Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Ti 11.12.2018 Jokerit - Salavat Julajev Ufa

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana sämpylä89, 11.12.2018 klo 08.24.

 1. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Tuossa kuva siitä hetkestä kun kiekko irtosi Hartikaisen lavasta. Lööv on siinä kyllä itan totaalisen edessä.

  Ja näitä rystymaaleja tulee aika usein, koska ne ovat maalivahtille vaikeita lukea. Ei se Selänteenkään vikan majumatsin rystymaali mikään raketti ollut mutta silti meni sisään. Onko Quick siis ihan paska veskari?
   

  Liitetyt tiedostot:

 2. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Niin ne huippuveskarit hakee sen katsekontaktin kiekkoon ja liimaa nää noin sata kertaa sadasta. Zapolski ei ole huippuveskari vaan surkea imuri.
   
 3. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Kiitos taas syväluotauksestasi, rakas flint. Ek tiedä - veikkaan toki - miten paljon harrastat itsereflektiota näiden tappion jälkeisten tuntemustesi suhteen, mutta oletko koskaan tullut kiinnittäneeksi huomiota kuinka mustavalkoisesti pistät häviön useinmiten yhden pelaajan syyksi?

  Jokerit hävisi tänään, koska se jätti kolmesti pelaajan parhaaseen tekopaikkaan täysin auki. Hartikaisen eka maali oli itsestäänselvän maalin paikka, koska Platt myöhästyi pelaajastaan.

  Toisessa maalissa kiekko pelattiin lähellä siniviivaa väärään suuntaan eikä Manninen pystynyt paikkaamaan tätä virhettä. Ylivoimahyökkäys oli kliininen.

  Näistä kummassakaan Zapolskilla ei ollut yhtään mitään palaa.

  Kolmannessa maalissa tuli kiekonmenetys kentän vaarallisimmassa paikassa ja vastustajan vaarallisin pelaaja pääsi laukomaan liikkuvaa maskia tehneen pakin jaloista pisteiden välistä.

  Mutta toki, Zapolskin vika.
   
  Giroux ja Jara76 tykkäävät tästä.
 4. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kahdelle ekalle Zapo (eikä kukaan mukaan) olisi voinut juuri mitään, mutta...

  Ekassa olisi voinut tulla vastaan ja sauma heittää kiekko ylös olisi vaatinut luokkaa tarkempaa laukausta.

  Toisessa viimeistely oli hieno, mutta aika usein tuntuu että Zapo ei ole edes lähellä saada näitä kiinni. Eikös tässä joku viikko sitten joku (Jukka Jalonen?) sanonut että Zapo ei ole ihan viimeisen päälle urheilullinen kaveri ja tämä näkyy parhaiten kuulemma juuri terävissä tolpalta tolpalle liikkumisissa.

  Kolmas nyt oli miten oli veskarin maali mutta itse näkisin että isossa kuvassa Zapolle vaan tuntuu menevän kaikissa tärkeissä peleissä näitä vähän helpon näköisiä heittoja.

  Tätä peliä ei hävitty Zapoon vaan Mannisen tötöilyihin (ja yleiseen hiihtelyyn koko joukkueen toimesta) mutta kyllä voittava maalivahti olisi todennäköisesti pelastanut Mannisen.
   
 5. Tonny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Chicago Blackhawks, KooKoo
  Lainaus:
  En syytä Zapolskia maaleista, mitä nyt kolmas oli ehkä otettavissa, mutta kyllä voittava maalivahti olisi ottanut tuon viimisen. Vertaa vaikka toiseen päähän. Olisiko mennyt?
   
 6. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Lainaus:
  Mää oon nähny, kun tää toisen pään molari imuroi zipin siniseltä finaaleissa. Eikä myöskään viime EHT:lla vakuuttanut Metso, vaan tippui kakkoseksi.