Ti 12.2.2013 JYP - SaiPa

  • 10 339
  • 32

omasch

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Detroit Red Wings
Jatkoajan otteluraportti: "Otteluvalvojan mukaan Ossi Louhivaara oli maalivahdin alueella, ja täpärässä tilanteessa olisi ollut perusteet myös maalin hylkäämiselle." Tasoitusmaali vikalla kolmella minuutilla ei siis ole täpärä tilanne.

On sanonta "kaikki tällaiset epäkohdat jakaantuu tasaisesti pitkässä juoksussa". Onko kukaan ikinä tilastoinut ja todentanut väittämän todenperäisyyttä?

Pulinat pois, leuka rintaan ja loput tiedättekin.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Täytyy olla samaa mieltä kuin moni tässä ketjussa eli SaiPa pelasi todella hyvän vieraspelin. Jalka liikkui ja maisema vaihtui eikä asenteessakaan ollut mitään vikaa vaikka näytti hieman jännittävänkin johtoasemassa. Liekö Tirkkonen sanonut ennen ottelua, että "me ollaan hävitty täällä lähes aina, tuskin voitetaan tänäänkään"?

JYP oli näemmä jäänyt muistelemaan mitä Berliinissä tapahtui tai yritykseksi se taisi jäädä. Luulen että Berliinin reissusta muistavat lähinnä linja-automatkan lentokentälle Helsinkiin ja saman matkan toiseen suuntaan. Jotenkin vaikutti siltä ettei pää ollut yhtään mukana eilisessä pelissä. Siltä se ainakin minun silmiini näytti. Paitsi nelosella, jolla kulki kyllä peli hyvin. Varsinkin Sipiläinen on jostain saanut uutta nostetta pelaamiseensa. Ainahan Sipi on varmasti omaan päähän pelannut, mutta viime aikoina on tullut aika hyvällä prosentilla tulosta hyökkäyspäädyssäkin.

Tauko ei ainakaan tämän pelin perusteella tuonut JYPin peliin mitään positiivista.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mitä mitä, rankkarivoitto. Ei voi kuin ihmetellä miksei tuollaisia kylmänviileitä ratkaisuja/ratkaisijoita ole nähty aiemmin - sekä Nenoselta että Jaatiselta huikeat viimeistelyt ranteella. Simple as that ja kaksi pistettä plakkariin.

Pisteiden valossa JYP seilaa hyvässä putkessa, mutta onhan tuossa joukkueen pelaamisessa edelleen paljon huolestuttaviakin asioita. Nelos- ja kolmoskentät ovat tällä hetkellä elementissään ja myös tulosta tulee, mutta kärkimiehet etenkin Perrinin johdolla ovat yössä. Eipä tässä oikein osaa arvuutella tai odottaa mitään loppukaudelta, voi tapahtua ihan mitä vain.

Tärkeät pisteet anyway.
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pari huomiota pelin paikan päällä nähneenä..

SaiPa tuli todella hyvällä jalalla otteluun ja alusta asti näki, että JYPille tulee vaikea ilta. Joukkue näytti laumalta krapulaisia hirviä, jotka ovat ahmineet käyneitä omenoita tauon aikana Saksan maalla oikein urakalla.. SaiPan pirteästä liikkestä ja myös rohkeasta kiekollisesta pelaamisesta mitään pois ottamatta.

JYPiltä ykköskenttä täysin jäässä, erityisesti Perrin. Onko Perriniä pakko peluuttaa myös av:llä? Eilisen perusteella voisi olla sivussa myös ykkösylivoimasta.. Boycea ei juurikaan huomannut jäällä, missä oli taklaukset ja luistelu?

Positiivista oli nousut tasoihin kolmeen kertaan heti takaiskujen jälkeen. Tarkilta myös hyvä ottelu ja piti ajoittain pystyssä parilla gamesaverilla. Jonnen kenttä sai painetta lähes jokaisessa vaihdossa vastustajan päätyyn, lisää peliaikaa vaan tälle ketjulle kun näyttää kulkevan. Kaiken kaikkiaan ihan viihdyttävä peli, vaikka vain toisella joukkueella oli tällä kertaa jalat mukana alusta asti. Rankkareilla kaksi hienoa onnistumista JYPiltä, aina ei tarvitse kuljettaa maaliviivalle asti, lisää näitä suorituksia!
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPiltä ykköskenttä täysin jäässä, erityisesti Perrin. Onko Perriniä pakko peluuttaa myös av:llä? Eilisen perusteella voisi olla sivussa myös ykkösylivoimasta.. Boycea ei juurikaan huomannut jäällä, missä oli taklaukset ja luistelu?
Perrin sentään yrittää, mutta Abid ja Boyce?? Perrin tekee peliä, mutta kenelle?
Meidän "ykköspyssy" Abid on aivan pihalla, Boyce täysin pihalla. Tiedän, että Abid teki maalin, mutta kyllä oli jotenkin taas tuurimaali. 5vs.5 pelissä mies ei pääse paikoille.
 

Syöttöpiste

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä oli taas semmoinen tiistai-illan klassikko, ettei paremmasta väliä. Tätä peliä varmaan muistellaan vielä vuosikymmenten päästä. Missä sinä olit silloin kun JYP kaatoi SaiPan voittolaukauskilpailussa 4-3?

Aluksi oli semmoinen tunne, että sitä on joukkue viettänyt koko tauon jossain biergartenissa weissbieriä naukkaillen ja oikein tuelta. Siellä ne ovat varmaan mm. Wärn ja Auvitu edelleen. Eikö se ole ihan normaalia tuommoisissa poikaporukalla tehdyissä reissuissa, että kaikki ei tule kotiin ennalta aiotulla kyydillä?

Kovin oli tahmeaa meno kaukalossa. Toivottavasti nähdyn kaltainen peli-ilme johtuu vain tauon jälkeisestä alkukankeudesta ja seuraavassa pelissä tulee vanha kunnon hurrikaani jäälle. Onneksi sentään tuli voitto. Noita voittolaukauskilpailuja ei ole joukkue kovin montaa tällä kaudella vienyt. Nyt vei. Tappio ei olisi ollut vääryys tästä pelistä, mutta toisaalta kyllähän SaiPa aika hyvin antoi JYPille mahdollisuuden pysyä pelissä mukana. Ensin Toivonen tarjoilee Abidille ilmaisen paikan ja 3-3 tasoitusmaalissakin SaiPan pelaajat päättivät lähteä vaihtoon väärään aikaan. Aika paljon siellä oli JYPin pelaajia vapaana maalin edessä. Onneksi nuo paikat hyödynnettiin.
 

Seventeen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Elkääs taas negailko ihan täydellä höyryllä. Kyllähän ykkönen oli tuloksellisesti aika unessa. Ja Boyce ei todellakaan päässyt taklaamaan, joka oli pettymys. Mielestäni siellä oli ihan ajatustakin ja molemmilla yv-ketjuilla oli uusi sisääntuontikuvio. Kuvio toimi vasta osittain ja jatkamaan ei päästy.

Saipa oli vaan jalalla paljon parempi ja muutama erityisen liukas yksilö.

JYPin kolmonen ja nelonen saivat mielestäni ihan hyvin pelin pyörimään hyökkäyspäässä. Nenosella yksi ylärima ja Ruohomaalla hyvä paikka pitkän kuljetuksen päätteeksi. JYPin maalit tuli vähän tuurilla, mutta paikkoja olisi ollut ihan rakennetuistakin.

Seitsemästä viime pelistä kumminkin pisteitä, niin pientä tasaisuutta löytymässä. Vaikkakin mukana on aika paljon ilvestä yms.
 

Sammeri2

Jäsen
Sellainen pisti silmään, että Giliati ei pelannut jatkoajalla yhtään vaihtoa. Eikö Tirkkonen uskaltanut päästää sitä kentälle vai odottiko jo rankkareita?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös