän toivon että Martinez ei saanut niin suurta tärähdystä että ei pääse kentälle hetkeen.

Anttilalta muuten taas perus Marko Anttila (tm) peli. Teki yhden maalin, aiheutti omalla urpoilullaan Tapparalle maalin ja veti vielä oman pelaajankin hetkeksi kylmäksi. Varsinkin tuo Tapparan maali oli Anttilalta sen luokan suoritus että sitä kannattaa kelailla pitkään..nimittäin "älä tee näin" videoissa. Ensin päämäärätön kiekon tuominen hyökkäysalueella viivalle, siitä silmät kiinni kääntöyritys maalille. Lopun näkeekin nelosen maalikoosteessa.

Myös Locke oli ihan OK aiempiin suorituksiin nähden. Tosin kertooko se joukkueen vauhdista jotain vai onko herra oikeasti parantanut tauon aikana..
 

Huapala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Oli kyllä ansaittu voitto Tapparalle. Tepsi maalit oli kaikki semmosia tuuri/pomppu kategoriaa paitsi Koivun maali. Tappara pyöritti käytännössä kokoajan (joskus jopa alivoimalla). Onneksi Tappara ei ole enään yhden kentän joukkue, kaikille paitsi 4.kentälle tuli onnistumisia.

Tästä on suht hyvä jatkaa.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
No joo, olihan Tappara pelissä parempi, joten sikäli pitää olla yhteen pisteeseenkin tyytyväinen, mutta olisihan tuossa nyt ollut enemmänkin otettavissa. Sääliviivakin karkasi sitten taas sen pisteen kauemmaksi. Barkovin rankkarimaalin jälkeen olin varma, että Tappara jyrää voittoon, mutta onneksi Tapparakin himmasi jalkaa kaasulta aina, kun pääsivät tasoihin, joten loppu ei mennyt enää pelkäksi puolustustaisteluksi. Corey Lockella oli kolmen syöttöpisteen ilta lähellä, kun petasi vielä ajassa 59.43 Ville Vahalahdelle avopaikan, mutta TPS-kapteeni pyssytti siitä kiekon ohi maalin. Ei siis vielä syttynyt liekkiin tämä kauden alla liigan kovimmaksi tutkapariksi povattu kaksikko. Onneksi Willsie sentään upotti yhden Locken polvenkorkuisen syötön maaliin. Jatkoajallakin vaikka mentiin pääosin Tapparan komennossa niin olisi ollut tilaisuus ottaa ekstrapiste taskuun Nummelinin pelattua hienosti Vittasmäki maalipaikkaan, mutta tolppaan osui tällä kertaa Vittasmäen sijoitus. Rankkareissa Tepsillä ei sitten ollutkaan juuri mitään jakoa. Urhon selostaja selitti, että viime kaudella tämä Metsola tuli aina vaihdosta maaliin rl-kisoihin, mutta nyt ykköstorjujana oli kentällä jo valmiiksi ja todellakin Metsola näytti rl-spesialistilta, sillä ei jättänyt TPS:n vetäjille mitään mahdollisuuksia maalintekoon. Engrenkin jollain ilveellä onnistui pari rankkaria torjumaan, mutta kyllähän se maali oli lähellä kaikissa Tapparan rankkareissa. Muutoin ei kylläkään tuo Metsola juuri vakuuttanut.

TPS:n änärimiehet olivat tosiaan tänään aika lailla hissukseen verrattuna siihen mitä ennen taukoa nähtiin. Ja Nummelin muuten on kova hakemaan pitkiä avauksia. Kyllä Numpalta viivelähtökin sitten onnistuu jos ei löydy avauspaikkaa vastustajan siniselle. Toki Koivun maali syntyi Nummelinin pitkän avauksen ansiosta.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Olipa hienoa katsella paikanpäällä oikeaa oldtime hockeytä! Ei mitään säälittävää kääntyilyä omissa vaan hyökkäys on paras puolustus mentaliteetilla ylöspäin. Viivelähdöillä olis varmaan tehty se yksi maali, nyt oli 4-4 ja paikkoja Tapparallakin seitsemään ainakin. Hakametsä itki onnesta, jääkiekko on palannut sinisin paidoin ja oranssein pöksyin. TPS ansaitsee myös kehut. Virta on unohdettu ja ukot saa painaa tunteella. Lähtee kyllä nasakasti se Petun passi vieläkin.

Koivu oli vähän vaisu. Nieminen ihan kurko ja Sasha ei tehnyt kuin kaksi. Se eka oli kyllä niin rentoa viimeistelyä ettei voi kuin ihmetellä.

Metsola on kyllä uskomaton rankkareissa vaikka itse pelissä vähän lipsui ehkä.
 
Yllättävää, että täällä ei ole yhtään kommenttia TPS:n pelityylistä, joka oli tänään todellinen jäälle ulostaminen. Joka tilanteeseen mentiin mailalla joko huitoen, tai poikittaisella lyöden. Ei ihme, että tietyt lockout-pelaajat ovat kommentoineet Eurooppalaisesta tuomarilinjasta, sillä tänäänkin tuollainen enimmäkseen sallittiin koko ajan. Jos taas turkulaisia taklattiin, niin kostohuitominen oli välitöntä - pääosissa mm. nykyinen ja entinen maajoukkuesankari.

Menetetyn pisteen lisäksi jäi harmitamaan ettei Kankaanperä saanut viritettyä koko ajan hakemaansa pommia Mikko Koivuun. Onnistui kuitenkin sen verran, että Koivu joutui olemaan vähän varpaisillaan kiekollisena kuljetellessaan.

Peruspelihän oli Tapparalla selkeästi parempaa, mutta noin puolen tusinaa surkeaa vaihtoa ja Metsolan hörpytys oli maksaa kaikki pisteet. Metso onneksi paikkasi iltansa hoitamalla rankkarit jälleen näytöstyyliin. Ennen peliä toivoin Tuokkolaa maaliin, sillä odotin maailmanluokan rannelaukauksia yläkulmiin, mutta ne jäi tänään näkemättä.

Niemisen (>Korpikoski) ja Barkovin (>Koivu) mainioiden esitysten ohella Tapparalaisittain isoin ilonaihe oli Koskirannan kentän hyvä peli. Ketjunjohtaja itse pelasi vahvan illan ja Cono jatkoi asiallisia esityksiään. Parjatulla Erkinjuntilla edelleen ongelmia itseluottamuksen (Engrenkin kävi lohduttamassa kun kiekko karkasi vetoyrityksessä) ja hitaiden ratkaisujen kanssa, mutta hänkin painoi vahvasti hommia mm. kulmaväännöissä.

Pakistossa Kankaanperä pelasi aivan timanttisen iltapuhteen, Foster oli perus-hyvällä tasollaan ja Mäntyläkin löysi hiukan kateissa ollutta intensiteettiään. Aallolla ja Leimulla näytti olevan väärän käden mailat viivapelissään, kun vedot lähtivät aivan minne sattuu.
 

Urho666

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ottamatta mitään pois turkulaisten hienosta joukkueesta, onhan se mahtavaa että kaikkien korpikoskien, petujen, niittymäkien ja koivujen sijaan ottelua hallitsee ikäloppu Niäminen ja vaippa-Barkov. Tuo kaksikko pesi änäri-turkulaiset mennen tullen. Usko tosi-tampesterilaisiin on kova! Tästä on hienoa jatkaa!
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Kyllähän Kanki Koivun istutti siinä ekassa erässä. Kovaa mailapeliähän siä oli mutta eipä siitä pelaajat itkeneet.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Olisi voitu molemmilla viheltää helposti yli kymmenen jäähyä tänään, mutta tuomarit antoivat poikien pelata. Järkyttävää mailalla hakkaamista se paikoin oli, mutta kukaan ei varmasti tästä yllättynyt. Tunnetta oli kivasti, siitä pitää mr. Nieminen jo yksin huolta. Sopivasti huutelua ja taklauksia, tykkäsin. Tuli aivan wanhat ja hyvät ajat mieleen, kun peli ei ollut niin teoreettista ja laskelmoitua, vaan enemmän päästä päähän menoa. Tappara vei kahta jälkimmäistä erää selvästi, mutta Metsolan imuroinnit piti TPS:n pitkään kiinni jopa kolmessa pisteessä. Tuokkola ehdottomasti maaliin viikonlopun peleihin. TPS pyrki avaamaan hyvin keskushyökkääjälle, mutta muuten aikamoista sekamelskaa tuo pelaaminen oli. Olisiko reilu kymmenen pitkää kiekkoakin tullut? Aika lailla yksilöiden varassa on tuo joukkue ja mikäli NHL alkaa, uskon TPS:n jäävän playoffeista ulos.

Yksilöistä positiivisessa erottui Nieminen, Barkov, Kankaanperä sekä Connolly ja negatiivisessa Erkinjuntti, Venäläinen sekä Metsola. Vierailijoilta Nummelin oli hyvä kiekon kanssa, omassa päässä heikko. Korpikoski oli Koivua parempi, mutta yllättäen Tappara sai miltei vaarallisimmat mylläkkänsä heidän ollessa kentällä. Anttila oli Anttila. Koskiranta meidän Koskirantaa heikompi. Vittasmäki ja Ristolainen pelasivat miehekkäästi. Plussaa myös siitä TPS:lle, että osaavat ottaa taklauksia vastaan toisin kuin monen muun seuran pelaajat.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Yllättävää, että täällä ei ole yhtään kommenttia TPS:n pelityylistä, joka oli tänään todellinen jäälle ulostaminen. Joka tilanteeseen mentiin mailalla joko huitoen, tai poikittaisella lyöden.

Seuraavaksi varmaan kerrot iltasadun siitä että Tappara pelasi nätisti, blokkaamatta kiekottomia pelaajia ja harrastamatta mitään jälkipelejä ja että Nieminen ei avautunut tuomareille kertaakaan turhasta?
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Ottamatta mitään pois turkulaisten hienosta joukkueesta, onhan se mahtavaa että kaikkien korpikoskien, petujen, niittymäkien ja koivujen sijaan ottelua hallitsee ikäloppu Niäminen ja vaippa-Barkov. Tuo kaksikko pesi änäri-turkulaiset mennen tullen. Usko tosi-tampesterilaisiin on kova! Tästä on hienoa jatkaa!

Loistava juttu sinne tampesteriin. Ei niin kovinkaan suurta menestystä sinne kuitenkaan povattu kauden alussa. Pirun hienoa, että tässä vaiheessa kautta kuitenkin olette kovilla. Eiköhän se siitä ja kevät sitten antaa pillua.
 
Suosikkijoukkue
TPS, Turku
Joka kerta Tappara-pelien jälkeen ottaa päähän tulla lukemaan otteluketukommentteja - oli lopputulos mikä tahansa. Ja taas sen tein. En ymmärrä miten jotkut (en siis väitä, että kaikki) Tappara-fanit ovat niin puusilmiä etteivät näe omien rikkovan sääntöjä suurinpiirtein koskaan.

Tänään jäällä nähtiin paljon roikkumista, huitomista ja jälkipeliä. Tepsi roikkui paljon puolustusalueellaan, mutta samoin teki Tappara. Tepsi roikkui enemmän, johtuen siitä, että (mutu-tuntumalla) ajallisesti peliä pelattiin enemmän Tepsin puolustuspäässä. Ne harvat hetket, kun Tepsi sai kiekon hyökkäyalueelle, oli samanlailla heti joku Tapparan mies kainalossa kiinni. Näin esim. kymmenen sekunnin ajan n. 5 min ennen loppua Locken luistellessa kohti maalia. Toivoisin siis, että opeteltaisiin hieman, edes hieman, objektiivisuutta myös Tampereella. Uskokaa pois, saatte itsekin pelistä enemmän irti, kun pystytte arvostamaan muitakin ja keskittymään myös niihin puoliin, joita omien pitäisi kehittää, eikä pelkästään niihin, mitä vastustajat ja tuomarit tekevät väärin. Lisäksi en ymmärrä, mitkä touhutipat saatte siitä kun Koivu tai Korpedo tai Numppa jne. eivät tehneet 3 maalia mieheen. Tällä palstalla ei kukaan TPS-fani uhonnut ennen peliä heidän nimissään mitään; ei tehopisteitä ei rökälevoittoa, ei mitään. Samoin kaikki kyseiset pelaajat itsekin ovat melko nöyriä tyyppejä eivätkä ole tunnettuja ylpeilystä, ainakaan mitä tulee omiin pelisaavutuksiin. Jos tänään oli tahmeaa, niin miksi ette ajattele sitä omien puolustuspelin hyvyytenä. Miksi pitää kommentoida tyyliin "haa haa Mikko Koivu on paska, hävis Barkovillekin" (ei ollut suora ainaus vaan tyylisuunta)? Jos todella saatte kiksejä enemmän muiden epäonnistumisesta, taitaa olla parempi keskustella omilla foorumeilla.

Itse pelistä - Tappara ansaitsi ehdottomasti 2 pistettä, lähellä oli jopa 3. Barkov on kyllä jäätävä kaveri. Nemo on Nemo; omat rakastaa ja vieraat inhoaa. Tälläisen pelaajan tarvitsisi joka joukkue. Tepsistä plussaa saa erityisesti Vittasmäki, varmaa peruspelaamista ja jätkä alkaa selkeästi lunastamaan odotuksia. Hyvää myös se että maaleja tuli muillekin kuin NHL-kentälle.
 
Seuraavaksi varmaan kerrot iltasadun...

En kerro, koska se olisi satu.

Omaan silmään vaan ei maistu tällainen "kova peli", jossa kovuus on ronskia mailankäyttöä. Taklataan, painitaan, väännetään, siivotaan maalinedustaa ja vaikka tapellaan jos hermo menee - hyvä niin! Mutta jatkuvaa mailankäyttöä en voi hyväksyä. Enkä sitä jos kontaktipeliin vastataan mailalla.

Ei-lainamiehistä Rasmus Ristolainen pelasi hienosti ja nuoreksi mieheksi kovaa. Hannu Pikkarainen, totaalinen vetelys kun on, taas käyttää korostetusti mailaa, koska muuten kaveria viedään väännöissä kuin litran mittaa. Nummelin nyt ei tunnetusti ole mikään fyysinen pelaaja, mutta Mikko Koivulla taas pitäisi vääntövoimaa löytyä kuin pienessä kylässä.

Ja mitä jälkipeleihin ja torikokouksiin tulee, niin olen erittäin tyytyväinen että ne on saatu Tapparan peliin takaisin muutamalla täsmähankinnalla. Muutaman viime kauden Tappara käänteli toista poskea joka tilanteessa ja lähti sen jälkeen alistuneena vaihtoon hörppimään mehua. Nyt joukkueessa on pelaajia jotka vastaavat samalla mitalla ja tällainen asennehan myös tarttuvaa, joten muutama muukin on löytänyt jälleen kadonneet cohonekset.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös