Ti 10.12.2013 Otteluseurantaketju Liiga

  • 79 769
  • 321
Tila
Viestiketju on suljettu.

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
Joo oli niitä Lukonkin paikkoja, mutta jotenkin ei vaan onnistunut. Kovaa vääntöä. Ensimmäiset minuutiti oli liikaa Kärppähallintaa, mutta ne voi tehdä välillä virheitäkin, josta pitäisi tehdä verkko. Nummelin on tuonut tulivoimaa kunhan osuisi kanssa, Molemmat veskarit hyviä.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Viuhkolalle vähintäänkin jo ansaittu syöttöpiste, on tuo Kähkönen sen verran tuhlannut noita paikkoja (joissa Viuhkola on heittänyt passia). Olihan se jo Kähkösen kuudes, mutta edellisestä on tainnut tovi vierähtää.
 

Tibexe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tasainen erä Oulussa, Lukolla oli ehkäpä jopa paremmat maalintekopaikat. Molemmilla joukkueilla pyöri ylivoima vaarallisen oloisesti, mutta Kärpät onnistui ainokaisen maalin tekemään.
 

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Kärpät - Lukko

Ekassa erässä kova intensiteetti molemmilla joukkueilla. Tämän hetken Lukko on vaarallisin vastustaja raksilassa pitkään aikaan. Viihdyttävää kiekkoa ja hienoa huomata, että Kärpät on onnistunut saamaan terävyyttään hyökkäyspeliin takasin. Ylivoima oli jälleen kuin alkukaudesta, eli erittäin suoraviivaista ja vaarallista.
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kyllä se on aika jännä juttu, että miten pystyy pitkävedon avulla vaikuttamaan Liigan tilanteisiin. Se mitä laitat voittamaan pystyy häviämään pelit järjestäen :D! Aika huvittavaa.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Jussi Ahon mukaan sai Huhtasen/Huhtalan (v¤%&u kun nää menee koko ajan sekasin) mailasta nassuun vaihtopenkillä. Koppiin lähti paikattavaksi.

Vaikka olen aina kutsunut Jari Viuhkolaa lempinimellä "Lasi", niin Riksman vetää kyllä pohjat. Kaveri onnistuu loukkaantumaan, vaikka ei pääse siis edes kentälle. Pitäis ostaa Juusolle sellanen kupla, minkä sisään Juuso suljetaan. Samalla idealla mitä Simpsoneissa Bartilla oli, kun kaverilla oli joku herkästi tarttuva tauti tms.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Ässien ykkösyv:ssä Hagman laitettu yhtä aikaa jäälle nelikon Huhtanen, Heino, Sillanpää ja Uusitalo kanssa.

Rauhoitelkaa nyt joku patasydän, että Ässillä oli vaan edellisten vaihtojen takia ketjut sekaisin, vai miten tuosta on Virta ajatellut, kuka mukaa tarjoilee Nikelle paikat maaleihin??
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät - Lukko

Pakko kehua kun on paikka.

Tuomarit ovat olleet hyviä ekassa erässä. Kunhan jatkuisi vielä pari erää tuomareiden hyvät otteet.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Mikähän tota Pokkaa oikein vaivaa, kun taas heitti niin upean syötön mutta valitettavasti vaan omalla alueella ja Nummelinille. Onneksi ei tullut maalia. Muutenkin viime aikoina pelannut alkukautta huonommin.

Jaa-a. Paljon on poika saanut peliaikaa syksyllä jotenka painaisiko sitten fyysinen tai psyykkinen (tai molemmat) väsy? Saattaa toki myös jo lähestyvät junnukisat painaa takaraivossa, eikä keskittyminen liigapeleihin käy yhtä helposti kuin alkukaudesta. Nuorilla pelaajilla nähdään kyllä muutenkin enemmän noita tasonvaihteluita kauden aikana.

No oli miten oli, niin kovasti odottelen jo alkukauden tasoisia esityksiä takaisin.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
BLUES - ÄSSÄT

Kuinkahan huonoa Ässien ylivoima on loppukaudesta, kun Virta saa työstää sitä oikeen ajan kanssa? Alkuvuodesta meni hienosti, kun äijät olivat ilmeisesti keskenään sopineet.

Bluesin YV taitaa olla vielä paskempaa. Ai niin ja tuomarit on perseestä.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Rinne 5 torjuntaa, Nieminen 11 torjuntaa. Kuvastaa hyvin kenttätapahtumia.
 

Patalappu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Eikun olikin Riksman saanut kiekon nassuunsa vaihtoaitiossa, eikä suinkaan mailaa. Oon vieläkin niin sekaisin tuosta Ässien tekemästä maalista että lähimuisti mennyt.

Bluesilla heti avotonttia erän alkuun, tehkää nyssaatana Pata vaikka oikein toinen maali yhteen peliin niin ei fanipoikaa ahdista. Teitäkin kenties vähemmän.
 

Dirac

Jäsen
Vesa Rantanen, sä oot umpisurkee.

Ei kannata hirveän vakavasti kaverin juttuja ottaa. Kuitenkin totesi ennen matsia, että jos tekee 100 maalia kaudessa niin on tehokas pelaaja.

Toivottavasti Tampereella nähdään toisessa erässä yhtä loistavaa lätkää kuin ensimmäisessäkin.
 

hjalmar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.

Haukimatias

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjoisen taitojoukkueet
Vaikka tuollainen on salibandyssä jäähyn paikka, ei se ole sitä jääkiekossa. Tämä vaan noin yleisesti, koska matsia en ole nyt katsonut.

Olisi ilmeisesti kaltaisiasi viisastelijoita varten pitänyt lisätä, että maila oli jalkojen välissä, johon Ohtamaa kääntyessään kaatui.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Ässät jatkaa tuhlailua, nyt peräkkäin Taimi ja Sillanpää huippupaikoissa.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Painaako IFK:lla jalka tämän kauhean ottelurypistyksen takia, vai onko ne tullut takki auki tähän peliin? Aivan perseestä on nyt tämä touhu.

0-2 Lehkonen läpiajosta.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Taimella oli hyvä paikka painaa 2-0 mutta ei mene.

No nyt Ässät yyvee kun Märkä-Simo lähtee tavoittelemaan Marttisen jäähyminuutteja. Matkaa on vielä paljon näihin,
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Vittu! Ihan unessa koko Ifk!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös