Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Ti 12.2.2008 Ässät-JYP

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana softdog, 12.02.2008 klo 08.34.

 1. softdog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tänään siis jatkuu kotoinen SM-liiga hetken tauon jälkeen. Ässille tämä ei tarkoita oikeastaan muuta, kuin nuorien kavereiden näyttöpaikkoja. Joukkuejohdolla saattaa toki olla mielessä joku imagollinen taistelu jumbosijaa vastaan KalPan kanssa.

  Kuitenkin usealla kaudella on nähty, kuinka kautensa lopullisesti pelaajakauppojen mukana hylännyt jumbojoukkue alkaakin paineettomana kiusaamaan kärkijoukkueita tosissaan. Toivottavasti tätä ei todisteta tänään. Kuinka valopilkku Jesse J. kestää paikallaolevien saaristolais-scouttien luomat paineet?

  JYPille taas runkosarjan loppurutistus on tärkeääkin tärkeämpi. Maksimaalisella suorituksella olisi joukkueella teoreettinen mahdollisuus kamppailla jopa kotiedusta, mutta realistisempaa varmasti keskittyä taistelemaan kuudennesta sijasta. Tämänkin tavoitteen eteen saa tehdä varmasti töitä.

  Viiden edellisen pelin pistepörssissä Immosella on vaatimattomat 9 pistettä ja Dee on nakuttanut kahdeksan. Nämä ovat siis pääosin tehty vierekkäin ja ketjua on täydentänyt Pihlman. Toivottavasti RD ei tunne jonkinlaista sosiaalista pakkoa palauttaa VIP vanhaan kuosiinsa, vaan antaa HIP:n olla groovy kun kerran kulkee. Tässä voisi olla meille oiva syömähammas myös pudotuspeleihin. Filppula-Hannus-kaksikko on osoittanut ainakin näennäistä tason nostoa viime aikoina. Tavoitteiden saavuttamisen kannalta olisikin erittäin tärkeää että näiden herrojen trendikäyrä olisi edelleen saman suuntainen. Onneksi vuorossa on ehkä hieman helpompi ottelu ja EHT-höntsäilystä väsyneet Pile ja JP ehtivät palautua täyteen iskuunsa ennen kovempia matseja.

  Mielenkiintoinen kiekkoilta edessä ja veikkaan JYPin vievän pojot maalein 1-4. Muihin kierroksen otteluihin toivoisin tietysti voittoja Bluesille, SaiPalle ja TPS:lle.
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2008 klo 08.36
 2. jukiapina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP valitettavasti
  Nyt punnitaan JYP:n kyvyt. Ennen kauden alkua asetettu tavoite eli pääsy 6. joukkoon on vielä realistinen.

  Kaikista otteluista on otettava pisteitä ja heikommin sijoittuneita vastaan aina 3 pistettä. Ilman näitä sääli play-offit kutsuvat vuoden tauon jälkeen.

  Päävastustajilla hieman hankalammat ottelut.

  Blues - HIFK
  SaiPa - Ilves

  Veikkaampa, että tämän illan jälkeen ero HIFK:iin on 5p ja Ilvekseen 1p.

  Lainaus:
  Yhtään Kalpaa ja ko. herrojen pisteitä väheksymättä Jakke teki 5 pisteistä Kalpaa vastaan ja Dwaipe 3. Noilla pisteillä on toki merkityksensä itseluottamuksen kannalta ja toivottavasti tämä myös näkyy onnistumisina "suurissa peleissä".
   
 3. Bosse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Diskos
  Mitä muuta tästä voi odottaa kuin pakkovoitto ja 3p?

  Tuskin tulee olemaan mitään kovin suuria maali-ilotteluja. Sama miten pelaa kunhan voittaa ja tiikerinsilmää löytyy ratkaisevissa paikoissa.
   
 4. kummitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  JYP tänään:

  1. Tuomas Pihlman-Jarkko Immonen-Dwight Helminen, Miska Kangasniemi-Ville Mäntymaa

  2. Jari Jääskeläinen-J-P Hytönen-Ossi Louhivaara, Kalle Kaijomaa-Lars Helminen

  3. Antti Virtanen-Ilari Filppula-Tommi Hannus, Ilkka Vaarasuo-Henrik Forsberg

  4. Olli Sipiläinen-Mika Niemi-Tuomas Vänttinen, Tomi Sykkö (h)-Samuli Piiroinen (h)

  Maalivahti: Pekka Tuokkola (Jaakko Suomalainen)
   
 5. softdog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Onneksi Risto on pitänyt ykkösen kasassa. Nelonen sitten kierrättääkin varmasti osin kaikkia viittä hyökkääjää. Tume ei sitten kuitenkaan ole vielä pelikuntoinen.
   
 6. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  ...tai sitten on, mutta ei mahtunut tällä kertaa pelaavaan kokoonpanoon. Mistä näitä tietää?

  Joka tapauksessa, pakko voitto joka pitää tällä kertaa hoitaa kotiin. Pakkovoitot ei ole olleet kovinkaan sopivia JYPille oman muistikuvani mukaan. Nyt Ässät kuitenkin antaa helpostusta, mutta toivottavasti se ei vaikuta JYPin tekemiseen millään lailla.

  Parempi (JYP) voittakoon. ;)
   
 7. Nickerson#50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ässät tänään:

  1. Joensuu-Tähtinen-Virkkunen

  Petre-Korkeavuori


  2. Marjamäki-Huhtala-Salminen

  Peltonen-Heikkinen


  3. Forsbacka-Takala-Tasku

  Sammalkangas-Jyrkkiö


  10. hyökkääjä Huhtanen

  Maalissa pelaa Eero Kilpeläinen. Eli kolmella ketjulla mennään, ei taida olla kovin yleistä pääsarjatasolla.
   
 8. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Tulosvedossa seisoo 1-5. Mielessä kävi myös ajatus 2-8 tuloksesta. Jesse Joensuu tekee meidän maalin. Turha peli, mutta pelataan pois!
   
 9. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kyllähän tämä on standardimalli pakkovoitosta. Muu ei tyydytä - tuloksella ei niin väliä, kunhan 3 pistettä tulee.

  Mielenkiintoinen muuten tuo Dufvan 6 pakin ja 14 hyökkääjän strategia. En tiedä ovatko Leppänen ja Niskavaara loukkaantuneena vai ei, mutta tuo kompositio tuntuu jostakin syystä Dufvaa mielyttävän. Pakkipulasta ei tosiaankaan ole kyse, sillä käytännössä sitten peli kuitenkin mennään aina 4-5 pakilla.
   
 10. ensio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Greg "Paras" Jacina & John "0+2" Lammers
  Veikkaan Ässien voittoa. Pakkohan se on, kun on varmaan lähihistorian kummallisin kokoonpano lauteilla. Montakohan pelaajaa on kentällä viimeisessä HPK-pelissä? Tämän kehityksen kunniaksi kiekkofaneista ne persoonallisimmat äänestäköön ykköstä.
  Eniten jännittää silti, paljonko Jesse mahtaa saada tässä rotaatiossa peliaikaa. Riittääköhän 32 minuuttia Kautoselle?
   
 11. Suomi-Salama Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tästä pelistä ei taida olla muuta sanottavaa kuin se, että pakolliset kolme pistettä tuli otettua hännänhuipulta. Kun samaan aikaan Ilves ja HIFK hävisivät omat ottelunsa, helpottui JYPin asema hieman.

  Radiosta kuunneltuna ottelun parasta antia edustivat porilaiset hitsarit, jotka osoittivat tasonsa katsomossa.

  Immosen ja DHelmisen jatkuva pistetehtailu toki lämmittää mieltä. Kun nyt onnistuisivat koviakin joukkueita vastaan. Torstaina Hippoksella onkin näytön paikka.
   
 12. Andrei Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Onnistuivat kyllä tehtävässään sikäli että itse en viitsinyt kuunnella peliä enää 3. erässä. Propsit heille!

  Ja asiaan. Todella (lausuttunu kummelityylillä) tärkeät pisteet, Ilves ja Hifki hävisivät omat matsinsa. Peli ei tainnut sen kummempitasoinen olla, mutta melkeinpä tässä vaiheessa tärkeämpää on pisteet eikä tyyli.

  Ässille JYP hävisi tällä kaudella vain kerran, joten positiivisesti meni nämä ottelut.
   
 13. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  No joo, tärkeät pisteet ja hienoa että molemmat JYPin miehet (joilla rajapyykki oli lähellä) onnistuivat saamaan sen tarvittavan pisteen tekemällä maalin mieheen.

  Tuomari oli ilmeisesti huono? Ainakin radion välityksellä sellaisen käsityksen sain.
   
 14. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Taputtelua

  Taputellaan selkään ja silitellään päähän, kuten nämä legendaariset otteluketjut ovat tällä kaudella olleet. Kaukana ovat ajat, jolloin ylitettiin joka pelissä 200 viestin raja.

  Ei kummempaan Ässien osalta. Turpaan tuli, vaikka lukemat lopulta olivatkin jopa siedettävät. Marjamäki-Salminen -akseli toimi mainiosti, joten lisäonnistumisia varmasti näiden toimesta vielä nähdään lopuissa turhissa peleissä.

  JYP:llä kun noita hyökkääjiä tuntuu olevan yli äyräiden, niin voisitteko lähettää ensi kaudeksi Poriin Ilari Filppulan noin alkuun.
   
 15. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Lainaus:
  Mitäs hitsarit sitten tekivät?

  Onnittelut JYPille vaan, vaikka odotettavissahan tämä oli. Alan kyllä kallistua sille kannalle, että ensi kaudella pitää panostaa kunnolla ykkösmaalivahtiin. Liian suuri riski antaa ykkösvahdin viittaa vielä Kilpeläiselle. Harmi sinänsä, sillä potentiaalia piisaa, mutta vielä ei taida olla maalivahdiksi, joka kantaa joukkuetta.
   
 16. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Tuliko pari pahaa sanaa Jyväskylän akateemisen työttömän korvaan? Hassua muuten että tässä pelissä ei ollut minkäänlaista tunnetta katsomossakaan, ainoastaan muutaman kerran yleisöä alkoi vituttaa naurettava tuomaritoiminta. Paljon pahempiakin tasonalituksia on kuultu. Tosin onneksi ei ikinä ole vajottu minnekään sambajumputuksen tasolle vaikka pari pikkupoikaa täälläkin jaksaa rumpuja kantaa.

  On se kumma että kaiken maailman kahden tuomarin systeemejä on pakko kokeilla mutta paljon parempi olisi että olisi yksi ammattituomari eikä tällaisia paskahousuja. Jos kaksi joukkuetta tekee saman rikkeen niin miksi vain toinen saa siitä jäähyn? Ja miksi toisen joukkueen kultakypärä saa hakata poikittaisella miten tahtoo. Salminenkin otti kauden ensimmäisen jäähynsä siitä että kaveri astui mailan päälle. Vittu ihan huikeaa toimintaa Rantalalta. Onneksi on Laaksonen, muuten Aleksi olisi liigan paskin tuomari. Ja onneksi peli oli täysin merkityksetön. Mutta kyllä silti pitäisi toimia tasapuolisesti.

  Jesseä taisi jännittää vähän tuo rummutettu tarkkailu. Vastustajakin tiesi että nyt kultakypärää pitää ottaa vähän tarkemmin ja mikäs siinä kun kaikki sallittiin. Väärä jätkä antoi nyt nuo näytöt, varsinkin kun sopimuskin purettiin yhteisymmärryksessä. Hyvä peli kuitenkin Masilta, jaksoi haastaakin lähes joka tilanteessa.

  Mitäs muuta kivaa sieltä Radio Jyväskylästä tuli (siis oikeasti hyviä juttuja)? Siellä on kuitenkin aika supliikkimiehiä ollut selostamassa (Tyni, Ritari)
   
 17. Jeppe_68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Luulen, että veikkauksesi on aika lähellä oikeaa.

  Mitäköhän sellaista me hitsarit mahdettiin katsomossa tehdä, että Jyväskylässä täyty oikein radiokin sammuttaa?
   
 18. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Lainaus:
  Käy hyvin. Laitetaan Ilari "Valtterin veli" Filppula sinne ja otetaan paluupostissa Masi Marjamäki tänne.

  Siinä Anssi Ritarin selostus hieman häiriintyi kun Anssin selostuspisteen lähellä oli ilmeisesti ilolientä nauttineita Ässien kannattajia jotka olivat hieman äänessä taustaäänille tarkoitetun mikrofonin välittömässä läheisyydessä. Sieltä tuli erinäisiä epämääräisiä ääniä ajoittain radioaaltojen välityksellä Radio Jyväskylää kuunteleville ihmisille. Suurin osa oli myötähäpeää aiheuttanutta mölinää.
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2008 klo 21.40
 19. RuuhkaTukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, sympatiaa Jokereille
  Lainaus:
  Hitsarit olivat havainneet Radio Jyväskylän mikin katsomossa. Siis sellaisen mikin, jolla saadaan yleisön äänet sopivasti lähetykseen. Sen jälkeen hitsarit sanoutuivat joukolla irti ja vetivät niin sanotusti perseet olalle. Tästä innostuneina alkoivat lähtettelemään erilaisia hauskoja terveisiä Jyväskylään. Alkuun sanoista sai melkein selvää, mutta kolmannessa erässä toiminta kuulosti enemmän lehmän ammumiselta. Ainoa järkevä kommentti oli: "Ollaan sitten hiljaa Perkele". Valitettavasti tämä entinen Wärtsilän hitsari oli niin juovuksissa, että ei muistanut mitä oli luvannut, joten seutukuntien välistä ystävyyttä oli syytä syventää. Paras mahdollinen tapa, seutukuntien välisen ystävyyden ja ymmärryksen kasvattamiseen, on vittuilu. Näin siis toiminta jatkui, kunnes mikki pistettiin kiinni.
   
 20. Jurvanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Äsät!
  olihan.. esitys. Kai se menee sitten klassisesti niin, että jos ei Ässät tänää mitään esittänyt, niin eipä JYPkään mikään sensaatio ollut. Tosin eipä kai pakkokaan ole, kun vastus oli tuotaluokkaa. Hörps hörps sanoo kilpeläinen ja Ässäpakit väistää ja kumartelee.

  Sanotaan tähän alkuun nuo huomiot Jyväskyläleiristä: Suht pienehkö joukkue teillä? Nooh. Hyvin tuo luistin liikkuu. Ensimmäinen ketju tosiaan hyvä (eli sai oikeasti jotakin älykästä aikaan. Ainoat kentällä jotka tähän pystyivät jatkuvasti). Tuokkola ei oikein vakuuttanut. Ei ole mitenkään klassinen "tylsä" maalivahti (peittää nurkat ja tekee eleettömästi työnsä) tai höntyilevä Hasekkikaan, vaan jotain siltä väliltä. Ei jäänyt mieleen minään messiaana. Yleensä pelaa varmasti?
  Tämä voi herättää jyväskylän leirissä hilpeyttä, mutta onko tuo Vänttisen Tuomas teidän oma ©rotta? Kovasti mies oli ensimmäisessä erässä Forsbackaa tönimässä... tosin niin oli ensimmäisen kymmenen minuutin aikana muutama muukin Pallon pelaaja. En tosin ymmärrä miksi, sillä niin suuri jumala Foppa ei ole joukkueelle, että hänet kannattaisi sieltä kuumottaa jonkun toisen pelaajan hinnalla. Mene ja tiedä. Mutta niin. kovasti oli asiaa Vänttisellä ässäpelaajille aina taukojen aikana.
  Ja en jaksa nyt tarkistaa, kun nimi katosi, mutta oli tällä teidän kapteenilla ainakin asiaa tuomarille. Syystä, kylläkin. Kerran vaan katsoin, että oli herralle käytösrangaistus lähellä. Aleksia ei selvästi kiinnostanut mielipiteet ja kamala väittäminen jatkuu. Täytyy tosin TyöttömänäOpiskelijana todeta, että Aleksiin meni hermot itsellä ainakin täysin. Tästä lisää myöhemmin.
  Provosoimatta tai mitään: Jyväskylän pelaajat eivät tänään pysyneet pystyssä tippaakaan. Selkeää filmausta ei oikeastaan esiintynyt (enempää kuin muutama. Saman verran ässille), mutta loppupelistä, kun mies oli turvallaan, oli katse tuomariin välitön. Tämä ymmärrettävää, koska linja oli aivan outo. Mutta niin - eivät pojat pysyneet pystyssä.
  Aloituksia JYP voitti komeasti, varsinkin ensimmäisessä erässä

  Ässistä... En jaksa edes mitään sanoa. Avaan tuonne ässäpuolelle yhdestä asiasta ketjun: onko meillä oikeasti pelisysteemi? Itse en sellaista löytänyt.

  - Marjamäki pelasi pirun hyvin. Kovin on yksin mies.
  - Joensuu yritti (koomaili ekan maalin yhdessä Petrén kanssa, tosin), mutta lopussa oli taas sitä viimekauden Jesseä: mikään ei oikein onnistu, mutta pakko koittaa yksin
  - Kilpeläinen ei oikein vakuuttanut - Kimmo teki minkä pystyi
  - Jyrkkiö... 20 kg lisää ja sitten? On liian pieni. Ainoita, jolla riittää jalat, mutta voima jää valitettavasti puolitiehen vaadittavasta....
  - Virkkunen... ei.
  - Petré.. ei..
  - Tähtisellä väläytyksiä
  - Korkeavuori.. HMV

  Jessus. Vituttaa. Joko 2 tuomaria, tai yksi ammattitaitoinen. Mieluummin siis ne 2. Muutaman kerran meni huutoon ja muutama NIIN naurettava rangaistus, että vähänkin panoksellisemmassa pelissä olisi mopo karannut. Ei mitään käryä ainakaan itselläni, että mitä siellä kentällä sai oikein tehdä milloinkin.
  Naurettavaa tuomarointia kyllä. Siitä tosin ei kärsinyt oikeastaan kumpikaan. Tasaista paskaa.
   
 21. Jeppe_68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  No perkele, oliskohan ollut tuttuja? Takavuosina kun oltiin Kankaan paperikoneella komennuksella, oltiin joka ilta moisessa kunnossa ja joka yöksi löyty vielä äijäänsä kyllästynyt paikallinen tyttö, joka tarjos majoituksen kaikilla herkuilla ja aamiaisella. Ne oli aikoja ne.

  Pelistä sen verran, että Jyp olis voinut latoa vaikka mimmoset numerot tänään, mutta 0-3 alku siivitti pojat surffaamaan. Ässien kiri oli kovin näennäistä ja pelin voittajasta ei mielestäni ollut ekan viiden minuutin jälkeen epäselvyyttä. On kyllä kaikkien, niin katsojien, oman joukkueen kuin vastustajankin aliarvioimista lähteä vetämään Ässien tasoisella nipulla liigapeliä kolmella kentällä. Vaikka A-junnuilla olis kolme peliä, niin olis sieltä voinut ottaa pari kaveria niin, että nelosketju olis vetänyt edes sen kolme minsaa erässä. Samoin Jessen minuutit olivat kyllä naurettavan suuret, palvelivatkohan yhtään pojan pyrkimyksiä?

  Aleksi oli tänään yhtä hyvä kuin Eero.
   
 22. Hespeler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät sympatiat HIFK
  Olipas uskomaton spektaakkeli!

  Maaleja tuli solkenaan, pelissä oli taistelua, intohimoa, ja kaikkea mitä kunnon lätkä-iltaan kuuluu.
  Oikeasti, paskan yläpuolelle nousivat tänään Marjamäki, Salminen ja Joensuu. Ja myöskin Ikku Kapasen nostaisin tähän ryhmään. Filppulan rankkari jäi nätisti hanskaan, ja muutama loistava pelastus mahtui myös pelitilanteisiin.

  Aleksi Rantala oli yhtä surkea kuin aina ennenkin. Säälittävä tapaus. Toivottavasti ymmärtää vaihtaa lajia.

  Jypistä nyt ei mitään jäänyt mieleen, eikä niin väliäkään.
   
 23. Valkoinen Intiaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kuten täällä nyt on jo moneen kertaan mainittu niin numerot olisivat voineet olla paljon pahemmatkin. Rantala lahjoitti Ässille toisen maalin tuomitsemalla älyttömimmän tuomion minkä minä nyt ihan hetkeen pystyn muistamaan. Petre kompuroi oman maalin kulmalla, JYP pelaajan maila ei tainnut olla lähelläkään mutta käsi nousi välittömästi pystyyn. JYP:in vaihtoaitio huomautti asiasta Rantalaa, joka löi kätensä välittömästi lanteille. 5-3 alivoima ilman minkäänlaista rikettä. Tosin kuten arvata saattaa niin tuon jäähyn jälkeen Ässien pelaajia sai lyödä kuin vierasta sikaa ja jyväskyläläisten ei tarvinnut kuin horjahtaa oikealla hetkellä ja penalttia tuli. Ei kiitos Rantalaa enään yhteenkään liigaotteluun, nousee kohta jo samaan kastiin Tom Laaksosen kanssa ja se on aika huonosti se.
   
 24. peno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Madness!
  Peli nyt oli mitä oli, Ässät yritti jotain, Jyp teki maalit.

  Rantala, ei herranjestas. Jos Petre kaatuu oman molarin mailaan niin ei siitä voi viheltää vieraalle jäähyä. Ja se kakkonen käytöksestä siihen kylkeen, moro... Sen jälkeen Porilaista sai lyödä kuin vierasta porsasta, ja Jyrkkiölle jäähy kun kaveri kompastuu luistimen nauhoihin. Toivottavasti playoffeissa nähdään edes hiukan laadukkaampaa tuomarointia, tuli paha olo kun tuota sähellystä katseli.

  EDIT: Kilpeläinen ei voi olla ykkösmolari seuraavalla kaudella, 3 maalia 1 torjunta on jotain jäätävää.
   
 25. ensio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Greg "Paras" Jacina & John "0+2" Lammers
  Lainaus:
  Kyllä varmasti nähdään. Rantala ei niissä karkeloissa tuomaroi, jos siis maailmassa yleensä on jotain logiikkaa. Parasta kaverissa on ihan uskomaton "anteeks anteeks anteeks"-meininki, joka vielä huipentuu vuoroin koomiseen, vuoroin raivostuttavaan uunoilmeeseen. Amatöörit puhaltavat ammattilaissarjaa, hieno homma ja varmaan lisää SM-liigan arvostusta muuallakin kuin Suomessa. Eihän, eihän tämä voi tällaista muualla olla. Eihän?

  Sattuuhan näitä kämmejä maineikkaimmillekin maalivahdeille. Jos ykkösmolari kuitenkin päätetään hankkia erikseen, sen olisikin syytä olla helvetin hyvä, vuoden 2008 maalivahti, eikä mikään Best Of 90`s-ratkaisu; sittenhän voitais pukea Kari vielä kakkoseksi, onhan se joskus ollut NHL-maalivahti.