Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Ti 11.12.2018 Jokerit - Salavat Julajev Ufa

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana sämpylä89, 11.12.2018 klo 08.24.

 1. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Tuossa kuva siitä hetkestä kun kiekko irtosi Hartikaisen lavasta. Lööv on siinä kyllä itan totaalisen edessä.

  Ja näitä rystymaaleja tulee aika usein, koska ne ovat maalivahtille vaikeita lukea. Ei se Selänteenkään vikan majumatsin rystymaali mikään raketti ollut mutta silti meni sisään. Onko Quick siis ihan paska veskari?
   

  Liitetyt tiedostot:

 2. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Niin ne huippuveskarit hakee sen katsekontaktin kiekkoon ja liimaa nää noin sata kertaa sadasta. Zapolski ei ole huippuveskari vaan surkea imuri.
   
 3. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Kiitos taas syväluotauksestasi, rakas flint. Ek tiedä - veikkaan toki - miten paljon harrastat itsereflektiota näiden tappion jälkeisten tuntemustesi suhteen, mutta oletko koskaan tullut kiinnittäneeksi huomiota kuinka mustavalkoisesti pistät häviön useinmiten yhden pelaajan syyksi?

  Jokerit hävisi tänään, koska se jätti kolmesti pelaajan parhaaseen tekopaikkaan täysin auki. Hartikaisen eka maali oli itsestäänselvän maalin paikka, koska Platt myöhästyi pelaajastaan.

  Toisessa maalissa kiekko pelattiin lähellä siniviivaa väärään suuntaan eikä Manninen pystynyt paikkaamaan tätä virhettä. Ylivoimahyökkäys oli kliininen.

  Näistä kummassakaan Zapolskilla ei ollut yhtään mitään palaa.

  Kolmannessa maalissa tuli kiekonmenetys kentän vaarallisimmassa paikassa ja vastustajan vaarallisin pelaaja pääsi laukomaan liikkuvaa maskia tehneen pakin jaloista pisteiden välistä.

  Mutta toki, Zapolskin vika.
   
  Giroux ja Jara76 tykkäävät tästä.
 4. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kahdelle ekalle Zapo (eikä kukaan mukaan) olisi voinut juuri mitään, mutta...

  Ekassa olisi voinut tulla vastaan ja sauma heittää kiekko ylös olisi vaatinut luokkaa tarkempaa laukausta.

  Toisessa viimeistely oli hieno, mutta aika usein tuntuu että Zapo ei ole edes lähellä saada näitä kiinni. Eikös tässä joku viikko sitten joku (Jukka Jalonen?) sanonut että Zapo ei ole ihan viimeisen päälle urheilullinen kaveri ja tämä näkyy parhaiten kuulemma juuri terävissä tolpalta tolpalle liikkumisissa.

  Kolmas nyt oli miten oli veskarin maali mutta itse näkisin että isossa kuvassa Zapolle vaan tuntuu menevän kaikissa tärkeissä peleissä näitä vähän helpon näköisiä heittoja.

  Tätä peliä ei hävitty Zapoon vaan Mannisen tötöilyihin (ja yleiseen hiihtelyyn koko joukkueen toimesta) mutta kyllä voittava maalivahti olisi todennäköisesti pelastanut Mannisen.
   
 5. Tonny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Chicago Blackhawks, KooKoo
  Lainaus:
  En syytä Zapolskia maaleista, mitä nyt kolmas oli ehkä otettavissa, mutta kyllä voittava maalivahti olisi ottanut tuon viimisen. Vertaa vaikka toiseen päähän. Olisiko mennyt?
   
 6. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Lainaus:
  Mää oon nähny, kun tää toisen pään molari imuroi zipin siniseltä finaaleissa. Eikä myöskään viime EHT:lla vakuuttanut Metso, vaan tippui kakkoseksi.