The Pena Trophy 2013 - Yleisöäänestys

  • 7 551
  • 49

The Pena Trophy 2013

  • Blues

    Ääniä: 9 4,3%
  • HIFK

    Ääniä: 53 25,1%
  • HPK

    Ääniä: 4 1,9%
  • Ilves

    Ääniä: 22 10,4%
  • Jokerit

    Ääniä: 6 2,8%
  • KalPa

    Ääniä: 23 10,9%
  • TPS

    Ääniä: 83 39,3%
  • Liiga

    Ääniä: 8 3,8%
  • Muu vaihtoehto

    Ääniä: 3 1,4%

  • Äänestäjiä
    211
  • Poll closed .

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Tänne se pysti, eihän teillä muilla oo mitään jakoo.

nimimerkillä. try-out ei ole koeaika.
 

jkm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata ja Pool
Aika tiukkaa vääntöä kärjessä, joten tiukennetaan tämän hetken tilannetta äänestämällä Tepsiä.
 

12961

Jäsen
Aika tiukkaa vääntöä kärjessä, joten tiukennetaan tämän hetken tilannetta äänestämällä Tepsiä.

Kisahan ei tule olemaan tiukka, koska tepsin paikallisista varakkaista yksityishenkilöistä/yrittäjistä jne. koostuva omistajakaarti ei tule vaihtamaan nukkeja toimitusjohtajan, urheilutoimenjohtajan ja hallituksen jäsenten paikoilta. Pelkästä ylpeydestä hakataan päätä seinään, ehkä jopa nousujohteisesti kevättä kohti.

Vaikka millainen mediashow järjestettäisiin, eivät omistajat välitä siitä paskaakaan. Tämä on sivubisnes, jonka kassassa on rahaa eikä se tarvitse lisäsijoituksia. Muulla ei olekaan niin väliä.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Kyllä tää pysti menee Aurajoen rannoille jo yksin eilisen ja tämänpäiväisten tapahtumien perusteella:

- Vahan jatkosopimus Lukkoon
- Suomisen pelikohtainen kyykytys
- Petun ja Vahan nimmareidenjakotilaisuus TPS:n sponsorin toimesta
- Tepsin The Tiedotustilaisuus

...vahvaa suorittamista, ihan pystin arvoista.

Nauroin ääneen, kun luin tästä Österströmmingenin avautumisesta tuossa tiedotustilaisuudessa - ei oo tepsin kannattajilla helppoa...
Noh, mites se menikään: "Rohkeasti maljan nostoon!" eli pää täyteen ja kohti uusia pettymyksiä.

PS. Tää ei sitten ollut vittuilua Tepsin kannattajille vaan sinne seuran kansitakkien suuntaan ihan puhtaasti.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Kyllä jäi vähän valjuksi tuo KalPan masiivinen. Joudun myöntämään, että TPS on vahvin ehdokas tähä The Pena Torphy kisaan.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Kekkonen Kekkonen Kekkonen.....tps tps tps.
Jäätävää perseilyä kautta linjan. Pelaajat perseillään pois ja jäljelle jääneille lyödään 225€ junnusopimuksia käteen ja ukot myy itse mainostilaa pelipaidoissa. Kirstussa on rahaa 3 miljoonaa, mutta pyyhkeitä ei saa hankkia ilman hallituksen lupaa....
 

DiamondDoll

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Jesse Joensuu
Ääni meni täältä Aurajoen rannoille. Pelkästään eilinen tiedotustilaisuus oli niin tragikoominen esimerkki osaamattomuudesta ja Penailusta että kultaisen faxin voi jo nyt lähtettää Tepsin toimistolle.

Ilveksen olemme myynnissä, emme olekaan myynnissä sekä HIFK:n ulkkarit täydentävät top kolmosen.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Jatkoajan historiankirjoitus tietää kertoa, että The Pena Trophysta on mitelty yleisöäänestyksen keinoin ainakin kaudella 2004-05, jolloin kultaisen faksin vei seinälleen Espoo Blues. Vai veikö sittenkään? Penailun klassisinta henkeä kunnioittaen kyseinen äänestys on nimittäin edelleen avoinna, joten tulokset voivat muuttua milloin tahansa.

Myös muutamia muita ketjuja on avattu Torphyn tiimoilta vuosien varrella: esimerkiksi "The one and only - The Pena Trophy: any contenders?" (2003) sekä "The Pena Trophy himaan!" (2003) -säikeet TPS-osiossa. Varsinkin jälkimmäisen avausviestin alustus (7.2.2003) on déjà vu -henkisyydessään paljonpuhuva, vaikka avoimeksi jäi, valloittiko TPS telefaxin herruuden tuolloin:

Tuolla mm. Roman Vopat -ketjussa HIFK- ja Ilves-fanit ovat taas tulossa jaolle kun tätä meidän tämän kauden ainoaa oljenkortta, epävirallista The Pena Trophya, ollaan jakamassa. Tähän ketjuun nyt perusteluja miksi ansaitsemme palkinnon. Emme voi hävitä tätäkin kisaa.
Miettikääpäs esim. herrojen Jalonen, Narvanmaa ja erityisesti Ansas tekemisiä, tekemättä jättämisiä sekä lausuntoja ja lausumatta jättämisiä. Ketjun annista voimme saada ehkä vielä mehukkaan adressin Ruissaloon lähetettäväksi.

Johtopäätös: "History do not repeat itself, but it rhymes" - Mark Twain

SEITINOHUT, EPÄVIRALLINEN THE PENA TORPHY -KUNNIATAULUKKO

2000-01 HIFK
2001-02 HIFK
2004-05 Blues?
2013-14 ?
 
Viimeksi muokattu:

lihaani

Jäsen
Faksia hamuaa pontevimmin KalPa.

Tulevat mieleen ne suljetun sarjan riemut:

Kun kaupat alkavat myymään joulukrääsää, niin sarjataulukon häntäjoukkueet virittelevät omaa jouluriehaansa. Nyt kannattaa ostaa vaikka varastoon halpoja laatupelaajia! Ennen kun joku muistuttaa, niin Pelsut tekivät tätä samaa suljetun sarjan aikana.

Silti se vaan vituttaa!
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Pistettiin täältä ääni Tepsille, kun kaveri sitä niin ansiokkaasti lobbasi tuossa viikonloppuna. Kyllähän siellä melkoinen kikkailu on ollutkin, vaikka ei Kerhollakaan niin häävisti ole mennyt.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Pitkällisen pohdinnan jälkeen lähtisin arvottamaan joukkueita seuraavasti:

1. TPS
Mä olen aivan varma siitä, että TPS:n puikoissa on Penan avioton lapsi. Sen verran vakuuttavaa menoa Turussa tosiaan on, että edes vanhasta muistista en pystyisi lätkäisemään muita kärkisijalle.

Miettikää nyt. Ensin perseillään yksi modernin ajan seuraikoni ja toinen kovan luokan perustepsiläinen Lukkoon. Syynä luonnollisesti penamaiset sopparitarjoukset, hieman tyyliin villepeltonen aikanaan. Ei siinä, pelaajaskouttina sivutoimisesti pelaava skouttaa kaveripiiristään pari kovaa nimeä ja paperilla seura on silti kohtuullisen tasokas. Byyriinkin saatiin uden ajan lunkkatyyliin veskarikoutsi. Siis hei ihan oikeasti. Pelaaja järkkää kentällisen kavereitaan tänne ja veskarikoutsi kyllästyy tilanteeseen ja hyppää itse puikkoihin? Ei tuollaista satu kuin leffoissa.

Noh, kentällä tämän osa-aikaisen skoutin haut ovat olleet melko hyvää valuuttaa. Paré on pistepörssissä kympin joukossa, Sexton on kompannut hyvin ja mitä näitä nyt on. Seuran kannalta kuitenkin harmi, että mm. runkopuolustajaksi hankittu kaveri pelasi puolikuntoisena elämänsä huonointa kautta ennen puukkotuomiota ja muutenkin moni hankinta on pettänyt. Tää on niin nähty! Montako kertaa HIFK:lla oli aivan jäätävä ykkösketju ja silti joku osa petti aivan tyystin?

Eipä siinä, tarina jatkuu. Kun runkkaria on pelattu kolmannes, esille nousee keplottelut koeaikojen, tryouttien ja palkanmaksutapojen osalta. Virmaselle on annettu kunnia tryoutin keksimisestä, mutta nyt on Turun suunnilla tullut tästä uusi versio. Luonnollisesti sellainen, että pelaajayhdistys on älähtänyt ja omatkin häpeävät. Jotenkin tuosta keplottelusta ja vempuilusta tulee mieleen Penan huippuhetket verkostomarkkinoinnin parissa.

2. KalPa

Joukkue on rakennettu erikoisesti, takkiin tuli hirveä summa, peli kentällä on suoraan sanoen pereestä ja Kermanin tyylisille kavereille maksetaan huippuliksoja. Ja samaan aikaan Kapasen klaanin sisälle tuoma valmentaja on saanut työrauhan ja Kimmo Kapasen suulla horistaan ihmeellisyyksiä pelaajien tulevaisuuksista.

Erittäin vahvaa tekemistä kuopiolaisilta tällä saralla. Suuri plussa varsinkin siitä, että taloudellinen tulos oli kaamea ja yleisö saatu takajaloilleen. Tämä on sitä aitoa penailua hyvässä hengessä. Todelliset penailun ammattilaiset hoitavat kokonaisuuden tyylikkäästi eivätkä vain palkkaa paria floppia ja tee parin kympin tappiota. Se on saatana puolmilliä ja Kallella on varaa maksaa kermat.

Pientä miinusta on kuitenkin TPS:ään nähden annettava. Ensinnäkin KalPan rosteri ei kyllä hirveän paljon vakuuta paperillakaan. TPS sentään kyntää täysin suossa, siinä missä KalPa taistelee "oikeilla sijoilla paperien mukaan". Toisekseen, ainakaan itse en ole tietoinen mistään kunnon puljauksista samaan tapaan kuin TPS hoiti ainakin Suomisen palkkauscasen tai Vahalahden ja Numpan päästämisen Lukkoon.

Kaikin puolin kuitenkin kova haastaja ja kauden edetessä saattaa vielä kiiriä rinnalle ja ohi. Kärki on kaukana vain Liigassa, Pena Trophyyn on vielä kaikki saumat! Saisikohan lisäpisteitä siitä, että penailee niin pahasti, ettei edes Pena Trophya saa? Skitsoa.

3. HIFK
Maan kovin valmentajanimi, talous kunnossa, kassassa fyrkkaa ja naapurin ilmoitus KHL-siirrosta sai kansan takajaloilleen. Miten tämä hyödynnettiin? Maksamalla 90t tällä hetkellä Briteissä vääntävälle kaverille, palkkaamalla rampoja kavereita ja hakemalla joukkueeseen kolme vitosketjua kavereita.

Hankinnat ovat olleet sitä penamaisinta touhua. Tryouttien kautta sopparin saaneista kavereista tulee heti mieleen Kobezda: lappua kouraan, näytöt nolla ja kukaan ei ole tyytyväinen. Mitä nyt pelaaja tilipäivänä voi vihellellä. Välillä tuntuu, että Nybondas hoitaa penamaiseen malliin passin perusteella soppareita: Penalla oli tshekit, Tompalla pohjoisamerikkalaiset. Vaikka muutama hyvä hankinta onkin mukana, niin ulkkarien onnistumisprosentti on jopa käsittämättömän heikko. Kyllähän nyt noin monen pelaajan kohdalla pitäisi olla edes tuurilla yksi jackpot!

Samaan aikaan naapuriin on mennyt kaksi kovaa HIFK-taustaista pakkia, Karalahti ja Kousa. Karalahteen oli ainakin keskusteluyhteys, mutta niin vain HIFK:n pakisto on ollut tällä kaudella huvittavalla tasolla. Tuskin Jokerit nyt niin hirveitä summia maksaa, etteikö lähes samalla budjetilla operoiva HIFK olisi pystynyt kilpailemaan edes toisesta.

Sinebrychoffin asema sen sijaan on mielenkiintoinen. Kyllähän Penan aikana Gilliesin kaltaisia hankintoja nähtiin, mutta tuo eroprosessi oli jännä. Penalla olisi todennäköisesti ollut cojonesit niin täynnä testoa ja spermaa, että kukkahattutädit Koffin markkinointiosastolla olisivat pitäneet turpansa tukossa. Ei vakavasti Pena Trophya himoitseva organisaatio voi toimia noin munattomasti. Oikea Pena olisi ottanut Koffin henkilöiden itkun edessä käteensä rautalangan, vääntänyt tästä hirttosilmukan ja käskenyt lähtemään vielä kun itse pystyvät.

Huonoja hankintoja tulee kaikille ja jos avainmiehen ura päättyy loukkaantumiseen, se on voivoi. Mutta kun vielä joukkueen kasvot (=Summanen) on hoitanut mediaesiintymiset omalla tyylillään, on tuo kokonaisuus jollakin tavalla tuttua. Toki sillä erotuksella, että tällä touhulla HIFK tuskin tekee miljoonatappioita. Tästä iso miinus Pena Trophysta taistellessa.

Vahvaa tekemistä tällä saralla, mutta kärkeä ei tässä vielä täysillä haasteta.

Haastajat:
Blues: Talous kuralla jo kauden alla, hyvää tekemistä siltä saralta. Junnutähden kanssa sukset ristiin, tiedotetaan mitä tiedotetaan ja lopulta kaveri siirtyy toiseen liigajoukkueeseen. Hyvää tekemistä. Tämä ei vain riitä näin kovien haastajien ja Bluesin juuri uusiutuneen johdon osalta. Vielä. Tunnusmerkit ovat kuitenkin sitä luokkaa, että pienellä skarppauksella esimekiksi Aholasta voisi tulla Penan manttelinperijä.

Jokerit: Pienen puljailun jälkeen koko kausi oli vaarassa. Tästä mahtava pistepotti trophyyn. Samoin Karalahden casessa tiedotus meni niin reisille, että lisää pisteitä satelee. Pisteiden kerääminen jatkui myös Twitterin kautta, Hjallishan oli onnistunut valjastamaan somen mukaansa. Luonnollisesti fanitkin olivat sotajalalla jossain vaiheessa. Kekäläisen hengen ja urheilullisen tekemisen kautta kärki on vielä omilla sijoillaan, joten tällä kertaa mitali jäi saavuttamatta. Mutta mestaruudethan olivat vain bonusta, eikös niin?
 

Fremont

Jäsen
Tepsukka on # 1., ja selvästi.

Ei niin etteikö pieni penailu olisi ihan hauskaa yleisesti, mutta nämä janarit eivät jumalauta edes ymmärrä olevansa täysin penailutasolla vaikka se tieto niille päin taulua lätkäistään.
Jätkät vetää intopiukassa vaikka kuka tahansa ääliö näkee että jotain on pahasti vialla. Hahhahhaa! Ei saatana, kattokaa ny tota puolustustakin!
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Jätkät vetää intopiukassa vaikka kuka tahansa ääliö näkee että jotain on pahasti vialla.

Oli sanoinkuvaamattoman hävettävä hetki, kun Österlund sanoi TPS:n tiedotustilaisuudessa olevansa ylpeä. Teki mieli vajota syvemmälle kuin Chilen kaivosmiehet. Huomenna menemme katsomaan, kun positiivinen asia, josta meidän pitäisi puhua - Oulun Kärpät - saapuu vierailulle.

Tepsin penailua nimenomaan kuvastaa se, että seurajohto ei edes ymmärrä hävetä tätä luomaansa kaaosta. Sitten sanotaan tiedotustilaisuuden alussa, että kiva että seura kiinnostaa näin paljon. Voi äiti.

Unohdin toivottaa eilen TPS:lle hyvää isänpäivää. Hyvä isyys oli yksi Palloseuran pitkän tähtäimen strategian peruselementeistä. Hyvää isyyttä, TPS! Omia poikia on helvetin hienosti kohdeltu!
 

Fremont

Jäsen
sanotaan tiedotustilaisuuden alussa, että kiva että seura kiinnostaa näin paljon. Voi äiti!

No joo, oikeastaan on törkeä loukkaus tavallisia penailijoita kohtaan sekottaa tepsin johtoa samaan sakkiin. Noille kellarin bubba-serkuille pitäisi perustaa joku ihan oma sarja, the vahan koira-pysti tms.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Kovasti haluaisin äänestää omiani tässä kohtaa, mutta kyllä Tepsin suorittaminen on ollut sen verran vakuuttavaa pitkällä tähtäimellä että Turkuun meni tämä ääni.

Surulliseen jamaan on mennyt Turussa touhu 90-luvun jälkeen.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Oli sanoinkuvaamattoman hävettävä hetki, kun Österlund sanoi TPS:n tiedotustilaisuudessa olevansa ylpeä. Teki mieli vajota syvemmälle kuin Chilen kaivosmiehet. Huomenna menemme katsomaan, kun positiivinen asia, josta meidän pitäisi puhua - Oulun Kärpät - saapuu vierailulle.

Myötähäpeän aallot kyllä puskivat yli kun tuota katseli. Helvetin hyvä heitto Jaws tuo vertaus kaivosmiehiin. Otan käyttöön. Ainoa positiivinen asia tän illan matsissa on se, että seuraan positiivista Kärppälaumaa aitiosta ja vedän ilmaiset lärvit.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Toisinkuin eduskuntavaaleissa niin nyt riittää "päteviä" ehdokkaita pilvinpimein. Kesällä Hjallis otti sellaisen etumatkan että sen kiinnikurominen tuntui muille lähes mahdottomuudelta. Kuitenkin TPS ja KalPa ovat illasta toiseen ja kabinetista toiseen jaksaneet suorittaa määrätietoista "työtä" tämän Pena-trophyn eteen. HIFK:n osalta homma jäi puuhasteluksi tälläkin sektorilla verrattuna tosiammattilaisiin. Koska ehdokkaita on niin paljon, niin pitäisihän näitä Penoja olla useampia kuten Oscareita:

Vuoden joukkue-Pena: Turun Palloseura. Kautta linjan kattavaa ja pitkä-aikaista sekoilua. Erikoisesti pyyhkeiden hankintakielto ilman hallituksen lupaa seurassa jonka kassassa on seitsennumeroinen summa rahaa on huikeaa, pienimpiikin yksityiskohtiin paneutuvaa omistautunutta penailua.

Vuoden TJ-pena: Niklas Österlund. Try-out ei ole koeaika. Yksi penailun oleellisia komponentteja on seitinohuesti vittuilevat ja ylimieliset lausunnot julkisuuteen. Östermalmi on tässä kauden ylivoimainen ykkönen

Vuoden UTJ-pena: Kimmo Kapanen. 2,4M€ joukkueeseen, joka lähinnä koostuu pitkäaikaistoipilaista, Kapasten perheestä ja muutamasta lapsuuden kaverista on hieno saavutus. Ainoa miinus on takatukkatsekkien puute ja ulkkarien istuttaminen katsomossa, muuten täydellisyyttä hipova suoritus.

Vuoden toimihenkilö-pena: Jaettu palkinto SM-liigan henkilökunnalle. Tilastofarssi on niin kaamea ettei edes jaksa siitä kirjoittaa.

Lifetime achievement award: Rauno Mokka, Rauman Lukon hpj. Lieneekö tarvetta kauheasti perustella? Kymmeniä miljoonia siivousfirman rahoja kaadettu enemmän tai vähemmän hukkaan. Seuralla on varaa ostaa pelaajia ja valmentajia vaikka kuinka paljon, muttei varaa pelaajahankinnoista vastaavaan ammattilaiseen.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Vaikka ollaan jo pitkällä vuodessa 2014, on paikallaan nostaa tämä ketju. Oikeastihan The Pena Trophy, originaalinimeltään The Pena Torphy, on jaettavissa vasta kauden jälkeen. Playoffit ovat vielä kesken, mutta runkosarjan perusteella Trophy jaetaan Stadin sisäisessä taistelussa. Molemmilla joukkueilla on vahvat näytöt.

Jokerit:
-Hakataan 5 miljoonaa joukkueeseen, jossa pelaa useita liigan top 10 -palkkakunkkuja. Otetaan joukkueeseen myös fanien eniten vihaama ex-HIFK pelaaja. Ollaan muutenkin koko ajan kuuntelemassa fanien mielipiteitä, koska heitä kunnioitetaan tavattomasti.
-Nysverretään tällä jengillä sääleihin ja sieltä ulos 2-0
-Joukkueen pääomistaja elää jo toinen jalka KHL:ssä ja uusi GM Jari Kurri on ollut sähäkän aktiivinen viimeksi vuonna -82. Kaverinsa Esa Tikkasen bileissä.

HIFK:
-Hakataan myös mahtava määrä miljoonia joukkueeseen, mutta eri tekniikalla kuin naapurissa. Siinä missä naapuri panostaa yksittäisiin kalliisiin pelaajiin ja faneja inhottaviin kaappauksiin, HIFK esittelee mallin, missä joukkueen paidan pukee päälleen noin 174 pelaajaa per kausi. Huikea pointti tässä on se, että päästään perustelemaan kuinka "nämä eivät ole kuitenkaan kalliita jätkiä". Yleisölle jää arvoitukseksi miksi miljoona halpaa olisi parempi asia kuin kymmenen kallista ja hyvää pelaajaa.
-Nysverretään tällä jengillä sääleihin ja sieltä ulos 2-0
-Siinä missä Jokerien urheilullinen johto on laiskanpulskeaa sakkia, HIFK:n vastaava osio pursuaa rasittavaa ja päämäärätöntä yliaktiivisuutta. Valmentajat vaihtuvat pari per kausi -tahtia ja pelaajia tunkee ovista ja ikkunoista. Kulunut kausi voidaan nimetä HIFK;ssa esimerkiksi Suureksi Petr Stloukal -juhlakaudeksi

Tiukka kisa!
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Kreivin aikaan päätti veli JHag nostaa ketjun ylös.

Penailun perusteeseihin kuuluu, että kaikki tulee tehdä täysillä ja 110% asenteella, myös mokaaminen.

Sanokoot kalakukot ja turkulaiset mitä tahansa, mutta kyllä skaba The Pystistä käydään Helsingin seurojen välillä tänä vuonna. JHag tuossa yllä latoikin perustelut tiskiin, miksi näin. Kertakaikkiaan mykistävää ja kunnoitettavaa Penailua molemmissa leireissä.

Jokerien osalta lisäisin listaan vielä erään pelaajapoliittisen ratkaisun viime kesältä: Päätettiin luottaa kaksikon Teräväinen-Eaves pystyvän hoitamaan kärkiketjun sentteriruudut koko kauden. Kerrassaan huikeaa idiotismia.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Päätettiin luottaa kaksikon Teräväinen-Eaves pystyvän hoitamaan kärkiketjun sentteriruudut koko kauden. Kerrassaan huikeaa idiotismia.

HIFK:ssakin osataan tämä homma. Ensin ostetaan senttereitä. Sitten pistetään heitä pelaamaan laitaan ja peluutetaan sen sijaan senttereinä Luttista, Pakarista (joka pelasi välillä myös pakkina!) ja Peltostakin. Luttinen on pelannut sentterinä viimeksi vuonna -87 pihalätkässä.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Uutta The Pena Trophy -äänestystä ei ole vielä avattu, mutta taisi TPS ottaa aika kovan kiinnityksen siihen jälleen?
Toki päävalmentaja potkitaan kun homma ei toimi, ei tässä mitään, mutta tilalle Miika Elomo ja Marko Kiprusoff. Ei tietysti voi teilata kun peliäkään ei ole pelattu, mutta herrojen kokemus ei indikoi hirvittävään menestykseen.

Lisäksi kyseessä kallis joukkue missä "tähtiä" niin saavatko nämä herrat pidettyä egot kurissa, vai heitetäänkö kiekko jäälle ja kipru örähtää "pelakkaa".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös