Ti 12.1.2010 Ilves-KalPa

  • 10 587
  • 42

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hakametsässä kohtaavat sarjajumbo Ilves ja sarjakakkosena oleva KalPa. Ilveksen saldo tältä kaudelta 35 ottelusta 38 pistettä maalisuhteella 95-112. Kotiottelut Ilves on pelannut saldolla 16 ottelua, 18 pistettä ja maalisuhde 43-49. Pistekeskiarvolla mitattuna Ilves on sarjan heikoin kotijoukkue.

KalPan tilastot tältä kaudelta on 34 ottelusta 62 pistettä maalisuhteella 87-70. Vierasottelut on pelattu saldolla 16 ottelua, 25 pistettä ja maalisuhde 36-40. Pistekeskiarvolla mitattuna KalPa on sarjan toiseksi paras vierasjoukkue.

Keskinäiset ottelut tältä kaudelta:

24.09.09 KalPa-Ilves 3-1 Maalit: Jokinen, Riekkinen, Kiiskinen - Niinimäki. Torjunnat: Ahonen 7+13+7=27, Pitkämäki 6+7+9=22
20.10.09 Ilves-KalPa 1-4 Maalit: Pesonen - Kerman 2, Miettinen, Rasi. Torjunnat: Pitkämäki 6+9+4=19, Järvinen 6+13+12=31
28.11.09 KalPa-Ilves 3-0 Maalit: Jalasvaara 2, Hartikainen. Torjunnat: Ahonen 2+6+3=11, Pitkämäki 14+12+8=34

Pisteet KalPalle 9-0 ja maalit 10-2.

Sahlstedt pelaa tänään 700. ottelunsa SM-Liigassa. Kallen 200. maalin perään on sen verran huudeltu, että ehkä pitäisi lopettaa. Toivottavasti se tulee kuitenkin pian, kun on noin tulpaksi jäänyt. Sahlstedt maalimäärä on selvä pettymys tältä kaudelta. Kiiskisen pisteetön putki on tällä hetkellä 6 peliä.

Ilves kaipaa jo lähes epätoivoisesti 3 pisteen voittoja, kun eroa toiseksi viimeiseen on syntynyt 5 pistettä yhden ottelun enemmän pelanneena. Moni joukkue häntäpäässäkin napsii pisteitä kohtuullisella tahdilla, joten kovin pitkään ei pelkkiin tappioihin ole varaa. KalPa taasen tarvitsee pisteitä, mikäli haluaa säilyttää kakkossijansa ja kyllähän tässä on loistava paikka kasvattaa pistesaldoa.

Ennakot: Jatkoaika, KalPa (ei vielä ennakkoa), Ilves, Urheilulehti.

Kokoonpanot ilmestyvät aikanaan SM-Liigan sivuille.
 
Viimeksi muokattu:

Dhunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Myöhään meni tämänkin ketjun avaus. Lieneekö osasyynä ollut paljon keskustelua herättänyt KalPa-JyP peli, joka viivästytti uutta ketjun avausta.

Parin edellisen pelin pistementykset kyllä motivoivat KalPaa hyvään menoon Tampereella. Ja ainakin JyP pelin tempolla Ilvekselle on luvassa aika hikinen ilta. Totta on kuitenkin, että Ilves tarvitsee piakkoin sen pakkovoiton. Tuleeko se tänään vai viekö KalPa neljännenkin keskinäisen pelin tällä kaudella?
 

Loktev

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilveksellä yli kymmenen ottelun lamajakso, peli ei kulje, valmennus ei toimi, fanit vaativat johdon eroa, pelaajia ollaan kauppaamassa muualle, joten eipä tästä ottelusta ole muuta odotettavissa kuin Ilveksen voitto!
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Ilveksellä yli kymmenen ottelun lamajakso, peli ei kulje, valmennus ei toimi, fanit vaativat johdon eroa, pelaajia ollaan kauppaamassa muualle, joten eipä tästä ottelusta ole muuta odotettavissa kuin Ilveksen voitto!

On tuossa pointti, silloin kun täällä kynnettiin niin näillä vaiheilla aina saatiin tappioputki poikki (eli n. 10 pelin jälkeen). Ilveksen voitto on varmuudella lähempänä joka pelin jälkeen.

Mikäli yhtään mitään muistan näistä tämän kauden kohtaamisista niin ekassa Ilves oli hyvä mutta nuo kaksi ovat tulleet selkeämmin meille. Vaikka lukemat ovatkin olleet samansuuntaisia.

Daalmanni saisi alkaa antamaan näyttöjä..aika turhake ollut tähän saakka. Muutaman kerran päässyt hyvältä paikalta ampumaan one-timerista mutta vedot ovat olleet luokattomia.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Daalmanni saisi alkaa antamaan näyttöjä..aika turhake ollut tähän saakka. Muutaman kerran päässyt hyvältä paikalta ampumaan one-timerista mutta vedot ovat olleet luokattomia.

Elä hyvä mies mene haukkumaan. Loistava potentiaalinen huippuhankinta.

Kyllähän KalPan pitäisi Ilves kaataa, mutta eihän se helppoa ole tässä sarjassa, varsinkaan vieraissa. Jos KalPa vain pelaa omalla tasollaan, niin voittajasta ei ole epäselvyyttä. Myös mielenkiintoinen Anderssonin ja Seikolan kohtaaminen.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Daalmanni saisi alkaa antamaan näyttöjä..aika turhake ollut tähän saakka. Muutaman kerran päässyt hyvältä paikalta ampumaan one-timerista mutta vedot ovat olleet luokattomia.
Mitähän pelejä oot oikein katellu?

HPK pelissä mies oli kentän parhaita, hyvällä karvauksella ja pääsi tekopaikoille+syötti pari maukasta passiakin. JYP pelissä myös energinen esitys. On sitä paljon huonompiakin esityksiä nähty kavereilta jotka ei oo pelannu pitkään aikaan. Mäkkärilläkin oli Sloveniasta(?) kuukausi pelejä alla ja silti ei toinen tuleminen ollut enää niin hyvää. Vai vaaditko Dallalta 3+2 tehoja joka ilta? Joku hyvin vertasi miehen esityksiä Kermanin alkukauteen ja sama tuli itsekin mieleen.

Eli suht tehokasta ja energistä, mutta tehojen valossa ei vielä näy.
 

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
SM-liigan sivujen olevan hieman vaiheessa yllättäen, joten laitetaan KalPan kokoonpano tänne. (lähde Savon Sanomat)

Maalissa Mika Järvinen
varalla Ari Ahonen.

Sami Kapanen-Tommi Miettinen-Kalle Kerman
Jussi Timonen-Adam Andersson

Tommi Jokinen-Kalle Sahlstedt-Tuomas Kiiskinen
Timo Seppänen-Mika Strömberg

Teemu Hartikainen-Tapio Laakso-Toni Dahlman
Janne Jalasvaara-Ville Varakas

Timo Salo-Joonas Riekkinen-Toni Hyvärinen
-----------
Seppänen palaa A-junnu keikaltaan takaisin ja Kukkonen kuuntelee siis ottelua radiosta. Lisäksi normaalia rotaatiota nelosessa eikä sen suurempia muutoksia sitten JYPpi pelin. Tällä kaudella KalPa on konttaillut näitä häntäpään porukoita vastaan varsin huolella (Ipa ei ollut aiemmissa kohtaamisissa noin alhaalla sarjataulukossa), joten tästäki pelistä sopii odottaa kaikkea jään ja hallinkaton väliltä.

Kuten ketjuavauksessa asiaa sivuttiin, silmämunat kohdistuu tänään Killeri-Kiiskinen kaksikkoon, jotka ovat "jakaneet ratkaisuvastuuta" jo jonkin aikaa myös muille pelaajille. Lisäksi Järällä hengen nostatus ottelu, sillä HPK-peli ei ihan täysin nappiin mennyt, vaikkei nyt varsinaisia munauksiakaan tullut.. nollat tauluun ja naama messingille? ;)

Mielenkiintoista seurata/kuunnella minkälaisissa uomissa Ilveksen peli etenee. Huhuja syntyy sitä mukaa kun niitä joku yrittää alas ampua. Välillä oli valmentajan vaihdosta tulossa, kohta onkin jo kaikki avain pelaajat kauppatavaraa... Mikä on Ilveksen yhteishenki tänään??

0,1,2 - 5,6,7
 
Viimeksi muokattu:

pleijjeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suosikkijoukkue
SM-Liigan sivujen mukaan Ahonen maalissa.

Noniin, ensimmäinen yritys KalPalta sekoittaa vastustajaa on hämmentää maalivahtikuvioita. Liekkö sitten Liigan sivut oikeassa ja huuhaa-huttunen taas keksii omiaan... no samapa tuo, aivan kumman vaan sinne tolppien väliin uskaltaa tänään heittää.
 

tzuiz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Manchester Broilers, IPK
Ilvekselle kauhea tuska päällä. KalPalla ottelut antijääkiekkojoukkueita vastaan takana. Hmm... Ketsupit?

KalPalla kahdessa ensimmäisessä kentässä taitopelaajat ja kahdessa viimeisessä rouhijaosasto. Ihmetellä täytyy tätä kakkoskentän yössä olemista. Kaikki ovat kyllä samantyylisiä kiemurtelijoita. Virta voisi heittää Hyvärisen tai Hartikaisen Jokisen paikalle ja laittaa Jokisen kolmoseen. Tulisi säpinää maalille ainakin jos vähän käsissä hävittäisiinkin.

Ilveksellä ei ole kuin ykköskenttä joka on ratkaisuihin kykenevä. Määttänen-Pesonen kaksikko tekee maalin per peli varmasti. Kolmonen olisi myös kova jos siinä olisi sentteri. Rask on nimittäin pelimies.
Ilveksen puolustus...jep... siinä ne ongelmat on...

skenaario 1

KalPalle nopea avausmaali, Ilves kusee tällöin housuun satavarmasti ja KalPa on ärsyttävin joukkue päästää johtoasemaan johtuen kiekonhallinnasta.
KalPa nolaa Ilveksen täysin ja 2 kenttä saa apinat pois selästään. Mälkiä miettii 50min peliajasta että tarvitsemmeko mestiskarsintaan maaliin Jani Hurmeen salaisen pikkuveljen jolla on kuitenkin polven kierukan rustoprosentti alle 65% johtuen vähäisestä piimän juonnista ja palkkapyyntönä vain saari keskeltä Näsijärveä.

skenaario 2

Määttänen pelaa upeasti paikan Pesoselle joka laukoo vanha 200 mersu silmissään uskomattoman pommin ylämummoon. 1-0. Ilveksen pelaajat näkevät silmiensä edessä kerrankin mahdollisuuden voittoon. KalPa pitää kiekkoa 94% loppupeliajasta mutta Ilvespakit heittäytyvät joka kiekon eteen(myös Seikola). Kesken 3 erän Salonen luistelee itsekseen KalPan siniseltä sisään ja heittää pakin jaloista 2-0. 2 minuuttia ennen loppua Andersson kaventaa ylivoimalla 2-1 mutta lopulta Ilves vie voiton ja pelaajat juhlivat kuin Suomen mestaruutta. Housu Pitkämäki torjuu 59 kertaa ja saa patsaan Tammelan torille. Aamen
 

viza

Jäsen
Hakametsä, tuo kaikkien suomalaisten jäähallien äiti kutsuu KalPaa tänään kolmatta kertaa tänä jääkiekkokautena. Kaksi edellistä Tampereen vierailua KalPa on voittanut. Edellisestä Ilves-ottelusta on muistissa Tommi Miettisen näppärä ohitus Pitkämäestä selän kautta, ja Rasin liigauran avausmaali. Tapparan KalPa voitti 0-3 syksyllä ja Ilveksen 1-4.

Joulutauon aikana pelatuissa kolmessa kotiottelussa KalPa pelasi kaikissa vahvaa kiekkoa, ja vain JYP onnistui tuon KalPan kiekonsiirtelyn ohjaamaan tehottomasti kulmiin, ja pitämään sen siellä. Dahlman tuo mielestäni loistavan uuden keinon ylivoimalle tuohon viisikon keskelle. JYP-otelussa ruuti oli kuivaa, ja toivoinkin vetoja enemmän ylöspäin. Tänään toivottavasti Dahlman avaa maalihanansa. Ylivoimaa luulisi olevan kuitenkin luvassa KalPalle jonkun verran.
HPK-ottelu oli koko joukkueelta niin munaton esitys, että Dahlman oikeastaan oli joukkueen pirteimpiä. Tänään tuon potentiaalin voisi realisoida parina pisteena. Lisäksi Kiiskisen kuiva kausi, Sahlstedin kahdessadas liigamaali ja Samin pisteputken jatko; jatkuuko tehottomuus ja saako Sami 6. ottelussa peräkkäin tehopisteen.
Lisäksi seurattavana erityisesti kahdessa edellisessä pelissä hasardinomaisia liikkeitä esitellyt Janne Jalasvaara, sekä huikeaa pelaamista osoittanut Timo Salo. Odotan Salolta tänään ainakin yhtä pistettä. Timo Seppänen palaa myös KalPan puolustuspäähän.

Ilvekseltä puutuu Genoway KalPan onneksi. Kauvosaari-Anttila-ketju on ollut näkemissäni peleissä kaikkein näkyvin kenttä. Toivottavasti KalPa saa Lempäälän jätin kuriin, pysyy poissa jäähyaitiosta ja pelaa tiukkaa maalineduspeliä.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Ilveksen kentät:

Marjamäki-Määttänen-Pesonen
Kuukka-Seikola

Korhonen-Kauvosaari-Anttila
Hulkkonen-Bruun

Salonen-Niinimäki-Rask
Näppilä-Akkanen

Michael Keränen-Myttynen-Pellinen

Pitkämäki (Korhonen)

Erittäin ilahduttavaa nähdä nuori ja lupaava Michael Keränen rosterissa, toivottavasti mies pelaa virheettömän pelin. Genoway siis vieläkin poissa, ei hyvä.

Pitkämäen loistopeli, puolustuspelin onnistuminen ja maalinteon + yv:n onnistuminen mahdollistaa Ilvekselle kotivoiton (joka olisi enemmän kuin tarpeellinen).

Toivotaan parasta, pelätään pahinta. Go Ilves.
 
Viimeksi muokattu:

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Ilveksen voittoa puolustaa lähinnä vain se, että huonoinkin joukkue voittaa joskus. Tässä on taas niin pitkään mennyt huonosti, että tilastovoiton todennäköisyys nousee koko ajan.

Tilastovoiton lisäksi toiveet ovat lähinnä tutkaparissa Määttänen-Pesonen. On se vaan oikeesti hienoa, että kapteeni on yhä vaan kovassa vedossa, vaikka ikävuosia on mittarissa jo aika tavalla.

Niinimäki on tällä kaudella ollut ihan ok, harmi että Jessen vierellä roikotetaan nyt Salosta, jolta ei mikään onnistu. Ville Korhosen tai tän uuden tulokkaan, Keräsen, oisin itse Salosen paikalle iskenyt.

Keräsestä en ollut ikinä ennen kuullutkaan, toivotaan että kaveri hoitelee itsensä nyt kertaheitolla jos ei ihan koko lätkäkansan niin ainakin Ilves-fanien tietoisuuteen.

Ilves voisi tiedottaa vähän tarkemmin Genowayn tilanteesta ettei joka kerta tarvitse arvailla suunnilleen pelikellon käynnistymiseen, että pelaako virtuoosi vaiko ei.
 
..
Ilves voisi tiedottaa vähän tarkemmin Genowayn tilanteesta ettei joka kerta tarvitse arvailla suunnilleen pelikellon käynnistymiseen, että pelaako virtuoosi vaiko ei.
Äsken Hautamaa kertoi 957:lla, että lonkka-selkä-seutu prakaa ja päivä kerrallaan katotaan tilannetta. Lonkassa ollut vikaa, joka sit on aiheuttanu selkäkramppeja. Lauantaina ehkä jo kehissä.
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola

Tässä on kanssa yks sankari, jolle pitäis määrätä täys radiohiljaisuus. Oon pari kertaa lähettänyt ihan perus-lätkäfanina mailia Hadelle ja kummallakin kerralla on tullut vähän turhankin spesifit vastaukset, mm. sisältäen "kyllä tämä pelaaja kiinnostaisi minuakin mutta Ilveksellä ei ole rahaa".

Oli hieno mies pelaajana kyllä.
 

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Elä hyvä mies mene haukkumaan. Loistava potentiaalinen huippuhankinta.

Hassu mies. Muotoilisin ehkä enemminkin potentiaaliseksi hankinnaksi.

tiuken "lempilapsi-Dahlmanin" kohdalla olisikin jo suotavaa, että pirteät otteet alkaisivat realisoitua pisteidenkin kohdalla pikku hiljaa (kumminkin jo kaksi pelattua ottelua takana!), ettei vaan pääsisi käymään niinkin hassusti kuin mm. Kermanin ja Miettisen kohdalla (=lue alkukauden tehottomuus). Em. mainitun kaksikon alkukausi kokonaisuudessaan taisi olla aika tehotonta tekemistä, pisteiden valossa.

Ihan mielenkiintoinen peli tämäkin, vaikka tuskin samanlaisia jälkilöylyjä tulee aiheuttamaan kuin JYP -peli lauantaina. Ilveksellä ei tosiaan ole ihan kaikki palaset tällä hetkellä kohdillaan. Siltikään tämä seikka ei anna mahdollisuutta, varmoihin vieraspisteisiin. KalPalta tarvitaan vaan samanlaista haluttomuutta taistella pisteistä kuin HPK:ta vastaan, niin johan muuttuu elämä vaikeaksi. Mutta miksipä näin olisi? JYP:iä vastaan jo raporttejen mukaan parempaa tekemistä. Kaksi tappiota varmaankin vaan taas tiputti terveellä tavalla maanpinnalle joukkueen sekä osan kannattajistakin. Omissa odotuksissa aina tärkeät vieraspisteet, (1-3 pistettä) ja "juhlakalulle" se juhlamaali ja tottakai kisun passista, että saadaan sekin kuiva kausi kummittelemasta.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ilves
Keräsestä en ollut ikinä ennen kuullutkaan, toivotaan että kaveri hoitelee itsensä nyt kertaheitolla jos ei ihan koko lätkäkansan niin ainakin Ilves-fanien tietoisuuteen.
Eiköhän Keränen ole kaikille puolikin sekuntia A-nuorten pelejä/tuloksia seuranneille tuttu nimi. Tällä kaudella 30 peliä, ja 17+19=36 tehot. Ilveksen A:n paras pistemies. M. Keränen pelasi muuten vielä kaudella 06-07 Tapparassa... Siitä en sitten osaa sanoa onko Keräsellä tässä vaiheessa mahdollisuuksia murtautua liigamiehistöön, mutta saa nyt ainakin näyttöpaikan. Itselleni tämä on ainakin suurin syy tänään vaivautua hallille seuraamaan Sahlstedin 200. liigamaalia ja KalPan suurinumeroista voittoa.
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Eiköhän Keränen ole kaikille puolikin sekuntia A-nuorten pelejä/tuloksia seuranneille tuttu nimi. Tällä kaudella 30 peliä, ja 17+19=36 tehot. Ilveksen A:n paras pistemies.

Ok, kiitos selvennyksestä. En tosiaan ole edes sitä puolta sekuntia käyttänyt junnujen seuraamiseen.

Keräsen lisäksi toivoisin, että jostain kaivettaisiin esille samantyyppinen nuori kaveri kuin mitä Ilkka Laitinen oli 98/99 päästessään kolmen matsin ajaksi liigajoukkueen mukaan.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Olipahan peli. 1-6 johtoon ja vielä saadaan törttöiltyä lähes tasoihin. Vetojen takia vituttaa sen verran, että tyydytään sanomaan: 3 pistettä, jippii. Pussileukoja kyykytetään torstaina.
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Jaahas voittaa niitä jääkiekkopelejä näköjään pelaamalla vain 28min ja surffailemalla 32min.
Uskomattoman pahasti hajosi KalPan peli tuon Timo Salon tekemän 1-6 AV-maalin jälkeen ja homma näytti ihan joltain pikkujunnujen neppailulta kun asenne loppui täysin.
Tuohon asti Ilves oli ollut hyvin kesytettynä ja Raskin maalikin tuli karseasta merkkausvirheestä.
Onneksi tuo asenteen loppuminen sattui nyt Ilvestä vastaan sillä joku muu olisi antanut tuollaisella pelaamisella turpaan ja pahasti.

Harvemmin tullut nähtyä noin tehokasta ylivoimaa toki Ilveksen maalivahti pelaaminen auttoi kiitettävästi noissa maaleissa.

Mike Bossylle, että kai ne tikit otsassa ja verta jäällä on loukkaantuminen, lisäksi Sahlstedt ei pelannut kolmannessa erässä.
Bruunilta harvinaisen hölmö temppu kun Sahlstedt oli kokoajan selkä Bruuniin päin.
 

axe

Jäsen
Mike Bossylle, että kai ne tikit otsassa ja verta jäällä on loukkaantuminen, lisäksi Sahlstedt ei pelannut kolmannessa erässä.
Bruunilta harvinaisen hölmö temppu kun Sahlstedt oli kokoajan selkä Bruuniin päin.

Mää väitän että vuosimallin 2001 Kalle Sahlstedt ei olisi ikinä kokenut moista kuin tänään. Todennäköisesti hän olisi vastataklannut ja mahdollisesti jopa istuttanut Bruunin pyllylleen, ja joka tapauksessa hän olisi kuitenkin ollut valmis siihen, että joku saattaa tulla taklaamaan, kun tuollaisessa paikassa pelataan. Nämä viimeiset reilut viitisen vuotta ovat olleet vaan niin hirvittävää kontaktipelin alasajoa, että edes konkaripelaajat eivät enää tahdo muistaa, että taklauksiin kannattaa ja pitää koko ajan varautua.

Taklaus oli tietysti väärä ja se olisi ollut selästä taklaus myös 2001, tuomio meni ihan oikein, kukaan ei neiteillyt eikä ole isorikollinen, mutta ei tuollaisesta tumpsauksesta vaan pitäisi lähteä laitaa pussaamaan kuin pahaisissa harrastesarjoissa, joissa taklauksia ei voi odottaakaan. SM-liigassa niitä vaan pitäisi odottaa ja pelata sen mukaisesti. Edelleenkään en siis syyllistä Sahlstedtia mitenkään vaan yleisesti tätä nykyliigan huoletonta neppailua.
 

Takkuturkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalervo Kummola
Ylen Teksti-teeveestä ja Urheiluruudusta nähtynä näytti kovasti siltä, että jos Bruun ja Pitkämäki eivät pelaisi Ilveksessä, me oltaisiin voitettu tää peli. Mutta pelaavathan ne joten se siitä. Joukkue on just niin vahva kuin sen heikoimmat lenkit.

No mut hei positiivista oli, että Rask teki kaksi ja Pesosen maalisarake karttui taas. HPK:n kaataminen lauantaina on jo ihan mahdollisuuksien rajoissa.
 

Nagyanya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Liverpool, Detroit Red Wings
Bruunilta harvinaisen hölmö temppu kun Sahlstedt oli kokoajan selkä Bruuniin päin.
Kyllä tuosta saa Sahlstedt itse ottaa aika paljon vastuuta, mennä nyt hakemaan rännikiekkoa katse omiin luistimiin ja selkä kentälle päin. Tuomio itsessään ei nyt yllätä, sillä nykylinjan mukaisesti ukkoa pihalle kun joku maassa makaa.
 

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Taklaus oli tietysti väärä ja se olisi ollut selästä taklaus myös 2001, tuomio meni ihan oikein, kukaan ei neiteillyt eikä ole isorikollinen, mutta ei tuollaisesta tumpsauksesta vaan pitäisi lähteä laitaa pussaamaan kuin pahaisissa harrastesarjoissa, joissa taklauksia ei voi odottaakaan. SM-liigassa niitä vaan pitäisi odottaa ja pelata sen mukaisesti.

Olisit ollut tyytyväinen, jos olisit nähnyt Kallen hakevan kiekon kulmauksesta peruutellen? Pointtisi olisi ihan ymmärrettävä, jos Sahlstedt olisi kääntänyt tilanteessa selkänsä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös