Ti 1.6.2021 Otteluseuranta (12. kisapäivä)

  • 73 849
  • 1 573

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Niin onhan tässä Kanadalla nyt ihan kelvollinen tilanne. 2p ja varmistaa paikkansa nelikossa. 1p ja edelleen on saumat pudotuspeleihin, kunhan Saksa-Latvia päättyy heille suotuisasti.

Saisi Suomi nyt voittaa. Olisi Saksalla ja Latvialla mahdollisuus taktikoida Kanada ulos, mutta tuskin siihen lähtevät kun molemmilla jatkopaikka pelissä.
Mikä se suotuisa lopputulos olis?
 

Micqou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Avs, Mikko Rantanen, (HPK)
Kanada jos ottaa tästä toisen pinnan niin saletisti jatkossa ja vaikka ei ota niin n. 75% että on
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Viimeinen minuutti menossa, voitolla lohkovoittoon. Kiekko Suomella Kanadan alueella, ja kiekkoa lyödään vain päätyyn. Ei vetoja maalia kohti. En ymmärrä. Vai onko Kanadan tiputtaminen tärkeämpi kuin lohkovoitto?

Noh, kuitenkin, hienosti takamatkalta Suomi nousi pariin otteeseen! Hieno OT ja mahdolliset VL:t edessä.

Pitkä hyökkäys voittaa aina maalin.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Tässä sitä loistavasti ajoitetulla ruokatauolla ollaan ratkaisuhetkissä mukana. Lohkovoitto karkasi, mutta eiköhän tästä kaksi pinnaa kairata kuitenkin.
 

castorpollux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spårt, VPS, Wasa Royals, Suomen maajoukkueet
Onko Kazakstanista tarjottu mitään diplomaattista etua Suomelle jos tämä klaarataan?
Jopa sotilaallista. Valloittavat kuulema Itaukrainan ja lahettavat sen jalkeen joukkoja Suursuomen rakentamista varten. Operation Karjala (bissella, lippiksilla ja ilman).
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Saisi Suomi nyt voittaa. Olisi Saksalla ja Latvialla mahdollisuus taktikoida Kanada ulos, mutta tuskin siihen lähtevät kun molemmilla jatkopaikka pelissä.
Tasurilla molemmat, eli Saksa ja Latvia, menevät jatkoon Suomen voittaessa.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
2-0-vastahyökkäys eikä maalia.
 

Helsingforce

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ilman Ville Peltosta ja Tobias Salmelaista
Yllättävää, kuinka paljon teitä Kanadan jatkoonpääsy kiinnostaa. Kyllä Kanadalle yksi piste saattaa riittää, sillä nyt ovat Kazakhstanin kanssa tasoissa ja heillä on tie-breaker eli voitto Kazakhstania vastaan. Sekä Latvia että Saksa voittivat Kanadan, mutta jos jompikumpi jää nollille, vain toinen voi mennä Kanadan ohi. Mutta se Kanadasta.

Suomi olisi tarvinnut 3p, sillä jenkit kyllä aivan varmasti hoitavat Italian. Nyt meni kultainen mahdollisuus ohi, sillä B-ryhmän voitolla vastaan olisi tullut ensin Tsekki-Slovakia ottelun häviäjä, sitten Svetisi-Saksa (todennäköisin pari) parin voittaja semifinaalissa ja vasta finaalissa Venäjä tai USA. Nyt tulee huomattavasti vaikeampi reitti, ensin Tsekki-Slovakia ottelun voittaja, sitten jo Venäjä ja sitten helpon reitin selvittänyt USA.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös